agawi74 09.04.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Już się śmiałam, że jak Młoda będzie za mąż wychodzić, to My górę ukończymy :lol2: No i prezent dla Młodej będziecie mieli z głowy:lol2::lol2: Aguś niema za co dziękować, tosz ja prawdę napisałam, całą prawdę Moje to straszne trzepoki, ale, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda to może nam się uda "ich" na porządne tuje wyprowadzić Dzięki za namiary Maju nie ma za co. Nasze też w pierwszym roku były takie sobie, ale w drugim sezonie urosły 50 cm:eek: Musisz dać im szansę na ukorzenienie + nawóz i woda i będą piękne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Maju, sorki, ale ktoś do mnie zadzwonił, potem przyszedł i dooopę zawracał Teraz już uciekam, paaaaa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.04.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Maju, sorki, ale ktoś do mnie zadzwonił, potem przyszedł i dooopę zawracał Teraz już uciekam, paaaaa:hug: Nie masz za co przepraszać, ja też zniknęłam, bo Młoda do domu powróciła i oczywiście musiała mi wszystko opowiedzieć, zadać tysiąc pytań ... więc sama rozumiesz Ech wlazłam na forum poplotkować to mi du** zawracają :mad: Zaraz muszę znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No to sobie pogadałyśmy:mad:Maja, a gdzie żyrandole- kupiłaś jakiś w końcu?No i co ustaliliście z poddaszem, jeżeli to nie tajemnica:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aaaaa ja zawsze wpadnę jak już jest po... Pogadały i poleciały... Majeczko, Co do góry no to rozumiem, że może wkurzać.... Co do tui nie poradzę, bo ja się na kwiatkach nie znam... Generalnie to ja chyba słabym doradcą jestem No, ale miłego początku weekendu życzyć mogę i zwrócić się z prośbą o pokazanie żyrandola, ewentualnie zwrócić się z apelem, żebyś nie znikała bez słowa na tak długo też mogę... Bo ja nawet jak się nie odzywam, to sprawdzam wszystkie znane mi Ciotki, czy żyją i co u nich słychać, jak jakaś mi znika z radaru to się martwię Miłego dnia Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.04.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 DZIEWCZYNKI JA BARDZO PRZEPRASZAM ZA MOJĄ NIEOBECNOŚĆ NA FORUM, ALE OSTATNIO W OGÓLE NIE MAM CZASU Jak się troszkę obrobię to powrócę Tymczasem buziaki zostawiam i uciekam do ogródka ... Choć dziś zbyt przyjemnie ten dzień się nie zapowiada :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wpadam i macham:) Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.05.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 wyłaź już ztego ogródka przynajmniej wyjdź po aparat fotograficzny i pokaż co tam zrobiłaś pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 A Ciebie moja droga zostawiłam sobie na deserek:mad::mad: Gdzie Ty się podziewasz? Od 3 tyg siedzisz w ogrodzie? Maja wraacaaaj to rozkaz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.05.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wpadam i macham:) Buziaki posyłam:) wyłaź już ztego ogródka przynajmniej wyjdź po aparat fotograficzny i pokaż co tam zrobiłaś pozdrówka Mugatko na razie to nie za bardzo jest co pokazać A Ciebie moja droga zostawiłam sobie na deserek:mad::mad: No a za co ja ten opierdziel dostałam :mad: Gdzie Ty się podziewasz? Od 3 tyg siedzisz w ogrodzie? Dokładnie tak Skąd wiedziałaś Maja wraacaaaj to rozkaz:mad: TAK JEST ... WRÓCIŁAM No proszę jaka ja słuchana bestia jestem Tak na poważnie ... to naprawdę te trzy tygodnie w ogródku siedziałam Popołudniami niewiele już można zrobić ( a raczej wieczorkami ) ... Ale pomału działam i działam ... Przesadzam, przesadzam i jeszcze raz przesadzam Dokupuję, dosadzam ... A wieczorami padam na twarz, a następnego dnia to samo od nowa ... Ale podejrzewam, że nie ja jedna teraz tak szaleję ... Buziaczki dziewczynki :hug: W wolnej chwili znowu zajrzę ... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Maju czekam na fotorelację z ogrodu :yes: już mi się teraz nie wymigasz:p Ja swoje fotki zgrałam i wstawię wieczorkiem- trochę kwiatuchów i rożnych roślinek:D Teraz muszę już lecieć i nie znikaj na tak długo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Maju i co z fotkami?:mad: Ile można jeść tego popcornu? :popcorn: I jak ja się przez Ciebie pokażę w bikini:rotfl: Kochana opowiadaj co słychać w domku i w ogrodzie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Maju, jesteśmy tu:DCzekamy na Twój powrót i na fotki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ogród to i ja i chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.05.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Majeczka, latasz po "kominach" a na swoim wątku ani widu, ani słychu... A może jakaś relacja? Najlepiej foto? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 06.06.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :bye: tak na wszelki wypadek, jakbyś o mnie zapomniała to się przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.06.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja wpadam i odmachuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Mam nadzieję, ze opowiesz conieco Z fotkami najlepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.06.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Maju czekam na fotorelację z ogrodu :yes: już mi się teraz nie wymigasz:p Ja swoje fotki zgrałam i wstawię wieczorkiem- trochę kwiatuchów i rożnych roślinek:D Teraz muszę już lecieć i nie znikaj na tak długo:hug: Maju i co z fotkami?:mad: Ile można jeść tego popcornu? :popcorn: I jak ja się przez Ciebie pokażę w bikini:rotfl: Kochana opowiadaj co słychać w domku i w ogrodzie:hug: Maju, jesteśmy tu:D Czekamy na Twój powrót i na fotki:hug: Ogród to i ja i chętnie zobaczę Majeczka, latasz po "kominach" a na swoim wątku ani widu, ani słychu... A może jakaś relacja? Najlepiej foto? Pozdrawiam :bye: tak na wszelki wypadek, jakbyś o mnie zapomniała to się przypominam Ja wpadam i odmachuję:) Mam nadzieję, ze opowiesz conieco Z fotkami najlepiej:hug: Dziewczynki kochane dziękuję, że jesteście,pytacie,pamiętacie ... W ostatnim czasie mam sporo pracy, a oprócz "pracy w pracy " , to jeszcze i pracy w domu nie brakuje ... I tak nie wiedzieć kiedy mija mi dzień za dniem, tydzień za tygodniem ... sił mi już niestarcza by tu do Was przyjść i jeszcze coś napisać Ale pamiętam o Was i tęsknie za pogaduchami z Wami :hug: Mam nadzieję, że jeszcze chwila, jeszcze momencik i wszystko się unormuje ... A teraz już naprawdę muszę uciekać bo już mnie wołają ( nawet skupić się nie dadzą na tym co piszę ) ... BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH ZOSTAWIAM http://chomikuj.pl/ImagePreview.aspx?e=2W9U0HuCuw54T4jnwv0FcQ&pv=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.06.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Maju Mam nadzieję że teraz w okresie wakacyjnym będziesz mieć mniej rzeczy na głowie . Mam pytanko, powiedz mi czy koło Ciebie jest jakaś szkółka z iglakami? Będę się przymierzać do kupienia paru okazów , a u nas żadnej porządnej szkółki, a w ogrodniczych są takie ceny że szok Wolę już przejechać trochę samochodem i kupić to co chcę za mniejsze pieniążki. Napisz więcej co się u Ciebie dzieje........jak ogród?Działacie coś???? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts