agawi74 19.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Karolka dobrze prawi z tym weselem:wiggle: Hej Maju- sprawdzam obecność:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Maju a ile twoja córcia liczy wiosen? Może jednak z kimś zostanie. Szkoda byłoby żeby Wam dobra zabawa przepadła i po 22 uciekać do domku Dziewczynki to jest tak: jedziemy my i moi rodzice i młoda byłaby strasznie rozczarowana, że ona nie jedzie, szkoda by mi jej było...no trudno jakaś taka dziwna jestem ... nie wiem czy bym się umiała dobrze bawić martwiąc się o nią No chyba ze weselicho będzie kiepskie to zrozumiałe że śpiący dzieć jest rewelacyjnym argumentem żeby szybko zwiać:rolleyes: Dla mnie i tak wesela trwają za długo...więc tak jak mówisz...będzie świetny pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No jak tam Maju- gotowa na tańce-hulańce?http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-591009.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gifMa być piękna pogoda:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hej Maju- sprawdzam obecność:lol2: Obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Obecna Wiem już przeca:p Doszły dzisiaj karnisze:wiggle: są masywne i śliczne:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No jak tam Maju- gotowa na tańce-hulańce?http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-591009.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gif Ma być piękna pogoda:wiggle: Oby faktycznie była piękna...bo inaczej zamarznę w tej kiecce;) Tańce Hulańce czy ja wiem czy gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Doszły dzisiaj karnisze:wiggle: są masywne i śliczne:wiggle: Bardzo się z tego cieszę...znaczy się, że i ja jeden problem z głowy mam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bardzo się z tego cieszę...znaczy się, że i ja jeden problem z głowy mam:wiggle: Yhyyy:yes: Fot nie robiłam, bo są jeszcze w folii... Luby musi je kiedyś powiesić. Tylko Maju radzę Ci zamów grubsze- ja wzięłam 25mm, bo na dole są duże okna i chciałam, żeby to jakoś wyglądało. W sypialni mam grubość tylko 19mm, bo się zgapiłam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Oby faktycznie była piękna...bo inaczej zamarznę w tej kiecce;) Ale i tak się ubierz, bo nocki i wieczory są jeszcze chłodne. W ciągu dnia ma być 19 C:o:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Yhyyy:yes: Fot nie robiłam, bo są jeszcze w folii... Luby musi je kiedyś powiesić. Tylko Maju radzę Ci zamów grubsze- ja wzięłam 25mm, bo na dole są duże okna i chciałam, żeby to jakoś wyglądało. W sypialni mam grubość tylko 19mm, bo się zgapiłam:mad: Aguś ja już wiem, że trzeba kupować grube Te nasze co teraz mamy, zupełnie nieświadomi kupiliśmy cienkie...dobre są ale tylko do bardzo lekkich zasłonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ale i tak się ubierz, bo nocki i wieczory są jeszcze chłodne. W ciągu dnia ma być 19 C:o:wiggle: Żakiet przyszykowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś ja już wiem, że trzeba kupować grube Te nasze co teraz mamy, zupełnie nieświadomi kupiliśmy cienkie...dobre są ale tylko do bardzo lekkich zasłonek Tzn u nas w sypialni Maju nic się nie ugina, tylko wizualnie mogłyby być grubsze:rolleyes: Dlatego teraz na jeszcze większe okna wzięłam te 25mm Żakiet przyszykowany Super http://www.picgifs.com/graphics/c/clothing/graphics-clothing-843271.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Tzn u nas w sypialni Maju nic się nie ugina, tylko wizualnie mogłyby być grubsze:rolleyes: Dlatego teraz na jeszcze większe okna wzięłam te 25mm Aguś powieś ciężkie firany, gwarantuję Ci ,że się ugną...wiem wiem nie lubisz firan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś powieś ciężkie firany, gwarantuję Ci ,że się ugną...wiem wiem nie lubisz firan Nie lubię Może i się ugną... chociaż moja mama ma takie zachodzące na siebie firany- są dość ciężkie i też kupiła te cienkie karnisze i jest ok. ale jej materiał to woal może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie lubię Może i się ugną... chociaż moja mama ma takie zachodzące na siebie firany- są dość ciężkie i też kupiła te cienkie karnisze i jest ok. ale jej materiał to woal może dlatego Aguś woal nie jest ciężki Pod nim się nie ugną, ja miałam na myśli takie naprawdę ciężkie, grube firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aguś woal nie jest ciężki Pod nim się nie ugną, ja miałam na myśli takie naprawdę ciężkie, grube firany Może masz rację, nie znam się na firankach Maju chociaż lekkie te firanki mojej mamy to nie były, bo cholernie suto marszczone na taśmie i zachodzące- lewa strona na prawą. Ja na dole chcę same zasłony, więc ciężar będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Może masz rację, nie znam się na firankach Maju chociaż lekkie te firanki mojej mamy to nie były, bo cholernie suto marszczone na taśmie i zachodzące- lewa strona na prawą. Ja na dole chcę same zasłony, więc ciężar będzie:yes: Gruba, szeroka zasłona też daje niezły ciężar Ja na lato też wieszam tylko zasłony ale zimą pewnie powrócę do firan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Firanka to jednak sporo zasłania, my mamy rolety zewnętrzne, więc mogłam sobie pozwolić na ich nie robienie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Firanka to jednak sporo zasłania, my mamy rolety zewnętrzne, więc mogłam sobie pozwolić na ich nie robienie:wiggle: My mamy na razie rolety wewnętrzne, nie wyobrażam sobie, że wieczorem mogłabym siedzieć przy niezasłoniętych oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 My mamy na razie rolety wewnętrzne, nie wyobrażam sobie, że wieczorem mogłabym siedzieć przy niezasłoniętych oknach Ja też nie:no: A niektórzy tak lubią:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts