agawi74 27.04.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Całe szczęście,że opalam się od razu na brązowo a nie na czerwono jak niektórzy ... i całe szczęście,że jeszcze się nigdy nie spaliłam na słońcu więc może nie będzie tak źle Dasz radę Maju, skrzynkę mam zawaloną, więc napiszę Ci tutaj- spisz sobie nr i potem usunę Tuje- (edit) my kupowaliśmy takie 1,20-1,40 wysokości- było po ok. 20 zł/szt . Facet je dowozi- koszt transportu był gratis:yes: Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dasz radę Maju, skrzynkę mam zawaloną, więc napiszę Ci tutaj- spisz sobie nr i potem usunę my kupowaliśmy takie 1,20-1,40 wysokości- było po ok. 20 zł/szt . Facet je dowozi- koszt transportu był gratis:yes: Ok zanotowałam Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ok zanotowałam Wielkie dzięki Nie ma za co Maju zadzwoń i wypytaj- bo plantację facet miała sporą, ale nie wiadomo czy większych już nie sprzedał. My zamówiliśmy ponad 60 szt, ale są tacy co kupują i po 300:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nie ma za co Maju zadzwoń i wypytaj- bo plantację facet miała sporą, ale nie wiadomo czy większych już nie sprzedał. My zamówiliśmy ponad 60 szt, ale są tacy co kupują i po 300:eek: Wiesz właśnie sobie zdałam sprawę, że niepotrzebnie Ci głowę zawracam, przecież ja tych tujek tylko parę potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wiesz właśnie sobie zdałam sprawę, że niepotrzebnie Ci głowę zawracam, przecież ja tych tujek tylko parę potrzebuję Maju, to może sami po nie pojedziecie... to jest pod Warszawą. Facet miał dobre ceny, w ogrodniczych taka tuja kosztuje ponad 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Maju, to może sami po nie pojedziecie... to jest pod Warszawą. Facet miał dobre ceny, w ogrodniczych taka tuja kosztuje ponad 50 zł My w ogóle chcemy się ruszyć gdzieś do jakiegoś centrum ogrodniczego, co by trochę tych roślinek pokupić ale zastanawiamy się czy może nie udać się w drugą stronę( tzn. w przeciwną niż Wawa) może tam będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dobry pomysł pojechać w drugą stronę- powinno być taniej:yes: W ogrodniczym można wydać fortunę My w tym roku to już kupujemy delikatnie, bo prawie wszystko jest obsadzone. Zostały jeszcze nawozy do trawy, iglaków, kwiatów, borówek, hortensji:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dobry pomysł pojechać w drugą stronę- powinno być taniej:yes: W ogrodniczym można wydać fortunę My w tym roku to już kupujemy delikatnie, bo prawie wszystko jest obsadzone. Zostały jeszcze nawozy do trawy, iglaków, kwiatów, borówek, hortensji:eek: Ja to już do typowych ogrodniczych to się boję wchodzić I widzisz i tak jeszcze Ci się zakupów uzbierało Aguś a jaką Wy trawę sialiście??? Jesteście z niej zadowoleni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 I widzisz i tak jeszcze Ci się zakupów uzbierało No widzisz, cholera:mad: A jeszcze kupiliśmy geowłókninę i będziemy ją wszędzie układać, bo nikt nie ma czasu na pielenie:( Aguś a jaką Wy trawę sialiście??? Jesteście z niej zadowoleni??? Maju mamy tą- jest super- gęsta, soczysta zieleń, daje radę na pełnym słońcu i wolno rosnie:yes: http://www.e-rosa.pl/images/ROLIMPEXdekor1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.04.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Aguś a nie wiesz czemu niektórzy narzekają na te trawy z Iławy ??? Kurcze musimy coś wybrać a sami nie wiemy co Słyszałam,że golfowe są bardzo dobre ??? Ale ja tam jakiś wielkich cudów nie chcę,ot zielony trawnik i tyle Najlepiej wybrać przez kogoś sprawdzoną,może na tą Twoją się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Maju, ja o trawach z Iławy slyszałam same dobre opinie:yes: dlatego się zdecydowaliśmy:D A wiesz kto narzeka na trawę ogólnie? Ten, kto nienależycie przygotuje podłoże i potem nie bardzo o nią dba. Albo posadzi odmianę Sahara w cieniu:lol2: Prawda jest taka, że o trawę trzeba dbać- sama nie będzie rosła.A trawa golfowa jest dość wymagająca. Może wpadnie Ci jeszcze jakaś odmiana w oko- dostosuj ją do gleby, którą masz i nasłonecznienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.04.2012 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Może wpadnie Ci jeszcze jakaś odmiana w oko- dostosuj ją do gleby, którą masz i nasłonecznienia. Gleba nie taka zła a działka cały czas nasłoneczniona Pomyślimy Dziewczyneczki na mnie już czas Bardzo udanego weekendu Wam życzę Spokojnych snów Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 A ja się też pożegnałam u siebie:lol2:Pa Maju, bo słonko już poszła:yes: Śpij dobrze, wypoczywaj i miłego opalania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 28.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) cześć dziewczyny, zapewne dajecie czadu na swoich poletkach i dobrze, tak trzymać Dziewczynki jako, że czas zakupić kwiaty ogrodowe złożyłam zamówienie na 50 sztuk........i tak się zastanawiam.......czy ja aby nie zwariowałam :lol2: Czy Wam też wychodzi tego tak dużo Kochana no tak wychodzi, ja u siebie posadziłam 200 tui tylko wzdłuż ogrodzenia, a to był dopiero początek. My w ogóle chcemy się ruszyć gdzieś do jakiegoś centrum ogrodniczego, co by trochę tych roślinek pokupić ale zastanawiamy się czy może nie udać się w drugą stronę( tzn. w przeciwną niż Wawa) może tam będzie taniej zapraszam na południe, mamy tu całe dzikie mnóstwo ogrodniczych, oczy normalnie wariują Dobry pomysł pojechać w drugą stronę- powinno być taniej:yes: W ogrodniczym można wydać fortunę coś o tym wiem, dosłownie FORTUNĘ Niby nie, ale ja nie umiem usiedzieć na tyłku i nic nie robić nie tylko ja mam adhd :rotfl: Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez mariola3108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Maju i jak opalanie? ja jadę dziś - jeśli wczoraj opalałaś się z umiarem to i dziś życzę miłego leżakowania http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-731252.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) maju jak zdróweczko rodzinki i Twoje? Edytowane 1 Maja 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ciao Maja Jak tam weekendzik?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Jestem Przyszłam zobaczyć co tam słychać na forum W domu nadal wszyscy chorzy, ale miejmy nadzieję,że najgorsze już za nami i będzie tylko lepiej Dziewczynki jako, że czas zakupić kwiaty ogrodowe złożyłam zamówienie na 50 sztuk........i tak się zastanawiam.......czy ja aby nie zwariowałam :lol2: Czy Wam też wychodzi tego tak dużo Usiadłam dzisiaj ( ale głowa ciężka była i nie do końca chciała pracować tak jak powinna ) nad roślinkami do mojego "ogrodu" Wstępny zarys powstał...rośliny w miarę dobrane...co z tego wyjdzie...zobaczymy;) Może jutro Wam pokażę co wymyśliłam Najgorszy problem mam z wyborem: no bo jak wśród tylu pięknych drzew, krzewów, iglaków wybrać tylko tą maleńką garstkę Mam ten sam problem za dużo mi się podoba. Jak tu wśród tylu pięknych odmian wybrać tylko te kilka krzaczków. Działka za ciasna i pieniędzy za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 01.05.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 hej Majeczko,mam nadzieję, że szpital się wyniósł z Twojego domu i wszyscy jesteście już zdrowi, w pełni sił.Pędzę na działkę,słonecznego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.05.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Kochana no tak wychodzi, ja u siebie posadziłam 200 tui tylko wzdłuż ogrodzenia, a to był dopiero początek. Tak tak tylko ja mówiłam o samych kwiatkach Drzew,krzewów,iglaków ... nawet nie chcę myśleć ile tego będzie i ile mi przyjdzie za to zapłacić, mimo,że do obsadzenia nie mam na razie tak dużo nie tylko ja mam adhd :rotfl: No nie tylko Ty Maju i jak opalanie? A dziękuję całkiem dobrze jeśli wczoraj opalałaś się z umiarem to i dziś życzę miłego leżakowania http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-731252.gif Opalałam się bardzo z umiarem ... ja znacznie bardziej wolę opalać się przy pracy ... leżeć plackiem to lubię tylko nad morzem maju jak zdróweczko rodzinki i Twoje? Nie do końca jesteśmy zdrowi,najgorzej młoda coś ta choroba nie chce się od nas odczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts