mmajeczkaa 04.05.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Próbuję nadrobić wątki, bo dawno nic nie pisałam:bash: A ja teraz, jak nigdy, sporo siedzę na necie, ale spowodowane to jest tym,że szukam pomysłu na taras i wjazd Stolarz potwierdził- jutro ok. 10 będzie stół :popcorn: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A ja teraz, jak nigdy, sporo siedzę na necie, ale spowodowane to jest tym,że szukam pomysłu na taras i wjazd Majeczko, no taras to poważna sprawa- tez jeszcze nie wiem czym go wyłożymy... może tez kamieniem jak przód? Ale jaki masz kłopot z podjazdem? Szara kostka będzie super:yes: Tylko wyrysuj sobie kształt podjazdu i wejścia do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Majeczko, no taras to poważna sprawa- tez jeszcze nie wiem czym go wyłożymy... może tez kamieniem jak przód? Ale jaki masz kłopot z podjazdem? Szara kostka będzie super:yes: Tylko wyrysuj sobie kształt podjazdu i wejścia do domku:) Kształt podjazdu to już dawno jest ustalony a właściwie już nawet wyznaczony ... dawno temu zostały wkopane obrzeża, ich kolor nie do końca pasuje,ale stwierdziłam, że zostają Po obu stronach wjazdu są rabaty,więc myślę,że uda mi się te obrzeża zakamuflować A jedyny problem z wjazdem to taki,że nie wiedziałam czym go wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A jedyny problem z wjazdem to taki,że nie wiedziałam czym go wyłożyć Aaaa - taki problem to pikuś:lol2: Szara kostka będzie cudo- betonowa lub granitowa. Tylko, że ten granit jest sporo droższy- nie materiał, ale układanie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Aaaa - taki problem to pikuś:lol2: Szara kostka będzie cudo- betonowa lub granitowa. Tylko, że ten granit jest sporo droższy- nie materiał, ale układanie:bash: Właśnie ta granitowa bardzo mi się podoba, ale obawiam się jej z tego względu,że podobno ona ma duże nierówności a mi chodzi o bezpieczeństwo młodej jak będzie po niej pomykać rowerkiem A układanie to nie problem ........... mój kochany mąż będzie układał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Właśnie ta granitowa bardzo mi się podoba, ale obawiam się jej z tego względu,że podobno ona ma duże nierówności a mi chodzi o bezpieczeństwo młodej jak będzie po niej pomykać rowerkiem A układanie to nie problem ........... mój kochany mąż będzie układał Maju, betonowa kostka jest o niebo równiejsza od granitowej:yes: Ale fajnie masz z tym mężem:cool: Mój nie ma ani sprzętu ani czasu:bash: Ja uciekam- wpadnę wieczorkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.05.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 OK Dziewczynki moje kochane wrzucam na chwilkę ... tylko proszę się nie wystraszyć Edit: usunięte hej Majeczko, znowu mnie tak wiele ominęło, że też zawsze mnie nie ma jak być powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Bardzo proszę i nie ma Edytowane 4 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.05.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 :jawdrop::jawdrop: Aż tak źle ??? A mówiłam sobie ... Maja nie zamieszczaj tego zdjęcia :lol2: Usuwam ... Ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 no no moja droga, z taką prezencją to Twój luby niech Cię lepiej z domu nie wypuszcza.Laska z Ciebie nieziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 I Ty niby córeczkę rodziłaś? Srutu tutu, chyba jakąś surogatkę miałaś ślicznotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 no no moja droga, z taką prezencją to Twój luby niech Cię lepiej z domu nie wypuszcza. Laska z Ciebie nieziemska A dziękuje dziękuje ... jak to miło jak ktoś człowieka tak pochwali Ale bez przesady moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 I Ty niby córeczkę rodziłaś? Srutu tutu, chyba jakąś surogatkę miałaś ślicznotko :rotfl: No niestety tak dobrze to nie było :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 no no moja droga, z taką prezencją to Twój luby niech Cię lepiej z domu nie wypuszcza. Laska z Ciebie nieziemska potwierdzam na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.05.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 potwierdzam na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja też fotki nie widziałam buuu:bash:znowu przegapiłam Dziewczynki powiedzcie tylko kiedy a na pewno wrzucę fotkę zdrówka dla malutkiej Majeczko zdrówka dla córci Dzięki Dziewczynki ... muszę powiedzieć,że chyba udało nam się wyjść na prostą ... młoda cały dzisiejszy dzień już się dobrze czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Majeczko poszło, zaraz usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 maja jesteś jeszcze ? chyba wiem co musisz zrobić w ustawieniach, zeby Ci te zdjęcia prostio z kompa wskakiwały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 maja jesteś jeszcze ? chyba wiem co musisz zrobić w ustawieniach, zeby Ci te zdjęcia prostio z kompa wskakiwały!!! Jestem ... co tam wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts