Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie tak :yes: I nowy sprzęt, hmm tylko obawiam się,że na cały nowy sprzęt nie mamy w tej chwili kasy i coś tam trzeba będzie starego zostawić :bash:

Oj Maju, to coś starego zostawicie i później się wymieni- jest przecież taka możliwość:) Nowa kuchnia ro majątek:bash:

dziękuje dziewczyny, a "cudna" to była ich cena końcowa :sick: never again gipsowej sztukaterii

Wiem, ze te sztukaterie są cholernie drogie:mad: Ale Vesi było warto:yes::D

Aguś teraz pierwsze co to trzeba ogarnąć kuchnie, w międzyczasie chcemy pomalować wiatrołap i korytarz między wiatrołapem a salonem;) I mamy nadzieję, że pieniądze spadną nam z nieba :lol2: i zaczniemy wykańczać górę :)

OO to się szykuję niezły remoncik

Maju pewnie że można pomieszać starszy sprzęt z nowy.

z czasem sobie wymienisz

O Aga w jakim dobrym humorze dzisiaj :D Witaj :wiggle:

Ja zawsze mam dobry humor majeczko:p:lol2: A tak na serio to weekend się zbliża, a ja będę miała ogrom pracy:sick::sick:

Mamy podwójne imieniny z lubym i nawiedzi nas mnóstwo gościóff:pTzn on ma parę dni po mnie, ale imprezka jedna:rolleyes:

Ja zawsze mam dobry humor majeczko:p:lol2: A tak na serio to weekend się zbliża, a ja będę miała ogrom pracy:sick::sick:

Mamy podwójne imieniny z lubym i nawiedzi nas mnóstwo gościóff:pTzn on ma parę dni po mnie, ale imprezka jedna:rolleyes:

No właśnie weekend się zbliża , młoda zasmarkana, zakaszlana a przecież mamy wesele :sick: :sick:

Dobry pomysł z Tymi wspólnymi imieninami, jeden wydatek, jedna robota, moja chrzestna zawsze tak robiła :wiggle:

Wiesz u nas to już nikt imienin nie wyprawia ;)

A to już w ten weekend wesele? :o A nie możecie małej podrzucić komuś? Przecież będzie się męczyć:confused:

Aguś moglibyśmy ją zostawić ale......martwię się czy nie będzie marudzić, płakać, a jak by co to będziemy 60km od domu i co ja wtedy zrobię :confused:

Wiesz Ona jeszcze nigdy nie zostawała z kimś na tak długo, zawsze wszędzie włóczymy ją ze sobą :rotfl:

Stwierdziliśmy, że pojedziemy na ślub, potem na obiad i posiedzimy dokąd młoda wytrzyma a później zbierzemy się do domu...myślę ,że nikt nie będzie miał nam tego za złe ;)

U nas zawsze robimy razem imieniny, bo tak wypadają. W przeciwnym razie nie wypada:no:

Mojej chrzestnej i jej mężowi też tak właśnie wypadają :wiggle:

Maju a ile twoja córcia liczy wiosen?

Może jednak z kimś zostanie. Szkoda byłoby żeby Wam dobra zabawa przepadła i po 22 uciekać do domku :o

Ps osobiście uważam że poniesione koszty na wesele ;ubranie, prezent to sporo Więc trzeba się dobrze i długo wyszaleć a z dzieckiem jest to zawsze utrudnione

No chyba ze weselicho będzie kiepskie to zrozumiałe że śpiący dzieć jest rewelacyjnym argumentem żeby szybko zwiać:p:rolleyes: