vesila 15.01.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Vesilko, trzeba było lubemu pokazać parametry producenta- indukcja jest przecież najtańsza:o ech szkoda gadać, dziwny on czasami ... Kiedyś naszła mnie ochota na tapetę w wiatrołapie, ale jak spojrzałam ile tam jest załamań, ile byłoby wycinków, docinków - to mi sie odechciało;) od razu lepiej sie poczułam, bo te wybory sa chyba najgorsze, kto to widział żeby tyyyyyleeee wzorów robić, toż to istna męczarnia wybrać tę jedną z tysiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wszędzie gdzie czytam jest opinia, że jednak gaz jest najtańszy Prąd ciągle idzie w górę Qurczę ciekawe jak to miesięcznie wychodzi Ja jakoś cały czas się tej indukcji obawiam Był czas kiedy miałam na nią nawet ochotę, ale u nas nikt niema i nie sposób się dowiedzieć jak to z nią jest Maju, musisz przeliczyć ile kosztuje Cię godzina pichcenia na gazie, a ja Ci podam ile kosztuje u mnie;) Mykam ... :bye: Do jutra Pa ech szkoda gadać, dziwny on czasami ... Kiedyś naszła mnie ochota na tapetę w wiatrołapie, ale jak spojrzałam ile tam jest załamań, ile byłoby wycinków, docinków - to mi sie odechciało;) od razu lepiej sie poczułam, bo te wybory sa chyba najgorsze, kto to widział żeby tyyyyyleeee wzorów robić, toż to istna męczarnia wybrać tę jedną z tysiąca Vesi u mnie w wiatrołapie jest dokładnie tak samo- tez chciałam tapetę, ale mi się odechciało:sick: Tak samo jest u nas ze sztukateriami- mamy podciągi, zabudowaną wentylację, itp- sztukaterie by idiotycznie wyglądały:sick: A co do wyborów, to trzeci raz:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.01.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Maju obie plyty beda pasować Mnie sie ta pierwsza wydaje jakas taka troche kosmiczna, przekombinowana. Ale moze to przez milosc do retro Gaz podobno taszy, ale w indukcji szybciej gotuje sie te same potrawy. To tak ze slyszenia mowie, sama bede dopiero testowac. Moj wujek (elektryk) robil podobno jakies obliczenia i indukcja wyszla mu taniej niz gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Maju przykro mi z powodu smuteczków Ja mam teraz taką płytę z małymi rusztami i sobie ją chwalę. Można zdjąć i nawet umyć w zlewie wygodnie co u mnie jest ważne bo nie mam w tym domu zmywarki. Wada to jest to samo co w indukcjach jak coś nam wykipi to leje się tez po blacie, ale nie narzekam. Do przyszłego domku namówiłam M na indukcję i się zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 bo te wybory sa chyba najgorsze, kto to widział żeby tyyyyyleeee wzorów robić, toż to istna męczarnia wybrać tę jedną z tysiąca Święta prawda Maju, musisz przeliczyć ile kosztuje Cię godzina pichcenia na gazie, a ja Ci podam ile kosztuje u mnie To podaj proszę A co do wyborów, to trzeci raz:sick: Maju obie plyty beda pasować Mnie sie ta pierwsza wydaje jakas taka troche kosmiczna, przekombinowana. Ale moze to przez milosc do retro Dropku dzięki za opinię Gaz podobno taszy, ale w indukcji szybciej gotuje sie te same potrawy. To tak ze slyszenia mowie, sama bede dopiero testowac. To suma sumarum na to samo wychodzi Moj wujek (elektryk) robil podobno jakies obliczenia i indukcja wyszla mu taniej niz gaz. Czyli dokładnie tak jak pisze Aga Maju przykro mi z powodu smuteczków Ja mam teraz taką płytę z małymi rusztami i sobie ją chwalę. Można zdjąć i nawet umyć w zlewie wygodnie co u mnie jest ważne bo nie mam w tym domu zmywarki. Wada to jest to samo co w indukcjach jak coś nam wykipi to leje się tez po blacie, ale nie narzekam. No widzisz, ile ludzi tyle opinii Do przyszłego domku namówiłam M na indukcję i się zgodził Mojego namawiać nie trzeba, zgodny chłopina z niego Jeszcze trochę i mnie na tą indukcję namówicie Daila m jeszcze w domku??? Teraz kiedy przyjedzie, pewnie na Wielkanoc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hosanna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hosanna.gif A co Ty poddajesz się, że z białą flagą przyszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A co Ty poddajesz się, że z białą flagą przyszłaś To miało być radosne powitanie I znowu FOCH:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Daila m jeszcze w domku??? Teraz kiedy przyjedzie, pewnie na Wielkanoc ??? Pisałam u Agi po pytałaś, ale chyba nie doczytałaś . Jedzie w poniedziałek . Wraca na Wielkanoc. Dobrze, że luty krótki to szybko minie, bo on zawsze wraca ciut wcześniej by np. domowe wyroby porobić. Ja to moge bez tego żyć, ale moi rodzice nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To miało być radosne powitanie I znowu FOCH:rotfl: :P Pisałam u Agi po pytałaś, ale chyba nie doczytałaś . Jedzie w poniedziałek . Wraca na Wielkanoc. Dobrze, że luty krótki to szybko minie, bo on zawsze wraca ciut wcześniej by np. domowe wyroby porobić. Ja to moge bez tego żyć, ale moi rodzice nie Kochana czytałam, ale szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam czy już minął tydzień czy nie Teraz szybciutko zleci, masz rację Wszystkie wyroby m robi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 :P http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wszystkie wyroby m robi ??? Tak kochana, mamcia moja mu trochę pomaga, bo u nas oprócz wędzonego to jeszcze kaszaneczka, salcesoniki więc i roboty od groma. Ja tylko patrzę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 :hug: http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif Maju odnośnie tej indukcji, to luby powiedział, ze to jest oczywista oczywistość, że jest najtańsza:yes: ale nie da się dokładnie podać parametrów, bo wszystko zależy z jaką mocą gotujesz i na ilu polach. Ale jeżeli masz gaz w domu (a masz?) to rób gazową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tak kochana, mamcia moja mu trochę pomaga, bo u nas oprócz wędzonego to jeszcze kaszaneczka, salcesoniki więc i roboty od groma. Ja tylko patrzę i podziwiam Salcesonik mmmm jeszcze mi powiedz, że czarny robicie to się normalnie na święta do Was wproszę :rolleyes: Maju odnośnie tej indukcji, to luby powiedział, ze to jest oczywista oczywistość, że jest najtańsza:yes: ale nie da się dokładnie podać parametrów, bo wszystko zależy z jaką mocą gotujesz i na ilu polach. Aguś ja tylko nie rozumiem dlaczego wszędzie piszą, że gaz wychodzi najtaniej Jeżeli koszty byłyby porównywalne to biorę indukcję, tylko ja się boję, że to jednak drogo wychodzi I proszę się ze mnie nie śmiać Tak jak pisałam u nas nikt indukcji niema i dlatego nie wiem jak to jest Ale jeżeli masz gaz w domu (a masz?) to rób gazową. Taaa mam aha i co jeszcze Jak bym miała to pewnie mniej bym się zastanawiała a tak to miejsce na zmywarkę mi butla zabiera :sick: Aguś a ile Wy miesięcznie za prąd płacicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dziewczyny jaką INDUKCJĘ polecacie ... bo ja w tym temacie zieloniutka jak trawka na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A teraz się odmeldowuję ... Zajrzę około 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aguś ja tylko nie rozumiem dlaczego wszędzie piszą, że gaz wychodzi najtaniej Jeżeli koszty byłyby porównywalne to biorę indukcję, tylko ja się boję, że to jednak drogo wychodzi I proszę się ze mnie nie śmiać Tak jak pisałam u nas nikt indukcji niema i dlatego nie wiem jak to jest Maju, ale wszędzie to znaczy gdzie? Bo ja z kolei czytałam mnóstwo artykułów n/t indukcji właśnie Nikt się z Ciebie nie śmieje:no: ja poprzednio miałam płytę ceramiczną, teraz indukcję. Gazowych nie znoszę chociażby przez to czyszczenie:sick: I tak naprawdę, to ile czsu dziennie gotujesz? Pewnie mniej niż godzinę- ja bym się nad indukcją nie zastanawiała. Taaa mam aha i co jeszcze Jak bym miała to pewnie mniej bym się zastanawiała a tak to miejsce na zmywarkę mi butla zabiera :sick: To jak nie masz, to ja bym brała indukcję. Butla fuj- mnie by wkurzała... Aguś a ile Wy miesięcznie za prąd płacicie ??? Maju, to jest trochę skomplikowane, bo may na prąd mam też ogrzewanie-pompa ciepła- a co Ciebie interesuje- ogrzewanie czy pozostałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dziewczyny jaką INDUKCJĘ polecacie ... bo ja w tym temacie zieloniutka jak trawka na wiosnę Ja mam Smega, a moja mam Mastercooka- obie jesteśmy zadowolone:lol2: A teraz się odmeldowuję ... Zajrzę około 16 Ja nie wiem czy akurat będę wolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Maju, ale wszędzie to znaczy gdzie? Bo ja z kolei czytałam mnóstwo artykułów n/t indukcji właśnie Nikt się z Ciebie nie śmieje:no: ja poprzednio miałam płytę ceramiczną, teraz indukcję. Gazowych nie znoszę chociażby przez to czyszczenie:sick: I tak naprawdę, to ile czsu dziennie gotujesz? Pewnie mniej niż godzinę- ja bym się nad indukcją nie zastanawiała. Aguś trochę po necie szperałam, ale już mniejsza o to Ile ja dziennie gotuję ... hm no pewnie tak jak piszesz, że z godzinę, w weekend tylko więcej No cóż czyszczenie gazówki do przyjemności nie należy, nie tyle może płyty co rusztów, chodź ja myję na bieżąco i za bardzo nie narzekam To jak nie masz, to ja bym brała indukcję. Butla fuj- mnie by wkurzała... Kochana no fuj fuj, ale cóż począć Maju, to jest trochę skomplikowane, bo may na prąd mam też ogrzewanie-pompa ciepła- a co Ciebie interesuje- ogrzewanie czy pozostałe? Kochana wiem, że masz ogrzewanie na prąd, no proszę Cię takiej sklerozy to jeszcze nie mam Interesuje mnie to " pozostałe " Ja mam Smega, a moja mam Mastercooka- obie jesteśmy zadowolone:lol2: A jakie w tych płytach są funkcję na co trzeba zwracać uwagę No i najważniejsze ... czy ja będę umiała na niej gotować :lol2: Ja nie wiem czy akurat będę wolna... Szkoda Fajnie było jak mogłyśmy popołudniami pogadać ja e tych godzinach mam luźny czas a do wcześniej to ... raczej tylko w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts