Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Taki etap- musisz przeczekać:yes: A potem będzie pieknieeeee:cool:

Mam taką nadzieję :yes:

Zastanawiałam się czy dobrze bt wyglądał nasz wypoczynek jak by go obić pluszem :confused:

Choć to staruszek to wcale nie uważam,że jest brzydki...na pewno jest klasyczny i baaaaaardzo wygodny :yes: Więc może fajnie by wyglądał gdyby mu zmienić obicie??? ;)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zastanawiałam się czy dobrze bt wyglądał nasz wypoczynek jak by go obić pluszem :confused:

Choć to staruszek to wcale nie uważam,że jest brzydki...na pewno jest klasyczny i baaaaaardzo wygodny

Maju pomysł dobry, ale dowiedz się najpierw jaka jest cen usługi tapicerskiej, bo z tego co wiem, to często jest to nieopłacalne:( I jak już go obijesz, to długo będzie Ci szkoda go wymienić na nowy...

Maju pomysł dobry, ale dowiedz się najpierw jaka jest cen usługi tapicerskiej, bo z tego co wiem, to często jest to nieopłacalne:( I jak już go obijesz, to długo będzie Ci szkoda go wymienić na nowy...

Aguś ja wiem,że taka usługa jest droga,ale mamy tutaj takiego znajomego chłopaka,który się tym zajmował,więc...:)

A wymieniać naprawdę nie mam go zamiaru...tzn. do salonu kupię chesterki oczywiście,ale ten wypoczynek i tak z nami zostanie :)

Aguś ja wiem,że taka usługa jest droga,ale mamy tutaj takiego znajomego chłopaka,który się tym zajmował,więc...:)

A wymieniać naprawdę nie mam go zamiaru...tzn. do salonu kupię chesterki oczywiście,ale ten wypoczynek i tak z nami zostanie :)

Aaaa to zmienia postać rzeczy. Jak wypoczynek ma zostać i tapicer po znajomości, to pewnie, ze rób Majeczko:yes:

Aaaa to zmienia postać rzeczy. Jak wypoczynek ma zostać i tapicer po znajomości, to pewnie, ze rób Majeczko:yes:

Wiesz Aguś tak pomyślałam,że jeden fotel przydałby mi się w sypialni (jak już ją będę miała) stąd właśnie pomysł obicia...no uważam,że nie ma sensu kupować nowego skoro ten naprawdę mi się podoba...no ale może ja dziwna jestem ;)

Wiesz Aguś tak pomyślałam,że jeden fotel przydałby mi się w sypialni (jak już ją będę miała) stąd właśnie pomysł obicia...no uważam,że nie ma sensu kupować nowego skoro ten naprawdę mi się podoba...no ale może ja dziwna jestem ;)

Maju dlaczego dziwna? Pewnie, że komplet się przyda- dom jest przecież duży:yes:

Ja wyskoczyłam tak z tymi cenami, bo dziewczyny już o tym pisały, że często jest to równowartość nowej sofy:bash:

Maju kupiłaś karnisze? Ja chyba jutro zamawiam:D

Maju dlaczego dziwna? Pewnie, że komplet się przyda- dom jest przecież duży:yes:

Ja wyskoczyłam tak z tymi cenami, bo dziewczyny już o tym pisały, że często jest to równowartość nowej sofy:bash:

A no dziwna bo wszyscy kupują nowe a ja się nad starym roztkliwiam ;)

kupiłaś karnisze? Ja chyba jutro zamawiam:D

Nie Kochana na razie nie kupiłam,mamy nadzieję gdzieś za miesiąc może dwa ( no zobaczymy ) zacząć powoli wykańczać górę i wtedy dopiero będziemy kupować :yes: Na razie jesteśmy spłukani i czekamy na jakiś przypływ gotówki :bash:

A na dość złego teraz byliśmy na roczku,w ten weekend wesele w maju dwie komunie i skąd na to brać kasę ;)

a które kupujesz...te "nasze" ???

A no dziwna bo wszyscy kupują nowe a ja się nad starym roztkliwiam ;)

Oj tam, oj tam- jak dobre, to czemu nie?:yes:

A na dość złego teraz byliśmy na roczku,w ten weekend wesele w maju dwie komunie i skąd na to brać kasę ;)

Ojj to współczuję rzeczywiście- my tak mieliśmy w zeszłym roku:sick: Masakra:bash:

a które kupujesz...te "nasze" ???

Chyba tak:yes::D

Oj tam, oj tam- jak dobre, to czemu nie?:yes:

Właśnie o to chodzi,że dobre,no ale my żeśmy wtedy trochę kasy za niego dali więc pewnie dlatego jest w bardzo dobrym stanie :)

Ojj to współczuję rzeczywiście- my tak mieliśmy w zeszłym roku:sick: Masakra:bash:

Dokładnie MASAKRA......za tą kasę to już bym chesterki miała :(

Chyba tak:yes::D

To fajnie bo śliczne są,też będziemy te kupować :yes:

Dokładnie MASAKRA......za tą kasę to już bym chesterki miała :(

Orany, to rzeczywiście... może wprowadżcie prezentowe oszczędności?:yes:

To fajnie bo śliczne są,też będziemy te kupować :yes:

To super. Maju, ja się zmywam- czekałam na lubego -dzisiaj straszne korki na mieście:bash:

Będę wieczorkiem, a Ty?:rolleyes:

Orany, to rzeczywiście... może wprowadżcie prezentowe oszczędności?:yes:

Tą kwotę podałam razem z ciuszkami na wesele...ale na komunie jeszcze nic nie mamy a na obydwie przydałoby się kupić coś innego bo goście się powtórzą :sick: :sick: to ta kwota jeszcze zdecydowanie się powiększy :sick:

Wiesz masz rację...chyba trzeba trochę zacząć ciąć koszty prezentowe ;)

A ja tam też jestem sentymentalna i lubię starocie, bo mają swój niepowtarzalny klimat. Zatem skoro lubisz swój stary wypoczynek, jego dizajn i formę to jasne, że warto go odnowić. Tym bardziej, że znasz już jego proporcje i wiesz jak się prezentuje w swoim miejscu.

;-)

Mariola on nie będzie stał w obecnym miejscu,ale chcę go zostawić...fotele są bardzo wygodne...więc jeden wstawię sobie do sypialni,drugi pójdzie chyba do córci do pokoju a kanapa zajmie miejsce w małym pokoju szumnie zwanym gabinetem ;)