vesila 18.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, a wy mieszkacie w tym remontowanym domku, bo nawet nie wiem czy nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maju, a wy mieszkacie w tym remontowanym domku, bo nawet nie wiem czy nie doczytałam No niestety :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dokładnie tak I nowy sprzęt, hmm tylko obawiam się,że na cały nowy sprzęt nie mamy w tej chwili kasy i coś tam trzeba będzie starego zostawić Oj Maju, to coś starego zostawicie i później się wymieni- jest przecież taka możliwość Nowa kuchnia ro majątek:bash: dziękuje dziewczyny, a "cudna" to była ich cena końcowa never again gipsowej sztukaterii Wiem, ze te sztukaterie są cholernie drogie:mad: Ale Vesi było warto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Oj Maju, to coś starego zostawicie i później się wymieni- jest przecież taka możliwość Nowa kuchnia ro majątek:bash: Na szczęście tak można,więc trzeba będzie tak zrobić i już Jej czy zawsze wszystko musi się rozchodzić o kasę :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Na szczęście tak można,więc trzeba będzie tak zrobić i już Jej czy zawsze wszystko musi się rozchodzić o kasę :bash: niestety handel wymiennym towarem przepadł w otchłani historii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 niestety handel wymiennym towarem przepadł w otchłani historii... A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A szkoda Ano szkoda:bash: Maju nie martw się- zobaczysz ani się nie obejrzysz i będziecie po remoncie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ano szkoda:bash: Maju nie martw się- zobaczysz ani się nie obejrzysz i będziecie po remoncie:wiggle: Mam nadzieję, że tak będzie, najważniejsze, że ciepło się robi to i wszystkie remonty mniej boleśnie przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dziewczynki ja zmykam ...DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dobranoc Maju http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a006.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Paaaaahttp://www.messentools.com/images/emoticones/mensajes/www.MessenTools.com-Mensajes-big-02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś teraz pierwsze co to trzeba ogarnąć kuchnie, w międzyczasie chcemy pomalować wiatrołap i korytarz między wiatrołapem a salonem;) I mamy nadzieję, że pieniądze spadną nam z nieba i zaczniemy wykańczać górę OO to się szykuję niezły remoncik Maju pewnie że można pomieszać starszy sprzęt z nowy. z czasem sobie wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 OO to się szykuję niezły remoncik A idź z tymi remoncikami Jak ja ich nie znoszę tzn. bardzo lubię coś w domu zmieniać...ale samego remontu nie znoszę Maju pewnie że można pomieszać starszy sprzęt z nowy. z czasem sobie wymienisz Chyba tak będę musiała zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Heloooołłłł Majahttp://emoty.blox.pl/resource/hejka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Heloooołłłł Majahttp://emoty.blox.pl/resource/hejka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gif O Aga w jakim dobrym humorze dzisiaj Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 O Aga w jakim dobrym humorze dzisiaj Witaj Ja zawsze mam dobry humor majeczko:lol2: A tak na serio to weekend się zbliża, a ja będę miała ogrom pracy:sick: Mamy podwójne imieniny z lubym i nawiedzi nas mnóstwo gościóffTzn on ma parę dni po mnie, ale imprezka jedna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja zawsze mam dobry humor majeczko:lol2: A tak na serio to weekend się zbliża, a ja będę miała ogrom pracy:sick: Mamy podwójne imieniny z lubym i nawiedzi nas mnóstwo gościóffTzn on ma parę dni po mnie, ale imprezka jedna:rolleyes: No właśnie weekend się zbliża , młoda zasmarkana, zakaszlana a przecież mamy wesele :sick: Dobry pomysł z Tymi wspólnymi imieninami, jeden wydatek, jedna robota, moja chrzestna zawsze tak robiła Wiesz u nas to już nikt imienin nie wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A to już w ten weekend wesele? A nie możecie małej podrzucić komuś? Przecież będzie się męczyć U nas zawsze robimy razem imieniny, bo tak wypadają. W przeciwnym razie nie wypada:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A to już w ten weekend wesele? A nie możecie małej podrzucić komuś? Przecież będzie się męczyć Aguś moglibyśmy ją zostawić ale......martwię się czy nie będzie marudzić, płakać, a jak by co to będziemy 60km od domu i co ja wtedy zrobię Wiesz Ona jeszcze nigdy nie zostawała z kimś na tak długo, zawsze wszędzie włóczymy ją ze sobą Stwierdziliśmy, że pojedziemy na ślub, potem na obiad i posiedzimy dokąd młoda wytrzyma a później zbierzemy się do domu...myślę ,że nikt nie będzie miał nam tego za złe U nas zawsze robimy razem imieniny, bo tak wypadają. W przeciwnym razie nie wypada:no: Mojej chrzestnej i jej mężowi też tak właśnie wypadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Maju a ile twoja córcia liczy wiosen? Może jednak z kimś zostanie. Szkoda byłoby żeby Wam dobra zabawa przepadła i po 22 uciekać do domku Ps osobiście uważam że poniesione koszty na wesele ;ubranie, prezent to sporo Więc trzeba się dobrze i długo wyszaleć a z dzieckiem jest to zawsze utrudnione No chyba ze weselicho będzie kiepskie to zrozumiałe że śpiący dzieć jest rewelacyjnym argumentem żeby szybko zwiać:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts