mmajeczkaa 15.03.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziewczynki dziękuję, że byłyście wtedy kiedy mnie nie było ... Tak jak Aga napisała potrzebowałam chwili wytchnienia, wyciszenia ... Bardzo mi było to potrzebne ... Ale teraz już wróciłam i mam nadzieję już więcej na tak długo Was nie zostawiać ... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Maju bardzo się cieszę, że już jesteś Mam nadzieję, że już jest lepiej. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 To i ja buziaki zostawiam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Maju bardzo się cieszę, że już jesteś Mam nadzieję, że już jest lepiej. Buziaki Lepiej Daila dziękuje Wiadomo im więcej czasu mija, tym troszeczkę łatwiej się robi ... To i ja buziaki zostawiam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Fajnie ,że już jesteś nie znikaj już więcej na tak długo ,bo się tu martwimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 hej mmajeczkaa - ja też się cieszę że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 majeczko, cieszę się, że jesteś znów z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Buziaki zostawiam:) i pięknego dnia ci życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Fajnie ,że już jesteś nie znikaj już więcej na tak długo ,bo się tu martwimy... hej mmajeczkaa - ja też się cieszę że wróciłaś majeczko, cieszę się, że jesteś znów z nami :hug: Wróciłam, wróciłam I mam nadzieję już więcej na tak długo nie znikać Buziaki zostawiam:) i pięknego dnia ci życzę! Wzajemnie Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 W sobotę wskoczyłam do sklepu po takie poduszki ... http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/892_1.jpg I ... Oczu oderwać nie mogłam od tych kolorów ... Turkus ... http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/895_1.jpg http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/864_1.jpg http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/709_1.jpg Amarant ... http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/878_1.jpg http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/896_1.jpg Jak nigdy, strasznie potrzebuję teraz kolorów ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Cześć Majeczko:hug::hug: Bardzo się cieszę, że jesteś Poduchy wypatrzyłaś śliczne. Na wiosnę wszyscy potrzebujemy kolorów, chociaż domyślam się, że niektórzy bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Maju, ale piękne te poduchy- dzisiaj poduszkowy dzień, bo i u Dropki również dwie cudne, ale w zupełnie innym stylu:) Kupiłaś te wszystkie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Cześć Majeczko:hug::hug: Bardzo się cieszę, że jesteś Poduchy wypatrzyłaś śliczne. Na wiosnę wszyscy potrzebujemy kolorów, chociaż domyślam się, że niektórzy bardziej... Jestem ... i sama się z tego cieszę, że jestem :wiggle: Widzisz, ja nigdy w domu nie szalałam z kolorami, jakoś nigdy nie czułam takiej potrzeby A teraz bardzo ... Hej Maju, ale piękne te poduchy- dzisiaj poduszkowy dzień, bo i u Dropki również dwie cudne, ale w zupełnie innym stylu:) Kupiłaś te wszystkie kolory? Nie, no coś Ty, kupiłam tylko dwie szare, ale wymyśliłam sobie, że do sypialni na pewno kupię turkusowe poduchy No a amarant chcę do młodej ... Nie poznaję samej siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nie poznaję samej siebie ... Starzejesz się kochana:lol2: Maju kolory są potrzebne, to pewne. Je mam ochotę zrobić gościnną sypialnie w turkusach:eek: Kurde znowu mnie wołają na jakiś meeting:bash: Może tym razem będzie krótki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Starzejesz się kochana:lol2: No niestety to niezaprzeczalny fakt ... Maju kolory są potrzebne, to pewne. Je mam ochotę zrobić gościnną sypialnie w turkusach:eek: Masz rację, kolory są potrzebne, tylko ja do tej pory wolałam te kolory w częściach garderoby, w kwiatach,krzewach na podwórku ... A teraz mnie na takie "ekstrawagancje" w domu naszło Ale tak pięknie wyglądała kompozycja z turkusowymi dodatkami w sklepie, że nie mogłam się oprzeć I mojemu M też się podobały ... Ja w ogóle nie mogę do tego sklepu wchodzić, bo najlepiej wszystko bym sobie kupiła ... :rolleyes: Kurde znowu mnie wołają na jakiś meeting:bash: Może tym razem będzie krótki:rolleyes: Ej no Powiedz im, że na forum wróciłam i teraz to JA chcę sobie z Tobą pogadać ... A oni niech cierpliwie w kolejce poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 I ja przyszłam Cię wyściskać :hug: Cieszę się że już jesteś z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ej no Powiedz im, że na forum wróciłam i teraz to JA chcę sobie z Tobą pogadać ... A oni niech cierpliwie w kolejce poczekają Powiedziałam:lol2: I nie pomogło, tylko d**ę mi truli Końca nie było:bash: Teraz tez już zmykam, do jutra:hug: ps. A szare poduszki bardzo ładne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.03.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I ja przyszłam Cię wyściskać :hug: Cieszę się że już jesteś z powrotem ps. A szare poduszki bardzo ładne som No pewnie, że ładne Też mi się podobają KTO UKRADŁ WIOSNĘ ... PROSZĘ SIĘ PRZYZNAĆ BEZ BICIA :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 KTO UKRADŁ WIOSNĘ ... PROSZĘ SIĘ PRZYZNAĆ BEZ BICIA :lol2: JA! u mnie świeci słonko Żartowałam- pogoda jest pod psem:bash: W tym roku nie będzie wiosny, tylko po zimie od razu zrobi się lato:eek: Hej Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts