Ladybird76 27.08.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ... Kasieńko a może Ty mnie odwiedzisz w maleńkiej wolnej chwiluni? zobaczysz sobie moje okienka osobiście jestem nimi zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 27.08.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Żeby sąsiada oczy szczypały? Grill w ramach nawiązywania dobrosąsiedzkich stosunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 27.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Katti współczuję bezmyślnego sąsiada. Trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie sprawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.08.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Sasiad bezmyslny, fakt. Nie wiaze z nim zadnych planow na mile sasiedztwo, ale bardzo bym chciala, zeby nas pozytywnie zaskoczyl. Nas wszystkich tutaj, bo wyglada na to, ze nie jest lubiany... Szkode pokryje jego polisa (oby!) Kasiu, zdjecia juz za moment, bo po weekendzie. Moze uda sie do tego czasu polozyc drewno Jezeli nie, pokaze domek w takim stanie, w jakim bedzie Dziekuje Wam za wsparcie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 28.08.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Głupotę trudno lubić...Mam nadzieję, że "ogrodnik" wyciągnie wnioski ze swojego postępowania i sytuacja "ogólnosąsiedzka" się ułoży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.08.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Katti,ja Ci nie zazdroszczę sąsiada - szczerze mówiąc wątpię, by po informacji, ile będzie go kosztować przyjemność wymiany Waszych szyb, zrobił się normalniejszy. Nie jest normalny, sądząc po Twoim opisie:(Na przyszłość nie wróżyłabym wspólnych wieczorków przy grillu, a raczej konieczność postawienia muru obronnego:(Ma polisę? Zaskakująco wiele osób nie posiada ubezpieczenia - ale możesz likwidować szkodę ze swojego - tylko powinnaś powiadomić jak najszybciej ubezpieczyciela o zaistniałym zdarzeniu, zmartwieniem ubezpieczyciela będzie dochodzenie zwrotu kosztów od sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 30.08.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kochani, szybka aktualizacja... kilka słów w późniejszym czasie : ) http://i1.fmix.pl/fmi60/42eba15a00066dba52206d40/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi219/2e7623980009b98a52206d38/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi629/3100b9ef0017789952206d2f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2015/830654210018e86d52206d2c/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi523/2b70523300066dba52206d26/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: bosko!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola433 30.08.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Piękniej z dnia na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 30.08.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Katti cuuuuuudoooooooo!!!!!! Az mnie zatkalo! Zawsze bylo naprawde slicznie,ale teraz....czapki z glow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 30.08.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Sharlotka , sąsiad nie zrobi się po tym normalniejszy , raczej będzie tak jak pisze Robert , jak Katti odpali grilla to zaraz go będą oczy szczypały i będzie dzwonił po straż miejsko-gminną . OBY NIE :/ ale ja zawsze widzę najgorsze okien żal i wszystkiego bo coraz piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 30.08.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam. Zawsze podglądam, ale się nie odzywam. Napiszę tylko radę. Nigdy nie wklejaj zdjęć choćby ze skrawkiem posesji tego złośliwca. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. I ani mru mru o Muratorze.Co do płotu to jakiś gęsty, szybkorosnący żywopło.t. Na forum ci poradzą. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 31.08.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dziękuję Fajnie, że się WAM podoba, bo nam podoba się bardzo! Panowie położyli tynk perfekcyjnie Takiej ekipy już dawno u nas nie było! Czysto, dokładnie, starannie, z dbałością o domek, o okna, o każdy narożnik....każda linię! Polecam! Elewację frontową i cały domek pokażę, jak położymy drewno. Zygmunt, patrząc na zdjęcia, które wczoraj wstawiłam stwierdzam, że Twoje określenie "STERYLNIE" jest obłędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 31.08.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Kasiu elewacja wygląda fantastycznie, biel az świeci, beton wygląda tak aksamitnie, listwy w suficie tez super - czekam na zdjęcia z zapalonym światłem:)Jaki tynk masz położony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 01.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Kasieńko pięknie... i siedziałam wlepiałam oczy w tynk i kolor ram okiennych bo wyglądają na białe w jak dobrze pamięta są szare - jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 01.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 REWELACJA! A czy ta sama ekipa od tynków będzie robiła elewację z drewna? Jeżeli tak to proszę o kontakt jak się sprawdzą Kasiu jaką w końcu wybrałaś farbę do tynków? Faktycznie profile na zdjęciach wyglądają na białe;) Nie zmienia to faktu, że świetnie to wygląda:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 :jawdrop:JEST PIĘKNIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.09.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dziękuję Wszystkim dziękuję Tym czytającym i piszącym wyłącznie na prv , również! Wszystkich ze Śląska, zainteresowanych kontaktem do moich tynkarzy , proszę o maila. Panowie są mega dokładni. ...a nie mieli ze mną łatwo, bo widzę wszystko (mam poziomice w oku, a dodatkowo widzę każde niedociągnięcie). Tynk Ceresita, chyba silikonowy (wszystko mi się już myli : ) ). Grafit był mieszany na RAL 7016, ponieważ takiego koloru mamy bramę (matową) i zależało nam, żeby ją jak najbardziej zgubić w elewacji.... Jasny, to bardzo jasny szary wygląda jak biały, ale to Nebraska 4. Idealnie pod kolor naszych okien nr RAL 9006. Robiliśmy wcześniej próby stąd było wiadomo, że nie trzeba mieszać pod wybrany nr RAL. Myślałam, że odpalimy ledy w miniony weekend, ale nawet się za nie, nie zabraliśmy. Niebawem będą foty Dziękuję raz jeszcze. Miło się czyta pozytywne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.09.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 To jeszcze jeden Bardzo, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 09.09.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dziewczynki, dziękuję! Wielkie plany układania drewna na elewacji i odpalenia ledów zewnętrznych są nadal wyłącznie planami! Nie ruszyliśmy z niczym. Przez weekend pocięliśmy i ułożyliśmy drewno na zimę. Poza tym - nic. Następny weekend zaplanowaliśmy na prace przy elewacji. Jest więc szansa, że zdążymy przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts