Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do wesela

To ja akurat uważam ze nam rodzicom też coś się od życia należy i preferuję takie imprezy nawiedzać tylko z M .Wtedy dobrze się bawie nie musze martwić o dzieciaczki

natomiast zawsze zabieram dzieci w poprawiny

Ja weselicha średnio lubię

Z reszta zależy od wesela czasem jest przednia imprezka a czasem taka masakra że chciałoby się uciec przed 22

Dobrze gadacie o tych karniszach zapamiętam sobie jak będę swoje kupować.

Ja mam manię zasłaniania okien jak tylko wchodzę do mieszkania ( oczywiście wieczorem)

Co do wesela

To ja akurat uważam ze nam rodzicom też coś się od życia należy i preferuję takie imprezy nawiedzać tylko z M .Wtedy dobrze się bawie nie musze martwić o dzieciaczki

Gdybym mogła ją zostawić z moimi rodzicami to byłabym spokojna :) Karola nam tak się ułożyło,że tu na miejscu nie za bardzo możemy ją z kimś zostawić i tak się przyzwyczailiśmy i wszędzie razem jeździmy :D

Ja weselicha średnio lubię

Z reszta zależy od wesela czasem jest przednia imprezka a czasem taka masakra że chciałoby się uciec przed 22

Dokładnie tak samo to odbieram :yes: Ja bardzo nie lubię takich wielkich, tłumnych wesel a to właśnie takie ma być ;)

A o której będziesz?? Ja pewnie tak koło 15-16 ;)

DOBREJ NOCKI... PAAA :bye:

Ja pewnie też, może ciut wcześniej, ale jak będę w domku to się zaloguję i będę zaglądać.:wiggle:

Buziaki, dobrej nockihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-518488.gif

Udanej imprezy Maju :) pewnie już balujecie

Życzę udanej zabawy

Maju jak mała?

Mam nadzieję ze choroba jednak odpuściła i wszyscy dobrze się bawiliście :yes:

Hejka Maja:bye: Jak tam weselicho?http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance007.gifhttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance018.gif

Witam Was Dziewczynki :)

Młoda w dzień wesela trochę ozdrowiała więc cieszyliśmy się, że nie będzie może tak źle;) Zabawa była ŚWIEEEETNA...jejku nie pamiętam kiedy byliśmy na tak dobrym weselu i kiedy się tak wybawiłam :) Córa do 12:30 szalała,tańczyła,biegała...w ogóle nie wiedzieliśmy,że mamy ze sobą dziecko:o:o Jak padła zanieśliśmy ją na górę do pokoiku i spała do rana...a my hulaliśmy dalej...już nie pamiętam kiedy mnie tak nogi bolały :D To wesele chyba było tak udane...bo ja od początku byłam do niego sceptycznie nastawiona;) Dziewczyny my wyjechaliśmy na imprezę o 15:30 a wróciliśmy w niedzielę o 11 :o ...samo to już chyba świadczy jak superowa była zabawa:D Szkoda,że już po...chętnie znowu bym poszła na taką imprezę :rolleyes: :rolleyes: