vesila 03.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O proszę kubeczki w temacie, jak juz tak buszujecie za kubkami to wtrącę moją małą prośbę, od roku szukam kubków, które kupiłam ze dwa, trzy lata temu w Społem i nigdzie nie umiem ich już namierzyć, mam tylko 6 szt i drugie tyle bym jeszcze chciała; jakby komu rzuciły sie w oko, to proszę o cynk o takich poszukuję, nie znam producenta po za tym ja uwielbiam pić z kubków, w szklance to tak malutko zawsze tej herbatki, kawy nie pijam w ogóle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cześć Maju i dziewczynki:hug: Cały weekend o kubkach, jesteście niemożliwe:) Maju, fotki żyrandola u siebie wstawiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.02.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hejkakropeczki kubeczki to fajny tematja takie wyszperałam w pepco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Maju jak tak po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Majka, Wpadam zobaczyć co tak gwarno, a Wy od piątku o kubkach nie przestałyście gadać? Niemożliwe jestescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziewczynki, Udanego weekendu - nie zmarnujcie kończącego się karnawału... [ATTACH=CONFIG]166797[/ATTACH] Nie zmarnowałam ... Widzę że opętało Was szaleństwo kubkowe:jawdrop: Miłego weekendu Dokładnie Szaleństwo kubkowe Niestety już po weekendzie, ale był miły http://img716.imageshack.us/img716/1213/con655353.jpg Maju ale cudne...no takie jak spotkam to na pewno kupię Jak to Aga napisała ... słodziuchne tak... wiosennego... też mi coś tyle śniegu naciepało, że straciłam wszelką nadzieję. Majeczko, masz z tym coś wspólnego? http://www.najlepsze-demotywatory.pl/files/d/d3/d3c87983e25ca62ba1b91868221bb1fc.jpg :rotfl: Ja Nie U nas na razie znośnie, ale weekend ma być już brzydki O proszę kubeczki w temacie, jak juz tak buszujecie za kubkami to wtrącę moją małą prośbę, od roku szukam kubków, które kupiłam ze dwa, trzy lata temu w Społem i nigdzie nie umiem ich już namierzyć, mam tylko 6 szt i drugie tyle bym jeszcze chciała; jakby komu rzuciły sie w oko, to proszę o cynk o takich poszukuję, nie znam producenta [ATTACH=CONFIG]167404[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]167405[/ATTACH] po za tym ja uwielbiam pić z kubków, w szklance to tak malutko zawsze tej herbatki, kawy nie pijam w ogóle:p Będę miała na uwadze Nie pijesz kawki w ogóle, żadnej Cześć Maju i dziewczynki:hug: Cały weekend o kubkach, jesteście niemożliwe:) Maju, fotki żyrandola u siebie wstawiłam;) Żyrandol widziałam ... piękny Cały weekend ... mnie proszę w to nie mieszać ... mnie tu nie było hejka kropeczki kubeczki to fajny temat ja takie wyszperałam w pepco Słonko się znalazło Gdzie Ty się kochana podziewasz ??? A kubeczki w kropeczki w Pepco widziałam Maju jak tak po weekendzie? A dziękuje dobrze Majka, Wpadam zobaczyć co tak gwarno, a Wy od piątku o kubkach nie przestałyście gadać? Niemożliwe jestescie... Tak jak pisałam wyżej ... mnie tu nie było A Dziewczynki ciągnęły kubkowy temat ... Widać nie taki on błahy jakby się mogło wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ale smerfuś:rotfl: Maju jak tam prace w domku? Do przodu? Mogłabyś poczęstować nas jakimiś fotkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ale smerfuś:rotfl: Fajny nie ... Maju jak tam prace w domku? Do przodu? Mogłabyś poczęstować nas jakimiś fotkami:yes: Prace ... ech ... Taaaa fotki , a kto je zrobi ??? Ja na górę nie wchodzę wcale A w ogóle to już mnie to wszystko męczy, dręczy i dobija :sick: Wyprowadzam się ... wrócę jak już chałupa będzie wyremontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jak piszę chaotycznie to proszę mi wybaczyć, ale głowa mi pęka i nie do końca kontaktuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja mam taki swój ukochany kubek, który dostałam na Walentynki od M już kilka lat temu Owieczka na nim mówi, że wszystko jest głupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja to nie wchodzisz na górę?:eek: A kto przeprowadza kontrolę jakości? Majeczko jeszcze troszkę się pomęczycie, ale za to jak będzie pięknie potem:yes: Swoją drogą ja też mam dosyć już tego urządzania chociaż z jednej strony cieszę się, ze nie zrobiliśmy wszystkiego od razu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja mam taki swój ukochany kubek, który dostałam na Walentynki od M już kilka lat temu [ATTACH=CONFIG]167843[/ATTACH] Owieczka na nim mówi, że wszystko jest głupie... [ATTACH=CONFIG]167839[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]167840[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]167841[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]167842[/ATTACH] Świetny ten kubek Ja to nie wchodzisz na górę?:eek: A kto przeprowadza kontrolę jakości? Majeczko jeszcze troszkę się pomęczycie, ale za to jak będzie pięknie potem:yes: Swoją drogą ja też mam dosyć już tego urządzania chociaż z jednej strony cieszę się, ze nie zrobiliśmy wszystkiego od razu:yes: Aguś mnie to najbardziej męczy ten notoryczny brak czasu :bash: Od tego wszystko się zaczyna i na tym się kończy Ale wiesz jak jest, jak jest praca to ona jest najważniejsza... wiadomo daje nam kasę na nasze spełnianie marzeń ... Teraz m chciał zalać posadzkę na górze ( bo się tak plątaliśmy ... grzejniki, podłogówka, grzejniki ) Tzn. ja się nie plątałam, tylko wszyscy wkoło nam plątali i ... Ale jak zalać jak zimno jak cholera było jak m miał chwilę :bash: A w cholerę założę grzejniki ... I na takich rzeczach czas się traci ( jak się nie zrobi na początku, to tak jest ) I takich innych pierdół tysiące ... Też chciałabym mieć już wszystko skończone ... Ale z drugiej strony na to patrząc to teraz jest najciekawszy etap A poza tym, to chciałam się poskarżyć ... Siostra mojego m była u nas w niedzielę i nawet się nie zająknęła na temat moich cudnych zasłon ... No w ogóle nie rozumiem jak tak mogła ... :mad: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Siostra mojego m była u nas w niedzielę i nawet się nie zająknęła na temat moich cudnych zasłon ... No w ogóle nie rozumiem jak tak mogła ... :mad: :rotfl: Zzieleniała z zazdrości http://fc06.deviantart.net/fs43/f/2009/130/5/6/Jealous_Emoticon_by_qrs22.gif http://fc06.deviantart.net/fs43/f/2009/130/5/6/Jealous_Emoticon_by_qrs22.gif albo się nie zna:lol2::lol2: Nie martw się Maju Fakt, ze pora roku nie sprzyja na takie remonty, najlepsza będzie wiosna, bo z kolei lata to szkoda... I co w końcu będzie podłogówka czy grzejniki? Maju, może i niezbyt wygodne jest to rozwiązanie remontować i jednocześnie mieszkać, ale za spójrz na to z innej strony- macie gdzie mieszkać, nie musisz wynajmować, a to najważniejsze. Małymi kroczkami wszystko skończycie:hug: Illu kubeczek jest BOSKI- kochany ten Twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Zzieleniała z zazdrości http://fc06.deviantart.net/fs43/f/2009/130/5/6/Jealous_Emoticon_by_qrs22.gif http://fc06.deviantart.net/fs43/f/2009/130/5/6/Jealous_Emoticon_by_qrs22.gif albo się nie zna:lol2::lol2: Nie martw się Maju Ja z nią w tym względzie zupełnie się różnimy ... Ona w czymś takim się lubuje ... http://dareni.pl/zdjecia/awate/IMG_0492.jpg Fakt, ze pora roku nie sprzyja na takie remonty, najlepsza będzie wiosna, bo z kolei lata to szkoda... I co w końcu będzie podłogówka czy grzejniki? Maju, może i niezbyt wygodne jest to rozwiązanie remontować i jednocześnie mieszkać, ale za spójrz na to z innej strony- macie gdzie mieszkać, nie musisz wynajmować, a to najważniejsze. Małymi kroczkami wszystko skończycie:hug: Podłogówka Aguś u nas nie jest uciążliwe mieszkanie i remontowanie góry Bo ponieważ dół z górą na razie nie jest połączony , i nie będzie dopóki góra nie będzie z najbrudniejszych prac wyprowadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ło matko jakie firanecki:sick: No to jak szwagierka gustuje w czymś takim, to nic dziwnego, że się nie odezwała na temat Twoich:lol2::lol2: No comment! Super, ze będzie podłogówkaMaju. Grzejniki jednak potrafią oszpecić wnętrze i robią je znacznie mniej ustawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ło matko jakie firanecki:sick: No to jak szwagierka gustuje w czymś takim, to nic dziwnego, że się nie odezwała na temat Twoich:lol2::lol2: No comment! Dokładnie ... No Comment ... Super, ze będzie podłogówkaMaju. Grzejniki jednak potrafią oszpecić wnętrze i robią je znacznie mniej ustawne. Dlatego chciałam podłogówkę na górze, bo wiedziałam, że z grzejnikami się nie zgodzę Aguś uciekam, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja też zmykam Maju, paaaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja z nią w tym względzie zupełnie się różnimy ... Ona w czymś takim się lubuje ... http://dareni.pl/zdjecia/awate/IMG_0492.jpg Majeczka, Powiedz "Śwgierce", że jeżeli chce koresponować ze swoimi firaneczkami to jeszcze jodłować powinna się nauczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 jeszcze jodłować powinna się nauczyć.... [ATTACH=CONFIG]167873[/ATTACH] http://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gif Heyka Maju gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.02.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Majeczka, Powiedz "Śwgierce", że jeżeli chce koresponować ze swoimi firaneczkami to jeszcze jodłować powinna się nauczyć.... [ATTACH=CONFIG]167873[/ATTACH] :lol2: Ups ale bym podpadła Ale podobno ja się nie znam ... Więc może rzeczywiści jej firany ładniejsze od moich zasłon ... :rotfl: Heyka Maju gdzie się podziewasz? Pracować musiałam :bash: DZIEWCZYNY CZY WAS TEŻ ZASYPAŁO :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts