Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Maju,

ja mam wysokość 2,60 m zobacz sobie jak to u mnie wygląda: salon i łazienka- gzyms ma 13cm, w kuchni 12cm, a w holu 8cm,

absolutnie nie czuje by były przytłaczające

Dzięki Vesi ja już u Ciebie wcześniej te listwy oglądałam :yes: Ja się zdecydowałam na 8, tych szerszych jakoś u siebie nie widziałam ( może po prostu się bałam takich szerokich, pierwszy raz to tak ciężko wybrać ;) ) ale u Ciebie pięknie wyglądają :yes:

Cudne są te sztukaterie vesilki:wiggle:

Maju Twoje też będą ładne:)

Mam taką nadzieję...chociaż u mnie to tylko taka delikatna sztukateria :wiggle:

Dziewczynki oszukałam Was, te moje listwy to chyba jeszcze węższe są, może jednak to 5 były ;) o matko dobra jestem, nawet nie wiem ile mają cm, jak ja je kupowałam ;)

:rotfl:Oj tam zaraz oszukałam:rotfl:

Zdarza się Maju. Czyli będziesz miała takie delikatne jak myślałam:wiggle: A co teraz macie w planach wnętrzarskich?:rolleyes:

Aguś teraz pierwsze co to trzeba ogarnąć kuchnie, w międzyczasie chcemy pomalować wiatrołap i korytarz między wiatrołapem a salonem;) I mamy nadzieję, że pieniądze spadną nam z nieba :lol2: i zaczniemy wykańczać górę :)

u Ciebie pięknie wyglądają :yes:

Cudne są te sztukaterie vesilki:wiggle:

Maju Twoje też będą ładne:)

dziękuje dziewczyny, a "cudna" to była ich cena końcowa :sick: never again gipsowej sztukaterii

na pewno Maju Twoje będą taką delikatną ozdobą, mi zależało na obudowanych karniszach, więc wybrałam większe listwy, a w holu nie mam okien więc dałam mniejsze styropianowe;)