mmajeczkaa 20.03.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 JA! u mnie świeci słonko Żartowałam- pogoda jest pod psem:bash: W tym roku nie będzie wiosny, tylko po zimie od razu zrobi się lato:eek: Hej Maju Aguś tylko czy faktycznie to lato będzie, jakoś na razie tego nie widzę Wiecie, mi to już się płakać chce :cry: Mam już tej pogody,tego śniegu po kokardki Fajne Święta Wielkanocne się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Fajne Święta Wielkanocne się szykują No Święta ponoć mają być białe:jawdrop::bash: Ja tez mam dość- można dostać białej gorączki:sick: Idę do siebie, bo nie zdążyłam jeszcze tam dzisiaj trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.03.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No Święta ponoć mają być białe:jawdrop::bash: Taaa słyszałam ... ze święconą w kożuchu Ja tez mam dość- można dostać białej gorączki:sick: OOOO dokłądnie białej gorączki, trafnie to określiłaś :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Taaa słyszałam ... ze święconą w kożuchu :rotfl: choć to wcale śmieszne nie jest:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.03.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 :rotfl: choć to wcale śmieszne nie jest:mad: Tak tak ocieplenie klimatu mamy ... to dlatego ten śnieg jeszcze leży ... Tak sobie myślę, że bałwana na święta ulepię ... a co Na BN nie było, to chociaż na Wielkanoc postoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Maju ja Cie proszę... bałwana na Wielkanoc:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.03.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Maju ja Cie proszę... bałwana na Wielkanoc:rotfl: No co ... Szukam pozytywnych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No co ... Szukam pozytywnych stron To szukaj dalej, bo tamta strona odpada:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.03.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To szukaj dalej, bo tamta strona odpada:P:lol2: Masz rację ... odpada Ładnie dzisiaj śnieg topnieje, jeżeli do świąt nic nie dopada to na pewno nie będą białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Maju u Ciebie topnieje? A u mnie sypie:jawdrop: Kochana, a teraz opowiadaj, co tam w domku. Pisałaś, ze działacie. Jak się mają mebelki do pokoju córci? A reszta? czekam na relację i fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.03.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Maju u Ciebie topnieje? A u mnie sypie:jawdrop: Kochana, a teraz opowiadaj, co tam w domku. Pisałaś, ze działacie. Jak się mają mebelki do pokoju córci? A reszta? czekam na relację i fotki:popcorn: Kochana ja Cię proszę ... działamy ... :no: Mieliśmy działać, ale pogoda nie pozwoliła A jak pogoda była w miarę to m nie miał czasu, wiadomo praca,praca,praca :sick: I tak to wygląda ... Mebelki ... taaaaaaaaaaa kiedyś będą, jak już będzie zrobiona góra, nie zamówię nic wcześniej bo nie mam gdzie tego trzymać Jedyne z czego się bardzo cieszę ... kupiliśmy Młodej łóżko, dokładnie takie jak chciała( co ja się na niego napolowałam ) ... no ale już jest, dziecię przeszczęśliwe :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Maju, ale które łóżko kupiliście? To czarne, metalowe z Ikei? A gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.03.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Maju, ale które łóżko kupiliście? To czarne, metalowe z Ikei? A gdzie fotki? Dokładnie tak ... czarne A teraz takie kosze by mi się przydały ... fajnie to wygląda ... http://www.ensimo.cba.pl/ikea/meldal_inn/meldal_inn_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ooo super to łóżeczko- fajnie, ze Ci się udało je jeszcze trafić Takie kosze dostaniesz bez problemu- nawet w tych wiklinowych sklepach robią na wymiar:) A może są w Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Maju, ja zmykam http://www.sherv.net/cm/emoticons/bye/im-outta-here-bye-bye-smiley-emoticon.gifMoże zajrzę wieczorkiem, paaaaa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.03.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Maju, ja zmykam http://www.sherv.net/cm/emoticons/bye/im-outta-here-bye-bye-smiley-emoticon.gif Może zajrzę wieczorkiem, paaaaa:hug: Ja też się odmeldowuję ... m właśnie dzwonił, że wraca ... trzeba jedzonko przygotować Ja już wieczorami nie zaglądam Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Majka a gdzie Ty mieszkasz, ze u Ciebie śnieg topnieje? Na Cyprze? No tak, bo tam gorąca atmosfera... U mnie najpierw padało, potem sypało i koniec końców jest zimno i biało... I tak oto powstała rymowanka o zimie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja już wieczorami nie zaglądam No właśnie, czemu? :(Wieczory są najfajniejsze:D:yes: Majka a gdzie Ty mieszkasz, ze u Ciebie śnieg topnieje? Całkiem niedaleko nas Majeczka pomieszkuje:wiggle: Też się zdziwiłam o tym topnieniu, bo u nas sypało i znowu jest biało:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.03.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dziewczyny, ale zimę mamy urokliwą, przyznajcie;) Tylko dlaczego w końcu marca:bash::bash: Wiecie co, ja pamiętam ze 4 albo 5 lat temu w lany poniedziałek spadł śnieg, ale fakt nie leżało go tyle przez cały marzec!!! Mam serdecznie dość:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.03.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Majka a gdzie Ty mieszkasz, ze u Ciebie śnieg topnieje? Na Cyprze? No tak, bo tam gorąca atmosfera... U mnie najpierw padało, potem sypało i koniec końców jest zimno i biało... I tak oto powstała rymowanka o zimie... Całkiem niedaleko nas Majeczka pomieszkuje:wiggle: Też się zdziwiłam o tym topnieniu, bo u nas sypało i znowu jest biało:bash: Dokładnie tak jak Aga napisała całkiem niedaleko Was Przez cały dzień była odwilż, ale wieczorem zaczęło od nowa sypać :sick: Za to dziś znów odwilż, i nawet piękne słoneczko wyjrzało No właśnie, czemu? :(Wieczory są najfajniejsze:D:yes: Najfajniejsze ... masz rację Tylko, że jak późno chodzę spać, to zasnąć nie mogę, jak zasnę to muszę wstawać ... cały dzień oczy na zapałki, o nie Wolę iść wcześniej spać i normalnie w dzień funkcjonować Dziewczyny, ale zimę mamy urokliwą, przyznajcie;) Tylko dlaczego w końcu marca:bash::bash: Wiecie co, ja pamiętam ze 4 albo 5 lat temu w lany poniedziałek spadł śnieg, ale fakt nie leżało go tyle przez cały marzec!!! Mam serdecznie dość:bash: Dzisiaj też tak brzydko u Ciebie ??? Pamiętam parę lat do tyłu Lany Poniedziałek był tak gorący, że lataliśmy ubrani na króciutko i laliśmy się całymi wiadrami wody ze studni .... Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts