vesila 03.04.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam i ja, klasyka jest piękna, będę wpadać Sofy takie też uwielbiam, ale u mnie na oglądaniu sie kończy, bo mąż nawet oglądać ich nie chce, nie trafiły w jego nijaki gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Taki pokój chciałabym stworzyć mojej córci:)...(zdjęcie kradzione z LM właściciela bardzo przepraszam) http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/13922_julia1.jpg Jestem pod wielkim wrażeniem tego pokoiku:rolleyes:........mam nadzieję,że mojej małej damie też będzie się podobał(chociaż teraz...to jeszcze jej to obojętne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 :lol2: Przecież to prawdziwy zaszczyt dla Ciebie i Twojego domu....................a może się mylę Dzięki Maju:hug:Ooooo i Vesilka dotarła:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam i ja, klasyka jest piękna, będę wpadać Witam bardzo serdecznie:wiggle: Sofy takie też uwielbiam, ale u mnie na oglądaniu sie kończy, bo mąż nawet oglądać ich nie chce, nie trafiły w jego nijaki gust No cóż...to się nazywa kompromis;)...(jakież to dziwne słowo)...mojemu mężowi na szczęście bardzo się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mojemu mężowi na szczęście bardzo się podobają Mojemu też- no ma się tą siłę perswazji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mojemu też- no ma się tą siłę perswazji:rotfl: Ja nawet tego nie musiałam używać......jak tylko mu pokazałam zdjęcia, u Ciebie w wątku, bardzo mu się spodobały...........jego szczęście :lol2:...........a może moje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Heloł:Dfajnie ,że załozyłaś wątek...będę zaglądać,,bo klimaty mi bliskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jego szczęście :lol2:...........a może moje??? WASZE:D Ja też swojego nie musiałam przekonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Heloł:Dfajnie ,że załozyłaś wątek...będę zaglądać,,bo klimaty mi bliskie Beatko witam serdecznie Wiesz...muszę Ci się do czegoś przyznać...niezmiennie od dawna zakochana jestem w Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 WASZE:D Ja też swojego nie musiałam przekonywać Oooooo właśnie.....bardzo dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I Beatka jest- ekipa się kompletuje:wiggle:Maju, a planujesz białą kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I Beatka jest- ekipa się kompletuje:wiggle: Maju, a planujesz białą kuchnię? Taaak...a to wszystko przez Beatkę.......ale moja nie będzie nawet w połowie tak piękna jak jej......bardziej prosta.....zobaczymy co wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Na pewno będzie dobrze:rolleyes: Nie martw się na zapas Maju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś ja już uciekam...padnięta jestem po dzisiejszym dniu http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4FjyggO9T_zl9vQ52xHiluh2pluUzaBPP6xXgJyQVK2ubSa3B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie martw się na zapas Maju;) Nie martwię się...mam tylko świadomość tego,że moja kuchnia nigdy nie dorówna kuchni Beatki;)..........co nie znaczy,że moja nie będzie piękna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś ja już uciekam...padnięta jestem po dzisiejszym dniu http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4FjyggO9T_zl9vQ52xHiluh2pluUzaBPP6xXgJyQVK2ubSa3B Pa Majeczko, ja też spadamhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-388138.gif co nie znaczy,że moja nie będzie piękna :lol: I to jest dobry tok myślenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2012 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No to długa będzie ta opowieść:lol2: To zaczynaj Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 :wave: Witam, fajnie, ze w końcu założyłas wątek, będę tu wpadac, jesli pozwolisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie martwię się...mam tylko świadomość tego,że moja kuchnia nigdy nie dorówna kuchni Beatki;) oj tam ,oj tam ..........co nie znaczy,że moja nie będzie piękna :lol: na pewno ...bo to będzie TWOJA kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts