Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majeczka witaj na totalnie wciągającym forum ;), jak ktoś raz zapuści tu korzenie to trudno będzie się ich pozbyć :D;):hug:

:lol2::lol2::lol2::rotfl::lol2::lol2:

Widzę piękne inspiracje drzwi, sofy, pokój dla księżniczki ( piękny biały sekretarzyk :yes: ) i ogólnie zapowiada się bardzo, bardzo w moim klimacie :yes:.

Doczytałam u Agi że wątek już jest więc przyszłam się przywitać;)Pozwolisz Majeczko ze się rozgoszczę:D bo zapowiada się piękniście po prostu:yes:

Witaj Anetko :wiggle:

Oczywiście,że pozwolę :D rozgość się i czuj się jak u siebie w domu :yes:

Oj piękniście to może kiedyś będzie(przynajmniej mam taką nadzieję)...ale do tego czasu jeszcze sporo wody w rzece upłynie ;)

Majeczka witaj na totalnie wciągającym forum ;), jak ktoś raz zapuści tu korzenie to trudno będzie się ich pozbyć :D;):hug:

:lol2::lol2::lol2::rotfl::lol2::lol2:

Widzę piękne inspiracje drzwi, sofy, pokój dla księżniczki ( piękny biały sekretarzyk :yes: ) i ogólnie zapowiada się bardzo, bardzo w moim klimacie :yes:.

Andżeliko witaj :wiggle:

Oj tak to forum jest bardzo wciągające...a to wszystko dlatego,że towarzystwo jest tu doborowe:yes::yes::yes:

co ja widzę :cool: Majeczka ma swój wątek :wave:

Zapodawaj Majeczko inspiracje, kanapa i drzwi piękne ;)

A może wkleisz nam jaki będzie układ w domku? jakąś fotkę z zewnątrz?

Witaj Two :)

Powoli coś tam będę wklejać...ale to chyba dopiero po świętach...bo do mnie się już jutro rodzinka zjeżdża...i na forum już czasu nie będzie :sick:

A znalazłam http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif

Przynoszę szampanika - co by wątek dostarczał nam wrażeń :lol: - a Tobie pomagał (tak jak mnie) w zmaganiach z wykończeniówką :yes:

http://i1.fmix.pl/fmi753/81c964ba0012733d4f7ca573

No i czekam na fotki fotki domku - wnętrz...:popcorn::popcorn::popcorn:

Ps. soki boskie - pierwszą od razu bym wstawiła do mnie do salonu :)

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

O nie ja się tak nie bawięhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif ja prawie ostatnia z klubowiczek przypełzałam łe

Majeczko fajnie że się zdecydowałaś na swój wąteczek . z inspiracji wynika że podobają nam się podobne wnętrza:yes:

Schody planuje podobne:yes: