Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i co tam z tym wężem ledowym wymyśliłaś Maju?:popcorn:

Zdałam pytanie Karoli niech ona się wypowie ...

ale, ale właśnie mi się przypomniało, że Edi ( swoją drogą gdzie Ty jesteś :hug: ) pokazywała mi zdjęcia swojej zabudowy kuchennej z zaświeconym/zgaszonym ledem ... i chyba był on przy ścianie ... ;)

Idę poszukać, może znajdę ...

Wracając do domku , zrobiłam taki oto zakup w ilości sztuk dwa, popatrzyłam sobie na nie w domu i stwierdziłam, że jeszcze dokupię ...

Fajnie wyglądają ... :wiggle:

( przynajmniej mi się podobają )

http://images35.fotosik.pl/1790/8c38b2f465bcc515.jpg

http://images47.fotosik.pl/1702/562382187da98eef.jpg

Mała rzecz a cieszy :wiggle:

Fajowe kubeczki Maju:wiggle:

Ja mam już zakaz od lubego na kupowanie kubków:lol2: Fakt mam ich za dużo- i kropeczki i paseczki i inne świrnięte wzorki:D

Inne świrnięte wzorki ... no niemożliwa jesteś :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A ja już dawno żadnych kubków nie kupowałam, także nawet luby happy, że coś nowego przywlokłam :D

Maju, zdecydowanie dokupić. I to migusiem :lol2:

Ja mam już zakaz od lubego na kupowanie kubków:lol2: Fakt mam ich za dużo- i kropeczki i paseczki i inne świrnięte wzorki:D

A ja się kiedyś głupia obkupiłam w gładkie i tych świrniętych mam tylko kilka.

A tak lubię paseczki, groszki, krateczki :rolleyes:

No, o mężowskim embargo na kubki już nie wspomnę :p On nic nie rozumie :p

Maju płytki do łazienki bardzo ładne. Chciałam tylko szepnąć cuś odnośnie podłogi podobnie jak Aga widzę do nich jasną.I nie taki diabeł straszny. Przerobiłam ciemną podłogę w poprzednim domu i doświadczenia wiem, że jasna o dziwo praktyczniejsza.

Kubeczki też fajne i właśnie pomyślałam że już dawno zbyt dawno żadnych kubeczków nie kupiłam;)

Ja ostatnio jak kupuję jakieś drobne przydasie nic nie mówię tylko przynoszę do domu i ustawiam i coraz częściej obywa się bez komentarza. I nie wiem czy nie zauważa czy nic nie mówi w to już nie wnikam;)

Cześć Maju:hug:

Płyteczki bardzo ładne:yes: I nie będę oryginalna, wydaje mi się, ze jasne płytki na podłodze będą do nich bardzo ładnie wyglądać:yes:

Natomiast co do kubeczków... też bardzo ładne, ale ja nie podzielam Waszego entuzjazmu z kolejnymi kubkami:P U nas herbaty pije się bardzo mało, a tylko do herbatki używam kubeczków i mam taki komplet ikeowski biały i tego używam, natomiast na porządku dziennym są u nas filiżanki, bo my kawosze jesteśmy (od niedawna mniej;)) ale kawę TYLKO w filiżankach... i lubię proste w miarę, tylko muszą być wygodne:yes: A kawa inaczej mi nie smakuje:no:...

A przypomniało mi się, dziewczyny moje jeszcze kakao w kubkach piją... ale one mają takie szczęście, ze mnóstwo kubeczków dostają:yes: może jeszcze się do nich przekonam:rolleyes: Na razie chyba jeszcze nie dorosłam...

Ale gdybym nie miala swojego kompletu, to chętnie bym kupiła takie jak wypatrzyłaś, tylko ja muszę mieć wszystkie jednakowe i przynajmniej 8szt. bym kupiła:yes:

Maju, zdecydowanie dokupić. I to migusiem :lol2:

Tak jest Proszę Pani ...

Melduję, że dokupione :rolleyes:

A ja się kiedyś głupia obkupiłam w gładkie i tych świrniętych mam tylko kilka.

A tak lubię paseczki, groszki, krateczki :rolleyes:

No, o mężowskim embargo na kubki już nie wspomnę :p On nic nie rozumie :p

Ja bym jeszcze chętnie jakieś w groszki przygarnęła ...

Ech bo Ci nasi mężowie to jacyś tacy niedzisiejsi ... :bash:

Maju płytki do łazienki bardzo ładne. Chciałam tylko szepnąć cuś odnośnie podłogi podobnie jak Aga widzę do nich jasną.I nie taki diabeł straszny. Przerobiłam ciemną podłogę w poprzednim domu i doświadczenia wiem, że jasna o dziwo praktyczniejsza.

Anetko do tych płytek na pewno jasna podłoga :yes:

Pomimo całego mojego uwielbienia do ciemnych płytek :rolleyes: w tym przypadku zupełnie ich tam nie widzę :no:

Kubeczki też fajne i właśnie pomyślałam że już dawno zbyt dawno żadnych kubeczków nie kupiłam;)

Ja ostatnio jak kupuję jakieś drobne przydasie nic nie mówię tylko przynoszę do domu i ustawiam i coraz częściej obywa się bez komentarza. I nie wiem czy nie zauważa czy nic nie mówi w to już nie wnikam;)

Może już nie zauważa ...

Dobrze, że mój m jakiś "dziwny egzemplarz" i nigdy nie powie ... po coś to kupiła , tylko zawsze mówi ... dobrze kochanie, że kupiłaś :wiggle:

Cześć Maju:hug:

Płyteczki bardzo ładne:yes: I nie będę oryginalna, wydaje mi się, ze jasne płytki na podłodze będą do nich bardzo ładnie wyglądać:yes:

Powyżej odpisałam ...

Natomiast co do kubeczków... też bardzo ładne, ale ja nie podzielam Waszego entuzjazmu z kolejnymi kubkami:P U nas herbaty pije się bardzo mało, a tylko do herbatki używam kubeczków i mam taki komplet ikeowski biały i tego używam, natomiast na porządku dziennym są u nas filiżanki, bo my kawosze jesteśmy (od niedawna mniej;)) ale kawę TYLKO w filiżankach... i lubię proste w miarę, tylko muszą być wygodne:yes: A kawa inaczej mi nie smakuje:no:...

A przypomniało mi się, dziewczyny moje jeszcze kakao w kubkach piją... ale one mają takie szczęście, ze mnóstwo kubeczków dostają:yes: może jeszcze się do nich przekonam:rolleyes: Na razie chyba jeszcze nie dorosłam...

Ale gdybym nie miala swojego kompletu, to chętnie bym kupiła takie jak wypatrzyłaś, tylko ja muszę mieć wszystkie jednakowe i przynajmniej 8szt. bym kupiła:yes:

A jakiej wielkości masz filiżanki ???

U nas herbata też w baaaardzo małych ilościach ...

kubki są do kawy, uwielbiam pić kawę z kubka :yes: ot takie przyzwyczajenie :yes:

Ale z jakiś ładnych, dużych filiżanek też bym nie pogardziła :p

Kubki dokupione ...

6 szt, myślę, że wystarczy ;)

A i jeszcze chciałam się pochwalić ...

Wczoraj przyjechał pan i naprawił naszą wiekową ( 31 letnią ) maszynę ...

:wiggle: :wiggle: :wiggle: :wiggle: :wiggle: :wiggle:

Teraz będę mogła szyć sama :wave: