Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łącze się Z Tobą w bólu ,bo na mnie też czeka.Teściowa porobiła mi takie malutkie grządki dosłownie 3/4m i wywiozła 10 taczek różnego rodzaju kłączy i korzeni:yes:to jaką ja mogę mieć perspektywę po skopaniu 3000m2??:D

Nieciekawą :bash: :bash:

A nie ma tam u Ciebie jakiś chętnych panów co by za mała opłatą tą pracę wykonali ???

Aguś w pełni zdrowa to ja będę jak kupię roślinki i zacznę je sadzić......bo co jak co, ale takie grzebanie w ziemi uwielbiam...jeszcze jak bym wiedziała,jak te roślinki posadzić, żeby to miało ręce i nogi...to w ogóle byłabym szczęśliwa :yes:

A co planujesz kupić Maju?:D Ja w sobotę też się wybieram do ogrodniczych po zakupy:lol2: Chcę kupić kalinę, jaśminowca, 2 hortensje bukietowe, berberysy karłowate i co mi tam jeszcze wpadnie w oko. Mam do posadzenia lawendę i różę pnącą:yes:

A co planujesz kupić Maju?:D

Wszystko??? :lol2:

Ja w sobotę też się wybieram do ogrodniczych po zakupy:lol2: Chcę kupić kalinę, jaśminowca, 2 hortensje bukietowe, berberysy karłowate i co mi tam jeszcze wpadnie w oko. Mam do posadzenia lawendę i różę pnącą:yes:

Aguś u nas nie ma nic, więc trzeba zacząć od podstaw :sick: Chciałabym kupić trochę iglaków, trochę krzewów i jakoś fajnie to ze sobą skomponować...tylko jak :confused:

Maju zacznij od od iglaków, bo one najwolniej rosną. Krzewami i bylinami będziesz później upychać dziury:yes:

A ile masz m2 do obsadzenia?

Na szczęście na razie nie mam za dużo metrów do obsadzenia ( najpierw koncentruję się na pierwszej działce ) dlatego od razu chcę kupić to i to...ale zobaczymy jak to będzie ;)