Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja teraz, jak nigdy, sporo siedzę na necie, ale spowodowane to jest tym,że szukam pomysłu na taras i wjazd :confused:

Majeczko, no taras to poważna sprawa- tez jeszcze nie wiem czym go wyłożymy... może tez kamieniem jak przód?

Ale jaki masz kłopot z podjazdem? Szara kostka będzie super:yes::D Tylko wyrysuj sobie kształt podjazdu i wejścia do domku:)

Majeczko, no taras to poważna sprawa- tez jeszcze nie wiem czym go wyłożymy... może tez kamieniem jak przód?

Ale jaki masz kłopot z podjazdem? Szara kostka będzie super:yes::D Tylko wyrysuj sobie kształt podjazdu i wejścia do domku:)

Kształt podjazdu to już dawno jest ustalony :yes: a właściwie już nawet wyznaczony ... dawno temu zostały wkopane obrzeża, ich kolor nie do końca pasuje,ale stwierdziłam, że zostają :yes: Po obu stronach wjazdu są rabaty,więc myślę,że uda mi się te obrzeża zakamuflować :yes: A jedyny problem z wjazdem to taki,że nie wiedziałam czym go wyłożyć :D

Aaaa - taki problem to pikuś:lol2::lol2: Szara kostka będzie cudo- betonowa lub granitowa. Tylko, że ten granit jest sporo droższy- nie materiał, ale układanie:bash:

Właśnie ta granitowa bardzo mi się podoba, ale obawiam się jej z tego względu,że podobno ona ma duże nierówności a mi chodzi o bezpieczeństwo młodej jak będzie po niej pomykać rowerkiem :yes:

A układanie to nie problem ........... mój kochany mąż będzie układał :wave:

Właśnie ta granitowa bardzo mi się podoba, ale obawiam się jej z tego względu,że podobno ona ma duże nierówności a mi chodzi o bezpieczeństwo młodej jak będzie po niej pomykać rowerkiem :yes:

A układanie to nie problem ........... mój kochany mąż będzie układał :wave:

Maju, betonowa kostka jest o niebo równiejsza od granitowej:yes: Ale fajnie masz z tym mężem:cool: Mój nie ma ani sprzętu ani czasu:bash:

Ja uciekam- wpadnę wieczorkiem:D

Ja też fotki nie widziałam :cry:

buuu:bash:znowu przegapiłam :cry:

Dziewczynki powiedzcie tylko kiedy a na pewno wrzucę fotkę :)

zdrówka dla malutkiej :hug:

Majeczko zdrówka dla córci

Dzięki Dziewczynki ... muszę powiedzieć,że chyba udało nam się wyjść na prostą ... młoda cały dzisiejszy dzień już się dobrze czuła :)