Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaa...ten też cudny :rolleyes: :rolleyes: Dzięki Kochana...Ty moja druga Bratna Duszo :hug:

Wiedziałam Dziewczynki,że na Was zawsze można liczyć...Dziękuje :hug:

A krzesełka poważnie mam ochotę przerobić...zobaczę...pomyślę...może coś się uda zrobić ;)

Ale sobie posłodziłyśmy:lol2::hug: Maja ja też lecę, wpadnę wieczorkiem jak wczoraj. Paaa:bye:

Cześć Maju :)

Ja zawsze o innych porach niż Wy przychodzę :(

Po 17 mełża karmię i mamę odwożę do domu - wracam już Was nie ma, idę spać to Wy wracacie wieczorową porą ;)

Widzę że dziewczyny już 2 świetne stoły podrzuciły :yes:

Czyli szukasz czegoś masywnego w ciemnym brązie?

Przejrzałam swoje zasoby i nic podobnego nie znalazłam :(

Salon zapowiada się przepięknie - duży przestronny z wielkimi oknami :yes:

I dawaj no jeszcze fotki - bo my nic kompletnie nie wiemy o tym Twoim domku :lol:

Dobrej nocki życzę :)

Ps z Famega teeeeeen mi się spodobał a teeeeeeen ma świetne nogi - przyznam nie widziałam takich wcześniej - albo nie zwróciłam na niego uwagi :)

Edytowane przez admete

Cześć Maju :)

Ja zawsze o innych porach niż Wy przychodzę :(

Po 17 mełża karmię i mamę odwożę do domu - wracam już Was nie ma, idę spać to Wy wracacie wieczorową porą ;)

Szkoda Kochana,że ciągle się mijamy :hug:...ale może już niedługo będziesz mogła z nami wieczorkiem posiedzieć :)

Czyli szukasz czegoś masywnego w ciemnym brązie?

Wiesz...bardzo podobają mi się takie masywne,proste stoły :rolleyes:

Salon zapowiada się przepięknie - duży przestronny z wielkimi oknami :yes:

Myślę,że jak obecne meble pójdą aut i wstawimy chesterki to ten nasz salonik ma naprawdę szansę wyglądać pięknie :rolleyes:

I dawaj no jeszcze fotki - bo my nic kompletnie nie wiemy o tym Twoim domku :lol:

A co byś chciała wiedzieć :D

Dobrej nocki życzę :)

I wzajemnie :hug:

Ps z Famega teeeeeen mi się spodobał a teeeeeeen ma świetne nogi - przyznam nie widziałam takich wcześniej - albo nie zwróciłam na niego uwagi :)

Fajne te stoły :)Ten drugi rzeczywiście ma fajne nogi :yes:

Cześć Majka

Tak na szybko sprostowanie na temat sklepów o których była mowa

BRW - to salon firmowy konkretnej firmy gdzie można nabyć meble tego właśnie producenta. Na temat jakości się nie wypowiadam

Agata to salon meblowy ogromniasty gdzie można nabyć meble różnych marek. To taki salon wystawowy gdzie znajdziesz meble większości producentów oferujących się na rynku.

Znajdziesz tam stół za 500 zł jak i za 5 tyś

Kilka fotek zrobionych w wakacje potem usunę

Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego zakupu bo udało mi się go kupić w przyzwoitej cenie.

Tam często mają fajne promocję .

Tam gdzie ja jeżdżę jest dodatkowy salon z meblami z wyprzedaży

09082011178.jpg

09082011177.jpg

09082011179.jpg

Karolka proszę Cię nie usuwaj tych zdjęć...muszę je jutro mojemu mężulkowi pokazać :)

Cudne stoły pokazałaś...a ten biały :rolleyes: :rolleyes:

Dobrze,że napisałaś o tym sklepi Agata,bo ja tak naprawdę to nic o nim nie wiem :no: ale jak Aga mi o nim napisała razem z BRW to oba sklepy z rozpędu wrzuciłam do jednego worka...za co przepraszam...no ale tak jak napisałaś o jakości BRW szkoda się wypowiadać ;)

A i chciałam jeszcze napisać,że jak tak dalej pójdzie to chyba w moim domu będzie kilka stołów :lol2:

Ja się odmeldowuję Dziewczynki...Miłych snów Wam życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-944149.gif......

i udanego pełnego ciepłych promieni słonecznych weekendu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-767100.gif

No tak Aga dzisiaj fotki obiecała...i jej nie ma...a fotki gdzie...no pytam się gdzie ??? :p

Maja sorki, ale nie czuję się najlepiej i ległam na sofie- mam lekką gorączkę:sick::sick:

A swoją drogą to szybko się zwinęłaś:evil: Może Karolka jeszcze jest?:rolleyes:

ps. Ten biały stół bardzo fajny:wiggle:

Ja się odmeldowuję Dziewczynki...Miłych snów Wam życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-944149.gif......

i udanego pełnego ciepłych promieni słonecznych weekendu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-767100.gif

Wzajemnie Maju:hug:

My już w domku po małej imprezce...no niestety Dziecię już chciało spać :)

Ale tak patrzę i patrzę i oczom nie wierzę.......................................................................................................DZIEWCZYNKI............................zostałam.......

ELITĄ FORUM

więc imprezkę czas zacząć

http://emoty.blox.pl/resource/champagne10.gif ..................................................bąbelki dla wszystkich.....................

Hmmm...tylko w ogóle jest ktoś dzisiaj na tym forum ;)