Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maju,

ja też dzisiaj jestem z doskoku:bash:

Ja też :bash:

U nas sypie od rana:sick::sick: Nie wiem jak dojadę do domu http://www.messentools.com/images/emoticones/varios/www.MessenTools.com-Varios-big-215.gif

Sypie od rana i ile nasypało :bash:

Zaraz spływam na zakupy i do domku, ale też nie wiem jak dotrę :eek:

Oszaleje :bash: :bash: :bash:

Z moją Młodą :yes: :yes: :yes:

Miała mieć zmieniane meble dopiero jak dostanie swój nowy pokoik na górze ...

ale ...

Majka wpadła w szaleństwo, odnowiliśmy pokoik i stwierdziłam, że stare łóżko wylatuje i kupujemy nowe ...

No właśnie i tu zaczynają się schody ;) ;) ;)

Łóżko kiedyś tam zostało wybrane ...

ale młoda stanowczo się sprzeciwiła :eek: :eek: :eek:

I chce żebyśmy jej kupili to łóżko z Ikei ...

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/minnen-rama-ozka-reg-dug-podstszczeb__0110172_PE260249_S4.JPG

I co ... kupić , nie kupić ... :confused:

No raczej jej nie odmówię ...

Przecież jej pokój, jej królestwo ;)

Oszaleje ;)

Hej Maju:D

no i co poradzisz na dziecięce zachcianki? Łóżko fajne to z Ikei, ale nie wiem czy takie metalowe jest odpowiednie dla małego dziecka...

Mam na myśli, czy się w nocy nie uderzy, itp. Ale kiedyś pisałaś, ze mała śpi spokojnie, więc może martwię się na wyrost...

Takie łóżko możesz zestawić z drewnianymi szafkami i komodą, którą kiedyś pokazywałaś i będzie cacy.

Tylko, ze by się małej po miesiącu to łóżko się nie odwidziało...:rotfl:

Hej Maju:D

no i co poradzisz na dziecięce zachcianki? Łóżko fajne to z Ikei, ale nie wiem czy takie metalowe jest odpowiednie dla małego dziecka...

Mam na myśli, czy się w nocy nie uderzy, itp. Ale kiedyś pisałaś, ze mała śpi spokojnie, więc może martwię się na wyrost...

Takie łóżko możesz zestawić z drewnianymi szafkami i komodą, którą kiedyś pokazywałaś i będzie cacy.

Tylko, ze by się małej po miesiącu to łóżko się nie odwidziało...:rotfl:

Oto że się uderzy to jakoś się nie martwię :no: Jakoś nigdy się nie uderzyła ;)

Tak właśnie pomyślałam, że to łóżko i tamte meble mogą fajnie współgrać :yes:

Hmmm ona raczej stała w wyborach, ale któż to wie co ona będzie chciała za miesiąc :confused:

Maju to łóżko postanowione, tak? Dobry wybór:D

Nie wiem jaką wielkość tego kufra potrzebujesz, ale na szybko znalazłam coś takiego

http://www.wiklinowy.net/kufer-wiklinowy-bialy-p-45.html?cPath=16

http://www.wiklinowy.net/images/kufry_wiklinowe/kufer_bialy.JPG

albo kup brązowy i sama pomaluj. Wybór mają spory:cool:

Ja już zmykam, miłego weekendziku:hug:

Maju to łóżko postanowione, tak? Dobry wybór:D

Tak myślisz, że dobry ???

Wstyd przyznać, ale o meblach z Ikei mam zerowe pojęcie, bo nigdy takowych nie kupowałam ;)

Ale jak mogę spełnić marzenie młodej to czemu nie :)

Nie wiem jaką wielkość tego kufra potrzebujesz, ale na szybko znalazłam coś takiego

http://www.wiklinowy.net/kufer-wiklinowy-bialy-p-45.html?cPath=16

http://www.wiklinowy.net/images/kufry_wiklinowe/kufer_bialy.JPG

albo kup brązowy i sama pomaluj. Wybór mają spory:cool:

Może jutro będę miała chwilkę to poszperam za tymi koszami :yes:

Chciałam wstawić młodej do pokoju, wrzucę zabawki i będzie porządek ;)

Ja już zmykam, miłego weekendziku:hug:

Miłego :hug:

Maju, ja za Ikeą nie przepadam, co nie znaczy, że wszystko jest tam kiepskie. Miałam w starym domu kilka dodatków z niej, teraz też ale raczej drobiazgi typu ramki, kilka gadżetów kuchennych. Nie kupiłabym tam żadnych mebli- napatrzyłam się u moich sąsiadów jak wygląda kuchnia po 4 latach i komody... Obraz nędzy i rozpaczy (łatwo się obszczypują, zmieniają kolor) ale niektórzy lubią i kupują:)

Łóżko wygląda porządnie, a poza tym oni dają długie gwarancje, więc może warto.

Znalazłam Ci jeszcze dwie skrzynie wiklinowe- zobacz sobie. nie wiem, czy mają dobry wymiar, bo nic nie napisałaś o wielkości.;)

http://allegro.pl/biala-skrzynia-wiklinowa-kufer-70-40-40h-i2993137631.html

http://allegro.pl/kosze-wiklinowe-kufry-bialy-kufer-jakosc-wybor-i2994449216.html

buziaki:bye:

Hejka widzę że pokoik dla córci urządzasz Maju. Łózko bardzo fajne też bym takie wybrała jakbym miała dla kogo:lol2: Przewijało się gdzieś na forum w dziewczęcych pokoikach i zawsze fajnie wyglądało. Maju a szafę dla małej już masz? pytam bo właśnie jestem na etapie szukania szafy do pokoju mojego dwunastolatka i niby tylko szafa a ja mam coraz większy zamęt w głowie. Jak już się na coś zdecydowałam to w wątku na temat pokoików dziecinnych ktoś napisał że cena za szafę sosnową za wysoka i tak sobie dalej dumam a szafy nie ma:(

Maju, bardzo lubię to łóżko, jestem za :yes:

U mnie jak wiecie większość mebli z Ikei. Ale ja nie jestem zwolenniczką kupowania mebli na lata :rolleyes: No, nie ma bata żeby mi się za kilka lat nie znudziły. Wolę wtedy wymienić na coś, co aktualnie będzie w moim guście.

Z tego samego też powodu tak dużą wagę przykładam do neutralnej bazy dającej możliwości rearanżu :)

To łóżko jest ładne, dziewczęce, ale tak bez przesady. Pewnie i nastolatka chętnie by takie przygarnęła. Na pewno z łatwością dopasujesz do niego resztę mebli :)

mmajeczko ja mysle, że w metalowym łóżku to nie ma za bardzo się co tak szybko popsuć ;) kup dobry materac do niego i juz :) Jakość mebli ikeowych ogólnie jest średnia, ale i ceny nie powalają - za to fajna mają stylistyke - dla mnie przynajmniej. Tam, gdzie moge sobie pozwolic wybieram inne nie-ikeowe rozwiazania, sama kombinuję, przerabiam - ale mam kilka rzeczy od nich, jakoś dają radę ;) poza tym - który inny producent/sklep wymieni ci bez szemrania front szafki, która ci się obiła po roku uzytkowania ;)

Maju, ja za Ikeą nie przepadam, co nie znaczy, że wszystko jest tam kiepskie. Miałam w starym domu kilka dodatków z niej, teraz też ale raczej drobiazgi typu ramki, kilka gadżetów kuchennych. Nie kupiłabym tam żadnych mebli- napatrzyłam się u moich sąsiadów jak wygląda kuchnia po 4 latach i komody... Obraz nędzy i rozpaczy (łatwo się obszczypują, zmieniają kolor) ale niektórzy lubią i kupują:)

Łóżko wygląda porządnie, a poza tym oni dają długie gwarancje, więc może warto.

Aguś u nas w pobliżu nie było Ikei, nikt nic z niej nie kupował :no: dlatego nie mam pojęcia jaka jest jakość mebli, dodatków czy innych rzeczy ;)

Znalazłam Ci jeszcze dwie skrzynie wiklinowe- zobacz sobie. nie wiem, czy mają dobry wymiar, bo nic nie napisałaś o wielkości.;)

http://allegro.pl/biala-skrzynia-wiklinowa-kufer-70-40-40h-i2993137631.html

http://allegro.pl/kosze-wiklinowe-kufry-bialy-kufer-jakosc-wybor-i2994449216.html

buziaki:bye:

Dzięki Ci dobra kobieto :hug:

Hejka widzę że pokoik dla córci urządzasz Maju. Łózko bardzo fajne też bym takie wybrała jakbym miała dla kogo:lol2: Przewijało się gdzieś na forum w dziewczęcych pokoikach i zawsze fajnie wyglądało. Maju a szafę dla małej już masz? pytam bo właśnie jestem na etapie szukania szafy do pokoju mojego dwunastolatka i niby tylko szafa a ja mam coraz większy zamęt w głowie. Jak już się na coś zdecydowałam to w wątku na temat pokoików dziecinnych ktoś napisał że cena za szafę sosnową za wysoka i tak sobie dalej dumam a szafy nie ma:(

Anetko w pokoju u Młodej szafy nie będzie :no:

Będzie komódka, biurko, może jeszcze jakiś słupek z szufladkami, albo z odkrytymi półkami, nad tym się zastanowię ;)

Ogólnie ma być mało mebli, bo nie lubię gdy w pokojach jest za bardzo naćkane ;)

Maju, bardzo lubię to łóżko, jestem za :yes:

U mnie jak wiecie większość mebli z Ikei. Ale ja nie jestem zwolenniczką kupowania mebli na lata :rolleyes: No, nie ma bata żeby mi się za kilka lat nie znudziły. Wolę wtedy wymienić na coś, co aktualnie będzie w moim guście.

Z tego samego też powodu tak dużą wagę przykładam do neutralnej bazy dającej możliwości rearanżu :)

To łóżko jest ładne, dziewczęce, ale tak bez przesady. Pewnie i nastolatka chętnie by takie przygarnęła. Na pewno z łatwością dopasujesz do niego resztę mebli :)

Dropku ja też nie kupuję mebli na lata, znam siebie i wiem, że za jakiś czas będę miała ochotę je zmienić :yes:

Staram się kupować meble dobre, ale nie bardzo drogie, coby potem nie żałować ich wymienić ;)

Resztę mebli mam już dopasowane :yes: Zaraz przypomnę jakie ...

mmajeczko ja mysle, że w metalowym łóżku to nie ma za bardzo się co tak szybko popsuć ;) kup dobry materac do niego i juz :) Jakość mebli ikeowych ogólnie jest średnia, ale i ceny nie powalają - za to fajna mają stylistyke - dla mnie przynajmniej. Tam, gdzie moge sobie pozwolic wybieram inne nie-ikeowe rozwiazania, sama kombinuję, przerabiam - ale mam kilka rzeczy od nich, jakoś dają radę ;) poza tym - który inny producent/sklep wymieni ci bez szemrania front szafki, która ci się obiła po roku uzytkowania ;)

Dokładnie tak myślę, że nie za bardzo ma się tam co popsuć ;)To po pierwsze, a po drugie, wiadomo przecież, że to łóżko nie będzie na wieki :no:

Młoda dorośnie i będzie chciała coś innego :yes:

Pewnie gdybym miała Ikeę bliżej, to jakieś pierdółki bym w niej kupowała, a tak nie za bardzo chce mi się tam jeździć ;)