agawi74 04.01.2013 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Maju, ładnie to tak się nie odzywać wszystkiego najlepszego w Nowym Roku http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif No jak się udały Święta, Sylewster i jak ZASŁONY??? Opowiadaj:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 :bye: :bye: Gdzie ja byłam jak mnie nie było ...... Zaraz poczytam co tam napisałyście i odpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.01.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Co tam dobrego'? jak zasłony?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Po pierwsze dziękuję Wam za życzenia świąteczne ... Po drugie dziękuję za życzenia noworoczne :hug: Ja do Was z takowymi nie dotarłam za co przepraszam ... Z tego miejsca pozwolę sobie Wam życzyć w nowym roku ... ZDRÓWKA ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA ... SPEŁNIENIA MARZEŃ... REALIZACJI PLANÓW... SPOKOJU... RADOŚCI... I WYTRWAŁOŚCI W DĄŻENIU DO CELU :hug: :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Maju i jak tam po Świętach? Halo, halo Maju Hej Maju, ładnie to tak się nie odzywać No jak się udały Święta, Sylewster i jak ZASŁONY??? Opowiadaj:popcorn::popcorn: Co tam dobrego'? jak zasłony?:popcorn: Jestem, jestem ... już opowiadam Święta, święta i po świętach ... no ale to u wszystkich tak szybko leci Na pewno nie odpoczęłam ... Wigilia u nas i u rodziny męża... Pierwszy dzień świąt goście u nas ( odjechali dosyć późno ) Drugi dzień świąt u siostry mojego m ... odpoczęłam dopiero po świętach, dobrze, że jedzonka zostało i przy garach nie trzeba było stać Sylwester w tym roku w domku, jakoś tak, jak nigdy nie miałam na nic ochoty Nowy Rok zaczęliśmy od pogrzebu, i to jakoś nieszczególnie mnie do życia nastroiło :( Ech...... Zasłony wyszły pięknie :rolleyes: przynajmniej dla mnie Tobie Karola nie do końca będą pasować, włóczą się po podłodze Do krawcowej nie mogę mieć zastrzeżeń ( mimo, że miałam ogromne wątpliwości ) uszyła zasłony pięknie Jedyne z czym się do końca nie dogadałyśmy to ich długość ( tzn. ja mówiłam, ale ona widać nie słuchała ) Są dłuższe niż miały być ... ale szczerze to nie wiem czy to ich wada ... czy zaleta W pierwszej chwili jak je powiesiłam chciałam wyć ze złości ... :evil: A teraz bardzo mi się podoba, że tyle ich leży :o Nie poznaje samej siebie :o I jeszcze jedna rzecz ... Aguś jak Ty pokazałaś swoje zasłony, to wydawały mi się tak suto marszczone ... w rzeczywistości tak nie jest :no: Są takie akurat ... Ani za dużo... Ani za mało... Jednak najlepiej zobaczyć sutość marszczenia w realu i dopiero decydować ... Zdjęcia okropnie przekłamują A co tam u Was Dziewczynki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 czekam na te zasłony:popcorn::popcorn::popcorn: to nie do końca że mi się nie podobają wydają mi się nie praktyczne już widzę jak chłopaki ślizgają się na nich w poszukiwaniu swoich autek no i jak tam odkurzyć? umyć podłogę ? za każdym razem trzeba je podności? chyba że macie inny sposób bo na pewno wyglądają szałowo:wiggle: Maju współczuję z powodu pogrzebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 czekam na te zasłony:popcorn::popcorn::popcorn: to nie do końca że mi się nie podobają wydają mi się nie praktyczne już widzę jak chłopaki ślizgają się na nich w poszukiwaniu swoich autek no i jak tam odkurzyć? umyć podłogę ? za każdym razem trzeba je podności? chyba że macie inny sposób bo na pewno wyglądają szałowo:wiggle: Na dniach obiecuję zrobić fotki ... wtedy wstawię i ocenicie jak te zasłony wyglądają ;) Praktyczne to one rzeczywiście nie są Ale piękne jak najbardziej Moja Młoda do zasłon się nie zbliża, a nawet jeśli to ich nie dotyka ( wie, że matka ma na tym punkcie pierdolca ) Fakt odkurzanie, mycie podłogi jest trochę uciążliwe ... choć ja nawet jak miałam zasłony "tylko" do podłogi ( nie leżące ) to i tak na czas odkurzania, czy mycia brałam je w ręce i podnosiłam a później układałam ... więc tu podobna robota, może trochę dłużej z układaniem się schodzi , a może wcale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.01.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Fajnie, że juz jesteś Maju. Pokazuj nam te cuda koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.01.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 cześć Maju ja też ciekawa jestem tych Twoich zasłon więc czekam cierpliwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Znalazła się zguba już nie mogę doczekać się Twoich zasłon, więc rób szybciochem te zdjatka. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Majeczka nie postarałaś się z tymi zdjęciami, jestem baaardzo ciekawaWszystkiego dobrego w Nowym Roku, przykro że tak Wam się zaczął, niestety takie życie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Fajnie, że juz jesteś Maju. Pokazuj nam te cuda koniecznie cześć Maju ja też ciekawa jestem tych Twoich zasłon więc czekam cierpliwie ... Znalazła się zguba już nie mogę doczekać się Twoich zasłon, więc rób szybciochem te zdjatka. Czekam O matko dziewczynki ... teraz to już w ogóle wstydzę się tych zasłon pokazać ... Wy tu cudów oczekujecie, a to przecież zwykłe, normalne zasłony Majeczka nie postarałaś się z tymi zdjęciami, jestem baaardzo ciekawa Ja się nie postarałam i Ty się nie postarałaś Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziękuje i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ja nie mam zasłon, tylko kurz i pustka w oknach:Pgdzie kupowałaś materiał na zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ja nie mam zasłon, tylko kurz i pustka w oknach:P Tak tak ... ale masz za to piękne ... pachnące nowością wnętrza Jak to mówi moja córa ... nie bądź wiśnia ... pokaż fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ale nie mam kabla do aparatu, jaaa! na prawdę nam zginął, oszaleć można z tym szukaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ale nie mam kabla do aparatu, jaaa! na prawdę nam zginął, oszaleć można z tym szukaniem Oj tak ... to odnalezienie się po przeprowadzce to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 maja zasłony masz z eurofiran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 No dobra ... Żebyście nie mówiły, że jestem jędza ... wrzucę Wam mały zaczątek moich zasłon ... zdjęcia robione zaraz po zawieszeniu ... Na pewno zasłony nie są idealne, pewnie każdy znajdzie w nich jakąś wadę, ale dla nas są piękne ... zupełnie inne niż do tej pory miałam http://images33.fotosik.pl/518/766ed964c4f3cbf6gen.jpg http://images48.fotosik.pl/549/374c7943d424c788.jpg Więcej zdjęć wrzucę w tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 maja zasłony masz z eurofiran? Materiał mam z eurofiran A Ty już coś wybrałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Hej Majuale trafiłam:D akurat na fotki:wiggle:tylko co tak mało??zasłona prezentuje sie elegancko:yes: piekna tkaninakoniecznie pokaż zasłony w całości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts