Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Ja trochę spóźniona, ale ostatnim postem na 101 stronie gratuluję setki!!!!

Co do lóżka ja mam niestety inne zdanie;)

My naszej młodszej kupiliśmy 90 i wedlug mnie za wielkie to ono nie jest:no: Fakt, ze jak mieszkaliśmy w bloku, to starsza miała też 76 i też się wysypiała, a czasmi 2 dorosłe osoby też potarfiły się wyspać:yes: Ale jak pisałaś kiedyś macie duży pokoik córci, to może warto nad większym się zastanowić:rolleyes:Moja starsza zażyczyła sobie 140 (czyli jako najmniejsze dwuosobowe) i wydaje mi się, ze to byl bardzo dobry pomysł:yes:

Sama ma mega wygodnie, a jak zdarzy się, ze zostaną jakieś koleżanki na noc to i we 3 się zmieszczą;) (ostatnio próbowaly 4, ale po czasie wylądowały wszystkie na podłodze;))

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja trochę spóźniona, ale ostatnim postem na 101 stronie gratuluję setki!!!!

Co do lóżka ja mam niestety inne zdanie;)

My naszej młodszej kupiliśmy 90 i wedlug mnie za wielkie to ono nie jest:no: Fakt, ze jak mieszkaliśmy w bloku, to starsza miała też 76 i też się wysypiała, a czasmi 2 dorosłe osoby też potarfiły się wyspać:yes: Ale jak pisałaś kiedyś macie duży pokoik córci, to może warto nad większym się zastanowić:rolleyes:Moja starsza zażyczyła sobie 140 (czyli jako najmniejsze dwuosobowe) i wydaje mi się, ze to byl bardzo dobry pomysł:yes:

Sama ma mega wygodnie, a jak zdarzy się, ze zostaną jakieś koleżanki na noc to i we 3 się zmieszczą;) (ostatnio próbowaly 4, ale po czasie wylądowały wszystkie na podłodze;))

No właśnie ja też nie do końca jestem przekonana do tej szerokości łóżka ;)

W nocy nie mogłam spać i wymyśliłam sobie, że napiszę do firmy i zapytam o możliwość zrobienia większego łóżka ;)

A jeśli nie to zamówimy najpierw komodę, weźmiemy szufladę podjedziemy do znajomej co by nam dobrała kolor i łóżko zrobimy we własnym zakresie ;)

A tak w ogóle to muszę zmierzyć jakiej szerokości to łóżko, ale myślałam o 120 cm ;)

No i kurcze, nie zdążyłam na 101 str:evil::bash::bash::bash::bash::bash: Uprzedziłąś mnie;)

Ale łóżeczko jest piękne, naprawdę:yes: Sama miałabym dylemat

No nie chciałam ... przepraszam :lol2:

No właśnie łóżko piękne :rolleyes: :rolleyes:

Ciekawe ile stolarz sobie za takowe policzy ;)

ha

ja tez jestem z 14 stycznia :wiggle::wiggle:

a co do łóżka 120 cm moim zdaniem stanowczo za dużo no chyba że planujesz kolejne bobo i to będzie ich wspólne łózko;)

a co zrobisz z materacem? pościelą, prześcieradłem?

to już lepiej weź 140 cm

będzie lepiej wyglądało takie niczym dla małej księżniczki

ha

ja tez jestem z 14 stycznia :wiggle::wiggle:

:)

a co do łóżka 120 cm moim zdaniem stanowczo za dużo no chyba że planujesz kolejne bobo i to będzie ich wspólne łózko;)

a co zrobisz z materacem? pościelą, prześcieradłem?

to już lepiej weź 140 cm

będzie lepiej wyglądało takie niczym dla małej księżniczki

Ja wiem, że ja strasznie kombinuję z tym łóżkiem , ale ja już się tak zamotałam, że sama nie wiem co zrobić :bash:

Z materacem, pościelą, prześcieradłem nie ma żadnego problemu ;)

następnego bobo nie będzie :p

Ciao Maju:bye:

pewnie wszystkie już sobie poszłyście:P

Widzę, ze za dużo kombinujesz z tym łóżkiem:eek: Jak masz miejsce możesz zrobić większe, argument pościeli nie ma znaczenia- przecież nie kupuje się jej w wymiarze wielkości łóżka.;) Prześcieradła mają chyba tylko parzyste rozmiary- o tym musisz pamiętać.

Buziaki:hug:

Ciao Maju:bye:

pewnie wszystkie już sobie poszłyście:P

Widzę, ze za dużo kombinujesz z tym łóżkiem:eek: Jak masz miejsce możesz zrobić większe, argument pościeli nie ma znaczenia- przecież nie kupuje się jej w wymiarze wielkości łóżka.;) Prześcieradła mają chyba tylko parzyste rozmiary- o tym musisz pamiętać.

Buziaki:hug:

Za późno przyszłaś kochana ... a nie trza było w pracy powiedzieć, że musisz mieć czas dla nas :p

A zresztą to sami się powinni domyśleć ... nie ???

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

No kombinuje i kombinuje ...

a wiesz, że im bardziej człowiek kombinuje tym głupszy się robi ;)

M zadecydował, że łóżko za wąskie ...

będziemy czegoś szukać ... zobaczymy ;)

Na chwilę sobie daję na wstrzymanie bo mam dość :bash:

A zresztą to sami się powinni domyśleć ... nie ???

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifj

jutro im powiem:lol2: a na serio to miałam mnóstwo spotkań i nie siedziałam przed lapkiem;)

Na chwilę sobie daję na wstrzymanie bo mam dość :bash:

Ok, chociaż dowiedz się czy w tamtej firmie można zrobić większe- byłby fajny komplet z komodą:rolleyes:

http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifj

jutro im powiem:lol2: a na serio to miałam mnóstwo spotkań i nie siedziałam przed lapkiem;)

Ale żeby mi się to więcej nie powtórzyło ... Ok :p

Ok, chociaż dowiedz się czy w tamtej firmie można zrobić większe- byłby fajny komplet z komodą:rolleyes:

Fajny fajny ;)