Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja myślę Aguś, że ten mosiądz już mi się przejadł, miałam go w domu od zawsze, nigdy nie miałam nic w chromie :eek:

Hej Maju,

no jak nie miałaś nigdy chromu, to kupuj koniecznie. Każda zmiana niesie coś pozytywnego:rolleyes:

No i jak tam, obrusik kupiłaś?:popcorn::popcorn:

Dziewczynki miłego weekendu :hug:

Mam nadzieję, że Twój również był miły ???

:hug:

Hej Maju,

no jak nie miałaś nigdy chromu, to kupuj koniecznie. Każda zmiana niesie coś pozytywnego:rolleyes:

Kupię koniecznie ... choć oczywiście nie wszędzie :no:

Na taką zmianę to ja się na pewno nie zdecyduję, ale choć tak troszkę, troszeczkę, żeby zobaczyć jak mi się z chromem żyje :D

No i jak tam, obrusik kupiłaś?:popcorn::popcorn:

NIE :mad: :mad: :mad:

NIE BYŁO :bash: :bash: :bash:

Nie muszę pisać jaka byłam wściekła ??? :evil: :evil: :evil:

mmajeczko, już u Agi napisałam, że nie nadążam, więc chociaż wpadłam życzyć miłej niedzieli:)

Beatko dziękuję Ci bardzo:) Faktycznie była miła :)

Nie przejmuj się, ja też nie nadążam ;)

Ojojku dawno mnie tu nie bylo, sama nie wiem dlaczego ???? A tu sie tyle u Ciebie Majeczko dzieje :)

Alu bardzo dziękuję za odwiedzinki :yes:

Coś tam się dzieje ;)

Ale nie jest to tak szybko jak bym chciała ;)

NIE :mad: :mad: :mad:

NIE BYŁO :bash: :bash: :bash:

Nie muszę pisać jaka byłam wściekła ??? :evil: :evil: :evil:

Nosz cholera jasna!!!!http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gif

Mówiłam kupuj szybciej:P Szczególnie jak pół forum zrobiło już zamówienie:P

Maju, na serio to zamów wysyłkowo- jakieś rozmiary jeszcze są dostępne, a do 20.11 wysyłka jest GRATIS!:wiggle:

No już, nie smutaj się:hug:

Nosz cholera jasna!!!!http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gif

Mówiłam kupuj szybciej:P Szczególnie jak pół forum zrobiło już zamówienie:P

Maju, na serio to zamów wysyłkowo- jakieś rozmiary jeszcze są dostępne, a do 20.11 wysyłka jest GRATIS!:wiggle:

No już, nie smutaj się:hug:

Jasna jasna ... żebyś wiedziała :lol2:

Zamówiłam :yes:

Dla siebie brązowy ( przypominam odchodzę od brązów

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

) :rolleyes:

Stwierdziłam, że brąz u mnie będzie lepiej wyglądał ;) jak mi się nie spodoba to go zwrócę ;)

Dla mam srebrny :rolleyes:

Kurcze no pojechałam specjalnie do sklepu, żeby móc sobie na żywo przepatrzeć kolory, a tak ;)

Nie smutam się już nie :hug:

Miałam coś jeszcze napisać, ale szczerze to mi się nie chce :sick: :sick: :sick:

Dla siebie brązowy ( przypominam odchodzę od brązów :rotfl: :rotfl: :rotfl: ) :rolleyes:

Wstręciucha, wyłamała się:p:lol2::lol2:

Miałam coś jeszcze napisać, ale szczerze to mi się nie chce :sick: :sick: :sick:

Ja czekam, pisz!!!:popcorn::popcorn:

Dla mam srebrny :rolleyes:

Chociaż tyle dobrego:rotfl:

Żartuję- brązowy też jest piękny:hug:

Wstręciucha, wyłamała się:p:lol2::lol2:

A wyłamała wyłamała :p

Wiesz przecież, że uwielbiam brązy :rolleyes:

Ja czekam, pisz!!!:popcorn::popcorn:

Aguś nie mam siły kochana ;)

Chociaż tyle dobrego:rotfl:

Żartuję- brązowy też jest piękny:hug:

No co nie chciałam, żebyśmy z mam miały taki sam kolor ;)

A przy okazji oblukam sobie, który ładniejszy :lol2:

Mam pytanko ...

Czy do tak prostego stołu

http://www.idealmeble.pl/Files/products/400x/332186_stol_debowy.jpg

Będzie pasować taki żyrandol ( Karola :hug: )

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/526/1250526/product/zyrandol-villa,main.jpg

Chodzi za mną ten żyrandol i chodzi i odczepić się nie chce :lol2:

Ostatnio oparłam się pokusie i go nie kupiłam ... ale on nie daje za wygraną ... no i chyba się na niego skuszę ;)

Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia ... o nie :no:

Ale im dłużej mu się przyglądam tym bardziej mi się podoba :rolleyes:

Jestem Majeczko, ale łeb mi pęka:P

Ten żyrandol planowałam u siebie w sypialni, ale jednak zdecydowałam się na kryształową kulę.

Ładny jest:rolleyes:

Oj Bidulka :hug:

Ładny, niby duży ale bardzo delikatny ... wydaje mi się, że byłby fajnym dopełnieniem kuchni ;)

To teraz jeszcze pytanko ...

W salonie mam stare złoto, kuchnia w chromie ... zgra się to razem w jakąś sensowną całość :confused:

Pytam, bo ja nigdy nie miałam takich połączeń i tak naprawdę to one mi się nigdy nie widziały ( i w sumie nie wiem czy teraz mi się widzą ) ale strasznie napaliłam się na chrom w kuchni :rolleyes:

Maju powiem Ci moje zdanie- osobiście nie lubię mieszanych kolorów metali w jednym pomieszczeniu;)

Ale jeżeli kuchnię masz odgrodzoną ścianką, to możesz zrobić ją w chromie. Zresztą kuchnia w chromie jest o wiele łatwiejsza w urządzeniu. Ja postawiłam na mosiądz i bardzo się męczyłam w wyszukiwaniu różnych rzeczy nie w chromie. Rynek jest u nas bardzo oszczędny pod tym względem.

Maju powiem Ci moje zdanie- osobiście nie lubię mieszanych kolorów metali w jednym pomieszczeniu;)

Ale jeżeli kuchnię masz odgrodzoną ścianką, to możesz zrobić ją w chromie. Zresztą kuchnia w chromie jest o wiele łatwiejsza w urządzeniu. Ja postawiłam na mosiądz i bardzo się męczyłam w wyszukiwaniu różnych rzeczy nie w chromie. Rynek jest u nas bardzo oszczędny pod tym względem.

Tak kuchnia jest odgrodzona ścianką , ale niestety żyrandol będzie na widoku :bash: i właśnie się tego boję, że nie będę potrafiła tego zaakceptować :sick:

Chciałaś powiedzieć, że rynek u nas pod tym względem jest bardzo OGRANICZONY :sick:

Motam się i motam i po co mi to ???

Kiedyś na 100000% postawiłabym na pochodne złotego ... a teraz :confused:

Co zrobić ... co :bash: :bash: :bash:

Uff, musiałam odpisać u siebie na posty, tyle naplalyście:P:D:hug:

Maju moim zdaniem, możesz kupić ten żyrandol- on jest bardzo delikatny. Ja postawiłam na mosiądz na całym dole, ale w sypialniach mam już chrom, bo nie sposób wszystko znaleźć w tym starym złocie.:bash:

Na dole został tylko gabinet i też nie wiem, czy nie pójdę na łatwiznę i nie zrobię go w chromie.. Dużo łatwiej jest znaleźć fajny żyrandol czy lampkę biurkową...

Jak masz ochotę na chrom w kuchni, to go rób- nie będzie raziło;)

Ja postawiłam na mosiądz na całym dole, ale w sypialniach mam już chrom, bo nie sposób wszystko znaleźć w tym starym złocie.:bash:

Na dole został tylko gabinet i też nie wiem, czy nie pójdę na łatwiznę i nie zrobię go w chromie.. Dużo łatwiej jest znaleźć fajny żyrandol czy lampkę biurkową...

Dokładnie ... kurcze taki ubogi mamy wybór tego '' złota " dlatego mnie teraz ciągnie do chromu ;)

Kiedyś jak miałam mniej pomieszczeń nie przywiązywałam do tego takiej uwagi , ale teraz przy większej ilości pomieszczeń już jest problem :bash:

Jak masz ochotę na chrom w kuchni, to go rób- nie będzie raziło;)

Ja tak pytam i pytam ale gdzieś tam z tyłu głowy i tak mi chochlik gada, że tak czy siak i tak go kupię :rolleyes:

A później jak mnie będzie wkurzać będę się zastanawiać co robić ;)