mmajeczkaa 25.04.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 o to dobrze, bo weekend gorący się zbliża, grilowanie czas zacząć Ha Ha mój mąż coś dzisiaj właśnie o grillu przebąkiwał...no a ja mam nadzieję, że wreszcie trochę ten mój ugór ogarnę...także choroba precz...Maja do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A linia kroplująca na rabatach to dobry pomysł Dobry, ale mnie zawsze wkurzają te leżące węże. Ale pewnie spełni swoją funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dobry, ale mnie zawsze wkurzają te leżące węże. Ale pewnie spełni swoją funkcję A niech już sobie leżą... nas często nie ma w domu i mam problem z podlewaniem, a tak problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 maju ,zdrówka życzę ...ugór czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A niech już sobie leżą... nas często nie ma w domu i mam problem z podlewaniem, a tak problemu nie będzie Jasne, funkcjonalne to one są na pewno:D Jak tam Maju zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 maju ,zdrówka życzę Dziękuję ...ugór czeka... Niestety :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jasne, funkcjonalne to one są na pewno:D Ufff.....to dobrze.....jeden kłopot mniej Jak tam Maju zdrówko? Troszkę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Łącze się Z Tobą w bólu ,bo na mnie też czeka.Teściowa porobiła mi takie malutkie grządki dosłownie 3/4m i wywiozła 10 taczek różnego rodzaju kłączy i korzeni:yes:to jaką ja mogę mieć perspektywę po skopaniu 3000m2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czyli jesteś zdrowa:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Łącze się Z Tobą w bólu ,bo na mnie też czeka.Teściowa porobiła mi takie malutkie grządki dosłownie 3/4m i wywiozła 10 taczek różnego rodzaju kłączy i korzeni:yes:to jaką ja mogę mieć perspektywę po skopaniu 3000m2?? Nieciekawą :bash: A nie ma tam u Ciebie jakiś chętnych panów co by za mała opłatą tą pracę wykonali ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czyli jesteś zdrowa:wave: Aguś w pełni zdrowa to ja będę jak kupię roślinki i zacznę je sadzić......bo co jak co, ale takie grzebanie w ziemi uwielbiam...jeszcze jak bym wiedziała,jak te roślinki posadzić, żeby to miało ręce i nogi...to w ogóle byłabym szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Wiesz ,ja tylko tak żartuję ...:lol2:to jest niemożliwe ,aby bez pomocy Panów się obyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Wiesz ,ja tylko tak żartuję ...:lol2:to jest niemożliwe ,aby bez pomocy Panów się obyło Ufff to dobrze...bo już myślałam,że chcesz się zamęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Aguś w pełni zdrowa to ja będę jak kupię roślinki i zacznę je sadzić......bo co jak co, ale takie grzebanie w ziemi uwielbiam...jeszcze jak bym wiedziała,jak te roślinki posadzić, żeby to miało ręce i nogi...to w ogóle byłabym szczęśliwa A co planujesz kupić Maju? Ja w sobotę też się wybieram do ogrodniczych po zakupy:lol2: Chcę kupić kalinę, jaśminowca, 2 hortensje bukietowe, berberysy karłowate i co mi tam jeszcze wpadnie w oko. Mam do posadzenia lawendę i różę pnącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A co planujesz kupić Maju? Wszystko??? Ja w sobotę też się wybieram do ogrodniczych po zakupy:lol2: Chcę kupić kalinę, jaśminowca, 2 hortensje bukietowe, berberysy karłowate i co mi tam jeszcze wpadnie w oko. Mam do posadzenia lawendę i różę pnącą Aguś u nas nie ma nic, więc trzeba zacząć od podstaw Chciałabym kupić trochę iglaków, trochę krzewów i jakoś fajnie to ze sobą skomponować...tylko jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Maju zacznij od od iglaków, bo one najwolniej rosną. Krzewami i bylinami będziesz później upychać dziury:yes:A ile masz m2 do obsadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Maju zacznij od od iglaków, bo one najwolniej rosną. Krzewami i bylinami będziesz później upychać dziury:yes: A ile masz m2 do obsadzenia? Na szczęście na razie nie mam za dużo metrów do obsadzenia ( najpierw koncentruję się na pierwszej działce ) dlatego od razu chcę kupić to i to...ale zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Maja Ty nam obfoć wreszcie ten swój ogródek:mad: To jest galeria i muszą być fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Acha...my się nie potrzebujemy odgrodzić od sąsiada...więc to wszystko ma pełnić tylko rolę ozdobną...większa bajka będzie z drugą działką, ale to dopiero w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Maja Ty nam obfoć wreszcie ten swój ogródek:mad: To jest galeria i muszą być fotki:yes: A Ty koniecznie chcesz się zawału nabawić??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts