mmajeczkaa 23.11.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ten pierwszy (brązowy) Maju jest na bank rozsuwany, bo ma przecięcie na środku. Ej ja dzisiaj chyba po chińsku pisze bo nikt mnie nie rozumie Ja wiem, że ten jest rozsuwany Chodziło mi o to, czy Twój stół jest tak samo rozsuwany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ej ja dzisiaj chyba po chińsku pisze bo nikt mnie nie rozumie Ja wiem, że ten jest rozsuwany Chodziło mi o to, czy Twój stół jest tak samo rozsuwany ??? Ja też piszę jedną ręką, a drugą robię coś innego:lol2: Nasz ma schowane dechy pod spodem stołu (2x po 50cm) i w razie potrzebny wkłada się je w środek. Nie mam pojęcie czy tak samo robi się tym stole z Allegro, bo nie fotach nie zademonstrowali. Dopytaj koniecznie i dopytaj o rodzaj drewna, bo piszą, że fornir dębowy, a drewno jakie? Oby nie sosna, bo byłby za drogi jak na sosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.11.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ja też piszę jedną ręką, a drugą robię coś innego:lol2: Ja dokładnie tak samo Nasz ma schowane dechy pod spodem stołu (2x po 50cm) i w razie potrzebny wkłada się je w środek. Nie mam pojęcie czy tak samo robi się tym stole z Allegro, bo nie fotach nie zademonstrowali. Ten z allegro jest identycznie rozkładany jak Twój Dopytaj koniecznie i dopytaj o rodzaj drewna, bo piszą, że fornir dębowy, a drewno jakie? Oby nie sosna, bo byłby za drogi jak na sosnę. Napisali: Stół jest wykonany z drewna orzechowego , dębowego oraz sosnowego w części fornirowanego okleiną naturalną dębową. I jak ja mam to rozumieć, muszę się o to dokładnie dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Napisali: Stół jest wykonany z drewna orzechowego , dębowego oraz sosnowego w części fornirowanego okleiną naturalną dębową. I jak ja mam to rozumieć, muszę się o to dokładnie dopytać Dziwne, z tym orzechem... żeby tylko rożnych rodzajów słoi nie było widać... Fornirowany jest na bank blat- przy rozkładanych to standard;) Maju ja lecę na zakupy, może zajrzę wieczorkiem:wiggle: Pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.11.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dziwne, z tym orzechem... żeby tylko rożnych rodzajów słoi nie było widać... Fornirowany jest na bank blat- przy rozkładanych to standard;) No właśnie dziwne ... zobaczymy Maju ja lecę na zakupy, może zajrzę wieczorkiem:wiggle: Ja cały czas coś w domu ogarniam, tylko laptop włączony i sobie zerkam Ale teraz mykam bo młoda chce się kąpać Może i ja zajrzę wieczorkiem Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Maju, stół bossski http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif bierz go, bierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Maju co do stołu to jak bardzo Ci sie podoba to bierz . Ja się rzadko u Was wypowiadam bo to nie mój styl. Mi sie marzy z prostymi nogami z MD, ale to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Maju co do stołu to jak bardzo Ci sie podoba to bierz . Ja się rzadko u Was wypowiadam bo to nie mój styl. Mi sie marzy z prostymi nogami z MD, ale to już inna bajka. Powiedziała, co wiedziała- nie jej styl:P A skąd do diabła mamy wiedzieć, jaki jest Twój styl??? Najwyższy czas założyć swoją GALERIĄ, droga KOLEŻANKO:mad: Maja jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.11.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Maju, stół bossski http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif bierz go, bierz... Rozmyślam Maju co do stołu to jak bardzo Ci sie podoba to bierz . Ja się rzadko u Was wypowiadam bo to nie mój styl. Mi sie marzy z prostymi nogami z MD, ale to już inna bajka. Powiedziała, co wiedziała- nie jej styl:P A skąd do diabła mamy wiedzieć, jaki jest Twój styl??? Najwyższy czas założyć swoją GALERIĄ, droga KOLEŻANKO:mad: Popieram :mad: Maja jesteś? Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jestem No to fajnie:wiggle: Ja właśnie użerałam się z jakąś umową i dlatego zasiedziałym cicho:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.11.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 No to fajnie:wiggle: Ja właśnie użerałam się z jakąś umową i dlatego zasiedziałym cicho:rolleyes: A ja ogarnęłam dom, dziecko, m się sam ogarnął i przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dobrze, że chociaż m się sam ogarnął:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Dobrze, że chociaż m się sam ogarnął:lol2: Z ledwością Zamordowany po całym tygodniu pracy , codziennie po 15 godzin licząc z dojazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Z ledwością :rotfl: Zamordowany po całym tygodniu pracy , codziennie po 15 godzin licząc z dojazdami No tak, życie.. My też sporo pracujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No tak, życie.. My też sporo pracujemy... Czyż to niechore ... gdzie czas na życie :bash: Ho ho widzę nowe sygnatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aguś a możesz mi powiedzieć jak się kształtuje cenowo ta kolekcja zasłon Minge ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Czyż to niechore ... gdzie czas na życie :bash: Ho ho widzę nowe sygnatury No nie ma sprawiedliwości:mad: Człowiek większość życia musi pracować Sygnatury stare, tylko kolorki zmieniłam:wiggle: Aguś a możesz mi powiedzieć jak się kształtuje cenowo ta kolekcja zasłon Minge ??? Majeczko ta, którą Ci pokazywałam kosztowała 63 zł/mb Próbnik już odesłałam krawcowej, bo się gorączkowała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No nie ma sprawiedliwości:mad: Człowiek większość życia musi pracować Nie ma Majeczko ta, którą Ci pokazywałam kosztowała 63 zł/mb Próbnik już odesłałam krawcowej, bo się gorączkowała:lol2: To cena bardzo przystępna Pewnie chciała innemu klientowi wysłać Na kiedy będą rolety i zasłony ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 To cena bardzo przystępna Też tak myślę Tkanina jest dość mięsista i w pełni zasłaniająca. Dla porównania mój Softy kosztuje 72 zł. Na kiedy będą rolety i zasłony ??? Maju, nawet mnie o to nie pytaj- niby rolety już szyje, ale nie podała żadnego terminu. A zasłon jeszcze nie dotknęła, bo szuka odpowiedniej taśmy... Będę szczęśliwa, jak wyrobi się w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Też tak myślę Tkanina jest dość mięsista i w pełni zasłaniająca. Dla porównania mój Softy kosztuje 72 zł. Znam cenę, pytałam już o softy u nas Chyba muszę iść pomacać te z kolekcji Minge, może się jeszcze skuszę Maju, nawet mnie o to nie pytaj- niby rolety już szyje, ale nie podała żadnego terminu. A zasłon jeszcze nie dotknęła, bo szuka odpowiedniej taśmy... Będę szczęśliwa, jak wyrobi się w tym roku... A jakiej taśmy ona szuka ??? Nie podała terminu , nie lubię tak , bo wtedy może szyć i szyć i parę miesięcy jej się zejdzie Nie no niech sobie jaj nie robi , przecież Ty chcesz mieć ładny domek na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts