anbama 09.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Bardzo ładne mebelki Maju. Też nie lubię jak pokoje są zagracone. Niestety młodszemu synowi kiedyś nic nie przeszkadzało a teraz musi mieć wszystko tak samo jak u starszego syna. Ostatnio zażyczył sobie takie zasłony jak ma starszy syn.Kupiłam mu przy okazji lampy do pokoju inne niż u starszego. Popatrzył i mówi: takie jak u dentysty no i weż tu urządź takiemu pokój który ma mieć ściany zielone a zasłony bordowe (zasłony kupiłam takie jak u starszego tylko w kolorze zielonym jakoś przeszło) Teraz szukamy szafy bo starszy syn ma Mam tylko obawy że pokój zagracę ale cóż przynajmniej ten bałagan wyląduje w szafie i nie będzie kuł po oczach. A na końcu ma być fototapeta z mapą na jednej ścianie. Bo on palcem po mapie to może godzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.02.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Maju to łóżko fajne, mi się podoba. Forumowa Darcy ma je w gościnnym pokoju i to nawet 2. Reszta mebelków też w moim guście, myślę, że będzie pasować . Ja tam też Ikei nie mam blisko, ale jak jestem to raczej drobiazgi kupuję. A jeszcze co do łóżka to jak go nie ma na stronie to może zadzwoń i zapytaj czy jest, być może go wycofali ze sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja to łóżeczko też kocham miłością wielką, tylko żadna z moich dziewczyn nie podziela tej miłości:lol2: Myślę, że będzie bardzo ładnie z tymi mebelkami wyglądać Jak ostatnio byłam w ikei to widziałam to łóżeczko i chyba nie było żadnej informacji, że wycofują, a byłam w połowie stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja tak tylko na szybko ... ( po przepis na oponki zajrzałam ) Yuczka ale to łóżko widziałaś ... http://bi.gazeta.pl/im/6/8400/z8400936Q,Rama-lezanki-Meldal--IKEA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Maju mebelki bardzo mi się podobają a co do łóżka to nie bijcie ale miałam okazję na takim spać i wszystko oki ale np jeśli to łóżko ma tez służyć do siedzenia to straszna lipa bo ten metal od zewnątrz strasznie zimny i nie przyjemny :( ja mam u dzieciaków mebelki z ikea i na razie nie narzekam ps dostałaś privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 No chyba to:rolleyes: Wiesz, w przelocie, bo zawsze wzdycham do niego jak przechodzimy, a ono w tym samym miejscu stoi cały czas... Ale teraz to głowy sobie nie dam uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Bardzo ładne mebelki Maju. Też nie lubię jak pokoje są zagracone. Niestety młodszemu synowi kiedyś nic nie przeszkadzało a teraz musi mieć wszystko tak samo jak u starszego syna. Ostatnio zażyczył sobie takie zasłony jak ma starszy syn.Kupiłam mu przy okazji lampy do pokoju inne niż u starszego. Popatrzył i mówi: takie jak u dentysty no i weż tu urządź takiemu pokój który ma mieć ściany zielone a zasłony bordowe (zasłony kupiłam takie jak u starszego tylko w kolorze zielonym jakoś przeszło) Teraz szukamy szafy bo starszy syn ma Mam tylko obawy że pokój zagracę ale cóż przynajmniej ten bałagan wyląduje w szafie i nie będzie kuł po oczach. A na końcu ma być fototapeta z mapą na jednej ścianie. Bo on palcem po mapie to może godzinami. Anetko młodszy na starszym się wzoruje, tak to już jest i nic na to nie poradzisz Ale jak ma dobry wzór to tylko się cieszyć Ja stwierdziłam, że ciuchy młodej i jakieś rzadziej używane zabawki będą w garderobie ( która, będzie koło jej pokoju, więc nie będzie problemu sięgnąć po klamoty, a później je tam odłożyć ) Mam nadzieję, że komoda i dwa duże kosze wiklinowe dadzą radę Maju to łóżko fajne, mi się podoba. Forumowa Darcy ma je w gościnnym pokoju i to nawet 2. Reszta mebelków też w moim guście, myślę, że będzie pasować . Ja tam też Ikei nie mam blisko, ale jak jestem to raczej drobiazgi kupuję. A jeszcze co do łóżka to jak go nie ma na stronie to może zadzwoń i zapytaj czy jest, być może go wycofali ze sprzedaży. Daila wiem, że Darcy ma takie u siebie, nieraz wzdychałam do jej wnętrz No właśnie mi jakoś Ikea zawsze nie po drodze, szkoda bo niektóre pierdółki mi się tam podobają Ja to łóżeczko też kocham miłością wielką, tylko żadna z moich dziewczyn nie podziela tej miłości:lol2: Myślę, że będzie bardzo ładnie z tymi mebelkami wyglądać Jak ostatnio byłam w ikei to widziałam to łóżeczko i chyba nie było żadnej informacji, że wycofują, a byłam w połowie stycznia... Wiesz ja jakoś bliżej nigdy mu się nie przyglądała, ale Młoda takie u kogoś dojrzała i bardzo jej się spodobało Ja dzisiaj trochę poszperałam po necie i też im bardziej mu się przyglądałam, tym bardziej mi się podobało Zobaczymy jak to wszystko razem będzie wyglądać, ale tak sobie myślę, że bardzo fajnie Maju mebelki bardzo mi się podobają a co do łóżka to nie bijcie ale miałam okazję na takim spać i wszystko oki ale np jeśli to łóżko ma tez służyć do siedzenia to straszna lipa bo ten metal od zewnątrz strasznie zimny i nie przyjemny :( ja mam u dzieciaków mebelki z ikea i na razie nie narzekam ps dostałaś privka? Kochana bić nie będziemy bo nie mamy za co Czy ono będzie służyć do siedzenia, nie wiem To wszystko zależy od młodej Mam zamiar jej dać dwa małe foteliki, więc może łóżko nie będzie już okupowane Privka dostałam, przepraszam nawet nie podziękowałam No chyba to:rolleyes: Wiesz, w przelocie, bo zawsze wzdycham do niego jak przechodzimy, a ono w tym samym miejscu stoi cały czas... Ale teraz to głowy sobie nie dam uciąć Yuczka nie widzę go na stronie Ikea( ale może niedowidzę ) dlatego pytam Oponki upieczone ... smakołyk do niedzielnej kawy jak znalazł ... :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Oponki upieczone ... smakołyk do niedzielnej kawy jak znalazł ... :wiggle: Oooo, podrzuć tak 1 szt;) Ja właśnie zrobiłam na kolację sałatkę z przegrzebków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Oooo, podrzuć tak 1 szt;) Ja właśnie zrobiłam na kolację sałatkę z przegrzebków:) Tylko jedną ??? Mogę więcej O widzisz a ja kolacji nie zrobiłam, ale u nas chyba dzisiaj nikt nie będzie jadł, bo obiad był późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 O widzisz a ja kolacji nie zrobiłam, ale u nas chyba dzisiaj nikt nie będzie jadł, bo obiad był późno U nas na tygodniu jest obiad późno, połączony z kolacją, ale w weekend jemy bardziej "normalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 U nas na tygodniu jest obiad późno, połączony z kolacją, ale w weekend jemy bardziej "normalnie" U nas tak samo Ale m jechał dzisiaj do klienta ( wyjątkowo ) i obiad był późno Teraz każdy oponkę złapał i brzuszki zapełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A ja też już ciacho na niedzielną kawkę zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Żyrandol do pokoju Młodej ... http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/592/1207592/product/zyrandol-piccolo,big.jpg I kinkiet ... http://nokautimg4.pl/p-71-7b-717be2e6dc6be037fa09ab59d7f7680a500x500/kinkiet-nowoczesny-2pl-piccolo-565.jpg Mam takie dwie pufki z oparciem ... http://www.meble-kurzetnik.pl/materialy/nowe/7-Pufy/Pufa%20z%20oparciem%20W%20-%2075,%20S%20-%2045,%20WS%20-%2040/Mebel40%20(2).jpg( przykład z netu ) i zastanawiam się na jaki kolor je obić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A ja też już ciacho na niedzielną kawkę zrobiłam Jakie jakie ... Przepis poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 o takie http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka tylko teraz zamiast malin dałam brzoskwinie z puszki. Podobno dobre, moim smakowało. Ja tylko piekę, mało jem ciast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Znalazłam takie w szarości ... http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/05/70/03/3005700387 I szczerze mówiąc bardzo mi się podobają Może tak je obije ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 o takie http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka tylko teraz zamiast malin dałam brzoskwinie z puszki. Podobno dobre, moim smakowało. Ja tylko piekę, mało jem ciast To ja robię takie ciasto, tylko dodaję starte na tarce jabłka, bardzo mi smakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 To ja robię takie ciasto, tylko dodaję starte na tarce jabłka, bardzo mi smakuje ... O to następnym razem spróbuję z jabłkami. A ile tych jabłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Ej dziewczyny, smaka mi narobiłyście, chyba też coś ukręcę Żyrandol super!!! Chyba w LM taki widziałam? A jaki kolor planujesz do tego pokoju? Bo meble neutralne, a żyrandol z różem... Ale zaraz poszukam Ci linka.... EDIT: http://www.canalpluscyfrowy.pl/wideo/zmediastore/domo/jpg/domowa-odnowa/odc5/domowa-odnowa5-7.jpg http://www.domoplus.pl/2010/domowa-odnowa-pokoj-dziewczynki_588 A tkaniny z dekoria.pl Ta fioletowa w grochy nie jest fajna? W tym pokoju jeszcze roletki są z tych tkanin. Podobało mi się Edytowane 9 Lutego 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.02.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 O to następnym razem spróbuję z jabłkami. A ile tych jabłek Ja zawsze ścieram tak żeby było ich sporo ... około 6 dużych Ej dziewczyny, smaka mi narobiłyście, chyba też coś ukręcę Żyrandol super!!! Chyba w LM taki widziałam? A jaki kolor planujesz do tego pokoju? Bo meble neutralne, a żyrandol z różem... Ale zaraz poszukam Ci linka.... EDIT: http://www.canalpluscyfrowy.pl/wideo/zmediastore/domo/jpg/domowa-odnowa/odc5/domowa-odnowa5-7.jpg http://www.domoplus.pl/2010/domowa-odnowa-pokoj-dziewczynki_588 A tkaniny z dekoria.pl Ta fioletowa w grochy nie jest fajna? W tym pokoju jeszcze roletki są z tych tkanin. Podobało mi się Kręć kochana kręć i podeślij troszeczkę ... Żyrandol pewnie w LM widziałaś ... Kolor jakiś neutralny, biało-szary ... młoda nie przejawia na razie zainteresowania różem Za to z tapetą chcę zaszaleć i dać właśnie coś z różem/czerwienią ... grochy lub kratka ( ostatnio grochy ) Ta tkanina fioletowa w grochy fajna, ale do różu to ja tego nie widzę Może niesłusznie Ale za to strasznie ten róż z krzesełka mi się spodobał :rolleyes: O matko ja i różowy Nie poznaję siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts