Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciao Maja:bye: Jak tam weekendzik?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif

A dziękuję dobrze ... tylko zła jestem strasznie,że choroba nie odpuszcza i nie mogę wyjść robić wielkich porządków na dworze :sick: :sick: ... a takie miałam plany :bash: ... po weekendzie miało być już tak pięknie wszystko zrobione :D

za dużo mi się podoba. Jak tu wśród tylu pięknych odmian wybrać tylko te kilka krzaczków. Działka za ciasna i pieniędzy za mało :bash:

Dokładnie tak ... tyle by się chciało, tylko gdzie to wszystko pomieścić :bash:

hej Majeczko,

mam nadzieję, że szpital się wyniósł z Twojego domu i wszyscy jesteście już zdrowi, w pełni sił.

No niestety ... nie jesteśmy :bash:

słonecznego dnia życzę

Dziękuję ... wzajemnie :)

Edytowane przez mmajeczkaa

Maju jak zdrówko???

Odpukać ... już lepiej :)

Udało się coś z planu wykonać?

Coś tam niby ... ale czy ja jestem do tego przekonana ... ;)

Buziaki i życzenia zdrówka zdrówka zdrówka zostawiam :hug:

Dzięki Kochana :hug:

ps ja u siebie chyba Ci z kostką nie pomogłam - bo ja beże i brązy - a Ty chyba szarości będziesz wybierać? Tak czy coś mi się pomyrdało? :rolleyes:

Szarości ... nic Ci się nie pomerdało ... ja też uwielbiam beże i brązy, no ale do grafitowego dachu te szarości bardziej mi będą pasować ;)

Heloł Maja:bye:

Czytam, ze już zdrowaś?:wiggle:A jak reszta rodzinki? Jak roślinki- kupiłaś coś?:rolleyes:

Ja zdrowa ... M też ... Młoda znowu dostała gorączkę i pokasłuje :bash: :bash:

Roślinki ... nigdzie nie byłam ... nic nie kupiłam ... M pracuje i zostawia mnie bez samochodu, jeździ moim bo swój rozwalił( miał wypadek i samochód poszedł na złom :sick: :sick: ) mam cichą nadzieję,że może w sobotę mi się coś uda kupić ;)

Ja zdrowa ... M też ... Młoda znowu dostała gorączkę i pokasłuje :bash: :bash:

Roślinki ... nigdzie nie byłam ... nic nie kupiłam ... M pracuje i zostawia mnie bez samochodu, jeździ moim bo swój rozwalił( miał wypadek i samochód poszedł na złom :sick: :sick: ) mam cichą nadzieję,że może w sobotę mi się coś uda kupić ;)

Ojejku, ale mi szkoda malutkiej...:( Może idź z nią do lekarza Maju?

Ten wypadek, to teraz?:o:o Ważne, ze mężowi się nic nie stało. Samochodu szkoda...

Roślinki poczekają- przecież jest dopiero maj;)

Ojejku, ale mi szkoda malutkiej...:( Może idź z nią do lekarza Maju?

Ten wypadek, to teraz?:o:o Ważne, ze mężowi się nic nie stało. Samochodu szkoda...

Roślinki poczekają- przecież jest dopiero maj;)

Wow teraz doczytałam no to nieźle się u was dzieję

A córa moze załapała jakaś 3 dniówkę?

Majka a bedom jakieś foty kreacji weselnej http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif obiecowałaśhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Bedom te foty czy mam iść spać??????????????????????

Oooo właśnie, właśnie ja też się dopytowywuję:D:lol2:

Przepraszam dziecię się przebudziło i chwilę mnie nie było ... nie mam zdjęć, bo i nie było komu robić ... jakieś tam jedno mogę Wam wrzucić,tylko się nie wystraszyć , bo straszę miną :lol2: