mmajeczkaa 02.05.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ojejku, ale mi szkoda malutkiej... Może idź z nią do lekarza Maju? Jak jej do piątku nie przejdzie to pójdę Ten wypadek, to teraz?:o Ważne, ze mężowi się nic nie stało. Samochodu szkoda... Ostatnio Aguś ... samochodu szkoda to fakt, ale to tylko samochód Roślinki poczekają- przecież jest dopiero maj;) Masz rację ... jeszcze zdążę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ale laska:jawdrop::jawdrop: Szkoda, zę Karola już poszła:lol2: Będziesz musiała jak nic powtórzyć sesję Śliczna sukienka Maju i figura:wiggle: Zmieniłaś kolor włosów? Wydawało mi się, ze masz jaśniejsze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ostatnio Aguś ... samochodu szkoda to fakt, ale to tylko samochód Pewnie Maju, ze to tylko samochód- całe szczęście, ze się nic mężowi nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.05.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ale laska:jawdrop::jawdrop: Szkoda, zę Karola już poszła:lol2: Będziesz musiała jak nic powtórzyć sesję Śliczna sukienka Maju i figura:wiggle: Zmieniłaś kolor włosów? Wydawało mi się, ze masz jaśniejsze:rolleyes: Ok to jak Pani prezes zdjęcie widziała to wykasowuję Włosy przyciemniałam to fakt Ale tamte zdjęcia,które widziałaś były z okresu letniego, latem bardzo mi się włosy od słońca rozjaśniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.05.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Maju , pal licho samochód ,dobrze ,że chłop cały..Wróciłam z kąpieli a tu znowu sesja modelek...Maja ,ale masz figurę ,kompleksów się nabawiłam i tyle.Qrczę ,dobrze ,że teściowa już wyjeżdża ,bo na jej wikcie przybrało mi się ze trzy kg,,,masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Włosy przyciemniałam to fakt Ale tamte zdjęcia,które widziałaś były z okresu letniego, latem bardzo mi się włosy od słońca rozjaśniają Ale oko mam dobre, prawda Maju? dobrze ,że teściowa już wyjeżdża ,bo na jej wikcie przybrało mi się ze trzy kg,,,masakra. Jeszcze zatęsknisz za teściową Beatko polatasz z grabkami w ogródku i spalisz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.05.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Maju , pal licho samochód ,dobrze ,że chłop cały Masz rację Beatko ..Wróciłam z kąpieli a tu znowu sesja modelek...Maja ,ale masz figurę ,kompleksów się nabawiłam i tyle O i Beatka się na zdjęcie załapała ... jakie kompleksy ... przecież z Ciebie LASKA że ho ho :yes: .Qrczę ,dobrze ,że te ściowa już wyjeżdża ,bo na jej wikcie przybrało mi się ze trzy kg,,,masakra. Ach ... żeby mi tak teściowa chciała chociaż raz coś ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.05.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 u mnie tak szybko to nie idzie....masa tłuszczowa zamieni się w mięśniową i na wadze różnicy nie widać ...taka budowa..muszę przejść na dietę mż,to dopiero wtedy jakieś efekty są widoczne.Kiedyś ,dawno temu tez byłam laska ,ale w ciązach kosmicznie przytyłam i do tej pory zrzucić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.05.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ach ... żeby mi tak teściowa chciała chociaż raz coś ugotować Mogę ci swoją podrzucić , gotuje bez opamiętania...a wiesz jak to jest ,,,podane pod nos to lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ale oko mam dobre, prawda Maju? Prawda Aguś Jeszcze zatęsknisz za teściową Beatko polatasz z grabkami w ogródku i spalisz:wiggle: Beatko teraz przy ogródku to spalisz dwa razy więcej niż przytyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Mogę ci swoją podrzucić , Taak ??? To podrzuć proszę ...a wiesz jak to jest ,,,podane pod nos to lepiej smakuje Oj tak ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Beatko teraz przy ogródku to spalisz dwa razy więcej niż przytyłaś Co z tego ,że spalę ,jak później taka jestem głodna ,że trzy razy więcej zjadam:Dratuje mnie tylko szlaban na lodówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 ratuje mnie tylko szlaban na lodówę A jaki to szlaban ... mąż kłódkę wiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Taak ??? To podrzuć proszę W piątek wyjeżdża ,,,daj namiary, jak obędzie miała po drodze to na pewno wpadnie..:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.05.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 gotuje bez opamiętania... Tak jak moja mama:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 W piątek wyjeżdża ,,,daj namiary, jak obędzie miała po drodze to na pewno wpadnie..:lol2: To fajnie ... serdecznie zapraszam Beatko a Wy daleko od Łodzi mieszkacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Tak jak moja mama:lol2: Ach Aguś jak Wy macie dobrze , taka Mama po sąsiedzku to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Kochana ,Łódź dla mnie jest jak drugi dom,co prawda blisko nie jest(100km) ...ale tam studiowałam,wcześniej trochę pracowałam...a teraz syn studiuje i jakos tak emocjonalnie jesteśmy z tym miastem związani i często bywamy.Mamy tez w Łodzi sporo rodziny,,a Ty mieszkasz w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.05.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ach Aguś jak Wy macie dobrze , taka Mama po sąsiedzku to skarb Tak, tak Maju- szczególnie luby to docenia w weekendy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ach Aguś jak Wy macie dobrze , taka Mama po sąsiedzku to skarb To po mamie Aga odziedziczyła talent kulinarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts