Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Ojejku, ale mi szkoda malutkiej...:( Może idź z nią do lekarza Maju?

Jak jej do piątku nie przejdzie to pójdę :yes:

Ten wypadek, to teraz?:o:o Ważne, ze mężowi się nic nie stało. Samochodu szkoda...

Ostatnio Aguś ... samochodu szkoda to fakt, ale to tylko samochód ;)

Roślinki poczekają- przecież jest dopiero maj;)

Masz rację ... jeszcze zdążę kupić :)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale laska:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Szkoda, zę Karola już poszła:lol2: Będziesz musiała jak nic powtórzyć sesję:)

Śliczna sukienka Maju i figura:wiggle: Zmieniłaś kolor włosów? Wydawało mi się, ze masz jaśniejsze:rolleyes:

Ok to jak Pani prezes zdjęcie widziała to wykasowuję :)

Włosy przyciemniałam to fakt :yes: Ale tamte zdjęcia,które widziałaś były z okresu letniego, latem bardzo mi się włosy od słońca rozjaśniają :)

Włosy przyciemniałam to fakt :yes: Ale tamte zdjęcia,które widziałaś były z okresu letniego, latem bardzo mi się włosy od słońca rozjaśniają :)

Ale oko mam dobre, prawda Maju?:rolleyes:

dobrze ,że teściowa już wyjeżdża ,bo na jej wikcie przybrało mi się ze trzy kg,,,masakra.;)

Jeszcze zatęsknisz za teściową:lol2: Beatko polatasz z grabkami w ogródku i spalisz:wiggle:

Maju , pal licho samochód ,dobrze ,że chłop cały

Masz rację Beatko :)

..Wróciłam z kąpieli a tu znowu sesja modelek...Maja ,ale masz figurę ,kompleksów się nabawiłam i tyle

O i Beatka się na zdjęcie załapała ... jakie kompleksy ... przecież z Ciebie LASKA że ho ho :yes::yes:

.Qrczę ,dobrze ,że te ściowa już wyjeżdża ,bo na jej wikcie przybrało mi się ze trzy kg,,,masakra.;)

Ach ... żeby mi tak teściowa chciała chociaż raz coś ugotować ;)

u mnie tak szybko to nie idzie....masa tłuszczowa zamieni się w mięśniową i na wadze różnicy nie widać ...taka budowa..muszę przejść na dietę mż,to dopiero wtedy jakieś efekty są widoczne.Kiedyś ,dawno temu tez byłam laska ,ale w ciązach kosmicznie przytyłam i do tej pory zrzucić nie mogę:bash::D

Kochana ,Łódź dla mnie jest jak drugi dom,co prawda blisko nie jest(100km) ...ale tam studiowałam,wcześniej trochę pracowałam...a teraz syn studiuje i jakos tak emocjonalnie jesteśmy z tym miastem związani i często bywamy.Mamy tez w Łodzi sporo rodziny,,a Ty mieszkasz w Łodzi?