mugatka 23.04.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 śpij słodko majeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.04.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Maju świetne wieści ŚPIJ ŚPIJ I WYPOCZYWAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Majeczko to super, że się tak wybawiliście:yes: Raz na jakiś czas trzeba:cool: Odsypiaj kochana, do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Super, że imprezka się udała i mała się wyszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Super, że zabawa się udała U mnie często tak jest, że im mniejsze mam oczekiwania i im bardziej sceptycznie jestem nastawiona, tym lepiej się potem bawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 śpij słodko majeczka ŚPIJ ŚPIJ I WYPOCZYWAJ Odsypiaj kochana, do jutra:bye: Niby spałam...niby odespałam...ale dalej jestem bardzo zmęczona, a poza tym jakieś grypsko mnie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Super, że imprezka się udała i mała się wyszalała Super, że zabawa się udała My też się bardzo cieszymy,że impreza była udana, ale najbardziej cieszymy się z tego,że nasze dziecko się tak świetnie odnalazło w całej tej sytuacji U mnie często tak jest, że im mniejsze mam oczekiwania i im bardziej sceptycznie jestem nastawiona, tym lepiej się potem bawimy U mnie jest dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.04.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Maju, to kuruj się kochanahttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_vTo8H76wCrR7EXKycXlvbtu1NytoAdqw-Rlpset1xJ1cDP2YFg może to zwykłe przeziębienie, a nie grypa:)Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O proszę wiedziałam kiedy zajrzeć Aguś mam nadzieję, że mi szybko przejdzie...bo chciałabym kupić parę roślinek i trochę ogarnąć ten mój cudny ugór ...akurat zapowiadają ładną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.04.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O proszę wiedziałam kiedy zajrzeć Maju, ja zajrzałam na chwilkę już z domku, ale teraz uciekam- będę wieczorkiem, ok? Ja mam do wsadzenia różę pnącą i lawendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Maju, ja zajrzałam na chwilkę już z domku, ale teraz uciekam- będę wieczorkiem, ok? Ja też weszłam tylko sprawdzić dane do dokumentów...a teraz mykam wykąpać dziecko Nie wiem czy do 23 wysiedzę,jeżeli zajrzę to raczej wcześniej, gdzieś o 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dziewczynki zajrzałam tylko zameldować,że mnie dzisiaj nie będzie późniejszym wieczorkiem...mam gorączkę, wzięłam tabletki i pędzę spać...mam nadzieję,że jutro będę się lepiej czuła;) Miłego wieczorku Wam życzę...Dobrej Nocy...Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 24.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 kuruj sie kochana, goraczki nie zazdroszcze, sama ledwo pogonilam swoja a tak zapytam z głupka...ile dziecie ma lat? jakos mi to umknelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hej Maju, ja dopiero przyszłam:) Kuruj sie kochana, oby Ci szybko przeszło:hug: Pytałaś o te zraszacze- nie używamy ich do rabat kwiatowych-choć mam taką możliwośc- bo nie wszystkie rośliny lubią być zraszane z góry po liściach i kwiatach. Rabaty najlepiej jest podlać obficie do korzenia wieczorem lub rano:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 kuruj sie kochana Kuruję się kuruję... a tak zapytam z głupka...ile dziecie ma lat? jakos mi to umknelo... Edi dziecię ma 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kuruj sie kochana, oby Ci szybko przeszło:hug: Mam taką nadzieję,że mi szybko przejdzie Pytałaś o te zraszacze- nie używamy ich do rabat kwiatowych-choć mam taką możliwośc- bo nie wszystkie rośliny lubią być zraszane z góry po liściach i kwiatach. Rabaty najlepiej jest podlać obficie do korzenia wieczorem lub rano:yes: A linia kroplująca na rabatach to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Majeczko zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 hej maju jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Majeczko zdrówka życzę Dziękuję hej maju jak się czujesz? Dzisiaj już trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 o to dobrze, bo weekend gorący się zbliża, grilowanie czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts