agawi74 14.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju 96 powinno wystarczyć. Oczywiście, ze są też łóżka 120 dla dzieci, ale z drugiej strony 140 robią już dla dorosłych jako podwójne (choć dla mnie to ciasnota niemiłosierna ) Do ilu lat jest przewidziane do łóżko? Określili to jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju 96 powinno wystarczyć. Oczywiście, ze są też łóżka 120 dla dzieci, ale z drugiej strony 140 robią już dla dorosłych jako podwójne (choć dla mnie to ciasnota niemiłosierna ) Dla mnie też Do ilu lat jest przewidziane do łóżko? Określili to jakoś? Nie określili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.11.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Maju Wiedziałam kiedy wpaść - został jeszcze jaki drink dla spóźnialskiej . Gratki stóweczki I jestem też mile zaskoczona zdjęciami kuchni Szkoda że nie mieszkam bliżej bo bym Ci już ją dawno obfociła i wstawiła dziewczynom Jest pięknie!!!! Tapeta gra z szafkami:yes: Jeśłi naprawdę myślisz o mozaice, to nie białej . Poszukaj czegoś co da kontrast - i nie musi to być mocny akcent kolorystyczny , ale nie biały bo się wszystko zleje. Póki co super jest z tapetą - a co luby na nią Teraz już zmykam, ale wieczorkiem prześlę Ci firmę fdzie robią na wymiar, mają kilka fajnych wzorów i zrobisz sobie najwyżej troszke szersze - zawsze wygodniej Pozdrawiam buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś kochana dzięki za odwiedzinki Więcej napiszę później, teraz muszę już uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju, ja też zaraz spadamPodgadamy i tym łóżku jeszcze później;)Paaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.11.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju gratulejszyn http://forum.barcis.pl/images/smilies/party.gif według mnie 90 cm łóżko spokojnie wystarczy mój synuś w bloku miał robione na wymiar dokładnie 78 cm:jawdrop: i spokojnie się na nim zmieściliśmy we dwójkę a nawet w trojkę kiedy byłam w ciazy;) teraz mamy 90 cm i jest wystarczające ja sie z młodym spokojnie wysypiam jakby co to zrobiłam ci fotkę moich 2 pater obok siebie żebyś miała porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maju bardzo fajne to łóżko Myślę, że 96cm w zupełności wystarczy I gratuluję stóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czyli problem łóżka rozwiązany:wiggle: Maju tamto jest super, które pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Maju Wiedziałam kiedy wpaść - został jeszcze jaki drink dla spóźnialskiej . Pewnie, że tak ... a jak zabraknie to dostawię Gratki stóweczki Dziękuję I jestem też mile zaskoczona zdjęciami kuchni Szkoda że nie mieszkam bliżej bo bym Ci już ją dawno obfociła i wstawiła dziewczynom Jest pięknie!!!! Tapeta gra z szafkami:yes: Jeśłi naprawdę myślisz o mozaice, to nie białej . Poszukaj czegoś co da kontrast - i nie musi to być mocny akcent kolorystyczny , ale nie biały bo się wszystko zleje. Póki co super jest z tapetą - a co luby na nią Luby się nie buntuje On nie z tych, że stawia mi stanowcze weto Nie wiem co musiałabym wymyśleć, żeby się nie zgodził Fajnie, że tapeta pasuje ... muszę pomyśleć i może ją zostawię Jak to Karola napisała dzięki tej tapecie kuchnia ma pazura Kochana ja Cię proszę jakie pięknie ... co najwyżej przeciętnie Ja wiem, że Wy dobre duszyczki jesteście, ale gdzie tam mojej kuchni do Waszych Kończę tego posta i uciekam, bo już nawet wiem od kogo opieprz dostanę A ktoś do robienia zdjęć by mi się przydał ... zapraszam Teraz już zmykam, ale wieczorkiem prześlę Ci firmę fdzie robią na wymiar, mają kilka fajnych wzorów i zrobisz sobie najwyżej troszke szersze - zawsze wygodniej No właśnie się nad tym zastanawiam Pozdrawiam buziak Buziaki i zdrowiej szybciutko Maju, ja też zaraz spadam Podgadamy i tym łóżku jeszcze później;) Paaa:bye: Maju gratulejszyn http://forum.barcis.pl/images/smilies/party.gif Dziękuję według mnie 90 cm łóżko spokojnie wystarczy mój synuś w bloku miał robione na wymiar dokładnie 78 cm:jawdrop: i spokojnie się na nim zmieściliśmy we dwójkę a nawet w trojkę kiedy byłam w ciazy;) teraz mamy 90 cm i jest wystarczające ja sie z młodym spokojnie wysypiam Może i faktycznie wystarczy ... skoro Ty się z synciem wysypiasz To by mi bardzo ułatwiło sytuację jakby co to zrobiłam ci fotkę moich 2 pater obok siebie żebyś miała porównanie[/] Dzięki wielkie Maju bardzo fajne to łóżko Myślę, że 96cm w zupełności wystarczy Pysia takie opinie są mi bardzo potrzebne, pozwalają podjąć odpowiednią decyzję Czyli kolejne tak dla tego łóżka ... I gratuluję stóweczki Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Maju! dawno mnie u Ciebie nie było ,a tu takie zakupy..... Łóżko 90 -tka wystarczy z powodzeniem ,:yes:a po drugie to przy innym wymiarze trzeba kupić materac niestandardowy ,a to już wiąże się z wyższą ceną . Model łóżka fajny,tylko ja zrezygnowałabym z tej deski bocznej...myślę ,że to przeszkadza i można sobie guza nabić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czyli problem łóżka rozwiązany:wiggle: Maju tamto jest super, które pokazałaś Tam myślisz ??? Też tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Maju! dawno mnie u Ciebie nie było ,a tu takie zakupy..... Łóżko 90 -tka wystarczy z powodzeniem ,:yes:a po drugie to przy innym wymiarze trzeba kupić materac niestandardowy ,a to już wiąże się z wyższą ceną . Model łóżka fajny,tylko ja zrezygnowałabym z tej deski bocznej...myślę ,że to przeszkadza i można sobie guza nabić ... Cześć Beatko ... Faktycznie dawno Cię nie było Czyli mamy kolejne tak dla tego łóżka i w taki sposób utwierdziłyście mnie w słuszności mojej pierwszej decyzji O kurcze o tej bocznej desce nie pomyślałam ... naprawdę będzie przeszkadzać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 O kurcze o tej bocznej desce nie pomyślałam ... naprawdę będzie przeszkadzać ??? No może, dzieciary lubią szaleć i uderzać się w kolanka;) Ale z drugiej strony taka deska zapobiega spadaniu... Nie wiem jak Twoja córcia- czy się wierci, czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 W modelu łózka mojej córki też taka decha była i z niej zrezygnowałam wiedząc ,jak ona śpi . rąk na pewno nie trzyma przy sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No może, dzieciary lubią szaleć i uderzać się w kolanka;) Ale z drugiej strony taka deska zapobiega spadaniu... Nie wiem jak Twoja córcia- czy się wierci, czy nie... W modelu łózka mojej córki też taka decha była i z niej zrezygnowałam wiedząc ,jak ona śpi . rąk na pewno nie trzyma przy sobie... Młoda śpi spokojnie Muszę się nad tym zastanowić, może faktycznie będzie przeszkadzać Choć podoba mi się z tą deską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Choć podoba mi się z tą deską To weź z deską. Zawsze ją zdążysz wyrzucić. Internet znowu działa mi jak krew z nosa:bash: Czekamy na nowy router... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 To weź z deską. Zawsze ją zdążysz wyrzucić. Internet znowu działa mi jak krew z nosa:bash: Czekamy na nowy router... Nad deską pomyślę A routerowi co się stało ??? Ja zmykam ... za dużo atrakcji jak na jeden dzień Kolorowych snów ... do jutra ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie wiem Maju, co z tym routerem. W lipcu był kupowany nowy, więc na szczęście jest na gwarancji. Luby go odesłał. Może wymienią nam na nowy.. Ja też zaraz spadam, bo lecę z nóg. Kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.11.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 I nie dotarłam z linkiem Ale jak dziewczyny piszą że szerokość jest ok - to nie kombinuj bo łóżeczko jest śliczne Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nie wiem Maju, co z tym routerem. W lipcu był kupowany nowy, więc na szczęście jest na gwarancji. Luby go odesłał. Może wymienią nam na nowy.. Ja też zaraz spadam, bo lecę z nóg. Kolorowych snów:hug: Dobrze, że router był na gwarancji Kolorowe to one niebyły ( zasnąć nie mogłam za cho.... po tym co się wczoraj dowiedziałam ) I nie dotarłam z linkiem Ale jak dziewczyny piszą że szerokość jest ok - to nie kombinuj bo łóżeczko jest śliczne Buziaki Aguś no właśnie jak dziewczyny piszą, że szerokość OK to musi tak być Chyba nie będę kombinować, zwłaszcza, że ten zestaw mebli ogromnie mi się podoba Buziaki Dziewczynki Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts