mmajeczkaa 17.04.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 maju.muszę podpiąć z boku Beatko pytałam dlatego,że jeśli będziesz ją podpinać to wymierz ją dobrze,żeby po podpięciu nie była za krótka w przeciwnym razie już na pewno miałabym trupa na schodach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nie gniewasz się? No coś Ty oczywiście że nie - poczekam cierpliwie do maja Dziewczynki mam pytanko??? Myślicie,że na komunie dla chłopca mogę kupić hulajnogę elektryczną??? Czy to będzie dobry prezent? Maju jeżeli sam zainteresowany chce taki prezent to tak . My zawsze pytamy co mamy kupić - bo teraz za dziećmi to ciężko nadążyć - a szczególnie jeśłi chodzi o komunię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 w przeciwnym razie już na pewno miałabym trupa na schodach:lol2: :rotfl: Dziewczynki mam pytanko??? Myślicie,że na komunie dla chłopca mogę kupić hulajnogę elektryczną??? Czy to będzie dobry prezent? Maju ja się nie znam... w przypadku kupowania prezentu zawsze konsultuję wybór z rodzicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczynki zmykam...Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczynki zmykam...Paa Ja tyż Do wieczorka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Beatko pytałam dlatego,że jeśli będziesz ją podpinać to wymierz ją dobrze,żeby po podpięciu nie była za krótka myślę ,że kupię materiału z zapasem ,zamontuję karnisz ,przymierzę i dopiero podszyję .W ogóle to ciezko mi to jakoś zmierzyć ,,,ewolucje na drabinie mogą się dla mnie źle skończyć ,znając swojego pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Cześć Majka staram się być na bieżąco;) Zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Cześć Majka staram się być na bieżąco;) Zmykam Karolka u mnie i tak w najbliższym czasie nic się nie będzie działo,wiesz jak jest,pisałam Ci Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 myślę ,że kupię materiału z zapasem ,zamontuję karnisz ,przymierzę i dopiero podszyję .W ogóle to ciezko mi to jakoś zmierzyć ,,,ewolucje na drabinie mogą się dla mnie źle skończyć ,znając swojego pecha No tak, nie pomyślałam,że nie za bardzo masz jak to zmierzyć Masz rację, podszyj po przymierzeniu,wtedy najlepiej zobaczysz jaka wysokość jest Ci potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 cześć widzę że imprezki się szykują fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 cześć widzę że imprezki się szykują fajnie Fajnie Tylko mam nadzieję,że już więcej imprez nie wyskoczy bo moja kieszeń tego nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Fajnie Tylko mam nadzieję,że już więcej imprez nie wyskoczy bo moja kieszeń tego nie wytrzyma prawda, co za dużo to nie zdrowo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 prawda, co za dużo to nie zdrowo też Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wklejam sobie jadalnie godną zapamiętania http://www.sofalinea.pl/file/produkty/114gm_376.jpg Ach...chociaż oczy sobie pocieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wklejam sobie jadalnie godną zapamiętania Hej Maju, fajowa jadalnia. Przypadkowo miałam zapisane podobne zdjęcia:wiggle: http://www.stoly-radomsko.pl/pliki/ST_9702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Druga piękna jadalnia One obydwie są takie "moje" i w stylu i w kolorystyce :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Druga piękna jadalnia One obydwie są takie "moje" i w stylu i w kolorystyce :rolleyes: No to trafiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No to trafiłam:wiggle: Trafiłaś Aguś trafiłaś...i chyba tym sposobem przybliża się wizja sprzedaży starych krzeseł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kurcze Dziewczyny ja tak tylko z doskoku teraz do Was wpadam...bo moja mała coś zaczęła marudzić przez sen,obudziła się popłakała,utuliłam ją i śpi,ale jestem niemal pewna,że coś ją bierze :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 tym sposobem przybliża się wizja sprzedaży starych krzeseł... :rotfl:Ja nie chciałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts