mmajeczkaa 21.01.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kurcze Maju, narobiłaś mi smaka tortem, ostatnio nic tylko szperam po szafkach i wyżeram zapasy słodkiego Kochana to wsiadaj w samochód i przyjeżdżaj do mnie ... tortu jeszcze zostało więc z przyjemnością Cię poczęstuję nie wiem jak sie ledy montuje, chyba by były najmniej widoczne, albo jak komu wygodniehttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif Pierwszą myślą było, żeby zamontować je przy brzegu szafki, wydawało mi się, że tak będzie lepiej doświetlony blat Ale czy faktycznie tak jest ... sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju tego śniegu jest tyle, że chętnie go bym oddała za darmo gdziekolwiek . Całe drogi zaśnieżone, a tu jeszcze trza się jakoś poruszać, no nie cierpię tego gówna U mnie tak samo, u nas już wczoraj drogi były czyste Ale dzisiaj sypie od rana, jak posypie jeszcze do rana, to nie wiem co będzie na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 21.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 U nas okropieństwo pod tym względem . Dobrze, że M jakoś szczęśliwie dojechał i nie było opóźnień samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 U nas okropieństwo pod tym względem . Dobrze, że M jakoś szczęśliwie dojechał i nie było opóźnień samolotów. To najważniejsze, że m cały i zdrowy już na miejscu Co tam w domku podziałaliście ??? M styropian pod wylewki ułożył, bo chyba ostatnio to robił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kochana to wsiadaj w samochód i przyjeżdżaj do mnie ... tortu jeszcze zostało więc z przyjemnością Cię poczęstuję boszzz, żeby to było za przysłowiową miedzą, to na mur-beton bym przyjechała na onet czytałam, że jeszcze większe mrozy mają być w tym tygodniu, prędko trawki nie zobaczymy:sick: u mnie po tym marznącym deszczu kilka tui niebezpiecznie sie wygięło, nie sprawdzałam, ale mam nadzieję, że ich nie połamało:roll: wolałabym by śnieg sypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 boszzz, żeby to było za przysłowiową miedzą, to na mur-beton bym przyjechała A tu tyle kilometrów nas dzieli na onet czytałam, że jeszcze większe mrozy mają być w tym tygodniu, prędko trawki nie zobaczymy:sick: u mnie po tym marznącym deszczu kilka tui niebezpiecznie sie wygięło, nie sprawdzałam, ale mam nadzieję, że ich nie połamało:roll: wolałabym by śnieg sypał Niby przyszły tydzień już dużo łagodniejszy zapowiadają ... zobaczymy U nas śnieg sypie nieprzerwanie od kilku godzin ... ale zbytnio nie narzekam bo przy tych mrozach zapewnia roślinką puchową kołderkę, więc większa szansa, że wszystko przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju, my też zwiększaliśmy moc pod indukcję, a niedawno dowiedziałam się, że teraz są już na rynku płyty, które tego nie wymagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 u mnie po tym marznącym deszczu kilka tui niebezpiecznie sie wygięło, nie sprawdzałam, ale mam nadzieję, że ich nie połamało:roll: wolałabym by śnieg sypał Vesila tymi tujami się nie martw. Dwa czy trzy lata temu była u nas taka masa śniegu, że ciężarówki wywoziły śnieg za miasto do rzek. W tylnym rogu mojej działki, od zawietrznej strony utworzyły się takie zaspy, że nie było szans, by nie połamały tui. Wiosną byłam przerażona, były takie bidulki z połamanymi wierzchołkami i bocznymi pędami. Już rok temu latem były to najgęstsze i najbardziej okazałe tuje na mojej działce. Paradoksalnie przekonałam się, jak ważne jest ich podcinanie, bo stymuluje wzrost. Drzewka były na tyle młode, że bałabym się je podcinać, a natura zrobiła to za mnie. A minionej wiosny bez obaw podcięłam wszystkie swoje tuje i już trzykrotnie zwiększyły swoją wielkość i objętość, co widać na moich zdjęciach. Więc się nie martw, tylko na wiosnę obetnij uszkodzone i połamane pędy, a tuje odwdzięczą Ci się po stokroć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 21.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Co tam w domku podziałaliście ??? M styropian pod wylewki ułożył, bo chyba ostatnio to robił ??? Styropian rozłożony i czekamy teraz na szybką wiosnę by zrobić wylewki . Później już wykończeniówka, zobaczymy jak to będzie. Mamy czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wpadłam się przywitać i uciekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Maju, my też zwiększaliśmy moc pod indukcję, a niedawno dowiedziałam się, że teraz są już na rynku płyty, które tego nie wymagają Dropku my musimy zwiększyć moc to już nawet nie chodzi o samą indukcję u nas niemożna większej ilości sprzętów włączyć w jednym czasie bo wywala korek :sick: Vesila tymi tujami się nie martw. Dwa czy trzy lata temu była u nas taka masa śniegu, że ciężarówki wywoziły śnieg za miasto do rzek. W tylnym rogu mojej działki, od zawietrznej strony utworzyły się takie zaspy, że nie było szans, by nie połamały tui. Wiosną byłam przerażona, były takie bidulki z połamanymi wierzchołkami i bocznymi pędami. Już rok temu latem były to najgęstsze i najbardziej okazałe tuje na mojej działce. Paradoksalnie przekonałam się, jak ważne jest ich podcinanie, bo stymuluje wzrost. Drzewka były na tyle młode, że bałabym się je podcinać, a natura zrobiła to za mnie. A minionej wiosny bez obaw podcięłam wszystkie swoje tuje i już trzykrotnie zwiększyły swoją wielkość i objętość, co widać na moich zdjęciach. Więc się nie martw, tylko na wiosnę obetnij uszkodzone i połamane pędy, a tuje odwdzięczą Ci się po stokroć :) Vesi Mariola ma rację ... tuje trzeba ciąć, żeby się ładnie zagęszczały, więc nic się nie bój Styropian rozłożony i czekamy teraz na szybką wiosnę by zrobić wylewki . Później już wykończeniówka, zobaczymy jak to będzie. Mamy czas ... Oj ja też tej wiosny czekam z utęsknieniem Najważniejsze, że najgorsze roboty prawie za Wami, teraz to już sama przyjemność Wpadłam się przywitać i uciekam:) Beatko za czym Ty tak ganiasz ostatnio Tak rzadko na FM zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cześć Maju Co tam ciekawego dziś porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cześć Maju Co tam ciekawego dziś porabiasz? Kochana ja ciągle, ciągle i ciągle jedno i to samo Miałam wyjechać na chwilę z domu, ale na razie się nie ruszam więc mogę chwilę pobuszować po necie Muszę znaleźć mozaikę do górnej łazienki ... ale za cho**** mi się nie chce :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dużo tej mozaiki? I w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dużo tej mozaiki? I w jakim kolorze? Nie troszkę ... raptem tylko nad wannę W jakim kolorze ... ha i to jest dobre pytanie Nie wiem czy nie pójdę w jakąś biel, brudną biel:wiggle: Oczywiście brąz to kolor który kocham ponad wszystko i mimo, że taka mozaika ogromnie mi się podoba, to chyba jednak chciałabym od niej odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jeżeli białą, to z tego co pamiętam jak ja szukałam, Paradyż ma niezłą, tzn niezłą jakościowo w dobrej cenie, tylko to jakaś seria przemysłowa i chyba nie ma na stronie, trzeba do salonu się przejechać... Nie wiem jak jest teraz... A, i jeszcze w casto byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jeżeli białą, to z tego co pamiętam jak ja szukałam, Paradyż ma niezłą, tzn niezłą jakościowo w dobrej cenie, tylko to jakaś seria przemysłowa i chyba nie ma na stronie, trzeba do salonu się przejechać... Nie wiem jak jest teraz... A, i jeszcze w casto byly... A Ty masz u siebie mozaikę Mam zamiar, chyba w przyszłym tygodniu, podjechać do R, tam maja dwa fajne salony z płytkami Zobaczę co tam "dają" ciekawego A nóż widelec wpadnie mi w oko coś innego, fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A Ty masz u siebie mozaikę Nie:no:, ale brałam ją pod uwagę, bo planowałam w dolnym wc zrobić okrągłą wnękę prysznicową, ale ostatecznie stanęło na prostokątnej (nawet kwadratowej) wyłożonej "normalnymi" płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.01.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nie:no:, ale brałam ją pod uwagę, bo planowałam w dolnym wc zrobić okrągłą wnękę prysznicową, ale ostatecznie stanęło na prostokątnej (nawet kwadratowej) wyłożonej "normalnymi" płytkami. A ... bo już myślałam, że coś u Ciebie przegapiłam Znalazłam fajne " normalne " płytki ... Ciekawe jak wyglądają " na żywo " ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 28.01.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 cześć mmajeczkaa, fajną mozaike ma dunin, zobacz na ich stronie internetowej, prawie każdy wiekszy salon z płytkami ma ich wystawke, także na zywo tez mozna obejrzećpozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts