mmajeczkaa 26.07.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Majeczko mam nadzieję że już się lepiej czujesz? jak tam sińce? Lepiej ... a sińce już powoli zanikają drzwi wybrałaś ładne, klasyczne choć ja chyba wole mniej ozdobników Gdybym miała duże drzwi z bocznym doświetleniem też pewnie wybrałabym proste Maju droga, ja szczerze mówiąc nie przepadam za drzwiami z asymetrycznym wzorem, ale jeśli czujesz, że to jest TO - bierz. W końcu to Tobie ma się podobać (no i kolejna rzecz na liście odhaczona) Dropku a wiesz,że tak jak ja lubię symetrię, tak jakoś przy drzwiach mi to nie przeszkadza ... chyba się starzeję, bo coraz więcej podoba mi się rzeczy na które kiedyś nawet bym nie spojrzała Hej Maju- no i znowu się minęłyśmy:bash: Postaram się dzisiaj być wieczorkiem ... właściwie to miałam o drugiej w nocy przyjść zobaczyć co słychać na forum, ale głupia leżałam i myślałam,że zasnę ... taaa zasnęłam o szóstej rano, kiedy już trzeba było wstawać Kochana, jeżeli jesteś przekonana do tego wzoru drzwi, to go bierz- będzie z głowy:wiggle:Ważne, żeby drzwi były masywne i miały dobre zamki:) Aguś jeszcze w sobotę jedziemy oblukać drzwi tutaj u nas do producenta i MUSZĘ coś zdecydować, jeśli nic innego nie wpadnie mi w oczy, pozostaną te A co jeszcze teraz planujecie robić w domku? Dobrej nockihttp://www.matrax.net/forum/images/keny/cloud.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/uscisk.gif Ech duuuużo rzeczy byśmy chcieli, ale u nas ostatnio czas to towar deficytowy :bash: Mamy nadzieję,że do jesieni trochę się uluźni i będziemy mogli zacząć działać ... a jeśli nie to pozostaje zima, z tymże wtedy to ja bym chciała mieć już wszystko zrobione ... ech zobaczymy jak to wyjdzie ;) Przybiegłam z porannymi ściskami! Lepiej się czujesz? Jak sińce? Aniu już lepiej ... Dziękuję ... a sińce też już duuużo lepiej wyglądają Drzwi są OK. Nie kombinuj za bardzo, bo oszalejesz Mam wrażenie,że już oszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.07.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dropku a wiesz,że tak jak ja lubię symetrię, tak jakoś przy drzwiach mi to nie przeszkadza ... chyba się starzeję, bo coraz więcej podoba mi się rzeczy na które kiedyś nawet bym nie spojrzała Oj tam, od razu się starzejesz... otwierasz się po prostu na nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Buziaki zostawiam, dobrze że sińce i rany tak szybko zeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.07.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Oj tam, od razu się starzejesz... otwierasz się po prostu na nowości Myślisz ??? Z całą pewnością to ładniej brzmi ... będę sobie tak powtarzać Buziaki zostawiam, dobrze że sińce i rany tak szybko zeszły Dziewczyny ja dziś usypiam na stojąco, ta nieprzespana noc bardzo mi dała w kość ... za cho.... nie mogę się na niczym skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.07.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ja odkąd się urodził Igor nie mam ze snem problemów Także Maju życzę dziś spokojnej i przespanej nocy A nad czym tak dumałaś? Jak byłam w ciąży i miałam te swoje bezsenne noce, koleżanka mi doradziła liczyć od 70 w dół wyobrażając sobie każdą liczbę, wtedy się o niczym innym nie myśli i zazwyczaj koło 30 odpadałam Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Hej Maju- w takim razie trzymam kciuki za te drzwi, żebyś podjęła właściwą decyzję http://www.matrax.net/forum/images/smilies/unsure.gif A czemu biedulko nie mogłaś spać? Czy coś przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Gin dobry:lol: To kiedy zaczynacie urlopik majeczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Gin dobry:lol: To kiedy zaczynacie urlopik majeczko? Witam Witam Widzę,że wyciągnęłaś mój wątek z czeluści ... ostatnio nawet nie mam siły,żeby tu wchodzić i coś pisać URLOP zaczynamy od soboty ... w sobotę rano będę się już wygrzewać na piasku ( mam nadzieję,że pogoda dopisze ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam Witam Widzę,że wyciągnęłaś mój wątek z czeluści ... ostatnio nawet nie mam siły,żeby tu wchodzić i coś pisać URLOP zaczynamy od soboty ... w sobotę rano będę się już wygrzewać na piasku ( mam nadzieję,że pogoda dopisze ) ... No właśnie, coś rzadko zaglądasz...:( Ja ostatnie parę dni też. Mamy na głowie tych kamieniarzy i jeszcze montaż rolet- zwariowany tydzień. Zazdroszczę uropiku:p Pogoda na pewno dopisze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 No właśnie, coś rzadko zaglądasz...:( Ja ostatnie parę dni też. Mamy na głowie tych kamieniarzy i jeszcze montaż rolet- zwariowany tydzień. Zazdroszczę uropiku:p Pogoda na pewno dopisze:hug: No rzadko zaglądam , bo powiem Ci,że nie pamiętam kiedy byłam tak zmęczona jak teraz ... mam nadzieję,że wrócę z nowym zapałem i dokończęw domu to co już dawno powinno być dokończone ;) A pogoda ...mam nadzieję,że nie odwali nam żadnego psikusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Maju, ja muszę już iść, mam nadzieję, że jeszcze przed wyjazdem zajrzysz, żebym mogła Ci życzyć udanego urlopiku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Maju, wypocznij i wracaj do nas pełna nowych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Maju to ja ładnej pogody i dużo odpoczynku na urlopie życze Ci już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.08.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Maju udanego urlopu i pięknej słonecznej pogody nabierz weny co by nas tu poźniej zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Maju nie pokazujesz się, więc za wczasu życzę Ci wspaniałego wypoczynku i cudnej pogody:hug: http://th1006.photobucket.com/albums/af190/The-Magician_2010/cuernavaca/th_3d_smiley_sunbathing_canvas-r225361.jpgI wracaj do nas szybciutko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.08.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dołączam się do życzeń .:yes:Udanego i słonecznego urlopiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.08.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ja również życzę udanego urlopiku, oby sił starczyło na długo po nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.08.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Maju, ja muszę już iść, mam nadzieję, że jeszcze przed wyjazdem zajrzysz, żebym mogła Ci życzyć udanego urlopiku:wiggle: Zajrzałam dziś ... może jeszcze i jutro na chwilkę mi się uda Normalnie jak poczułam,że urlop tuż tuż to nawet to okropne zmęczenie mi przeszło i chce mi się coś robić ... w związku z tym trza się brać ogarnąć chałupę Maju, wypocznij i wracaj do nas pełna nowych sił Maju to ja ładnej pogody i dużo odpoczynku na urlopie życze Ci już dziś Maju udanego urlopu i pięknej słonecznej pogody nabierz weny co by nas tu poźniej zaskoczyć Maju nie pokazujesz się, więc za wczasu życzę Ci wspaniałego wypoczynku i cudnej pogody:hug: http://th1006.photobucket.com/albums/af190/The-Magician_2010/cuernavaca/th_3d_smiley_sunbathing_canvas-r225361.jpg I wracaj do nas szybciutko:lol2: Dołączam się do życzeń .:yes:Udanego i słonecznego urlopiku.... Ja również życzę udanego urlopiku, oby sił starczyło na długo po nim . Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za życzenia urlopowe ... mam nadzieję,że pogoda dopisze, odpocznę sobie i faktycznie wrócę z nowymi siłami do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 03.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 i ja też się dołączam - UDANEGO URLOPU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 07.08.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja również! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts