mariola3108 30.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 uf majeczko podziewam się wszędzie, bo wiecznie mi czasu brak, ale jak tylko mogą to wpadam na fmco do tui - szmaragdy są bardziej dekoracyjne niż brabanty, no i wolniej rosną. Możesz je pogrupować i sadzić gatunkami, możesz je również skomponować z innymi roślinami albo zrobić z nich ścianę. Nie masz takiego miejsca, które chciałabyś schować lub oddzielić?Jako przykład wkleję Ci moją fotkę, gdzie brabanty mam posadzone jako tło, żywopłota w półkolu wokół ogniska są nasadzone szmaragdy przeplecione innymi roślinami.http://imageshack.us/a/img825/2154/pa050083.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 30.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 nie wiem, czy to dobrze widać, ale wiesz o co chodzi?a jeśli brabanty będziesz przycinać będą rosły ładnie i gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 30.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 buziaki Maju, wpadnę znowu, a teraz idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 01.12.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 nie chcę Ci zaśmiecać tematu, więc jak oglądniesz to napisz, mogę usunąć moją fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Proszę mi nic tu nie kasować Później zajrzę to napiszę więcej ... Teraz muszę uciekać Piękny słoneczny dzień u nas ... Miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jestem Maju opowiadaj mi tu szybko, coś tym Tam nawyrabiała w tych eurofiranach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A co do tuj, to jak są za darmo to bierz. Ja się dba- nawozi, podlewa i przycina to będą pięknie i brabanty- o ile to są branbanty:lol2: Okazało się, ze brabanty i parę szmaragdów uf majeczko podziewam się wszędzie, bo wiecznie mi czasu brak, ale jak tylko mogą to wpadam na fm co do tui - szmaragdy są bardziej dekoracyjne niż brabanty, no i wolniej rosną. Możesz je pogrupować i sadzić gatunkami, możesz je również skomponować z innymi roślinami albo zrobić z nich ścianę. Nie masz takiego miejsca, które chciałabyś schować lub oddzielić? Jako przykład wkleję Ci moją fotkę, gdzie brabanty mam posadzone jako tło, żywopłot a w półkolu wokół ogniska są nasadzone szmaragdy przeplecione innymi roślinami. http://imageshack.us/a/img825/2154/pa050083.jpg nie wiem, czy to dobrze widać, ale wiesz o co chodzi? a jeśli brabanty będziesz przycinać będą rosły ładnie i gęsto buziaki Maju, wpadnę znowu, a teraz idę spać nie chcę Ci zaśmiecać tematu, więc jak oglądniesz to napisz, mogę usunąć moją fotkę Bardzo Ci dziękuję za rady i za zdjęcie ( proszę mi nic nie kasować ) Tuje brabanty miejsce znajdą ... odsłonimy się od sąsiada A szmaragdy też gdzieś wkomponuję Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jestem Maju Cieszę się opowiadaj mi tu szybko, coś tym Tam nawyrabiała w tych eurofiranach:lol2: Ja ??? Nic nie nawyrabiałam :no: Grzeczna byłam jak zawsze :lol2: Pojechała z młodą ... więc miałam ograniczone pole manewru Z lekka też w tym sklepie mnie denerwują ... mam wrażenie jakby same nie do końca wiedziały co mówią Oglądałam materiał : PR 108/18/140 ten mi się podobał Na 17 też zerkałam i kurcze wydaje mi się, że ona też była oznaczona jako 140 ... nie wiem, nie wiem :bash: I tyle z mojej wyprawy ... Młoda bardziej usatysfakcjonowana, zakupiła swoim lalką nowy wózek spacerówkę i nosidełko, bujak, krzesełko do karmienia w jednym ... takiej to dobrze Ona tam niema ciężkich wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 To fajnie Maju, ze masz i szmaragdy i brabanty. Będzie różnorodnie:wiggle:W sprawie tych tkanin to przejrzyj sobie jeszcze tą stronkę- mają spory wybór i można zamówić próbki.http://www.firantex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Młoda bardziej usatysfakcjonowana, zakupiła swoim lalką nowy wózek spacerówkę i nosidełko, bujak, krzesełko do karmienia w jednym ... takiej to dobrze Ona tam niema ciężkich wyborów :rotfl: Takiej to dobrze Maju- już Ci u mnie odpisałam, ale powtórzę- nr 18 jest 140cm, a 17-280- ja taką mam:lol2: Przejrzyj sobie jeszcze tą stronkę, którą Ci podałam- przecież euro nie są jedynym sklepem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 To fajnie Maju, ze masz i szmaragdy i brabanty. Będzie różnorodnie:wiggle: No zobaczymy jak to będzie ... wiesz one są chudziutkie, mizerne ale nic nie tracę, że je wsadzę W sprawie tych tkanin to przejrzyj sobie jeszcze tą stronkę- mają spory wybór i można zamówić próbki. http://www.firantex.pl/ Dzięki ... przejrzę sobie może jutro, bo teraz już mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :rotfl: Takiej to dobrze Prawda ... ja też tak chcę Maju- już Ci u mnie odpisałam, ale powtórzę- nr 18 jest 140cm, a 17-280- ja taką mam:lol2: Przejrzyj sobie jeszcze tą stronkę, którą Ci podałam- przecież euro nie są jedynym sklepem. Ja wiem , że euro nie są jedynym sklepem, ale ja i tak jeszcze trochę tych zasłon będę potrzebowała, to teraz może przy tych softach zostanę Aguś a słuchaj ta 17 w sklepie wydawała mi się taka bledziutka, w domu pewnie ona inaczej się prezentuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ja wiem , że euro nie są jedynym sklepem, ale ja i tak jeszcze trochę tych zasłon będę potrzebowała, to teraz może przy tych softach zostanę Aguś a słuchaj ta 17 w sklepie wydawała mi się taka bledziutka, w domu pewnie ona inaczej się prezentuje ??? Maju rozumiem Cię, bo jak mi się coś spodoba, to też nie odpuszczam:no: Ta 17 hmmm, no zdjęcie jednej zasłony u mnie widziałaś- to jest kolor taupe-ja nie chciałam ciemnych. Chociaż bardzo jasna nie jest- taka średnia. U nas ten kolor raczej dobrze wygląda, ale w sypialni np. chciałam szare. Aaa i musisz pamiętać Maju, ze na większym kawałku materiału kolor będzie ciemniejszy niż na kawałku próbnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Maju rozumiem Cię, bo jak mi się coś spodoba, to też nie odpuszczam:no: Ta 17 hmmm, no zdjęcie jednej zasłony u mnie widziałaś- to jest kolor taupe-ja nie chciałam ciemnych. Chociaż bardzo jasna nie jest- taka średnia. U nas ten kolor raczej dobrze wygląda, ale w sypialni np. chciałam szare. Aaa i musisz pamiętać Maju, ze na większym kawałku materiału kolor będzie ciemniejszy niż na kawałku próbnika. No właśnie o tym zapomniałam, że na większym kawałku jest ciemniejszy To jeśli u Was dobrze wygląda to i u mnie będzie, bo wnętrza mamy ciut podobne kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 No właśnie o tym zapomniałam, że na większym kawałku jest ciemniejszy To jeśli u Was dobrze wygląda to i u mnie będzie, bo wnętrza mamy ciut podobne kolorystycznie Maju moim zdaniem ten kolor 17 w wielu wnętrzach będzie dobrze wyglądał, bo jest ciekawy i nie narzucający za bardzo. Ale te szarości Softy też są ładniusie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Maju moim zdaniem ten kolor 17 w wielu wnętrzach będzie dobrze wyglądał, bo jest ciekawy i nie narzucający za bardzo. Ale te szarości Softy też są ładniusie:rolleyes: Szarość też mi się podobała Przyglądałam się jej, przyglądałam ale na dół chcę bardziej taupe ... a co ja chcę na górę ??? Pojęcia zielonego nie mam :lol2: Dobrze, że tam jeszcze chwila do podjęcia decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dobrze, że tam jeszcze chwila do podjęcia decyzji Nooo dobrze:lol2: albo niedobrze, bo będziesz się zadręczać Na serio, to może jeszcze coś znajdziesz innego w dobrej szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nooo dobrze:lol2: albo niedobrze, bo będziesz się zadręczać Na serio, to może jeszcze coś znajdziesz innego w dobrej szerokości. Na razie to czym innym się zadręczam Może znajdę coś ciekawego, zobaczymy ... nie mam teraz siły o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Na razie to czym innym się zadręczam Matko kochana czym znowu?http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_impossible.gif http://emoty.blox.pl/resource/poddaje_sie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Matko kochana czym znowu?http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_impossible.gif http://emoty.blox.pl/resource/poddaje_sie.gif No jak to czym ??? Tym o czym dyskutujemy u Ciebie na wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts