agawi74 30.01.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Napisałam już u Ciebie moją recenzję na ten temat Czytałam i odpisałam:P:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No i co tam z tym wężem ledowym wymyśliłaś Maju? Zdałam pytanie Karoli niech ona się wypowie ... ale, ale właśnie mi się przypomniało, że Edi ( swoją drogą gdzie Ty jesteś ) pokazywała mi zdjęcia swojej zabudowy kuchennej z zaświeconym/zgaszonym ledem ... i chyba był on przy ścianie ... Idę poszukać, może znajdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maju mi się wydaje, ze i ledy i halogeny montuje się przy ścianie:yes: Właśnie, a Edi wcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maju mi się wydaje, ze i ledy i halogeny montuje się przy ścianie:yes: Właśnie, a Edi wcięło... Widzisz znajomi mają na brzegu szafki, dlatego tak głupio się nad tym zastanawiam ... No właśnie wcięło, wcięło, nawet na chwilę do nas nie zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Widzisz znajomi mają na brzegu szafki, dlatego tak głupio się nad tym zastanawiam ... A może można i tak i tak? Poczekaj co Ci dziewczyny doradzą Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Wracając do domku , zrobiłam taki oto zakup w ilości sztuk dwa, popatrzyłam sobie na nie w domu i stwierdziłam, że jeszcze dokupię ... Fajnie wyglądają ... ( przynajmniej mi się podobają ) http://images35.fotosik.pl/1790/8c38b2f465bcc515.jpg http://images47.fotosik.pl/1702/562382187da98eef.jpg Mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Heyka ja mam ledy montowane przy ścianie fajowe kubeczki zdecydowanie dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Heyka ja mam ledy montowane przy ścianie Dzięki Karola za podpowiedź fajowe kubeczki zdecydowanie dokupić Na pewno dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Fajowe kubeczki Maju Ja mam już zakaz od lubego na kupowanie kubków:lol2: Fakt mam ich za dużo- i kropeczki i paseczki i inne świrnięte wzorki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Fajowe kubeczki Maju Ja mam już zakaz od lubego na kupowanie kubków:lol2: Fakt mam ich za dużo- i kropeczki i paseczki i inne świrnięte wzorki:D Inne świrnięte wzorki ... no niemożliwa jesteś :rotfl: A ja już dawno żadnych kubków nie kupowałam, także nawet luby happy, że coś nowego przywlokłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Inne świrnięte wzorki ... no niemożliwa jesteś :rotfl: Wiem http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif A ja już dawno żadnych kubków nie kupowałam, także nawet luby happy, że coś nowego przywlokłam Złoto nie chłop:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Złoto nie chłop:lol2: A wiesz, że tak On bardziej chętny do zakupów niż ja Zmykam zaraz, i tak chyba ciut przydługo tu siedzę, ale jak człowiek ma chwilę przerwy to później się oderwać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja właśnie też chciałam napisać, że spadam:lol2: Pa Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja właśnie też chciałam napisać, że spadam:lol2: Pa Maju Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maju, zdecydowanie dokupić. I to migusiem Ja mam już zakaz od lubego na kupowanie kubków:lol2: Fakt mam ich za dużo- i kropeczki i paseczki i inne świrnięte wzorki:D A ja się kiedyś głupia obkupiłam w gładkie i tych świrniętych mam tylko kilka. A tak lubię paseczki, groszki, krateczki No, o mężowskim embargo na kubki już nie wspomnę On nic nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 31.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Maju płytki do łazienki bardzo ładne. Chciałam tylko szepnąć cuś odnośnie podłogi podobnie jak Aga widzę do nich jasną.I nie taki diabeł straszny. Przerobiłam ciemną podłogę w poprzednim domu i doświadczenia wiem, że jasna o dziwo praktyczniejsza. Kubeczki też fajne i właśnie pomyślałam że już dawno zbyt dawno żadnych kubeczków nie kupiłam;)Ja ostatnio jak kupuję jakieś drobne przydasie nic nie mówię tylko przynoszę do domu i ustawiam i coraz częściej obywa się bez komentarza. I nie wiem czy nie zauważa czy nic nie mówi w to już nie wnikam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cześć Maju:hug: Płyteczki bardzo ładne:yes: I nie będę oryginalna, wydaje mi się, ze jasne płytki na podłodze będą do nich bardzo ładnie wyglądać Natomiast co do kubeczków... też bardzo ładne, ale ja nie podzielam Waszego entuzjazmu z kolejnymi kubkami:P U nas herbaty pije się bardzo mało, a tylko do herbatki używam kubeczków i mam taki komplet ikeowski biały i tego używam, natomiast na porządku dziennym są u nas filiżanki, bo my kawosze jesteśmy (od niedawna mniej;)) ale kawę TYLKO w filiżankach... i lubię proste w miarę, tylko muszą być wygodne:yes: A kawa inaczej mi nie smakuje:no:... A przypomniało mi się, dziewczyny moje jeszcze kakao w kubkach piją... ale one mają takie szczęście, ze mnóstwo kubeczków dostają może jeszcze się do nich przekonam:rolleyes: Na razie chyba jeszcze nie dorosłam... Ale gdybym nie miala swojego kompletu, to chętnie bym kupiła takie jak wypatrzyłaś, tylko ja muszę mieć wszystkie jednakowe i przynajmniej 8szt. bym kupiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Maju.bardzo piękne płytki wyszukałaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Maju, zdecydowanie dokupić. I to migusiem Tak jest Proszę Pani ... Melduję, że dokupione A ja się kiedyś głupia obkupiłam w gładkie i tych świrniętych mam tylko kilka. A tak lubię paseczki, groszki, krateczki No, o mężowskim embargo na kubki już nie wspomnę On nic nie rozumie Ja bym jeszcze chętnie jakieś w groszki przygarnęła ... Ech bo Ci nasi mężowie to jacyś tacy niedzisiejsi ... Maju płytki do łazienki bardzo ładne. Chciałam tylko szepnąć cuś odnośnie podłogi podobnie jak Aga widzę do nich jasną.I nie taki diabeł straszny. Przerobiłam ciemną podłogę w poprzednim domu i doświadczenia wiem, że jasna o dziwo praktyczniejsza. Anetko do tych płytek na pewno jasna podłoga Pomimo całego mojego uwielbienia do ciemnych płytek w tym przypadku zupełnie ich tam nie widzę Kubeczki też fajne i właśnie pomyślałam że już dawno zbyt dawno żadnych kubeczków nie kupiłam;) Ja ostatnio jak kupuję jakieś drobne przydasie nic nie mówię tylko przynoszę do domu i ustawiam i coraz częściej obywa się bez komentarza. I nie wiem czy nie zauważa czy nic nie mówi w to już nie wnikam;) Może już nie zauważa ... Dobrze, że mój m jakiś "dziwny egzemplarz" i nigdy nie powie ... po coś to kupiła , tylko zawsze mówi ... dobrze kochanie, że kupiłaś Cześć Maju:hug: Płyteczki bardzo ładne:yes: I nie będę oryginalna, wydaje mi się, ze jasne płytki na podłodze będą do nich bardzo ładnie wyglądać Powyżej odpisałam ... Natomiast co do kubeczków... też bardzo ładne, ale ja nie podzielam Waszego entuzjazmu z kolejnymi kubkami:P U nas herbaty pije się bardzo mało, a tylko do herbatki używam kubeczków i mam taki komplet ikeowski biały i tego używam, natomiast na porządku dziennym są u nas filiżanki, bo my kawosze jesteśmy (od niedawna mniej;)) ale kawę TYLKO w filiżankach... i lubię proste w miarę, tylko muszą być wygodne:yes: A kawa inaczej mi nie smakuje:no:... A przypomniało mi się, dziewczyny moje jeszcze kakao w kubkach piją... ale one mają takie szczęście, ze mnóstwo kubeczków dostają może jeszcze się do nich przekonam:rolleyes: Na razie chyba jeszcze nie dorosłam... Ale gdybym nie miala swojego kompletu, to chętnie bym kupiła takie jak wypatrzyłaś, tylko ja muszę mieć wszystkie jednakowe i przynajmniej 8szt. bym kupiła:yes: A jakiej wielkości masz filiżanki ??? U nas herbata też w baaaardzo małych ilościach ... kubki są do kawy, uwielbiam pić kawę z kubka ot takie przyzwyczajenie Ale z jakiś ładnych, dużych filiżanek też bym nie pogardziła Kubki dokupione ... 6 szt, myślę, że wystarczy A i jeszcze chciałam się pochwalić ... Wczoraj przyjechał pan i naprawił naszą wiekową ( 31 letnią ) maszynę ... :wiggle: :wiggle: :wiggle: Teraz będę mogła szyć sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Maju.bardzo piękne płytki wyszukałaś .... Hej Beatko Fajnie, że Ci się podobają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts