Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pa Maju, śpij dobrze:bye::hug::goodnight:

A wiesz, że dzisiejszą noc to spałam jak zabita ;)

dzięki za pomoc:goodnight:

Niema za co Beatko ... choć chyba niewiele Ci pomogłyśmy ;)

trochę spóźniona, ale gratki z okazji przekroczenia setnej stronki wątku

Dzięki :wiggle:

jak masz możliwość to lepiej większe wziąść

No właśnie, też mi się tak wydaje ;)

Ja też:eek::eek:

Co tam słychać Maju? Kupiłaś coś?:rolleyes:

Czyli obie miałyśmy dobrą noc :wiggle:

Dzisiaj nic :bash: Nawet obrusu nie mam :bash:

Sprzęt zamówię w przyszłym tygodniu, jak m będzie miał chwilkę, żeby zamontować ... nie chcę, żeby stały w domu i mnie wk@@@@@

A w niedzielę jak mi się będzie chciało ( bo niestety ostatnio to bardziej w niedzielę mi się nie chce jak chce :sick: )

skoczę do Tchibo :rolleyes:

W takim wypadku mam pytanko ...

Który kolor obrusika wybrać ...

http://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/1a/d3/f97680c4c192/MAIN/3599dc95dcce1b7e/images/29362_b1_pv.jpg

http://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/13/44/c17ec5c4c192/MAIN/990dd20ba331abf2/images/29382_b1_pv.jpg

Dodam,że pierwsza myśl to był szaro-srebrny ...

ale teraz mnie do tego brązu ciągnie ;)

Aguś brązowy widziałaś na żywo ???

Aguś brązowy widziałaś na żywo ???

Wyobraź sobie Maju, ze nie, bo jak byłam w Tchibo to ich nie było. Były tylko te srebrne, a brązowy zobaczyłam w klepie online.

Myślę, że kolor będzie zbliżony, bo srebrny w rzeczywistości na focie wygląda tak samo.

Oba są ładne, ale miałaś odchodzić od brązów, pamiętasz?:lol2:

Albo mam pomysł http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_idea.gif kup dwa:rotfl:

Wyobraź sobie Maju, ze nie, bo jak byłam w Tchibo to ich nie było. Były tylko te srebrne, a brązowy zobaczyłam w klepie online.

Myślę, że kolor będzie zbliżony, bo srebrny w rzeczywistości na focie wygląda tak samo.

To szkoda :(

Oba są ładne, ale miałaś odchodzić od brązów, pamiętasz?:lol2:

Kochana ale ja cały czas od nich odchodzę ...

Nie widać ???

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Albo mam pomysł http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_idea.gif kup dwa:rotfl:

I to będzie najlepsze wyjście z sytuacji :lol2:

Pomyślałam, że ten brązowy będzie ładniej się prezentował z tymi moimi talerzami ;)

Dla przypomnienia ...

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/8945/luminarc-serwis-obiadowy-19-czesciwoy-sirocco-5802.jpg

Kochana ale ja cały czas od nich odchodzę ...

Nie widać ???

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie bardzohttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

Pomyślałam, że ten brązowy będzie ładniej się prezentował z tymi moimi talerzami ;)

Do tych talerzy tak, chociaż na srebrnym tle też wyglądałyby ładnie. Wszystko zależy od dodatków. Mówię Ci kup dwa:wiggle:

Nie bardzohttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

No popatrz :lol2:

My bardzo podobne do siebie w tym względzie jesteśmy :rolleyes:

Do tych talerzy tak, chociaż na srebrnym tle też wyglądałyby ładnie. Wszystko zależy od dodatków. Mówię Ci kup dwa:wiggle:

No tak ... właściwie masz rację :yes: przecież dodatki jakby nie patrzeć mam srebrne ;)

Ale jak się wkurzę to kupię dwa, w sumie za tą cenę to niema się nad czym zastanawiać ;)

A w ogólę to coraz częściej podobają mi się chromowane rzeczy :eek:

a kiedyś to było nie do pomyślenia ;)

A coraz bardziej przejada mi się stare złoto :eek:

Starość jak nic :jawdrop:

No popatrz :lol2:

My bardzo podobne do siebie w tym względzie jesteśmy :rolleyes:

Wiesz co może i tak, chociaż ja w swoim poprzednim mieszkaniu miałam dużo chromu, bieli i jaśniejszego drewna...

W tym domu postawiłam na klasykę modną latami- przewaga ciemnego drewna i mosiądzu. Szarości też gdzieś wplatam, ale lubię raczej ciemne, lekko mroczne wnętrza.:wiggle:W zimnych, nowoczesnych wnętrzach czuję się źle.

Teraz już na serio spadam:bye:

Wiesz co może i tak, chociaż ja w swoim poprzednim mieszkaniu miałam dużo chromu, bieli i jaśniejszego drewna...

W tym domu postawiłam na klasykę modną latami- przewaga ciemnego drewna i mosiądzu. Szarości też gdzieś wplatam, ale lubię raczej ciemne, lekko mroczne wnętrza.:wiggle:W zimnych, nowoczesnych wnętrzach czuję się źle.

Teraz już na serio spadam:bye:

Aguś ja od zawsze lubiłam ciemne drewno i od zawsze w takich wnętrzach mieszkałam :yes:

Też lubię ciemne, lekko mroczne wnętrza :yes: i widać to u mnie nadal na każdym kroku :yes:)

I chyba dlatego chciałabym wprowadzić troczę lekkości do wnętrza ;)

A myślisz, że chrom nie pasuje do klasyki modnej latami ;) Nie sądzę ;)

W zimnych nowoczesnych wnętrzach na pewno nie mogłabym mieszkać :no:

Ale w prostych, ciepłych, troszkę mniej ciężkich niż moje , czułabym się dobrze :yes:

A widzisz a ja szarości nie mam wcale :no:

U mnie brąz, brąz i jeszcze raz brąz ;)

Dlatego zrobiłam białą kuchnię ...

( ale tak naprawdę to przede wszystkim dlatego, że nie mam w niej okna, gdyby było okno byłaby ciemna, ciężka ... może dobrze, że tego okna niema ;)

Uprzedzając pytanie, z salonu jest duże przejście i stąd pada światło dzienne, nie jest ciemno, ale przy ciemnych meblach na pewno by było ;)

A myślisz, że chrom nie pasuje do klasyki modnej latami ;) Nie sądzę ;)

Maju, ale zależy o jakiej klasyce myślisz. Chrom do klasyki jak najbardziej, ale do tej z nowszych czasów, tzw. modern. I do tej w stylu glamour.

Ja myślę o klasyce, kiedy rządził jeszcze mosiądz, a chromu nie było. W tym kolorze były tylko srebra, często czyszczone, żeby nie śniedziały.

Dlatego uwielbiam takie włosko- francuskie, południowe klimaty i takie wnętrza- bez chromu.

Chyba się minęłyśmy, więc miłego weekendu:hug:

Bierz dwa :lol:

:bye:

Nie podpuszczaj :p

Maju jak się jeszcze zastanawiasz tu masz link do sklepu o którym pisałam, może jeszcze tam nie byłaś.

Ja dzwoniłam i robią łóżka na wymiar :yes:

Byłam, ale dziękuje :hug:

I ja :lol2:. Nawet wstałam równo z budzikiem co mi się nie zdarza :rolleyes:. Budzę się wcześniej, coby budzik wyłączyć :lol2:.

To chyba dobra noc była :rolleyes:

Maju, ale zależy o jakiej klasyce myślisz. Chrom do klasyki jak najbardziej, ale do tej z nowszych czasów, tzw. modern. I do tej w stylu glamour.

Ja myślę o klasyce, kiedy rządził jeszcze mosiądz, a chromu nie było. W tym kolorze były tylko srebra, często czyszczone, żeby nie śniedziały.

Dlatego uwielbiam takie włosko- francuskie, południowe klimaty i takie wnętrza- bez chromu.

A ja myślę Aguś, że ten mosiądz już mi się przejadł, miałam go w domu od zawsze, nigdy nie miałam nic w chromie :eek:

A, że ciągnie mnie teraz do coraz nowszej klasyki to i na chrom spoglądam chętnie :yes:

Pocieszam się, że jeśli kupię lampę w chromie a nie będę mogła na nią patrzeć, to znajomy mi ją przemaluje( zajmuje się składaniem, malowaniem lamp ) ;)

Chyba się minęłyśmy, więc miłego weekendu:hug:

Nie minęłyśmy się, jestem ale nie tutaj ;)

Tobie też miłego weekendu życzę :hug: