mmajeczkaa 19.04.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A niektórzy tak lubią:o:lol2: Też mnie to dziwi Miałabym wrażenie,że wszyscy stoją i się na mnie gapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Też mnie to dziwi Miałabym wrażenie,że wszyscy stoją i się na mnie gapią :rotfl: No zależy jeszcze- czasami dom jest obrośnięty zielenią i nic nie widać. Ale w Szwecji np. nikt nie zasłania okien:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No zależy jeszcze- czasami dom jest obrośnięty zielenią i nic nie widać. Chciałabym tak mieć......dom w gąszczu zieleni Ale w Szwecji np. nikt nie zasłania okien:no: Tam to nawet drzwi nie zamykają jak gdzieś wychodzą, w ogóle żyją inaczej niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Co do wesela To ja akurat uważam ze nam rodzicom też coś się od życia należy i preferuję takie imprezy nawiedzać tylko z M .Wtedy dobrze się bawie nie musze martwić o dzieciaczki natomiast zawsze zabieram dzieci w poprawiny Ja weselicha średnio lubię Z reszta zależy od wesela czasem jest przednia imprezka a czasem taka masakra że chciałoby się uciec przed 22 Dobrze gadacie o tych karniszach zapamiętam sobie jak będę swoje kupować. Ja mam manię zasłaniania okien jak tylko wchodzę do mieszkania ( oczywiście wieczorem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja też za weselami nie przepadam:no:, ale jak mus to mus:sick: Jak już idę, to staram się wybawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Co do wesela To ja akurat uważam ze nam rodzicom też coś się od życia należy i preferuję takie imprezy nawiedzać tylko z M .Wtedy dobrze się bawie nie musze martwić o dzieciaczki Gdybym mogła ją zostawić z moimi rodzicami to byłabym spokojna Karola nam tak się ułożyło,że tu na miejscu nie za bardzo możemy ją z kimś zostawić i tak się przyzwyczailiśmy i wszędzie razem jeździmy Ja weselicha średnio lubię Z reszta zależy od wesela czasem jest przednia imprezka a czasem taka masakra że chciałoby się uciec przed 22 Dokładnie tak samo to odbieram Ja bardzo nie lubię takich wielkich, tłumnych wesel a to właśnie takie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja też za weselami nie przepadam:no:, ale jak mus to mus:sick: Jak już idę, to staram się wybawić A ja myślałam, że tylko ja taka dziwna jestem i nie lubię wesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Maja Jeśli nie masz jej z kim zostawić to zmienia postać rzeczy Tak czy siak zyczę udanej imprezki a ja zmykam muszę se jakąs maseczke na buzkę nałożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Maja Jeśli nie masz jej z kim zostawić to zmienia postać rzeczy Jak bym się bardzo bardzo uparła to z kimś bym ją zostawiła, ale jeśli dziecko nie jest przyzwyczajone do takiej osoby to wiesz jak to jest Tak czy siak zyczę udanej imprezki Dzięki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A ja myślałam, że tylko ja taka dziwna jestem i nie lubię wesel :rotfl: Ja jutro jeszcze wpadnę w ciągu dnia- urywam się i tak z roboty:wiggle: A Wy będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja jutro jeszcze wpadnę w ciągu dnia- urywam się i tak z roboty:wiggle: A Wy będziecie? A o której będziesz?? Ja pewnie tak koło 15-16 DOBREJ NOCKI... PAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A o której będziesz?? Ja pewnie tak koło 15-16 DOBREJ NOCKI... PAAA Ja pewnie też, może ciut wcześniej, ale jak będę w domku to się zaloguję i będę zaglądać. Buziaki, dobrej nockihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-518488.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.04.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Zostawiam ślad, że byłam Uciekam bo jeszcze trochę pracy przede mną, poprasować, poupiększać się trochę Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hej Maju, ja też wpadłam na chwilkę Miłego szykowania sięhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_spruce_up.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.04.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Udanej imprezy Maju pewnie już balujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.04.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Życzę udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Maju jak mała? Mam nadzieję ze choroba jednak odpuściła i wszyscy dobrze się bawiliście Buziaki zostawiam i dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Hejka Maja:bye: Jak tam weselicho?http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance007.gifhttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance018.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.04.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Udanej imprezy Maju pewnie już balujecie Życzę udanej zabawy Maju jak mała? Mam nadzieję ze choroba jednak odpuściła i wszyscy dobrze się bawiliście Hejka Maja:bye: Jak tam weselicho?http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance007.gifhttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance018.gif Witam Was Dziewczynki Młoda w dzień wesela trochę ozdrowiała więc cieszyliśmy się, że nie będzie może tak źle;) Zabawa była ŚWIEEEETNA...jejku nie pamiętam kiedy byliśmy na tak dobrym weselu i kiedy się tak wybawiłam Córa do 12:30 szalała,tańczyła,biegała...w ogóle nie wiedzieliśmy,że mamy ze sobą dziecko:o:o Jak padła zanieśliśmy ją na górę do pokoiku i spała do rana...a my hulaliśmy dalej...już nie pamiętam kiedy mnie tak nogi bolały To wesele chyba było tak udane...bo ja od początku byłam do niego sceptycznie nastawiona;) Dziewczyny my wyjechaliśmy na imprezę o 15:30 a wróciliśmy w niedzielę o 11 ...samo to już chyba świadczy jak superowa była zabawa:D Szkoda,że już po...chętnie znowu bym poszła na taką imprezę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.04.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dziewczynki ja uciekam... Poodwiedzałam Wasze wątki...przepraszam,że nic nie pisałam,ale jestem tak zmęczona,że jedyne co mi się chce to spać Do jutra...Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts