Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Znam cenę, pytałam już o softy u nas :yes:

Chyba muszę iść pomacać te z kolekcji Minge, może się jeszcze skuszę ;)

Te od Minge są bardzo zbliżone do Softy. Z tym, ze mają tylko 140cm, więc dla mnie odpadały. Ale dla Ciebie Maju są jak znalazł. I możesz sobie wybrać stronę tkaniny- bardziej matową lub błyszczącą. A jaki kolor planujesz?:rolleyes:

A jakiej taśmy ona szuka ???

Marszczącej 1:2,5 i 15 cm:mad:

Nie podała terminu , nie lubię tak , bo wtedy może szyć i szyć i parę miesięcy jej się zejdzie :lol2:

Nie no niech sobie jaj nie robi , przecież Ty chcesz mieć ładny domek na święta :mad:

Nieee, no mam nadzieje, ze jednak zdąży... W zeszłym roku czekałyśmy na materiał, ale zdążyła.

Ona nigdy nie podaje konkretnych terminów, ale bardzo starannie szyje i ma dobre ceny- dlatego uzbrajam się w cierpliwość.:p

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te od Minge są bardzo zbliżone do Softy. Z tym, ze mają tylko 140cm, więc dla mnie odpadały. Ale dla Ciebie Maju są jak znalazł. I możesz sobie wybrać stronę tkaniny- bardziej matową lub błyszczącą. A jaki kolor planujesz?:rolleyes:

Taupe ???

Brązu nie chce ...

Biel odpada ...

Czerń też ...

Więc jakby nie patrzył zostaje taupe chyba, że greige ;)

Ona nigdy nie podaje konkretnych terminów, ale bardzo starannie szyje i ma dobre ceny- dlatego uzbrajam się w cierpliwość.:p

No dobra to czekaj cierpliwie , a ja razem z Tobą ... ale Wam się pięknie domek zmieni :rolleyes:

Aguś A Ty w tych dwóch wolnych pokojach na górze u siebie to co zamierzasz stworzyć ???

Taupe ???

Brązu nie chce ...

Biel odpada ...

Czerń też ...

Więc jakby nie patrzył zostaje taupe chyba, że greige ;)

Takiego wyboru kolorów to nie ma... Ja wzięłam taki taupe, ale greige to nie było:no: Były ze dwa odcienie szarego- jasny i ciemny.

Aguś A Ty w tych dwóch wolnych pokojach na górze u siebie to co zamierzasz stworzyć ???

Maju, zobaczymy- jeden na pewno będzie gościnny, chociaż tak się zastanawiam czy to ma sens, bo cała nasza rodzina i znajomi są tu na miejscu i nie będzie zbytnio wielkich okazji do nocowania... Chciałam zrobić taką typową gościnną sypialnię, ale może lesze będzie łóżko rozkładane, żeby można było na co dzień z tego pokoju korzystać:rolleyes: Jeszcze pomyślę:stirthepot:

JEST DRUGA GODZINA :eek: :eek: :eek:

My jednak Aguś w pełni normalne to nie jesteśmy ... żeby do tej pory na forum siedzieć ( ciekawe czy jest tu jeszcze ktoś, oprócz nas ) :lol2:

Chyba czas się ewakuować ... jak myślisz ???

Tak, tak Maju czas się zwijać... mi czas zleciał z tą umową, ale oczy już mi się zamykają..

Lecę pod prysznic, kolorowych snów:bye::hug:

Takiego wyboru kolorów to nie ma... Ja wzięłam taki taupe, ale greige to nie było:no: Były ze dwa odcienie szarego- jasny i ciemny.

To będzie taupe :yes:

Maju, zobaczymy- jeden na pewno będzie gościnny, chociaż tak się zastanawiam czy to ma sens, bo cała nasza rodzina i znajomi są tu na miejscu i nie będzie zbytnio wielkich okazji do nocowania... Chciałam zrobić taką typową gościnną sypialnię, ale może lesze będzie łóżko rozkładane, żeby można było na co dzień z tego pokoju korzystać:rolleyes: Jeszcze pomyślę:stirthepot:

Jeżeli nie będzie wielkich okazji do nocowania to szkoda robić typowej sypialni ... bo kto będzie z niej korzystał ;)

Lepsze będzie rozkładane łóżko ;)

Tak, tak Maju czas się zwijać... mi czas zleciał z tą umową, ale oczy już mi się zamykają..

Lecę pod prysznic, kolorowych snów:bye::hug:

Ja też przy czym innym siedzę, ale już ledwo na oczy patrzę ...

Dobrej nocy ... Pa :hug:

MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM ŻYCZĘ :wiggle:

Powiedziała, co wiedziała- nie jej styl:P A skąd do diabła mamy wiedzieć, jaki jest Twój styl???:wtf:

Najwyższy czas założyć swoją GALERIĄ, droga KOLEŻANKO:mad::mad:

Proszę się już nie złościć i schować ten języczek :D. Przecież napisałam, że ja wolę proste nogi u stołu:rotfl:

Popieram:mad::mad:

O następna mi coś zarzuca. Mój styl w jakim będę kiedyś urządzać no właśnie nie wiem co to będzie :lol2:. A tak na poważnie to ma być prosto, kanciasto, "bez udziwnień", nowocześnie, ale nie surowo z dodatkami misz-maszu.

Jak wyjdzie to sie pochwalę obiecuję :yes:

Pozdrawiam w sobotnie popołudnie :hug:

Edytowane przez Daila

O następna mi coś zarzuca. Mój styl w jakim będę kiedyś urządzać no właśnie nie wiem co to będzie :lol2:. A tak na poważnie to ma być prosto, kanciasto, "bez udziwnień", nowocześnie, ale nie surowo z dodatkami misz-maszu.

Jak wyjdzie to sie pochwalę obiecuję :yes:

Pozdrawiam w sobotnie popołudnie :hug:

A teraz się nie możesz zacząć chwalić ??? Nie bądź taka :D

A Majeczka po wątkach cudzych hula, a o swoim zapomniała:P

Jakoś nie chce mi się dziś u siebie pisać ;)

Weszłam na neta szukać zmywarki a na fm siedzę :lol2:

Niby jest, ale do zasłon tylko. Do tych uchwytów potrzebuję takie chwościki, ale zawieszka musi mieć ponad 10 cm (bo uchwyt ma dł 9).

Wszystkie, które znalazłam mają max 4-6 cm zawieszki. Tylko:mad:

O masz Co los ;)

Znajdź takie , które Ci się podobają wyślij zapytanie o większe zawieszki ... chyba nie powinno być problemu ;)

O masz Co los ;)

Znajdź takie , które Ci się podobają wyślij zapytanie o większe zawieszki ... chyba nie powinno być problemu ;)

Maju, ja już nie mam do tego wszystkiego siły!!! Ciągle o coś muszę pytać, szukać, wybierać:sick:

RATUNKUhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gif

Maju, ja już nie mam do tego wszystkiego siły!!! Ciągle o coś muszę pytać, szukać, wybierać:sick:

RATUNKUhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gif

A wiesz, że ja czuję teraz identyczne zmęczenie materiału ...JUŻ NIE MAM SIŁY :bash:

Oprócz umeblowania dołu ogarniamy cały czas górę i już mam dość ( to zróbmy tak, a może tak, a może lepiej w ogóle inaczej ) :bash:

Dlatego dzisiaj postanowiłam, że na chwilę stopuję ...

Coby se później w buzie nie pluć, że kupiłam coś, lub zrobiłam coś co mi się zupełnie nie podoba ;)

Ja mam tak samo- dopiero co skończyłam się użerać z szafą, zasłonami,roletami- to zaczynam myśleć o gabinecie:sick:

I wszystko od nowa:mad: Dobrze, że to dopiero będzie po Świętach, to może mi ochota wróci:lol2:

My do świąt musimy zrobić jeszcze parę rzeczy, a za resztę bierzemy się później :yes:

No rzesz, przecież trzeba na chwilę złapać oddech od tego wszystkiego ... prawda ??? :)