Ladybird76 23.07.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kasieńko tutaj zdjęcia wyglądają znacznie korzystniej a pewnie realnie jeszcze bardziej też nie mogę się u mnie doczekać koparki i równania terenu. Wiem też, że największym moim błędem było wysokie posadowienie domu przy tak nierównym terenie Będę miała niestety wysoko taras buuu a Twój jest tak pięknie niziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 25.07.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Katti, ale slicznie Mozna juz siac Lady Masz okazje, zeby zagospodarowac skarpy na skalniak albo zrobic tarasy - bedzie pieknie, byle udalo sie wszystko zrobic Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Wypadłam z obiegu, ale już nadrobiłam Katti, wszystko mi się podoba! Widok, plany ogrodowe, oświetlenie tarasów i Twoja wrażliwość Ściskam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 27.07.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Witaj Katti, Cudownie że już mieszkacie ..bardzo, bardzo mi się podoba, ta zwykła ziemia też ... Uwielbiam tzw. "etapy wizualne" które zmieniają dom, otoczenie ...i nas wprawiając w lepszy nastrój zygii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.07.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Katti, jest fantastycznie, "widzę" efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 01.08.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Piękny dom, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzikun. 01.08.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Przewertowałam calutki wątek, gratuluję i dołączam do grona zazdraszczaczy Uwielbiam takie szklenia i z niecierpliwością czekam na elewację, jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 03.08.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mickey 03.08.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Czesc, poszukując informacji o betonie zawieranych trafiłem na Twój dziennik. Chce wewnątrz domu wykonać podłogę z jasnego betonu przemysłowego . Bede Ci bardzo wdzięczny za namiary na pana Marka o którym piszesz- widze ze profesjonalnie podeszli do tematu a takich fachowców w tej dziedzinie jak na lekarstwo. Adres Priva podeslalem do Ciebie ]Dzięki Ps. Bardzo ładny dom- nasz tez był na bryłę i reakcje były rożne - w tej kwesti spora czesc naszych rodaków jest mocno "konserwatywna" - wiec tym bardziej trzeba budować takie domy jak Twoj czy nasz - może sie oswoja i szkarady wyjdą z mody a Polska architektura jednorodzinne dogoni Europę Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Mickey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 04.08.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 HAAAJ! Jak idzie? Chyba lekka zadyszka wynikająca z nie planowanej dogrywki ekipy budowlanej oraz poślizgu majstra od elewacji.. bywa... ale i tak jest mega bombowo. Ciekawi mnie finalny efekt LEDa na zewnątrz, jak będzie już śmigał to zamawiam fotę nocą. Hard Killah faktycznie daje radę? Ufff ale gorąco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Przewertowałam calutki wątek, gratuluję i dołączam do grona zazdraszczaczy Uwielbiam takie szklenia i z niecierpliwością czekam na elewację, jest piękna. Dzikun, dziękuję! Mam nadzieję, że wyjdzie równie piękna, jak na wizualizacjach ... Miło widzieć u siebie nowe buzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witaj Katti, Cudownie że już mieszkacie ..bardzo, bardzo mi się podoba, ta zwykła ziemia też ... Uwielbiam tzw. "etapy wizualne" które zmieniają dom, otoczenie ...i nas wprawiając w lepszy nastrój zygii Zygii, fajnie, ze jestes Ja rowniez uwielbiam te etapy... Wszystko sie zmienia i budzi w nas kolejny zachwyt Co u Ciebie? Jak Krolewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wypadłam z obiegu, ale już nadrobiłam Katti, wszystko mi się podoba! Widok, plany ogrodowe, oświetlenie tarasów i Twoja wrażliwość Ściskam :* Lulla, zagladam do Ciebie regularnie! Nie pisze, wlasciwie u Was wszystkich malo sie odzywam (albo wcale). Przepraszam... To przez natlok pracy przy Tesciowej. Twoj dom wyglada pieknie! Ciesze sie, ze budujemy z kazdym rokiem (mam taka nadzieje! Nie wiem co na to statystyki...) wiecej takich cudnych domow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Katti, jest fantastycznie, "widzę" efekt końcowy Bami , fantastycznie to jest u Ciebie!! Wow ...ale bardzo dziekuje , to mile, co piszecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Piękny dom, zazdroszczę Proximko, dziekuje kolejna nowa buzia milo mi ! wpadne z rewizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Kasieńko tutaj zdjęcia wyglądają znacznie korzystniej a pewnie realnie jeszcze bardziej też nie mogę się u mnie doczekać koparki i równania terenu. Wiem też, że największym moim błędem było wysokie posadowienie domu przy tak nierównym terenie Będę miała niestety wysoko taras buuu a Twój jest tak pięknie niziutko Kasiu, jak koparka wszystko wyrowna bedziesz zachwycona! Jestem pewna Domek doskonale wpisuje sie w dzialke Bedzie pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Czesc, poszukując informacji o betonie zawieranych trafiłem na Twój dziennik. Chce wewnątrz domu wykonać podłogę z jasnego betonu przemysłowego . Bede Ci bardzo wdzięczny za namiary na pana Marka o którym piszesz- widze ze profesjonalnie podeszli do tematu a takich fachowców w tej dziedzinie jak na lekarstwo. Adres Priva podeslalem do Ciebie ] Dzięki Ps. Bardzo ładny dom- nasz tez był na bryłę i reakcje były rożne - w tej kwesti spora czesc naszych rodaków jest mocno "konserwatywna" - wiec tym bardziej trzeba budować takie domy jak Twoj czy nasz - może sie oswoja i szkarady wyjdą z mody a Polska architektura jednorodzinne dogoni Europę Masz calkowita racje ! I bardzoo milo goscic Cie u siebie Namiary poszly na forumowa skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 HAAAJ! Jak idzie? Chyba lekka zadyszka wynikająca z nie planowanej dogrywki ekipy budowlanej oraz poślizgu majstra od elewacji.. bywa... ale i tak jest mega bombowo. Ciekawi mnie finalny efekt LEDa na zewnątrz, jak będzie już śmigał to zamawiam fotę nocą. Hard Killah faktycznie daje radę? Ufff ale gorąco.... I wisienka na koniec... Ruszyles? Zadyszka u mnie ? Never ! Wlasciwie dobrze sie stalo, bo mialam okazje z nowa ekipa wszystko pomierzyc, sprawdzic, dograc szczegoly. Zapomnialam tez o blacharce, a powinna znalezc sie w tym samym dniu, w ktorym skonczymy elewacje (na wypadek deszczu)..., wiec i tak czekamy na ekipe od dachu. W tym miejscu pozdrowienia dla Pana Przemka, ktory jutro do nas zawita Fota LEDa pojawi sie w pierwszym dniu po odpaleniu! Sama jestem ciekawa efektu! mam nadzieje, ze bedzie BOSKO ! Hard dziala moja rada: oprysk nalezy wykonac po skoszeniu traw i innych zarosli , bo to cholerstwo dobrze sie w tym chowa. Powtorzylismy oprysk po koszeniu i rozplantowaniu ziemi i jest nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.08.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aha! U mnie w domku 22,3 stopnia:) w najgorszych chwilach mielismy wewnatrz 24stopnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts