mmajeczkaa 14.01.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Maju, http://www.cosgan.de/images/midi/musik/s015.gif wszystkiego naj... dla Twojej córeczkihttp://www.cosgan.de/images/midi/musik/h085.gif Dzięki Vesi a te tapety co pokazałaś to do łazienki wybierasz? Wklejam tapety, które mi się podobają Potem pośród nich wybiorę do łazienki i do sypialni ( może jeszcze do sypialni gościnnej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Maju, wszystkiego najlepszego dla małej Jubilatki http://blogiceo.nq.pl/ewelina123/files/2012/05/dzien-dziecka.jpg P.S. Dostalaś privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Maju, wszystkiego najlepszego dla małej Jubilatki Dzięki Yuczka P.S. Dostalaś privka? Dostałam Bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie ma za co:hug:Jak tam wybory tapetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Śliczne te tapety Maju:wiggle: ale wyboru nie zazdroszczę Z moimi pasami chyba pójdzie mi łatwiej:rolleyes: A co tam się złego u Ciebie wydarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 O Matko taka jestem zamroczona, że nawet nie zauważyłam, że coś napisałyście Nie ma za co:hug: Jak tam wybory tapetowe? Yuczko dzisiaj nie wybieram, nawet o tym nie myślę nie mam do tego głowy Śliczne te tapety Maju:wiggle: ale wyboru nie zazdroszczę Naprawdę Ci się podobają ... ... no ja wiem, że mam specyficzny gust jeśli chodzi o tapety Z moimi pasami chyba pójdzie mi łatwiej:rolleyes: Aguś mnie ( przez Was ) coraz bardziej ciągnie do pasów i dlatego chciałabym je gdzieś u siebie przemycić Pytałam u Illusion czy znalazłaś jakieś fajne tapety w pasy A co tam się złego u Ciebie wydarzyło? Pisałam już u Ciebie Czy ten rok cały taki będzie, tak się źle zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Majeczko, trzymaj się, oby było tylko już lepiej:hug: Z tapetami zdążysz, nie zając:no:Te stylowe fajne są, a pasy bezpieczne. Ja do pasiastej rolety w gabinecie chyba nie mam innego wyboru.Tu jest cała seria, ale dość drogie:spam:http://www.homehome.pl/tapeta-pasy-kilka-kolorow-bloomingdale-origin.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dziewczynki pytanko do Was ... Czy do tego piekarnika ... http://static2.skapiec.pl/1446935-1-1-0-amica-ebi8873.jpg Będzie pasować ta płyta gazowa ... http://image.ceneo.pl/data/products/1487937/i-hotpoint-ariston-td-640-s-bk-ix.jpg A może ta ... http://image.ceneo.pl/data/products/1166597/17311c3e-f46d-4b15-9c38-2c61cc952d05_product.jpg Musze koniecznie zamówić nową płytę bo jak przyszedł piekarnik to ta stara wygląda jak ... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mnie się bardziej widzi ta pierwsza-ma mniej tego całego żelastwa i jest jakaś wizualnie lżejsza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Majeczko, trzymaj się, oby było tylko już lepiej:hug: Z tapetami zdążysz, nie zając:no: Te stylowe fajne są, a pasy bezpieczne. Ja do pasiastej rolety w gabinecie chyba nie mam innego wyboru. Tu jest cała seria, ale dość drogie:spam: http://www.homehome.pl/tapeta-pasy-kilka-kolorow-bloomingdale-origin.html Masz rację tapety nie zając, dlatego dzisiaj sobie nimi głowy nie zawracam To fakt pasy są bezpieczne, chciałabym je chyba do gościnnej sypialni Ale do sypialni chciałabym jakąś stylową Aguś rzuć namiar na swoją tapetę w salonie Mnie się bardziej widzi ta pierwsza-ma mniej tego całego żelastwa i jest jakaś wizualnie lżejsza:rolleyes: Najlepiej to bym chciała zobaczyć te płyty na żywo, jakoś po zdjęciu nie do końca potrafię sprecyzować, która mi się bardziej podoba Chodzi mi o kolor szkła ... Niby w opisie ta czarna i ta, ale na zdjęciu ta drga bardziej mi się podoba znowu jeśli chodzi o " całe to żelastwo " jedynka jest fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aguś rzuć namiar na swoją tapetę w salonie Zaraz poszukam, pamiętam tylko tyle, ze to belgijska firma Grandeco;) Mam nadzieję,że ta seria jest jeszcze dostępna:rolleyes: Najlepiej to bym chciała zobaczyć te płyty na żywo, jakoś po zdjęciu nie do końca potrafię sprecyzować, która mi się bardziej podoba Chodzi mi o kolor szkła ... Niby w opisie ta czarna i ta, ale na zdjęciu ta drga bardziej mi się podoba znowu jeśli chodzi o " całe to żelastwo " jedynka jest fajniejsza Maju, to przejedź się gdzieś do sklepu AGD, ale w tych stacjonarnych to mały wybór jest. mnie się wydaje, ze ta pierwsza jest też normalnie czarna, tylko światło tak pada na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Maju, nie smutaj już :hug: ponoć czekają nas lepsiejsze czasy ... Wypowiem sie odnośnie płyty gazowej: obie wersje będą pasować, pierwsza jest ładniejsza wizualnie, ale właśnie te malutkie ruszta są podobno okropnie niepraktyczne, sama zastanawiałam sie nad podobna płytą, ale po krytycznych opiniach w necie, wybrałam z pełnymi rusztami żeliwnymi i nie żałuję, choć zdecydowanie wolałabym indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mam, mam:wiggle:Na dole TEJ STRONY jest seria Florient- moja jest ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Maju, to przejedź się gdzieś do sklepu AGD, ale w tych stacjonarnych to mały wybór jest. Aguś w stacjonarnych to NIC NIEMA Maju, ponoć czekają nas lepsiejsze czasy ... OBY Wypowiem sie odnośnie płyty gazowej: obie wersje będą pasować, pierwsza jest ładniejsza wizualnie, ale właśnie te malutkie ruszta są podobno okropnie niepraktyczne, sama zastanawiałam sie nad podobna płytą, ale po krytycznych opiniach w necie, wybrałam z pełnymi rusztami żeliwnymi i nie żałuję, choć zdecydowanie wolałabym indukcję Też czytałam negatywną opinię o pojedynczych rusztach Teraz mam ciężki orzech do zgryzienia Vesi to czemu nie kupiłaś indukcji ??? Ja zawsze gotowałam na gazie i jakoś nie mogę się do indukcji przełamać Mam, mam:wiggle: Na dole TEJ STRONY jest seria Florient- moja jest ostatnia ŚLICZNA TA TAPETA i jaka tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.01.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Vesi to czemu nie kupiłaś indukcji ??? Ja zawsze gotowałam na gazie i jakoś nie mogę się do indukcji przełamać bo mój szanowny postawił absolutne veto na indukcję twierdził że droższa w eksploatacji, nie szło go przekonać, to kupiłam gazową bosch-a na płycie ceramicznej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 bo mój szanowny postawił absolutne veto na indukcję twierdził że droższa w eksploatacji, nie szło go przekonać, to kupiłam gazową bosch-a na płycie ceramicznej;) Ej Kochana Ty to się masz z tym swoim M Idę sobie Twoją oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ŚLICZNA TA TAPETA i jaka tania Noo ma dobry stosunek jakości do ceny:wiggle: Mnie się od razu spodobała i nie szukałam innej:no: Vesilko, trzeba było lubemu pokazać parametry producenta- indukcja jest przecież najtańsza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Noo ma dobry stosunek jakości do ceny:wiggle: Mnie się od razu spodobała i nie szukałam innej:no: Niema to jak szybki wybór Vesilko, trzeba było lubemu pokazać parametry producenta- indukcja jest przecież najtańsza:o Eeee Aguś chyba oszukujesz Naprawdę jest najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Niema to jak szybki wybór Niom, chociaż jeden:rotfl: Eeee Aguś chyba oszukujesz Naprawdę jest najtańsza Ja nigdy nie oszukuję Maju, FOCH (kolejny:lol2:) Serio, wychodzi najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Niom, chociaż jeden:rotfl: E tam jeden ... już trochę tych wyborów masz z głowy Ja nigdy nie oszukuję Maju, FOCH (kolejny:lol2:) Serio, wychodzi najtaniej. :P Wszędzie gdzie czytam jest opinia, że jednak gaz jest najtańszy Prąd ciągle idzie w górę Qurczę ciekawe jak to miesięcznie wychodzi Ja jakoś cały czas się tej indukcji obawiam Był czas kiedy miałam na nią nawet ochotę, ale u nas nikt niema i nie sposób się dowiedzieć jak to z nią jest Mykam ... :bye: Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts