vesila 28.01.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Znalazłam fajne " normalne " płytki ... Ciekawe jak wyglądają " na żywo " ;) no i co sie chwalisz bez fociszy ?! oj...http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.01.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 cześć mmajeczkaa, fajną mozaike ma dunin, zobacz na ich stronie internetowej, prawie każdy wiekszy salon z płytkami ma ich wystawke, także na zywo tez mozna obejrzeć pozdrawiam:bye: Dzięki ... podejrzę na pewno no i co sie chwalisz bez fociszy ?! oj...http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Vesi bo roboty mam po uszy :sick: Zaraz wrzucę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.01.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Urok pojedynczej płytki trudno dostrzec ... http://sklep.max-fliz.com.pl/product_thumb.php?img=Produkty%2Fplytki_ceramiczne%2Fplytki_scienne%2Fcubica_blanco.JPG&w=99&h=200 Znalazłam te płyteczki na innym forum a później przy dalszych poszukiwaniach okazało się, że MarJelka takie ma ... Wrzucę jej zdjęcia, mam nadzieję, że się nie obrazi ... http://img263.imageshack.us/img263/5884/dsc00672cy.jpg http://img4.imageshack.us/img4/2420/dsc0183is.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.01.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Fajne płytki, mi sie podobają, mam podobne w kuchni nad blatem, tylko innego producenta i bardziej beżowe niż białe - co mi sie akurat nie podoba. Te twoje są jednak dużo ładniejsze kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Piękne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Maju, ładne płyteczki.One są trójwymiarowe? Czy to tylko złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 narendil, one są takie trójwymiarowe - jak nierówna mini mozaika bez fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A jak to się czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.01.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ania, normalnie: szmatą, ścierą, gąbką, można i mopem jak kto lubi a serio to zupełnie dobrze, te nierówności są delikatne, ja w kuchni nie mam problemu z ich myciem, nad kuchenką wystarczy spryskać jakimś środkiem do czyszczenia i wytrzeć, nic nie muszę szorować a poza tym na moich płytkach to prawie nie widać że są czymś schlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jestem:lol: Płyteczki baaaardzoooo fajne:wiggle: opowiadaj Maju, co tam się jeszcze wydarzyło podczas mojej nieobecności:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Fajne płytki, mi sie podobają, mam podobne w kuchni nad blatem, tylko innego producenta i bardziej beżowe niż białe - co mi sie akurat nie podoba. Te twoje są jednak dużo ładniejsze kolorystycznie. Piękne płytki Maju, ładne płyteczki. One są trójwymiarowe? Czy to tylko złudzenie? narendil, one są takie trójwymiarowe - jak nierówna mini mozaika bez fug A jak to się czyści? Ania, normalnie: szmatą, ścierą, gąbką, można i mopem jak kto lubi a serio to zupełnie dobrze, te nierówności są delikatne, ja w kuchni nie mam problemu z ich myciem, nad kuchenką wystarczy spryskać jakimś środkiem do czyszczenia i wytrzeć, nic nie muszę szorować a poza tym na moich płytkach to prawie nie widać że są czymś schlapane Widzę, że Vesi mnie wyręczyła i odpowiedziała na pytania ... fajnie, sama przy okazji się czegoś dowiedziałam Fajnie, że płytki Wam się podobają ... nam też :rolleyes: Pójdą one do dolnej łazienki, między innymi właśnie, zostanie wyłożony nimi prysznic Teraz pozostaje mi znaleźć płytki na podłogę Tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie :confused: Vesi tyle razy oglądałam Twoje płytki w kuchni, ale gdybyś nie napisała nie wiedziałabym, że masz podobne A fakt faktem bardzo mi się te Twoje podobają Jestem:lol: Płyteczki baaaardzoooo fajne:wiggle: opowiadaj Maju, co tam się jeszcze wydarzyło podczas mojej nieobecności:popcorn: To super, że jesteś Masz szczęście, że płytki Ci się podobają Kochana pod Twoją obecność nic się nie wydarzyło :no: M teraz w domu ( to oprócz pracy w pracy ) milion rzeczy do załatwienia ... wiesz jak jest :sick: Oprócz tego trochę kłopotów i problemów rodzinnych i tak toczy się życie ... dzień za dniem Chcę WIOSNY Wybieram już hortensję do kupienia :lol2: A i jeszcze jedno ... POGODA DZISIAJ PASKUDNA Edytowane 29 Stycznia 2013 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Maju, a do tej mozaiki nie ma jakiś płytek podłogowych w kolorze? Czy chcesz zupełnie inne?Moim zdanie pasuje coś gładkiego. Z tymi hortensjami to uważaj- ja w zeszłym roku kupiłam w te majowe wolne dni- były jeszcze bez liści i nigdy ich nie wypuściły:PJakieś zmarznięte sprzedawali i je zwróciłam;) Kłopotami się nie przejmuj- będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Maju, a do tej mozaiki nie ma jakiś płytek podłogowych w kolorze? Czy chcesz zupełnie inne? Moim zdanie pasuje coś gładkiego. Aguś szczerze ... przeraża mnie taka jasna podłoga, zawsze byłam takiej przeciwna A teraz ... Pomyślę, poszukam ... Z tymi hortensjami to uważaj- ja w zeszłym roku kupiłam w te majowe wolne dni- były jeszcze bez liści i nigdy ich nie wypuściły:P Jakieś zmarznięte sprzedawali i je zwróciłam;) Pamiętam Ja mam " swoich " ludzi od których kupuję kwiatki ... Mają może trochę droższe, ale za to ich jakości jestem pewna Kłopotami się nie przejmuj- będzie dobrze:hug: To nie moje problemy ... ale wiesz jak jest, zdrowia i nerwów Ci trochę zabiorą No ja tak mam, że nie potrafię przejść obojętnie, wobec kłopotów bliskich mi ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aguś już wcześniej zadawałam takie pytanie, podpowiesz jak Ty to widzisz ... Mam pytanie ... Pewnie głupie, ale nie wiem jak to ugryźć ... W którym miejscu pod szafkami kuchennymi montuje się ledy Tzn. czy montować bliżej ściany czy bliżej brzegu szafki Sama nie wiem jakby było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Aguś szczerze ... przeraża mnie taka jasna podłoga, zawsze byłam takiej przeciwna A teraz ... Pomyślę, poszukam ... Ja mam jasną i jest super:wiggle: Na ciemnej wszystko znać- każdą kroplę wody:sick: Pamiętam Ja mam " swoich " ludzi od których kupuję kwiatki ... Mają może trochę droższe, ale za to ich jakości jestem pewna No właśnie- to było centrum ogrodnicze, ale dostawy mają z rożnych miejsc-przyjęli bez problemu. Ja chcę chyba jeszcze tylko jedną hortensję- albo Anabelle albo drugą Limelight:wiggle: Na więcej nie mam już miejsca:lol2: To nie moje problemy ... ale wiesz jak jest, zdrowia i nerwów Ci trochę zabiorą No ja tak mam, że nie potrafię przejść obojętnie, wobec kłopotów bliskich mi ludzi Rozumiem, też tak mam... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aguś już wcześniej zadawałam takie pytanie, podpowiesz jak Ty to widzisz ... Maju, ale co to za rodzaj ledów ma byś? Halogeny czy wąż? Ja mam halogeny z ledowymi żarówkami- montowane przy samej ścianie- doskonale oświetlają blat. Jeżeli wąż to można go ukryć pod listwą podszafkową, którą polecam, bo w obu przypadkach zamaskuje oświetlenie;) Halogeny zawsze się montuje tak- ja też tak mam http://www.blog.ikuchnie.pl/wp-content/uploads/2010/12/o%C5%9Bwietlenie_blatu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Halogeny wiem, chodziło mi o węża ... Zmykam ... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Może niech wypowiedzą się forumki, które mają węża...Pa, ja też zaraz spadam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No i co tam z tym wężem ledowym wymyśliłaś Maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja mam jasną i jest super:wiggle: Na ciemnej wszystko znać- każdą kroplę wody:sick: Napisałam już u Ciebie moją recenzję na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts