agawi74 17.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 . Ja mało mięsa i wędlin jem Ja też Za to mój luby bez mięcha żyć nie może:sick: mam tylko do każdego pola osobne sterowanie i to chyba wszystko, czego Ci trzeba w indukcji Oddzielne sterowanie każdego pola to przecież jest standard:o Innych nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej Maju Też mam indukcję i nawet chwili nie zastanawiałam się nad gazową z tego względu, że gazu nie mam:no: Ale czytam, ze Ty też??? Gotowanie na gazie z butli?:no: Ja mam beko, tylko moja ma booster na każdym polu i uważam to za bardzo fajne:yes: Fakt, że indukcja i tak szybko gotuje, ale np. jak robię obiad i szybko potrzebuję zagotować coś to jest naprawdę chwila:yes: Ale być może zależy to od tego, ile stopni mocy ma płyta? A najlepsze w indukcji jest czas reakcji. Ja czajnika używam też zwyklego i woda zagotuje się i NATYCHMIAST po wylączeniu przestaje. Nawet na gazie dłużej czajnik "gwiżdże" (to samo powiedziała moja kuzynka, ktora używa gazu a robiłam jej kawę) Przy wyborze ja kierowałam się tym, że brzeg nie może być fazowany ani w ramkach, tylko ma być ścięty pod kątem prostym z każdej strony, bo chciałam mieć kuchenkę zlicowaną z blatem;) Ale to takie moje zboczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.01.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Za to mój luby bez mięcha żyć nie może:sick: Mój też. Jak robię np. jakiś obiad bez mięsa to jakby obiadu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Mój też. Jak robię np. jakiś obiad bez mięsa to jakby obiadu nie było U mnie tak samo:sick: Maja, gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.01.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Maju, jak ty na butli jedziesz, to ani 5min nie zastanawiałabym sie nad gazową płytą, bierz tą indukcję... u nas czasem przy wielkich burzach i wiatrach, odcina prąd gdzieś tam na słupie, to wtedy cieszę sie z gazowej płyty Vesi u nas to normalne, każdy jedzie na butli gazowej, aż tak bardzo wkurzające to nie jest Oj to tak jak ja i kaszanki też nie [ATTACH=CONFIG]161845[/ATTACH] , a zawsze mi się wydaje, że jestem sam w tym wszystko jedzącym towarzystwie Kaszanki też nie jadam ( ewentualnie z grilla ) także nie jesteś sama w tym wszystko jedązącyn towarzystwie Nie chcę sie tłumaczyć, ale ja też nie. Moi rodzice w ogóle nie jedzą "wędlin ze sklepu", tylko to co zrobią w domu. A ja raczej za tym nie przepadam spróbuję, czy dobre, ale nie jem. Ja mało mięsa i wędlin jem Ja wędliny ze sklepu też nie jadam Mamy tutaj pana, który robi swojskie wyroby i jak nam się zachce to kupujemy u niego, ale u nas niedużo się je wędliny Cześć mmajeczkaa, wpadam z kolejną rewizytą do Ciebie na ranną kawkę Ty na kawkę przyszłaś a mnie nie było Musimy się na popołudniową umówić co do płyty - ja mam basic - bez żadnych boosterów i innych pierdoletów.... indukcja sama w sobie szybko gotuje, więc wg mnie to zbędne... gotuję dopiero pół roku, nie jest źle, idzie się przyzwyczaić, jak do wszystkiego.... mam tylko do każdego pola osobne sterowanie i to chyba wszystko, czego Ci trzeba w indukcji Dzięki za instruktaż w razie W jakieś dodatkowe źródło zasilania jest super. u mnie na wsi narazie od kilku lat nie ma problemów z prądem - zdarzyło się raz jak mieszkam od lipca na 3 min przerwa w dostawie, ale że cały dom mam na prund, to mam w garażu agregat na wahę i specjalne podłączenie - elektryk nam zrobił tak, że cały dom zasila... U nas problemy z dostawą prądu zdarzają się naprawdę spoooooradycznie ale agregat też mamy a tak w ogóle to jak jakis mikołaj, totolotek albo inny gad spojrzy przychylnym okiem na stan naszych finansów, to stawiam wiatrak:wiggle: WOW wiatrak pozdrawiam serdecznie, miłego dnia:bye: Kawior i trufle:rotfl: O Kochana to ja się przestaje z Tobą zadawać ... toś Ty wyższa sfera :lol2: Co tam słychać dzisiaj dobrego Majeczko? Przeleciał dzień przez palce nie wiedzieć kiedy Ja też Za to mój luby bez mięcha żyć nie może:sick: Szczęście, że mój taki nie jest Za to mam wujka dla którego jak niema kartofli na obiad to niema obiadu Hej Maju Też mam indukcję i nawet chwili nie zastanawiałam się nad gazową z tego względu, że gazu nie mam:no: Ale czytam, ze Ty też??? Gotowanie na gazie z butli?:no: Ja, gdyby nie Wy, to nawet przez chwilę nie zastanawiałabym się nad indukcją a tak zabiłyście mi ćwieka Dla mnie gotowanie na gazie z butli nie jest uciążliwe, ot kwestia przyzwyczajenia Ja mam beko, tylko moja ma booster na każdym polu i uważam to za bardzo fajne:yes: Fakt, że indukcja i tak szybko gotuje, ale np. jak robię obiad i szybko potrzebuję zagotować coś to jest naprawdę chwila:yes: Ale być może zależy to od tego, ile stopni mocy ma płyta? A najlepsze w indukcji jest czas reakcji. Ja czajnika używam też zwyklego i woda zagotuje się i NATYCHMIAST po wylączeniu przestaje. Nawet na gazie dłużej czajnik "gwiżdże" (to samo powiedziała moja kuzynka, ktora używa gazu a robiłam jej kawę) Przy wyborze ja kierowałam się tym, że brzeg nie może być fazowany ani w ramkach, tylko ma być ścięty pod kątem prostym z każdej strony, bo chciałam mieć kuchenkę zlicowaną z blatem;) Ale to takie moje zboczenie;) Dzięki za opinię ... jak na razie to wszystko dla mnie czarna magia, więc fajnie, że dzielicie się ze mną swoimi spostrzeżeniami Mój też. Jak robię np. jakiś obiad bez mięsa to jakby obiadu nie było U mnie tak samo:sick: Oszalałabym jakbym codziennie musiała jeść mięso Zresztą wszystko coby nie jeść, jedzone codziennie się przeje no przynajmniej ja tak mam Maja, gdzie Ty się podziewasz? Jestem :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hej Majeczko Ja w sprawie płyty nie pomogę bo mam gazową - u nas gaz na ryczałt Ale pozdrawiam Cię serdecznie i życzę udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Maju Ja na indukcji działam dopiero od 3 tygodni, ale polecam gorąco mimo że cały czas sie uczę i jestem zdziwiona jak wrzucam kluski i dosłownie za chwilę woda zaczyna bąbelkowac i wylewać się z garnka Kwestia nauczenia się co na ile się ustawia i włala Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Majeczko przyszłam sie przywitać Maju ja całe życie gotowałam na gazie od pół roku mam indukcje i sobie bardzo chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hej:bye:Pozdrowienia na początek tygodnia zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hej Majeczko Ja w sprawie płyty nie pomogę bo mam gazową - u nas gaz na ryczałt Ale pozdrawiam Cię serdecznie i życzę udanego weekendu Pysiu Piekłaś coś dobrego ??? Maju Ja na indukcji działam dopiero od 3 tygodni, ale polecam gorąco mimo że cały czas sie uczę i jestem zdziwiona jak wrzucam kluski i dosłownie za chwilę woda zaczyna bąbelkowac i wylewać się z garnka Kwestia nauczenia się co na ile się ustawia i włala Miłego weekendu Majeczko przyszłam sie przywitać Maju ja całe życie gotowałam na gazie od pół roku mam indukcje i sobie bardzo chwale Aguś , Karola Decyzja podjęta Kupujemy indukcję Ale, żeby nie było tak prosto, musimy się z tym zakupem wstrzymać :sick: ( mamy problem z prądem, za mała moc, musimy pisać podanie o zwiększenie mocy itd. itd. ) Hej:bye: Pozdrowienia na początek tygodnia zostawiam:bye: Yuczko ŚNIEG SZALEJE ... W PIĄTEK PADAŁO ... W SOBOTĘ PADAŁO ... NAPADAŁO ŻE :o DZISIAJ PADA ... JUTRO SPOD ŚNIEGU NIE BĘDZIE NAS WIDAĆ MIŁEGO TYGODNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 21.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 MIŁEGO TYGODNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ Maju wzajemnie Mam dość tego białego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju wzajemnie Mam dość tego białego .... U Was też tyle dopadało ??? Ja chcę WIOSNY ... Właśnie przed chwilą hortensje oglądałam ... ach ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju jakoś się nie złożyło i nic nie piekłam Ale byliśmy w weekend w super ciastkarni Ja też już chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.01.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju z tym mięsem to Ty osamotniona nie jesteś, jak dla mnie mięso mogłoby nie istnieć. Tyle, że moje chłopaki są mięsożerne więc i tak mięcho musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju jakoś się nie złożyło i nic nie piekłam Ale byliśmy w weekend w super ciastkarni Ja też już chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!! Oż Ty ... a myślałam, że coś dobrego upiekłaś i podzielisz się przepisem Ja upiekłam tort Maju z tym mięsem to Ty osamotniona nie jesteś, jak dla mnie mięso mogłoby nie istnieć. Tyle, że moje chłopaki są mięsożerne więc i tak mięcho musi być. Ja raz na jakiś czas chętnie zjem ... częściej nie :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja upiekłam tort Oooo a z jakiej to okazji:rolleyes: ps. no u mnie to dopiero jest śniegu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Oooo a z jakiej to okazji:rolleyes: Z żadnej Z łakomstwa ps. no u mnie to dopiero jest śniegu:rotfl: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mam pytanie ... Pewnie głupie, ale nie wiem jak to ugryźć ... W którym miejscu pod szafkami kuchennymi montuje się ledy Tzn. czy montować bliżej ściany czy bliżej brzegu szafki Sama nie wiem jakby było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kurcze Maju, narobiłaś mi smaka tortem, ostatnio nic tylko szperam po szafkach i wyżeram zapasy słodkiego nie wiem jak sie ledy montuje, chyba by były najmniej widoczne, albo jak komu wygodniehttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 21.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju tego śniegu jest tyle, że chętnie go bym oddała za darmo gdziekolwiek . Całe drogi zaśnieżone, a tu jeszcze trza się jakoś poruszać, no nie cierpię tego gówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts