Daila 27.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Dobra, dobra i tak założenie galerii Cię nie ominie Dailo Kiedyś tam se założę, ale jeszcze nie teraz Kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A teraz się nie możesz zacząć chwalić ??? Nie bądź taka Maju a czym ja Ci się pochwalę, jak będę mieć czym to pokażę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Pa Majeczko, ja też zaraz idę, bo jakoś opadłam z sił Dobrej nockihttp://i259.photobucket.com/albums/hh290/debutnouveau/emoticons/th_thGoodNight-emoticon.png Ja nie wiem czemu, ale ja już wczoraj nie kontaktowałam, ciężko mi było zebrać myśli i pisać posty Kiedyś tam se założę, ale jeszcze nie teraz Kochanie Maju a czym ja Ci się pochwalę, jak będę mieć czym to pokażę . Zakładaj teraz ... niemów, że nie masz się czym pochwalić Dom stoi ??? Stoi Więc jak najbardziej masz się czym chwalić :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A TERAZ OGŁOSZENIE ... DOTRĄ DZISIAJ DO MNIE OBRUSY Z TCHIBO mam nadzieję, że kolor mnie nie rozczaruje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 I jak? dotarły obrusy? zadowolona Pani z zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 I jak? dotarły obrusy? zadowolona Pani z zakupu? Przyszłam zameldować, że obrusy dotarły Jeden dla mam ... srebrny Drugi dla mnie ... brązowy Z wyżej wymienionych kolorów moja zastawa dużo ładniej prezentuje się na brązie, więc z zakupu jestem mega zadowolona ... kolor mnie nie rozczarował Uff ... zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nie ma to jak udane zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 a bedom jakieś foty z przymiarki?tez chcę poczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Heyka:bye: no to super, że obrusiki się udały.Ja mam srebrny:lol2: Ale inauguracja będzie dopiero w Święta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nie ma to jak udane zakupy Prawda a bedom jakieś foty z przymiarki? tez chcę poczaić O masz, ja niedomyślna nie pomyślałam, że nasza Karola zdjęć spragniona Fotki niema Heyka:bye: no to super, że obrusiki się udały. Ja mam srebrny:lol2: Ale inauguracja będzie dopiero w Święta:rolleyes: U mnie też inauguracja dopiero w święta Ale na szybko przymierzyłam, który lepiej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 nie pomyślałam, że nasza Karola zdjęć spragniona :rotfl: Ale na szybko przymierzyłam, który lepiej mi pasuje Spryciula:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Spryciula:P:lol2: A jak Jakbym stwierdziła, że srebrny mi lepiej pasuje, to jeszcze bym zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A jak Jakbym stwierdziła, że srebrny mi lepiej pasuje, to jeszcze bym zamówiła A myślałam, że chciałaś te kolory podmienić I mamie dać brązowy:lol2: Ja zamówiłam jeszcze w Tchibo takie rękawice silikonowe- były dostępne tylko online, ale chyba już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A myślałam, że chciałaś te kolory podmienić I mamie dać brązowy:lol2: Ja zamówiłam jeszcze w Tchibo takie rękawice silikonowe- były dostępne tylko online, ale chyba już nie ma... Nie nie zamiana by się nieudała, bo ja dla siebie wzięłam największy rozmiar, dla mam mniejszy A powiem Ci szczerz, że nie patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A jak inny rozmiar, to pewnie, ze się nie da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A jak inny rozmiar, to pewnie, ze się nie da:) No chyba, że służyłby mi za serwetę Idę polukać jakieś proste, może ciut glamour, poszewki ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No chyba, że służyłby mi za serwetę Dobry pomysł Idę polukać jakieś proste, może ciut glamour, poszewki ozdobne Na poduszki? Do sofy czy łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Na poduszki? Do sofy czy łóżka? Do sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Do sofy A może, a może jak będziesz szyła nowe zasłony to i poszewki z tego samego materiału? A jeśli nie, to w Dekorii jest spory wybór- możesz zamówić w różnych tkaninach http://www.dekoria.pl/offer/group/1/poszewki-na-poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A może, a może jak będziesz szyła nowe zasłony to i poszewki z tego samego materiału? A jeśli nie, to w Dekorii jest spory wybór- możesz zamówić w różnych tkaninach http://www.dekoria.pl/offer/group/1/poszewki-na-poduszki To będzie najlepsze rozwiązanie Na dekorii byłam i tak naprawdę to tylko taka wpadła mi w oko ... http://cdn.dekoria.pl/image/djpg/2204/2204_768.1/0/0/Poszewka-Glamour-z-fredzlami-na-poduszke_768.jpg Właśnie chciałabym dokupić jakieś dwie czarne Oprócz tych w kolorze zasłon , ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts