karolek59 14.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ooooo IMPREZKAhttp://gify.magazynek.org/pictures/Po%C5%BCywienie/Alkohole/096.gif Gratki Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ooooo IMPREZKAhttp://gify.magazynek.org/pictures/Po%C5%BCywienie/Alkohole/096.gif Gratki Maja A Dziękuję...dziękuję...http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 14.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuję za pomoc, jeśli pozwolisz majeczko rozglądnę się troszkę u Ciebie i wpadnę tu czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuję za pomoc, jeśli pozwolisz majeczko rozglądnę się troszkę u Ciebie i wpadnę tu czasami Nie ma za co...zawsze chętnie pomogę Oczywiście rozglądaj się i zaglądaj...zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a ja GRATULUJE tytułu i też łyknę szampana, a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a ja GRATULUJE tytułu i też łyknę szampana, a co ? Mugatko witaj....a szampanem się częstuj oczywiście Za gratulki dziękuję Właśnie byłam u Ciebie...ale nic nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.04.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a u mnie nic się nie dzieje wnętrzarskiego ani szyciowego więc wątek sobie jest bo jest, miło że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a u mnie nic się nie dzieje wnętrzarskiego ani szyciowego więc wątek sobie jest bo jest, miło że zaglądasz Zaglądam oczywiście,że zaglądam...nawet miałam się zwrócić do Ciebie z jednym pytankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 A ja dzisiaj na poprawę humoru kupiłam sobie nowe butki...oczywiście byłam za czym inny...ale czy to ważne...ja na punkcie butów i torebek mam lekkiego hopla A co najśmieszniejsze moja mała chyba to po mnie odziedziczyła...bo gdziekolwiek byśmy nie byli...prosi: mamo kup mi butki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Maju,gratuluję tytułu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Maju,gratuluję tytułu:) Dziękuję Beatko...ale gdzie mi tam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ooo wpadłam na chwilę z bólem gardła, a tu imprezka:wiggle: Gratulacje ELITOhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/smileys-drinking-beer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ooo wpadłam na chwilę z bólem gardła, a tu imprezka:wiggle: Gratulacje ELITOhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/smileys-drinking-beer.gif Dzięki Aguś.........ale tak jak napisałam do Beatki...gdzie mi tam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzięki Aguś.........ale tak jak napisałam do Beatki...gdzie mi tam do Ciebie Oj tam, oj tam Maju- zleci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dziękuję Beatko...ale gdzie mi tam do Ciebie Szybciutko mnie dogonisz .Zobacz kiedy ja się zarejestrowałam ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ooo wpadłam na chwilę z bólem gardła, oooj ,bidulko ,,,by szybko przeszło musisz się dobrze napić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oj tam, oj tam Maju- zleci:lol2: Szybciutko mnie dogonisz .Zobacz kiedy ja się zarejestrowałam ,,, No tak Wy to już tak długo Dziewczynki na forum...no ja w sumie też długo,ale tylko czytałam,aż mąż mnie namówił,żebym się zarejestrowała,no i jestem mu za to wdzięczna...bo dobrze mi tu z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 oooj ,bidulko ,,,by szybko przeszło musisz się dobrze napić ... ...dokładnie...to jak Aga... polewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 tylko czytałam,aż mąż mnie namówił,żebym się zarejestrowała,no i jestem mu za to wdzięczna.. ja mojemu tez jestem za to wdzięczna,tylkon on przeklina chwilę ,kiedy mi to forum pokazał :D .bo dobrze mi tu z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 oooj ,bidulko ,,,by szybko przeszło musisz się dobrze napić ... ...dokładnie...to jak Aga... polewać??? Raz się żyje- polewać dziewczynki:lol2: No tak Wy to już tak długo Dziewczynki na forum...no ja w sumie też długo,ale tylko czytałam,aż mąż mnie namówił,żebym się zarejestrowała,no i jestem mu za to wdzięczna...bo dobrze mi tu z Wami Nam też z Tobą dobrze Maju A mnie kiedyś zarejestrował luby wymyślają kretyński nick ze szczęśliwymi cyframi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts