mariola3108 18.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A może jeszcze kiedyś wybudujecie swój wymarzony domek Mam nadzieję, że tak. Tyle tylko, że musimy to odsunąć w czasie. A wtedy mój ślubny domek letniskowy zamierza przerobić na narzędziownię i miejsce męskich spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 OK tylko zajrzyj jeszcze bo mam pytanko Jestem:) Co za pytanko?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jestem:) Co za pytanko?:popcorn: To fajnie, że jesteś Dziewczynki w niskich pomieszczeniach listew przysufitowych się nie montuje...tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, ale w jak niskich? Bo średnia wysokość to 2,65 i można:)Ja nie robiłam, bo mam mnóstwo podciągów, które fajnie dzielą przestrzeń i wyszła by cepelia:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aguś ja mam 2,55 i w tych pomieszczeniach robię listwy, ale tak się ułożyło, że kuchnia jest naprawdę niska ale wkurza mnie znowu, że te ściany w kuchni jakieś takie niedokończone bez tych listew U Ciebie fajnie wygląda bez listew, u mnie poniekąd była to konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, to zrób w kuchni dosć cienkie- tyle, żeby tą ścianę wykończyć. Zbyt szerokie przytłoczą wnętrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, to zrób w kuchni dosć cienkie- tyle, żeby tą ścianę wykończyć. Zbyt szerokie przytłoczą wnętrze;) Ja i tak wszędzie mam dość cienkie, bo jakoś u siebie tych szerokich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, to jak takie zrobisz, to będzie ok i problem z głowy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, to jak takie zrobisz, to będzie ok i problem z głowy:wiggle: Tak myślę ,że będzie lepiej wyglądać z tymi listwami, a w sumie nawet jak nie to zawsze można je zerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Myślę, że z listwą będzie dobrze- szkoda zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Myślę, że z listwą będzie dobrze- szkoda zrywać Nie no żartuje z tym zrywaniem, no ale to zawsze jakaś opcja, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hejka Maju,ja mam wysokość 2,60 m zobacz sobie jak to u mnie wygląda: salon i łazienka- gzyms ma 13cm, w kuchni 12cm, a w holu 8cm, absolutnie nie czuje by były przytłaczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hejka Maju, ja mam wysokość 2,60 m zobacz sobie jak to u mnie wygląda: salon i łazienka- gzyms ma 13cm, w kuchni 12cm, a w holu 8cm, absolutnie nie czuje by były przytłaczające Dzięki Vesi ja już u Ciebie wcześniej te listwy oglądałam Ja się zdecydowałam na 8, tych szerszych jakoś u siebie nie widziałam ( może po prostu się bałam takich szerokich, pierwszy raz to tak ciężko wybrać ) ale u Ciebie pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cudne są te sztukaterie vesilki Maju Twoje też będą ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cudne są te sztukaterie vesilki Maju Twoje też będą ładne:) Mam taką nadzieję...chociaż u mnie to tylko taka delikatna sztukateria Dziewczynki oszukałam Was, te moje listwy to chyba jeszcze węższe są, może jednak to 5 były o matko dobra jestem, nawet nie wiem ile mają cm, jak ja je kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dziewczynki oszukałam Was :rotfl:Oj tam zaraz oszukałam:rotfl: Zdarza się Maju. Czyli będziesz miała takie delikatne jak myślałam:wiggle: A co teraz macie w planach wnętrzarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 :rotfl:Oj tam zaraz oszukałam:rotfl: Zdarza się Maju. Czyli będziesz miała takie delikatne jak myślałam:wiggle: A co teraz macie w planach wnętrzarskich? Aguś teraz pierwsze co to trzeba ogarnąć kuchnie, w międzyczasie chcemy pomalować wiatrołap i korytarz między wiatrołapem a salonem;) I mamy nadzieję, że pieniądze spadną nam z nieba i zaczniemy wykańczać górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aguś teraz pierwsze co to trzeba ogarnąć kuchnie A co to znaczy ogarnąć kuchnię? Nowe meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A co to znaczy ogarnąć kuchnię? Nowe meble? Dokładnie tak I nowy sprzęt, hmm tylko obawiam się,że na cały nowy sprzęt nie mamy w tej chwili kasy i coś tam trzeba będzie starego zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 u Ciebie pięknie wyglądają Cudne są te sztukaterie vesilki Maju Twoje też będą ładne:) dziękuje dziewczyny, a "cudna" to była ich cena końcowa never again gipsowej sztukaterii na pewno Maju Twoje będą taką delikatną ozdobą, mi zależało na obudowanych karniszach, więc wybrałam większe listwy, a w holu nie mam okien więc dałam mniejsze styropianowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts