yuka 01.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A jakiej wielkości masz filiżanki ??? U nas herbata też w baaaardzo małych ilościach ... kubki są do kawy, uwielbiam pić kawę z kubka ot takie przyzwyczajenie Ale z jakiś ładnych, dużych filiżanek też bym nie pogardziła Filiżanki takie... trochę mniej wchodzi niż do szklanki, ale niewiele:no: ja wolę wypić kilka mniejszych kawek.. Filiżanki duże raczej nie dla mnie:no::no: A i jeszcze chciałam się pochwalić ... Wczoraj przyjechał pan i naprawił naszą wiekową ( 31 letnią ) maszynę ... :wiggle: :wiggle: :wiggle: Teraz będę mogła szyć sama O, to super, a jakieś plany już masz na szycie? Ja ostatnio szyję szaty na bal karnawałowy;) W sobotę się bawimy w Starożytnych Rzymian;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Filiżanki takie... trochę mniej wchodzi niż do szklanki, ale niewiele:no: ja wolę wypić kilka mniejszych kawek.. Filiżanki duże raczej nie dla mnie:no::no: A widzisz to zupełnie inaczej niż ja ... jak zasiadam do kawki to mam mieć jej dużo i koniec Ale tak jak pisałam, to po prostu takie moje przyzwyczajenie O, to super, a jakieś plany już masz na szycie? Ja ostatnio szyję szaty na bal karnawałowy;) W sobotę się bawimy w Starożytnych Rzymian;) Jakiś konkretnych planów brak ... Młoda wymyśliła, że mam uszyć lalce sukienkę i kurtkę Chciałam uszyć poszewki na poduszki do salonu ... i pewnie parę innych rzeczy by się znalazło To imprezka się szykuje ... fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cześć plotkary :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cześć plotkary :lol2: Hej Hej Jakie plotkary, no jakie Jak ja biedna w tej chwili dopiero się zalogowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja też dopiero przyszłam i nawet nie zdążyłam zajrzeć do siebie:o Maju fajnie, ze masz sprawną maszynę, będę Ci podrzucać moje ciuszki do przeróbek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja też dopiero przyszłam i nawet nie zdążyłam zajrzeć do siebie:o Maju fajnie, ze masz sprawną maszynę, będę Ci podrzucać moje ciuszki do przeróbek:rotfl: Niema sprawy ... Właśnie w nocy ( zamiast spać ) rozmyślałam jakby tu sobie bluzkę uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Szyj już na lato najlepiej- potem będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Szyj już na lato najlepiej- potem będą jak znalazł Tak tak dokładnie o letniej myślałam ... Tylko jak sobie wykrój zrobić Kiedyś tam troszkę szyłam, ale nie aż tak poważne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.02.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 O to ja dorzucę swoje trzy grosze o kubkach... Ja też wolę tak jak yuczka w filiżankach, bo tez nie pijam raczej herbatki, wolę kawkę Teraz kupiłam 2 kubeczki z Rosendahla i piję w nich kawkę, ale nie zalewam całego kubka. Te Twoje Maju też fajne kubeczki. Powodzenia w szyciu, pochwal się jak jużcoś zdziałasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 O zguba się znalazła ... A już miałam za Tobą psy gończe wysyłać O to ja dorzucę swoje trzy grosze o kubkach... Ja też wolę tak jak yuczka w filiżankach, bo tez nie pijam raczej herbatki, wolę kawkę Teraz kupiłam 2 kubeczki z Rosendahla i piję w nich kawkę, ale nie zalewam całego kubka. Te Twoje Maju też fajne kubeczki. Powodzenia w szyciu, pochwal się jak jużcoś zdziałasz Jakie, jakie filiżaneczki ... pochwal się Chciałabym kupić fajne filiżaneczki, ale jakieś ciut większe ... Mam stary, odziedziczony po babci, ale niezbyt go lubię, bo te filiżaneczki takie malutkie ... Albo raczej ja w zbyt dużych nauczona pić Uuuu może lepiej tym szyciem to się nie będę chwalić Bo jeszcze wszyscy z forum uciekną Bo się tego szkaradztwa wystraszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tak tak dokładnie o letniej myślałam ... Jak to jaki krój? Na lato? Gołe plecy lub ramiączka:lol: A na serio Maju, to może kup sobie jakieś pisemko z wykrojami- będzie Ci łatwiej, bo ja ci niestety nic nie doradzę tym temacie. Wszyscy już wiedzą, ze jestem noga z szycia i koniec:sick: ps. A ja w swoich świrniętych kubkach lubię pić herbatkę owocową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jak to jaki krój? Na lato? Gołe plecy lub ramiączka:lol: A na serio Maju, to może kup sobie jakieś pisemko z wykrojami- będzie Ci łatwiej, bo ja ci niestety nic nie doradzę tym temacie.Wszyscy już wiedzą, ze jestem noga z szycia i koniec:sick: Tak właśnie pomyślałam, że muszę jakieś wykroje gdzieś wyczaić ... A tam noga, a próbowałaś kiedyś ... ps. A ja w swoich świrniętych kubkach lubię pić herbatkę owocową A ja bym chętnie kupiła jakieś fajne kubeczki na herbatkę Moi goście chętnie piją herbatkę w kubeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.02.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przecie ja mówiłam, że kupiłam kubeczki takie http://www.designforhome.pl/p/110/6732/rosendahl-grand-cru-kubek-do-kawy-34-cl-2-szt--rosendahl-grand-cru-porcelana-i-szklo-na-stol-wyposazenie-jadalnii-.html Jeszcze sobie ich dokupię bo fajne są. A filiżaneczki to myślałam o tych http://czerwonamaszyna.pl/filizanka-ze-spodkiem-sagaform-retro-350-ml,19351,p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A tam noga, a próbowałaś kiedyś ... Tak, przyszyć guzik:lol2: Maju kubeczków szukaj na allegro- jest ich całe mnóstwo. Ja ostatnio kupiłam czerwone w białe kropki:rolleyes: Daila bardzo ładne te Twoje:o:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przecie ja mówiłam, że kupiłam kubeczki takie http://www.designforhome.pl/p/110/6732/rosendahl-grand-cru-kubek-do-kawy-34-cl-2-szt--rosendahl-grand-cru-porcelana-i-szklo-na-stol-wyposazenie-jadalnii-.html Jeszcze sobie ich dokupię bo fajne są. A filiżaneczki to myślałam o tych http://czerwonamaszyna.pl/filizanka-ze-spodkiem-sagaform-retro-350-ml,19351,p.html A widzisz tak to jest jak tu się odpisuje i przy okazji jeszcze co innego robi Fajne kubeczki, a filiżanki ... łał jaką one mają wielkość, w sam raz dla mnie Tak, przyszyć guzik:lol2: Maju kubeczków szukaj na allegro- jest ich całe mnóstwo. Ja ostatnio kupiłam czerwone w białe kropki:rolleyes: Ja chcę białe w czarne kropki, albo czarne w białe kropki ... O matko Jaka ja ostatnio jestem nudna kolorystycznie A guzik To dużo I co udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witam się i podziwiam, Ja się czaję, żeby kupić kubeczki z serii Maria Biała mały i większy Ponieważ mam już z tej serii szklaneczki do wody i szklanki do macchiato Tak sobie składam ten komplecik od jakiegoś czasu i małymi kroczkami... Dalia, ale te Twoje kubeczki są cudne. Piękny kształt mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Daila bardzo ładne te Twoje:o:wiggle: Miło mi , że się podobają Dalia, ale te Twoje kubeczki są cudne. Piękny kształt mają. Mam zamiar kupić jeszcze 4, bardzo fajnie mi sie z nich pije kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 I co udało się NIE!:rotfl: Maju w kubków w kropki jest całe mnóstwo w sieci, tylko przeważnie są to zwykłe z ceramiki. Illu te Twoje boskie, ale całe komplety wszystkiego, to już spory wydatek... Firma za to porządna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illu te Twoje boskie, ale całe komplety wszystkiego, to już spory wydatek... Firma za to porządna! Agawi, Chciałabym skompletować zestaw dla 6 osób, ale kupuję je na raty po 2 sztuki Od chyba 2 lat? Póki co udało mi się uzbierać 6 szklaneczek do wody i 4 do macchiato. Jeszcze 2, a potem kubeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Fajny w kropki i nie tylko firmy Maxwell&Williamshttp://image.ceneo.pl/data/products/14915232/f-maxwell-williams-kubek-w-kropki-art-deco-325ml-mw-s81001.jpghttp://image.ceneo.pl/data/products/14915235/f-maxwell-williams-kubek-art-deco-w-kratke-mw-s81006.jpghttp://image.ceneo.pl/data/products/14915233/f-maxwell-williams-kubek-art-deco-w-tartan-mw-s81005.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/14915234/f-maxwell-williams-kubek-art-deco-w-pepitke-mw-s81004.jpg Z tym ostatnim lecę do narendil:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts