agawi74 04.12.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Maju, ale po kolei- napisz na jakiej taśmie zamówiłaś, jaki kolor? Zamówiłaś szycie w Eurofiranach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.12.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Maju, ale po kolei- napisz na jakiej taśmie zamówiłaś, jaki kolor? Zamówiłaś szycie w Eurofiranach? Kochana ja Cię proszę, ja mam u nich zamawiać szycie ... oszalałaś ??? :lol2: Taśmy jeszcze nie mam ... mam nadzieję, że uda mi się kupić w weekend tą kielichową właśnie Kolorek nr. 18 ... to też jest taupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Kochana ja Cię proszę, ja mam u nich zamawiać szycie ... oszalałaś ??? :lol2: Tak myślałamhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gifhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Taśmy jeszcze nie mam ... mam nadzieję, że uda mi się kupić w weekend tą kielichową właśnie Kolorek nr. 18 ... to też jest taupe Nr 18 mam w domu i dla mnie to jest odcień szarego:wtf: Taśmę pewnie dostaniesz z łatwością, a w związku z montażem, to dokup tez agrafki plastikowe do zawieszania. Z kółeczek zdejmujesz te metalowe żabki i w to miejsce zakładasz agrafki, które krawcowa Ci wcześniej wszyje w taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Maja poszłaś spać? Bo ja zaraz spadam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.12.2012 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Nr 18 mam w domu i dla mnie to jest odcień szarego:wtf: Taśmę pewnie dostaniesz z łatwością, a w związku z montażem, to dokup tez agrafki plastikowe do zawieszania. Z kółeczek zdejmujesz te metalowe żabki i w to miejsce zakładasz agrafki, które krawcowa Ci wcześniej wszyje w taśmę Kochana 18 typowo pod światło miała szarawy odcień, bez podstawiania pod światło kolor był nieokreślony ni to brąz ni szarość Właściwie to z takich ciemniejszych kolorów to nic ciekawego niema podobała mi się typowa szarość ( nie wiem czy nie ta, którą masz a sypialni ) ale postawiłam na tą 18, zobaczymy co z tego wyjdzie 17 jeszcze podglądałam, ale ja się z nią bym nie zgodziła ... aaaaa mam nadzieję, że ten materiał i kolor będą mi się podobać ... Aguś czego mnie straszysz :mad: Agrafki plastikowe ... aha zanotowałam, chyba mam gdzieś paczuszkę takich a ile ja ich potrzebuję Tylko jest jeden problem ... GDZIE JA MAM KÓŁECZKA Z KARNISZA :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.12.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Maja poszłaś spać? Bo ja zaraz spadam:p Jestem jestem ... ale też spływam, właściwie to miałam nawet nie przychodzić no ale tak myślałam, że mi się opierdziel zbierze, więc wpadłam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Maju, ja Cie nie straszę, bo 18 tez mi się bardzo podobała:wiggle: tylko, ze była tylko 140, a ja chciałam 280;) Tych agrafek dużo Ci nie pójdzie, u mnie jeszcze luby zdjął kilka luźnych kółeczek. Ale kółeczka musisz znaleźć, jak wybrałaś sposób marszczenia z taśmą A z tym opierdzielam, to dobrze pomyślałaś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.12.2012 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Maju, ja Cie nie straszę, bo 18 tez mi się bardzo podobała:wiggle: tylko, ze była tylko 140, a ja chciałam 280;) A już myślałam, że mnie straszysz A tutaj nie chciałaś zszywać zasłon tak jak w sypialni ??? Tych agrafek dużo Ci nie pójdzie, u mnie jeszcze luby zdjął kilka luźnych kółeczek. Ale kółeczka musisz znaleźć, jak wybrałaś sposób marszczenia z taśmą Jutro się rozejrzę ile mam agrafek ... i muszę poszukać kółek A z tym opierdzielam, to dobrze pomyślałaś:lol2: Wyczułam pismo nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.12.2012 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Uciekam ... oczy posłuszeństwa odmawiają i nie chcą już patrzeć Dobrej nocki :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2012 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Maju sorki, ale net mi znowu nawalił Na dole nie chciałam zszywać i się potem gimnastykować z ich układaniem... Bo jednak jak leża na podłodze, to ten szew jest widoczny... Dobra idę spać, bo pewnie znowu mnie zaraz wywali. Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Hej Maju, ja mam takie chwosty w sypialni- z Leroyhttp://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/pasmanteria/pasmanteria-dekoracyjna/chwost-decorativa,p93581,l950.html tylko one są dość jasno szare- zlewają się z zasłonami.Jeżeli chcesz mieć je widoczne, to ok, a jeżeli chcesz, żeby tez się zlewały to szukaj grafitowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 06.12.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/12/e47q232l.gifM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.12.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Na wszystkich odwiedzających ... MIKOŁAJ Z WOREM PREZENTÓW CZEKA ... http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2012/09/glitter539wn7.gif Dziewczyny czy Was sypie śnieg ??? U nas na razie nie, ale mam dzwoniła, że u nich straszna zawierucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.12.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Na dole nie chciałam zszywać i się potem gimnastykować z ich układaniem... Bo jednak jak leża na podłodze, to ten szew jest widoczny... To w końcu widać czy nie widać A zresztą jak podepnę to nie będzie widać, a nawet jak rozpuszczę, to w sumie mam widoczne jedno okno, więc nawet mogę się poświęcić z układaniem Hej Maju, ja mam takie chwosty w sypialni- z Leroy http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/pasmanteria/pasmanteria-dekoracyjna/chwost-decorativa,p93581,l950.html tylko one są dość jasno szare- zlewają się z zasłonami. Jeżeli chcesz mieć je widoczne, to ok, a jeżeli chcesz, żeby tez się zlewały to szukaj grafitowych;) Wiesz Aguś jak będę odbierać zasłony to spróbuję u nich dopasować chwosty, jak nic nie będzie będę się głowić i szukać dalej http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/12/e47q232l.gif M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.12.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Cześć Maju Dotarłam wreszcie Widzę, że u Ciebie zasłonowe dylematy. Ale już załatwione, to najważniejsze. Taupe brzmi jak bardzo dobry wybór Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Taupe brzmi jak bardzo dobry wybór Taupe mam ja, Maja ma bardziej w szarość, ale kolorek jak najbardziej piękny:wiggle: Hej Maju, a gdzie to się podziewasz? Ja znikam z forum, a Ty zawsze za mną Utonęłam w projektach w firmie- koniec roku zawsze jest najgorszy:bash: To kiedy będzie materiał? Aaa i pytałaś czy ten szef jest widoczny- powtarzam, że jak wisi to nie, ale na tej leżącej części może się to zdarzyć, dlatego zawsze trzeba pamiętać o ich ułożeniu. Dlatego teraz wzięłam materiał 280cm. Buziaki:bye: Edytowane 10 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Majeczko, gdzie Ty się podziewasz?http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gif Czy ja mam się do Ciebie wybrać?http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_driving.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.12.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć Maju Dotarłam wreszcie Hej Dropku Taupe brzmi jak bardzo dobry wybór Taupe mam ja, Maja ma bardziej w szarość, ale kolorek jak najbardziej piękny:wiggle: Materiał mam w domu i dopiero teraz mogę zobaczyć rzeczywisty kolor bo w sklepie jednak wyglądał on zupełnie inaczej Faktycznie kolor idzie bardziej w szarość ale ... JEST PIĘKNY :rolleyes: BARDZO MI SIĘ PODOBA :yes: Przed samym zamawianiem materiału naszły mnie wątpliwości co do koloru pomyślałam czyby nie wziąć szarości kolor w sklepie autentycznie wyglądał jak taupe ... w domu to bardziej szarość ... czyli jednak wyszło po mojemu Hej Maju, a gdzie to się podziewasz? Ja znikam z forum, a Ty zawsze za mną Ja za Tobą, albo Ty za mną Nie było nas kilka dni, a teraz sama nie wiem w co ręce włożyć M robi sobie teraz wolne ( wolne, niewolne ... no ale przyjmijmy, że to wolne ) i bierze się za zabudowanie okapu, będziemy malować korytarz, kleić listwy przysufitowe ... także zamiast robić świąteczne porządki, to ja będę robić świąteczny burdel :lol2: To kiedy będzie materiał? Aaa i pytałaś czy ten szef jest widoczny- powtarzam, że jak wisi to nie, ale na tej leżącej części może się to zdarzyć, dlatego zawsze trzeba pamiętać o ich ułożeniu. Dlatego teraz wzięłam materiał 280cm. Materiał miał przyjść wcześniej, przyszedł dopiero wczoraj ale krawcowa i tak mi obiecała uszyć je przed świętami Dziś jadę do niej wieczorem, nie mam taśmy, zapomniałam się spytać czy ona taką ma Jak nie będzie miała tej to na szybko wybiorę jakąś inną Trudno się mówi, ważne, żeby okna na święta miały nowe ubranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.12.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Majeczko, gdzie Ty się podziewasz?http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cowboy.gif Czy ja mam się do Ciebie wybrać?http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_driving.gif Przyjedź kochana przyjedź ... zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Faktycznie kolor idzie bardziej w szarość Przeca mówiłam:PAle jest piękny, potwierdzam. Gdyby był w innej szerokości, też bym go wzięła:rolleyes: Ja za Tobą, albo Ty za mną No nie wiem, nie wiem-ja byłam pierwsza:lol2: także zamiast robić świąteczne porządki, to ja będę robić świąteczny burdel :lol2: O rany Maju, a zdążycie z tym na Święta?:o A gości planujesz? Materiał miał przyjść wcześniej, przyszedł dopiero wczoraj ale krawcowa i tak mi obiecała uszyć je przed świętami Dziś jadę do niej wieczorem, nie mam taśmy, zapomniałam się spytać czy ona taką ma Jak nie będzie miała tej to na szybko wybiorę jakąś inną Trudno się mówi, ważne, żeby okna na święta miały nowe ubranko Majeczko, uszycie to trwa chwilkę, więc na pewno zdąży. Privka z cenami ode mnie dostałaś? Szkoda, ze tak wyszło z tą taśmą, bo mogłaś zamówić z sieci- spokojnie by doszedł. Moja mama przy okazji moich zasłon też sobie uszyła jedne z softy do pokoju gościnnego i wybrała tą taśmę kielichową właśnie. Pięknie wyszły:wiggle: Przyjedź kochana przyjedź ... zapraszam serdecznie Idę się pakować A Ciebie znowu nie ma... w weeked to rzadko siedzę przed kompem, bo zwykle jest tyle spraw:bash: Z ostatecznych ustaleń wyszło, ze to u nas jest Wigilia:o:o więc musimy jeszcze zrobić ostateczne zakupy:P Oprócz tego muszę zrobić te wianki, luby powiesić roletę, kupić choinkę, koszmar z tym nadmiarem spraw:sick: Lecę Maju, udanego weekendu- niech remoncik sprawie się posuwa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts