Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju a ile twoja córcia liczy wiosen?

Może jednak z kimś zostanie. Szkoda byłoby żeby Wam dobra zabawa przepadła i po 22 uciekać do domku :o

Dziewczynki to jest tak: jedziemy my i moi rodzice i młoda byłaby strasznie rozczarowana, że ona nie jedzie, szkoda by mi jej było...no trudno jakaś taka dziwna jestem ... nie wiem czy bym się umiała dobrze bawić martwiąc się o nią ;)

No chyba ze weselicho będzie kiepskie to zrozumiałe że śpiący dzieć jest rewelacyjnym argumentem żeby szybko zwiać:p:rolleyes:

Dla mnie i tak wesela trwają za długo...więc tak jak mówisz...będzie świetny pretekst :lol2:

No jak tam Maju- gotowa na tańce-hulańce?http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-591009.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gif

Ma być piękna pogoda:wiggle:

Oby faktycznie była piękna...bo inaczej zamarznę w tej kiecce;) Tańce Hulańce :lol2: czy ja wiem czy gotowa :confused:

Bardzo się z tego cieszę...znaczy się, że i ja jeden problem z głowy mam:wiggle:

Yhyyy:yes: Fot nie robiłam, bo są jeszcze w folii... Luby musi je kiedyś powiesić. Tylko Maju radzę Ci zamów grubsze- ja wzięłam 25mm, bo na dole są duże okna i chciałam, żeby to jakoś wyglądało. W sypialni mam grubość tylko 19mm, bo się zgapiłam:mad:

Yhyyy:yes: Fot nie robiłam, bo są jeszcze w folii... Luby musi je kiedyś powiesić. Tylko Maju radzę Ci zamów grubsze- ja wzięłam 25mm, bo na dole są duże okna i chciałam, żeby to jakoś wyglądało. W sypialni mam grubość tylko 19mm, bo się zgapiłam:mad:

Aguś ja już wiem, że trzeba kupować grube :yes: Te nasze co teraz mamy, zupełnie nieświadomi kupiliśmy cienkie...dobre są ale tylko do bardzo lekkich zasłonek :sick:

Aguś ja już wiem, że trzeba kupować grube :yes: Te nasze co teraz mamy, zupełnie nieświadomi kupiliśmy cienkie...dobre są ale tylko do bardzo lekkich zasłonek :sick:

Tzn u nas w sypialni Maju nic się nie ugina, tylko wizualnie mogłyby być grubsze:rolleyes: Dlatego teraz na jeszcze większe okna wzięłam te 25mm

Żakiet przyszykowany :yes:

Super http://www.picgifs.com/graphics/c/clothing/graphics-clothing-843271.gif

Aguś powieś ciężkie firany, gwarantuję Ci ,że się ugną...wiem wiem nie lubisz firan :lol2:

:lol2: Nie lubię:lol2: Może i się ugną... chociaż moja mama ma takie zachodzące na siebie firany- są dość ciężkie i też kupiła te cienkie karnisze i jest ok. ale jej materiał to woal może dlatego

:lol2: Nie lubię:lol2: Może i się ugną... chociaż moja mama ma takie zachodzące na siebie firany- są dość ciężkie i też kupiła te cienkie karnisze i jest ok. ale jej materiał to woal może dlatego

Aguś woal nie jest ciężki :no: Pod nim się nie ugną, ja miałam na myśli takie naprawdę ciężkie, grube firany :D

Aguś woal nie jest ciężki :no: Pod nim się nie ugną, ja miałam na myśli takie naprawdę ciężkie, grube firany :D

Może masz rację, nie znam się na firankach Maju:lol2: chociaż lekkie te firanki mojej mamy to nie były, bo cholernie suto marszczone na taśmie i zachodzące- lewa strona na prawą. Ja na dole chcę same zasłony, więc ciężar będzie:yes:

Może masz rację, nie znam się na firankach Maju:lol2: chociaż lekkie te firanki mojej mamy to nie były, bo cholernie suto marszczone na taśmie i zachodzące- lewa strona na prawą. Ja na dole chcę same zasłony, więc ciężar będzie:yes:

Gruba, szeroka zasłona też daje niezły ciężar :sick: Ja na lato też wieszam tylko zasłony :yes: ale zimą pewnie powrócę do firan ;)