Daila 17.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dziewczynki miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A ja myślę Aguś, że ten mosiądz już mi się przejadł, miałam go w domu od zawsze, nigdy nie miałam nic w chromie Hej Maju, no jak nie miałaś nigdy chromu, to kupuj koniecznie. Każda zmiana niesie coś pozytywnego:rolleyes: No i jak tam, obrusik kupiłaś?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 mmajeczko, już u Agi napisałam, że nie nadążam, więc chociaż wpadłam życzyć miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ojojku dawno mnie tu nie bylo, sama nie wiem dlaczego ???? A tu sie tyle u Ciebie Majeczko dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.11.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dziewczynki miłego weekendu Mam nadzieję, że Twój również był miły ??? Hej Maju, no jak nie miałaś nigdy chromu, to kupuj koniecznie. Każda zmiana niesie coś pozytywnego:rolleyes: Kupię koniecznie ... choć oczywiście nie wszędzie Na taką zmianę to ja się na pewno nie zdecyduję, ale choć tak troszkę, troszeczkę, żeby zobaczyć jak mi się z chromem żyje No i jak tam, obrusik kupiłaś?:popcorn: NIE :mad: NIE BYŁO :bash: Nie muszę pisać jaka byłam wściekła ??? :evil: mmajeczko, już u Agi napisałam, że nie nadążam, więc chociaż wpadłam życzyć miłej niedzieli:) Beatko dziękuję Ci bardzo:) Faktycznie była miła Nie przejmuj się, ja też nie nadążam Ojojku dawno mnie tu nie bylo, sama nie wiem dlaczego ???? A tu sie tyle u Ciebie Majeczko dzieje Alu bardzo dziękuję za odwiedzinki Coś tam się dzieje Ale nie jest to tak szybko jak bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 NIE :mad: NIE BYŁO :bash: Nie muszę pisać jaka byłam wściekła ??? :evil: Nosz cholera jasna!!!!http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gif Mówiłam kupuj szybciej:P Szczególnie jak pół forum zrobiło już zamówienie:P Maju, na serio to zamów wysyłkowo- jakieś rozmiary jeszcze są dostępne, a do 20.11 wysyłka jest GRATIS! No już, nie smutaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nosz cholera jasna!!!!http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gif Mówiłam kupuj szybciej:P Szczególnie jak pół forum zrobiło już zamówienie:P Maju, na serio to zamów wysyłkowo- jakieś rozmiary jeszcze są dostępne, a do 20.11 wysyłka jest GRATIS! No już, nie smutaj się Jasna jasna ... żebyś wiedziała Zamówiłam Dla siebie brązowy ( przypominam odchodzę od brązów :rotfl: ) Stwierdziłam, że brąz u mnie będzie lepiej wyglądał jak mi się nie spodoba to go zwrócę Dla mam srebrny Kurcze no pojechałam specjalnie do sklepu, żeby móc sobie na żywo przepatrzeć kolory, a tak Nie smutam się już nie Miałam coś jeszcze napisać, ale szczerze to mi się nie chce :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dla siebie brązowy ( przypominam odchodzę od brązów :rotfl: ) Wstręciucha, wyłamała się:lol2: Miałam coś jeszcze napisać, ale szczerze to mi się nie chce :sick: Ja czekam, pisz!!!:popcorn: Dla mam srebrny Chociaż tyle dobrego:rotfl: Żartuję- brązowy też jest piękny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wstręciucha, wyłamała się:lol2: A wyłamała wyłamała Wiesz przecież, że uwielbiam brązy Ja czekam, pisz!!!:popcorn: Aguś nie mam siły kochana Chociaż tyle dobrego:rotfl: Żartuję- brązowy też jest piękny:hug: No co nie chciałam, żebyśmy z mam miały taki sam kolor A przy okazji oblukam sobie, który ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aguś nie mam siły kochana To może wieczorkiem? Bo ja już muszę lecieć A przy okazji oblukam sobie, który ładniejszy Sptyciula:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To może wieczorkiem? Bo ja już muszę lecieć Nie wiem czy będę Może Sptyciula:lol2: A jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No i nie przyszła wstręciucha:P:PDobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Mam pytanko ... Czy do tak prostego stołu http://www.idealmeble.pl/Files/products/400x/332186_stol_debowy.jpg Będzie pasować taki żyrandol ( Karola ) http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/526/1250526/product/zyrandol-villa,main.jpg Chodzi za mną ten żyrandol i chodzi i odczepić się nie chce Ostatnio oparłam się pokusie i go nie kupiłam ... ale on nie daje za wygraną ... no i chyba się na niego skuszę Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia ... o nie Ale im dłużej mu się przyglądam tym bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No i nie przyszła wstręciucha:P:P Dobrej nocki:hug: No nieprzyszła, nieprzyszła Ale teraz jestem ... a Ty gdzie jesteś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No nieprzyszła, nieprzyszła Ale teraz jestem ... a Ty gdzie jesteś ??? Jestem Majeczko, ale łeb mi pęka:P Ten żyrandol planowałam u siebie w sypialni, ale jednak zdecydowałam się na kryształową kulę. Ładny jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Jestem Majeczko, ale łeb mi pęka:P Ten żyrandol planowałam u siebie w sypialni, ale jednak zdecydowałam się na kryształową kulę. Ładny jest:rolleyes: Oj Bidulka Ładny, niby duży ale bardzo delikatny ... wydaje mi się, że byłby fajnym dopełnieniem kuchni To teraz jeszcze pytanko ... W salonie mam stare złoto, kuchnia w chromie ... zgra się to razem w jakąś sensowną całość Pytam, bo ja nigdy nie miałam takich połączeń i tak naprawdę to one mi się nigdy nie widziały ( i w sumie nie wiem czy teraz mi się widzą ) ale strasznie napaliłam się na chrom w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Maju powiem Ci moje zdanie- osobiście nie lubię mieszanych kolorów metali w jednym pomieszczeniu;)Ale jeżeli kuchnię masz odgrodzoną ścianką, to możesz zrobić ją w chromie. Zresztą kuchnia w chromie jest o wiele łatwiejsza w urządzeniu. Ja postawiłam na mosiądz i bardzo się męczyłam w wyszukiwaniu różnych rzeczy nie w chromie. Rynek jest u nas bardzo oszczędny pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Maju powiem Ci moje zdanie- osobiście nie lubię mieszanych kolorów metali w jednym pomieszczeniu;) Ale jeżeli kuchnię masz odgrodzoną ścianką, to możesz zrobić ją w chromie. Zresztą kuchnia w chromie jest o wiele łatwiejsza w urządzeniu. Ja postawiłam na mosiądz i bardzo się męczyłam w wyszukiwaniu różnych rzeczy nie w chromie. Rynek jest u nas bardzo oszczędny pod tym względem. Tak kuchnia jest odgrodzona ścianką , ale niestety żyrandol będzie na widoku i właśnie się tego boję, że nie będę potrafiła tego zaakceptować Chciałaś powiedzieć, że rynek u nas pod tym względem jest bardzo OGRANICZONY Motam się i motam i po co mi to ??? Kiedyś na 100000% postawiłabym na pochodne złotego ... a teraz Co zrobić ... co :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Uff, musiałam odpisać u siebie na posty, tyle naplalyście:P:D:hug: Maju moim zdaniem, możesz kupić ten żyrandol- on jest bardzo delikatny. Ja postawiłam na mosiądz na całym dole, ale w sypialniach mam już chrom, bo nie sposób wszystko znaleźć w tym starym złocie. Na dole został tylko gabinet i też nie wiem, czy nie pójdę na łatwiznę i nie zrobię go w chromie.. Dużo łatwiej jest znaleźć fajny żyrandol czy lampkę biurkową... Jak masz ochotę na chrom w kuchni, to go rób- nie będzie raziło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ja postawiłam na mosiądz na całym dole, ale w sypialniach mam już chrom, bo nie sposób wszystko znaleźć w tym starym złocie. Na dole został tylko gabinet i też nie wiem, czy nie pójdę na łatwiznę i nie zrobię go w chromie.. Dużo łatwiej jest znaleźć fajny żyrandol czy lampkę biurkową... Dokładnie ... kurcze taki ubogi mamy wybór tego '' złota " dlatego mnie teraz ciągnie do chromu Kiedyś jak miałam mniej pomieszczeń nie przywiązywałam do tego takiej uwagi , ale teraz przy większej ilości pomieszczeń już jest problem Jak masz ochotę na chrom w kuchni, to go rób- nie będzie raziło;) Ja tak pytam i pytam ale gdzieś tam z tyłu głowy i tak mi chochlik gada, że tak czy siak i tak go kupię A później jak mnie będzie wkurzać będę się zastanawiać co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts