Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Bardzo ładne mebelki Maju. Też nie lubię jak pokoje są zagracone. Niestety młodszemu synowi kiedyś nic nie przeszkadzało a teraz musi mieć wszystko tak samo jak u starszego syna. Ostatnio zażyczył sobie takie zasłony jak ma starszy syn.Kupiłam mu przy okazji lampy do pokoju inne niż u starszego. Popatrzył i mówi: takie jak u dentysty :lol2: no i weż tu urządź takiemu pokój który ma mieć ściany zielone a zasłony bordowe (zasłony kupiłam takie jak u starszego tylko w kolorze zielonym jakoś przeszło) Teraz szukamy szafy bo starszy syn ma Mam tylko obawy że pokój zagracę ale cóż przynajmniej ten bałagan wyląduje w szafie i nie będzie kuł po oczach. A na końcu ma być fototapeta z mapą na jednej ścianie. Bo on palcem po mapie to może godzinami.:yes:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju to łóżko fajne, mi się podoba. Forumowa Darcy ma je w gościnnym pokoju i to nawet 2. Reszta mebelków też w moim guście, myślę, że będzie pasować :). Ja tam też Ikei nie mam blisko, ale jak jestem to raczej drobiazgi kupuję.

A jeszcze co do łóżka to jak go nie ma na stronie to może zadzwoń i zapytaj czy jest, być może go wycofali ze sprzedaży.

Ja to łóżeczko też kocham miłością wielką, tylko żadna z moich dziewczyn nie podziela tej miłości:lol2:

Myślę, że będzie bardzo ładnie z tymi mebelkami wyglądać:yes:

Jak ostatnio byłam w ikei to widziałam to łóżeczko i chyba nie było żadnej informacji, że wycofują:rolleyes:, a byłam w połowie stycznia...

Maju

mebelki bardzo mi się podobają:yes:

a co do łóżka to nie bijcie ale miałam okazję na takim spać i wszystko oki

ale np jeśli to łóżko ma tez służyć do siedzenia to straszna lipa bo ten metal od zewnątrz strasznie zimny i nie przyjemny

:(:(

ja mam u dzieciaków mebelki z ikea i na razie nie narzekam

ps dostałaś privka?

Bardzo ładne mebelki Maju. Też nie lubię jak pokoje są zagracone. Niestety młodszemu synowi kiedyś nic nie przeszkadzało a teraz musi mieć wszystko tak samo jak u starszego syna. Ostatnio zażyczył sobie takie zasłony jak ma starszy syn.Kupiłam mu przy okazji lampy do pokoju inne niż u starszego. Popatrzył i mówi: takie jak u dentysty :lol2: no i weż tu urządź takiemu pokój który ma mieć ściany zielone a zasłony bordowe (zasłony kupiłam takie jak u starszego tylko w kolorze zielonym jakoś przeszło) Teraz szukamy szafy bo starszy syn ma Mam tylko obawy że pokój zagracę ale cóż przynajmniej ten bałagan wyląduje w szafie i nie będzie kuł po oczach. A na końcu ma być fototapeta z mapą na jednej ścianie. Bo on palcem po mapie to może godzinami.:yes:

Anetko młodszy na starszym się wzoruje, tak to już jest i nic na to nie poradzisz :D Ale jak ma dobry wzór to tylko się cieszyć :yes:

Ja stwierdziłam, że ciuchy młodej i jakieś rzadziej używane zabawki będą w garderobie ( która, będzie koło jej pokoju, więc nie będzie problemu sięgnąć po klamoty, a później je tam odłożyć ;) )

Mam nadzieję, że komoda i dwa duże kosze wiklinowe dadzą radę :lol2:

Maju to łóżko fajne, mi się podoba. Forumowa Darcy ma je w gościnnym pokoju i to nawet 2. Reszta mebelków też w moim guście, myślę, że będzie pasować :). Ja tam też Ikei nie mam blisko, ale jak jestem to raczej drobiazgi kupuję.

A jeszcze co do łóżka to jak go nie ma na stronie to może zadzwoń i zapytaj czy jest, być może go wycofali ze sprzedaży.

Daila wiem, że Darcy ma takie u siebie, nieraz wzdychałam do jej wnętrz :rolleyes:

No właśnie mi jakoś Ikea zawsze nie po drodze, szkoda :( bo niektóre pierdółki mi się tam podobają :yes:

Ja to łóżeczko też kocham miłością wielką, tylko żadna z moich dziewczyn nie podziela tej miłości:lol2:

Myślę, że będzie bardzo ładnie z tymi mebelkami wyglądać:yes:

Jak ostatnio byłam w ikei to widziałam to łóżeczko i chyba nie było żadnej informacji, że wycofują:rolleyes:, a byłam w połowie stycznia...

Wiesz ja jakoś bliżej nigdy mu się nie przyglądała, ale Młoda takie u kogoś dojrzała i bardzo jej się spodobało :yes:

Ja dzisiaj trochę poszperałam po necie i też im bardziej mu się przyglądałam, tym bardziej mi się podobało :yes:

Zobaczymy jak to wszystko razem będzie wyglądać, ale tak sobie myślę, że bardzo fajnie :yes:

Maju

mebelki bardzo mi się podobają:yes:

a co do łóżka to nie bijcie ale miałam okazję na takim spać i wszystko oki

ale np jeśli to łóżko ma tez służyć do siedzenia to straszna lipa bo ten metal od zewnątrz strasznie zimny i nie przyjemny

:(:(

ja mam u dzieciaków mebelki z ikea i na razie nie narzekam

ps dostałaś privka?

Kochana bić nie będziemy bo nie mamy za co :lol2:

Czy ono będzie służyć do siedzenia, nie wiem :no:

To wszystko zależy od młodej :D

Mam zamiar jej dać dwa małe foteliki, więc może łóżko nie będzie już okupowane :D

Privka dostałam, przepraszam nawet nie podziękowałam :oops: :hug:

No chyba to:rolleyes:

Wiesz, w przelocie, bo zawsze wzdycham do niego jak przechodzimy, a ono w tym samym miejscu stoi cały czas...

Ale teraz to głowy sobie nie dam uciąć:rolleyes:

Yuczka nie widzę go na stronie Ikea( ale może niedowidzę :lol2:) dlatego pytam :)

Oponki upieczone ...

smakołyk do niedzielnej kawy jak znalazł ...

:wiggle: :wiggle: :wiggle:

o takie http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka tylko teraz zamiast malin dałam brzoskwinie z puszki.

Podobno dobre, moim smakowało.

Ja tylko piekę, mało jem ciast :yes:

To ja robię takie ciasto, tylko dodaję starte na tarce jabłka, bardzo mi smakuje ... :rolleyes:

Ej dziewczyny, smaka mi narobiłyście, chyba też coś ukręcę:rolleyes:

Żyrandol super!!! Chyba w LM taki widziałam? A jaki kolor planujesz do tego pokoju? Bo meble neutralne, a żyrandol z różem...

Ale zaraz poszukam Ci linka....

EDIT: http://www.canalpluscyfrowy.pl/wideo/zmediastore/domo/jpg/domowa-odnowa/odc5/domowa-odnowa5-7.jpg

http://www.domoplus.pl/2010/domowa-odnowa-pokoj-dziewczynki_588

A tkaniny z dekoria.pl Ta fioletowa w grochy nie jest fajna?

W tym pokoju jeszcze roletki są z tych tkanin. Podobało mi się:yes:

Edytowane przez yuka

O to następnym razem spróbuję z jabłkami.

A ile tych jabłek

Ja zawsze ścieram tak żeby było ich sporo ... około 6 dużych :)

Ej dziewczyny, smaka mi narobiłyście, chyba też coś ukręcę:rolleyes:

Żyrandol super!!! Chyba w LM taki widziałam? A jaki kolor planujesz do tego pokoju? Bo meble neutralne, a żyrandol z różem...

Ale zaraz poszukam Ci linka....

EDIT: http://www.canalpluscyfrowy.pl/wideo/zmediastore/domo/jpg/domowa-odnowa/odc5/domowa-odnowa5-7.jpg

http://www.domoplus.pl/2010/domowa-odnowa-pokoj-dziewczynki_588

A tkaniny z dekoria.pl Ta fioletowa w grochy nie jest fajna?

W tym pokoju jeszcze roletki są z tych tkanin. Podobało mi się:yes:

Kręć kochana kręć i podeślij troszeczkę ... :yes:

Żyrandol pewnie w LM widziałaś ...

Kolor jakiś neutralny, biało-szary ... młoda nie przejawia na razie zainteresowania różem :lol2:

Za to z tapetą chcę zaszaleć i dać właśnie coś z różem/czerwienią ... grochy lub kratka ( ostatnio grochy )

Ta tkanina fioletowa w grochy fajna, ale do różu to ja tego nie widzę :no:

Może niesłusznie ;)

Ale za to strasznie ten róż z krzesełka mi się spodobał :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

O matko ja i różowy :eek:

Nie poznaję siebie :lol2: