Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie gniewasz się?:hug:

No coś Ty oczywiście że nie :rolleyes: - poczekam cierpliwie do maja :yes:

Dziewczynki mam pytanko???

Myślicie,że na komunie dla chłopca mogę kupić hulajnogę elektryczną??? Czy to będzie dobry prezent?

Maju jeżeli sam zainteresowany chce taki prezent to tak :yes:. My zawsze pytamy co mamy kupić - bo teraz za dziećmi to ciężko nadążyć :rolleyes: - a szczególnie jeśłi chodzi o komunię ;).

w przeciwnym razie już na pewno miałabym trupa na schodach:lol2:

:rotfl::rotfl:

Dziewczynki mam pytanko???

Myślicie,że na komunie dla chłopca mogę kupić hulajnogę elektryczną??? Czy to będzie dobry prezent?

Maju ja się nie znam... w przypadku kupowania prezentu zawsze konsultuję wybór z rodzicami.;)

Beatko pytałam dlatego,że jeśli będziesz ją podpinać to wymierz ją dobrze,żeby po podpięciu nie była za krótka :)

:rotfl:

myślę ,że kupię materiału z zapasem ,zamontuję karnisz ,przymierzę i dopiero podszyję .W ogóle to ciezko mi to jakoś zmierzyć ,,,ewolucje na drabinie mogą się dla mnie źle skończyć ,znając swojego pecha

myślę ,że kupię materiału z zapasem ,zamontuję karnisz ,przymierzę i dopiero podszyję .W ogóle to ciezko mi to jakoś zmierzyć ,,,ewolucje na drabinie mogą się dla mnie źle skończyć ,znając swojego pecha

No tak, nie pomyślałam,że nie za bardzo masz jak to zmierzyć ;) Masz rację, podszyj po przymierzeniu,wtedy najlepiej zobaczysz jaka wysokość jest Ci potrzebna :)