yuka 15.11.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja trochę spóźniona, ale ostatnim postem na 101 stronie gratuluję setki!!!! Co do lóżka ja mam niestety inne zdanie;) My naszej młodszej kupiliśmy 90 i wedlug mnie za wielkie to ono nie jest:no: Fakt, ze jak mieszkaliśmy w bloku, to starsza miała też 76 i też się wysypiała, a czasmi 2 dorosłe osoby też potarfiły się wyspać Ale jak pisałaś kiedyś macie duży pokoik córci, to może warto nad większym się zastanowić:rolleyes:Moja starsza zażyczyła sobie 140 (czyli jako najmniejsze dwuosobowe) i wydaje mi się, ze to byl bardzo dobry pomysł Sama ma mega wygodnie, a jak zdarzy się, ze zostaną jakieś koleżanki na noc to i we 3 się zmieszczą (ostatnio próbowaly 4, ale po czasie wylądowały wszystkie na podłodze;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No i kurcze, nie zdążyłam na 101 str:evil::bash::bash: Uprzedziłąś mnie;) Ale łóżeczko jest piękne, naprawdę Sama miałabym dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja trochę spóźniona, ale ostatnim postem na 101 stronie gratuluję setki!!!! Co do lóżka ja mam niestety inne zdanie;) My naszej młodszej kupiliśmy 90 i wedlug mnie za wielkie to ono nie jest:no: Fakt, ze jak mieszkaliśmy w bloku, to starsza miała też 76 i też się wysypiała, a czasmi 2 dorosłe osoby też potarfiły się wyspać Ale jak pisałaś kiedyś macie duży pokoik córci, to może warto nad większym się zastanowić:rolleyes:Moja starsza zażyczyła sobie 140 (czyli jako najmniejsze dwuosobowe) i wydaje mi się, ze to byl bardzo dobry pomysł Sama ma mega wygodnie, a jak zdarzy się, ze zostaną jakieś koleżanki na noc to i we 3 się zmieszczą (ostatnio próbowaly 4, ale po czasie wylądowały wszystkie na podłodze;)) No właśnie ja też nie do końca jestem przekonana do tej szerokości łóżka W nocy nie mogłam spać i wymyśliłam sobie, że napiszę do firmy i zapytam o możliwość zrobienia większego łóżka A jeśli nie to zamówimy najpierw komodę, weźmiemy szufladę podjedziemy do znajomej co by nam dobrała kolor i łóżko zrobimy we własnym zakresie A tak w ogóle to muszę zmierzyć jakiej szerokości to łóżko, ale myślałam o 120 cm No i kurcze, nie zdążyłam na 101 str:evil::bash::bash: Uprzedziłąś mnie;) Ale łóżeczko jest piękne, naprawdę Sama miałabym dylemat No nie chciałam ... przepraszam No właśnie łóżko piękne :rolleyes: Ciekawe ile stolarz sobie za takowe policzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Yuka mam jeszcze pytanie do Ciebie ... Jaki masz dokładnie model łóżka u swojej starszej córci w pokoju ??? A w ogóle to wydaje mi się, że Twoja młodsza córcia i moja urodziły się tego samego dnia, ale nie tego samego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Maju, to łóżko to ikeowski brimnes.A córcia z 14 stycznia? A który rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Maju, to łóżko to ikeowski brimnes. A córcia z 14 stycznia? A który rok? Dzięki ... 14 stycznia 2OO9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 :D:D Moja 2007:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ha ja tez jestem z 14 stycznia :wiggle: a co do łóżka 120 cm moim zdaniem stanowczo za dużo no chyba że planujesz kolejne bobo i to będzie ich wspólne łózko;) a co zrobisz z materacem? pościelą, prześcieradłem? to już lepiej weź 140 cm będzie lepiej wyglądało takie niczym dla małej księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ha ja tez jestem z 14 stycznia :wiggle: a co do łóżka 120 cm moim zdaniem stanowczo za dużo no chyba że planujesz kolejne bobo i to będzie ich wspólne łózko;) a co zrobisz z materacem? pościelą, prześcieradłem? to już lepiej weź 140 cm będzie lepiej wyglądało takie niczym dla małej księżniczki Ja wiem, że ja strasznie kombinuję z tym łóżkiem , ale ja już się tak zamotałam, że sama nie wiem co zrobić Z materacem, pościelą, prześcieradłem nie ma żadnego problemu następnego bobo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ciao Maju:bye: pewnie wszystkie już sobie poszłyście:P Widzę, ze za dużo kombinujesz z tym łóżkiem:eek: Jak masz miejsce możesz zrobić większe, argument pościeli nie ma znaczenia- przecież nie kupuje się jej w wymiarze wielkości łóżka. Prześcieradła mają chyba tylko parzyste rozmiary- o tym musisz pamiętać. Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ciao Maju:bye: pewnie wszystkie już sobie poszłyście:P Widzę, ze za dużo kombinujesz z tym łóżkiem:eek: Jak masz miejsce możesz zrobić większe, argument pościeli nie ma znaczenia- przecież nie kupuje się jej w wymiarze wielkości łóżka. Prześcieradła mają chyba tylko parzyste rozmiary- o tym musisz pamiętać. Buziaki:hug: Za późno przyszłaś kochana ... a nie trza było w pracy powiedzieć, że musisz mieć czas dla nas A zresztą to sami się powinni domyśleć ... nie ??? :rotfl: No kombinuje i kombinuje ... a wiesz, że im bardziej człowiek kombinuje tym głupszy się robi M zadecydował, że łóżko za wąskie ... będziemy czegoś szukać ... zobaczymy Na chwilę sobie daję na wstrzymanie bo mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A zresztą to sami się powinni domyśleć ... nie ??? :rotfl: http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifj jutro im powiem:lol2: a na serio to miałam mnóstwo spotkań i nie siedziałam przed lapkiem;) Na chwilę sobie daję na wstrzymanie bo mam dość Ok, chociaż dowiedz się czy w tamtej firmie można zrobić większe- byłby fajny komplet z komodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifj jutro im powiem:lol2: a na serio to miałam mnóstwo spotkań i nie siedziałam przed lapkiem;) Ale żeby mi się to więcej nie powtórzyło ... Ok Ok, chociaż dowiedz się czy w tamtej firmie można zrobić większe- byłby fajny komplet z komodą Fajny fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ale żeby mi się to więcej nie powtórzyło ... Ok Tak jesthttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/salute.gif Choć Maju do Beatki, bo wkleja fotki zdjęcia stoliczka i prosi o pomochttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Choć Maju do Beatki, bo wkleja fotki zdjęcia stoliczka i prosi o pomochttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gif Już pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Widziała u Beatki, ze już idziesz, taaak?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Uciekam ... Do jutra Dziewczynki Dobrej nocy Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Widziała u Beatki, ze już idziesz, taaak?:confused: Idę Aguś Przepraszam ale naprawdę na dziś mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Pa Maju, śpij dobrze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Pa dziewczyny ...ja też chyba się już ewakuuję ...dzięki za pomoc:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts