agawi74 16.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Jestem:D nadaję już z domku:p Co za śnieżyca brrrrr:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A jakie w tych płytach są funkcję na co trzeba zwracać uwagę No i najważniejsze ... czy ja będę umiała na niej gotować :lol2: Maju zwróć uwagę na jej energooszczędność przede wszystkim, czyli szukaj klasy AA+ A gotować na pewno będziesz umiała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Jestem:D nadaję już z domku:p Co za śnieżyca brrrrr:sick: To fajnie, że jesteś Pogoda na pewno nie nastraja do wychodzenia z domu Maju zwróć uwagę na jej energooszczędność przede wszystkim, czyli szukaj klasy AA+ Ok zanotowane ... na coś jeszcze ??? A gotować na pewno będziesz umiała:lol2: A bo ja Ci wiem ... najgorzej jak nie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Maju, niektóre te płyty są bardziej lub mnie zaawansowane, mają np. przyciski turbo, które szybciej gotują, ale moim zdaniem nie jest to konieczne, bo indukcja i tak błyskawicznie gotuje. Pamiętaj tylko, ze na indukcję są potrzebne odpowiednie gary. A z gotowaniem- dobra kucharka zawsze sobie poradzi:lol2: ps. Co do kosztów prądu, to podam Ci jutro- muszę dokładnie zapytać lubego jak wróci, bo on zajmuje się takimi nudnymi sprawami:P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Maju, niektóre te płyty są bardziej lub mnie zaawansowane, mają np. przyciski turbo, które szybciej gotują, ale moim zdaniem nie jest to konieczne, bo indukcja i tak błyskawicznie gotuje. Pamiętaj tylko, ze na indukcję są potrzebne odpowiednie gary. Gary mam z przeznaczeniem na indukcję Nie wiem tylko co z moim czajnikiem, a dopiero go sobie kupiłam A z gotowaniem- dobra kucharka zawsze sobie poradzi:lol2: A bo ja wiem czy ja dobra ps. Co do kosztów prądu, to podam Ci jutro- muszę dokładnie zapytać lubego jak wróci, bo on zajmuje się takimi nudnymi sprawami:P:D No popatrz to zupełnie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Salcesonik mmmm jeszcze mi powiedz, że czarny robicie to się normalnie na święta do Was wproszę :rolleyes: Czasami mama robi:yes:. W takim razie zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie wiem tylko co z moim czajnikiem, a dopiero go sobie kupiłam O raju, faktycznie:( Może komuś opchniesz:yes: i kupisz sobie taki jak mójhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif No popatrz to zupełnie jak u mnie :lol2: Ale właśnie gadałam z lubym skypem i wychodzi to mniej więcej ok. 150 zł miesięcznie (włączając w to pracę studni głębinowej i podlewanie ogrodu latem- tego nie da się rozdzielić) To dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Czasami mama robi:yes:. W takim razie zapraszam serdecznie Oj nie kuś nie kuś Jak moi Dziadkowie robili czarny salceson to był dla mnie największy przysmak Oczywiście ze sklepu żadnego nie zjem, bo tam to ... a wolę nawet nie wiedzieć co w nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A ja nie lubię salcesonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 O raju, faktycznie:( Może komuś opchniesz:yes: i kupisz sobie taki jak mójhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Najwyżej tak zrobię Tylko wiesz dzisiaj jak się kręciłam po kuchni to stwierdziłam, że jak jeszcze kupię czajnik to cały blat będzie zawalony A ja, tak jak Ty , wolę jak jest na nim w miarę pusto :lol2: Ale właśnie gadałam z lubym skypem i wychodzi to mniej więcej ok. 150 zł miesięcznie (włączając w to pracę studni głębinowej i podlewanie ogrodu latem- tego nie da się rozdzielić) To dużo czy mało? To wychodzi Wam troszkę więcej niż nam ... z tymże u nas jest to rachunek naciągnięty z dwóch domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A ja nie lubię salcesonu.... Aguś ale próbowałaś takiego prawdziwego swojskiego ??? Chociaż tak naprawdę to do tej pory smakował mi tylko ten co robili Dziadkowie To taki " SMAK DZIECIŃSTWA może dlatego nie da się go powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Najwyżej tak zrobię Tylko wiesz dzisiaj jak się kręciłam po kuchni to stwierdziłam, że jak jeszcze kupię czajnik to cały blat będzie zawalony A ja, tak jak Ty , wolę jak jest na nim w miarę pusto Może gdzieś w róg go wciśniesz? To wychodzi Wam troszkę więcej niż nam ... z tymże u nas jest to rachunek naciągnięty z dwóch domów Mnie się wydaje,że u nas jest umiarkowanie. Często pracujemy w domu, chodzą 2 laptopy dość długo, do tego inne sprzęty, mam oddzielnie zamrażarkę- nie wiem... Aguś ale próbowałaś takiego prawdziwego swojskiego ??? Chociaż tak naprawdę to do tej pory smakował mi tylko ten co robili Dziadkowie To taki " SMAK DZIECIŃSTWA może dlatego nie da się go powtórzyć Maju, ani swojskiego, ani żadnego innego, ale nie obrzydzam rozumiem, ze lubisz. Mi jakoś ten zapach przeszkadza- ale ja w ogóle francuski piesek jestem jak mawia moja mama:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kochana ja spadam, luby lada moment będzie i muszę zrobić małą kolację Miłego wieczoru:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Może gdzieś w róg go wciśniesz? Gdzieś go wcisnąć będę musiała Mnie się wydaje,że u nas jest umiarkowanie. Często pracujemy w domu, chodzą 2 laptopy dość długo, do tego inne sprzęty, mam oddzielnie zamrażarkę- nie wiem... Ja nie mówię, że u Was wychodzi drogo, to raczej u nas jakoś wychodzi zasadniczo tanio Ja zamrażarki oddzielnej nie mam ale reszta sprzętów normalnie chodzi Maju, ani swojskiego, ani żadnego innego, ale nie obrzydzam rozumiem, ze lubisz. Mi jakoś ten zapach przeszkadza- ale ja w ogóle francuski piesek jestem jak mawia moja mama:lol2: Nie obrzydzasz bo już teraz nie jadam Dziadków już niema i niema mi kto zrobić A francuski piesek ... to co Ty Kochana jadasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kochana ja spadam, luby lada moment będzie i muszę zrobić małą kolację Miłego wieczoru:hug: Mój właśnie wrócił i też uciekam podgrzać póżny obiad i tak jakoś się dzisiaj zasiedziałam Miłego Do jutra :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.01.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Maju,jak ty na butli jedziesz, to ani 5min nie zastanawiałabym sie nad gazową płytą, bierz tą indukcję...u nas czasem przy wielkich burzach i wiatrach, odcina prąd gdzieś tam na słupie, to wtedy cieszę sie z gazowej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A ja nie lubię salcesonu.... Oj to tak jak ja i kaszanki też nie , a zawsze mi się wydaje, że jestem sam w tym wszystko jedzącym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A ja nie lubię salcesonu.... Nie chcę sie tłumaczyć, ale ja też nie. Moi rodzice w ogóle nie jedzą "wędlin ze sklepu", tylko to co zrobią w domu. A ja raczej za tym nie przepadam spróbuję, czy dobre, ale nie jem. Ja mało mięsa i wędlin jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cześć mmajeczkaa, wpadam z kolejną rewizytą do Ciebie na ranną kawkę co do płyty - ja mam basic - bez żadnych boosterów i innych pierdoletów.... indukcja sama w sobie szybko gotuje, więc wg mnie to zbędne... gotuję dopiero pół roku, nie jest źle, idzie się przyzwyczaić, jak do wszystkiego.... mam tylko do każdego pola osobne sterowanie i to chyba wszystko, czego Ci trzeba w indukcji w razie W jakieś dodatkowe źródło zasilania jest super. u mnie na wsi narazie od kilku lat nie ma problemów z prądem - zdarzyło się raz jak mieszkam od lipca na 3 min przerwa w dostawie, ale że cały dom mam na prund, to mam w garażu agregat na wahę i specjalne podłączenie - elektryk nam zrobił tak, że cały dom zasila... a tak w ogóle to jak jakis mikołaj, totolotek albo inny gad spojrzy przychylnym okiem na stan naszych finansów, to stawiam wiatrak:wiggle: pozdrawiam serdecznie, miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja nie mówię, że u Was wychodzi drogo, to raczej u nas jakoś wychodzi zasadniczo tanio Ja zamrażarki oddzielnej nie mam ale reszta sprzętów normalnie chodzi U nas nie ma z czego zrezygnować- musi tak być i koniec:( JA francuski piesek ... to co Ty Kochana jadasz ??? Kawior i trufle:rotfl: Co tam słychać dzisiaj dobrego Majeczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.