agawi74 24.11.2012 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Znam cenę, pytałam już o softy u nas Chyba muszę iść pomacać te z kolekcji Minge, może się jeszcze skuszę Te od Minge są bardzo zbliżone do Softy. Z tym, ze mają tylko 140cm, więc dla mnie odpadały. Ale dla Ciebie Maju są jak znalazł. I możesz sobie wybrać stronę tkaniny- bardziej matową lub błyszczącą. A jaki kolor planujesz? A jakiej taśmy ona szuka ??? Marszczącej 1:2,5 i 15 cm:mad: Nie podała terminu , nie lubię tak , bo wtedy może szyć i szyć i parę miesięcy jej się zejdzie Nie no niech sobie jaj nie robi , przecież Ty chcesz mieć ładny domek na święta Nieee, no mam nadzieje, ze jednak zdąży... W zeszłym roku czekałyśmy na materiał, ale zdążyła. Ona nigdy nie podaje konkretnych terminów, ale bardzo starannie szyje i ma dobre ceny- dlatego uzbrajam się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Te od Minge są bardzo zbliżone do Softy. Z tym, ze mają tylko 140cm, więc dla mnie odpadały. Ale dla Ciebie Maju są jak znalazł. I możesz sobie wybrać stronę tkaniny- bardziej matową lub błyszczącą. A jaki kolor planujesz? Taupe ??? Brązu nie chce ... Biel odpada ... Czerń też ... Więc jakby nie patrzył zostaje taupe chyba, że greige Ona nigdy nie podaje konkretnych terminów, ale bardzo starannie szyje i ma dobre ceny- dlatego uzbrajam się w cierpliwość. No dobra to czekaj cierpliwie , a ja razem z Tobą ... ale Wam się pięknie domek zmieni Aguś A Ty w tych dwóch wolnych pokojach na górze u siebie to co zamierzasz stworzyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 JEST DRUGA GODZINA :eek: My jednak Aguś w pełni normalne to nie jesteśmy ... żeby do tej pory na forum siedzieć ( ciekawe czy jest tu jeszcze ktoś, oprócz nas ) Chyba czas się ewakuować ... jak myślisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2012 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Taupe ??? Brązu nie chce ... Biel odpada ... Czerń też ... Więc jakby nie patrzył zostaje taupe chyba, że greige Takiego wyboru kolorów to nie ma... Ja wzięłam taki taupe, ale greige to nie było:no: Były ze dwa odcienie szarego- jasny i ciemny. Aguś A Ty w tych dwóch wolnych pokojach na górze u siebie to co zamierzasz stworzyć ??? Maju, zobaczymy- jeden na pewno będzie gościnny, chociaż tak się zastanawiam czy to ma sens, bo cała nasza rodzina i znajomi są tu na miejscu i nie będzie zbytnio wielkich okazji do nocowania... Chciałam zrobić taką typową gościnną sypialnię, ale może lesze będzie łóżko rozkładane, żeby można było na co dzień z tego pokoju korzystać Jeszcze pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 JEST DRUGA GODZINA :eek: My jednak Aguś w pełni normalne to nie jesteśmy ... żeby do tej pory na forum siedzieć ( ciekawe czy jest tu jeszcze ktoś, oprócz nas ) Chyba czas się ewakuować ... jak myślisz ??? Tak, tak Maju czas się zwijać... mi czas zleciał z tą umową, ale oczy już mi się zamykają.. Lecę pod prysznic, kolorowych snów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.11.2012 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Takiego wyboru kolorów to nie ma... Ja wzięłam taki taupe, ale greige to nie było:no: Były ze dwa odcienie szarego- jasny i ciemny. To będzie taupe Maju, zobaczymy- jeden na pewno będzie gościnny, chociaż tak się zastanawiam czy to ma sens, bo cała nasza rodzina i znajomi są tu na miejscu i nie będzie zbytnio wielkich okazji do nocowania... Chciałam zrobić taką typową gościnną sypialnię, ale może lesze będzie łóżko rozkładane, żeby można było na co dzień z tego pokoju korzystać Jeszcze pomyślę Jeżeli nie będzie wielkich okazji do nocowania to szkoda robić typowej sypialni ... bo kto będzie z niej korzystał Lepsze będzie rozkładane łóżko Tak, tak Maju czas się zwijać... mi czas zleciał z tą umową, ale oczy już mi się zamykają.. Lecę pod prysznic, kolorowych snów:bye: Ja też przy czym innym siedzę, ale już ledwo na oczy patrzę ... Dobrej nocy ... Pa MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.11.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Powiedziała, co wiedziała- nie jej styl:P A skąd do diabła mamy wiedzieć, jaki jest Twój styl??? Najwyższy czas założyć swoją GALERIĄ, droga KOLEŻANKO:mad: Proszę się już nie złościć i schować ten języczek . Przecież napisałam, że ja wolę proste nogi u stołu:rotfl: Popieram:mad: O następna mi coś zarzuca. Mój styl w jakim będę kiedyś urządzać no właśnie nie wiem co to będzie . A tak na poważnie to ma być prosto, kanciasto, "bez udziwnień", nowocześnie, ale nie surowo z dodatkami misz-maszu. Jak wyjdzie to sie pochwalę obiecuję Pozdrawiam w sobotnie popołudnie Edytowane 24 Listopada 2012 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Proszę się już nie złościć i schować ten języczek . Przecież napisałam, że ja wolę proste nogi u stołu:rotfl: Dobra, dobra i tak założenie galerii Cię nie ominie Dailo A Majeczka po wątkach cudzych hula, a o swoim zapomniała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 O następna mi coś zarzuca. Mój styl w jakim będę kiedyś urządzać no właśnie nie wiem co to będzie . A tak na poważnie to ma być prosto, kanciasto, "bez udziwnień", nowocześnie, ale nie surowo z dodatkami misz-maszu. Jak wyjdzie to sie pochwalę obiecuję Pozdrawiam w sobotnie popołudnie A teraz się nie możesz zacząć chwalić ??? Nie bądź taka A Majeczka po wątkach cudzych hula, a o swoim zapomniała:P Jakoś nie chce mi się dziś u siebie pisać Weszłam na neta szukać zmywarki a na fm siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Weszłam na neta szukać zmywarki a na fm siedzę A ja szukam chwostów i do szafy i do zasłon. Byłam w Leroy i w Almi Decor i nic ciekawego nie było:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ja szukam chwostów i do szafy i do zasłon. Byłam w Leroy i w Almi Decor i nic ciekawego nie było:no: A na necie też nic niema ciekawego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A na necie też nic niema ciekawego ??? Niby jest, ale do zasłon tylko. Do tych uchwytów potrzebuję takie chwościki, ale zawieszka musi mieć ponad 10 cm (bo uchwyt ma dł 9). Wszystkie, które znalazłam mają max 4-6 cm zawieszki. Tylko:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Niby jest, ale do zasłon tylko. Do tych uchwytów potrzebuję takie chwościki, ale zawieszka musi mieć ponad 10 cm (bo uchwyt ma dł 9). Wszystkie, które znalazłam mają max 4-6 cm zawieszki. Tylko:mad: O masz Co los Znajdź takie , które Ci się podobają wyślij zapytanie o większe zawieszki ... chyba nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 O masz Co los Znajdź takie , które Ci się podobają wyślij zapytanie o większe zawieszki ... chyba nie powinno być problemu Maju, ja już nie mam do tego wszystkiego siły!!! Ciągle o coś muszę pytać, szukać, wybierać RATUNKUhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Maju, ja już nie mam do tego wszystkiego siły!!! Ciągle o coś muszę pytać, szukać, wybierać RATUNKUhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sos.gif A wiesz, że ja czuję teraz identyczne zmęczenie materiału ...JUŻ NIE MAM SIŁY Oprócz umeblowania dołu ogarniamy cały czas górę i już mam dość ( to zróbmy tak, a może tak, a może lepiej w ogóle inaczej ) Dlatego dzisiaj postanowiłam, że na chwilę stopuję ... Coby se później w buzie nie pluć, że kupiłam coś, lub zrobiłam coś co mi się zupełnie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja mam tak samo- dopiero co skończyłam się użerać z szafą, zasłonami,roletami- to zaczynam myśleć o gabinecie:sick:I wszystko od nowa:mad: Dobrze, że to dopiero będzie po Świętach, to może mi ochota wróci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja mam tak samo- dopiero co skończyłam się użerać z szafą, zasłonami,roletami- to zaczynam myśleć o gabinecie:sick: I wszystko od nowa:mad: Dobrze, że to dopiero będzie po Świętach, to może mi ochota wróci:lol2: My do świąt musimy zrobić jeszcze parę rzeczy, a za resztę bierzemy się później No rzesz, przecież trzeba na chwilę złapać oddech od tego wszystkiego ... prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Prawda Maju:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Prawda Maju:yes: To fajnie, że się zgadzamy Zmykam lulu bo już niedowidzę Dobrej nocki ... do jutra, a właściwie to do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Pa Majeczko, ja też zaraz idę, bo jakoś opadłam z sił Dobrej nockihttp://i259.photobucket.com/albums/hh290/debutnouveau/emoticons/th_thGoodNight-emoticon.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts