agawi74 17.04.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kurcze Dziewczyny ja tak tylko z doskoku teraz do Was wpadam...bo moja mała coś zaczęła marudzić przez sen,obudziła się popłakała,utuliłam ją i śpi,ale jestem niemal pewna,że coś ją bierze :sick: Ojj to niedobrze Maju, może miała tylko zły sen? Jutro się okaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 :rotfl:Ja nie chciałam:rotfl: :rotfl: Aj tam Aguś jak znajdę na nie kupca to niech idą...kupię sobie piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ojj to niedobrze Maju, może miała tylko zły sen? Jutro się okaże:) Miejmy nadzieję,że to tylko zły sen,ale jakoś mi się nie wydaje,że to to Na szczęście nawet jeśli coś ją bierze to bardzo szybko puszcza,wierzycie,że ja nie byłam z nią jeszcze u lekarza ( no tylko na szczepieniach) , nigdy też nie brała antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Maju nie zamartwiaj się na zapas- może będzie dobrze:wiggle:i mała obudzi się zdrowa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Maju nie zamartwiaj się na zapas- może będzie dobrze:wiggle:i mała obudzi się zdrowa:rolleyes: Obyś miała rację Jutro mieliśmy jechać do Wawy a jak będzie chora to nigdzie nie pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Obyś miała rację Jutro mieliśmy jechać do Wawy a jak będzie chora to nigdzie nie pojedziemy A co będziecie kupować w stolycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A chciałam sobie i małej kupić jakieś butki LM chciałam odwiedzić i jeszcze parę innych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A chciałam sobie i małej kupić jakieś butki LM chciałam odwiedzić i jeszcze parę innych sklepów Aaaa to trzymam kciuki, żeby wyjazd się odbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Aaaa to trzymam kciuki, żeby wyjazd się odbył Dzięki Zobaczymy rano co z tego wyjdzie Mykam już...Dobranoc...Paaa Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pa Maju, kolorowych snów:bye:http://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-smiley-face.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 http://www.myemoticons.com/images/communicate/international/italian/c-d/ciao.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hejka http://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No i jak tam Maju- zakupy sie udały- dzieciątko zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aguś nie byliśmy na zakupach Młoda zasmarkana z lekką gorączką , szkoda dziecka męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Trudno się mówi Maju, zakupy nie zając:) A małą jednak coś wzięło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Trudno się mówi Maju, zakupy nie zając:) Pewnie,że nie zając...pojedziemy w przyszłym tygodniu, może w końcu wybiorę jakieś płytki do kuchni A małą jednak coś wzięło:bash: Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Znikam gdzieś na 40 min- mam służbowe spotkanie z takim nuuudnyyymmmm facetem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Znikam gdzieś na 40 min- mam służbowe spotkanie z takim nuuudnyyymmmm facetem:sick: OK tylko zajrzyj jeszcze bo mam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 18.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no dzień dobry, ale tu tematu poleciało ho ho ho tylko jeden dzień człowieka nie było, a tu takie rzeczy, to jak ja za Wami nadążę po dłuższej nieobecności??? Kurteczka, się porobiło Mam nadzieję Maju, że córcia szybko dojdzie do siebie, taka pora - wszyscy chorzy albo co najmniej zaziębieni. A Wy kiedy zamierzacie zacząć budowę??? O, to się właśnie posypało, przynajmniej na razie, stąd decyzja o domku letniskowym na działce. Ale na szczęście bardzo lubimy nasze dotychczasowe gniazdko więc płaczu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no dzień dobry, ale tu tematu poleciało ho ho ho tylko jeden dzień człowieka nie było, a tu takie rzeczy, to jak ja za Wami nadążę po dłuższej nieobecności??? Kurteczka, się porobiło No czasami trochę poplotkujemy Jedyna rada codziennie być na FM, ale nie zawsze się tak da O, to się właśnie posypało, przynajmniej na razie, stąd decyzja o domku letniskowym na działce. Ale na szczęście bardzo lubimy nasze dotychczasowe gniazdko więc płaczu nie ma. Fajnie, że kupiliście sobie domek letniskowy To wszystkie ciepłe dni, całe wakacje można już na działce pomieszkiwać Super sprawa A może jeszcze kiedyś wybudujecie swój wymarzony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts