Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja nie znoszę prasować:sick::sick: Jak coś jest z lycrą to już żelazka nie zobaczy, o ręcznikach dawno zapomniałam.

Całe szczęście, że luby nie chodzi na co dzień w koszulach tylko obowiązuje u nich w firmie sportowa elegancja:lol2::lol2:

Ja też prasuję tylko to co muszę :D Bo czyż jest sens prasować to czego nie muszę :D

Tak tak praktycznie większość ubrań wieszam

A to co innego, to wtedy może też bym prasowała zaraz po praniu ;)

No ja mam koleżankę która nawet majtki prasuje :jawdrop:

My mamy teraz takich nowych sąsiadów ... i ona się ostatnio mnie pyta: czy ja też codziennie mam takie stosy prasowania ... więc ja na nią oczy i nie wiem o co chodzi ... a ona do mnie,że ona wszystko prasuje nawet majtki :jawdrop::jawdrop: Myślałam,że padnę jak to usłyszałam :D

Ja z prac domowych absolutnie nie znoszę zmywać. Kiedyś zepsuła nam się zmywarka - katusze przechodziłam ;)

Ale pranie (właściwie efekt 'po', 'przed' mniej ;)), prasowanie bardzo lubię. Generalnie wszystko co związane z ubraniami. Nie prasuję ręczników ani bielizny, ale moja mama prasowała kiedyś WSZYSTKO :eek: Nie wiem jak znajdowała czas.

Ja z prac domowych absolutnie nie znoszę zmywać. Kiedyś zepsuła nam się zmywarka - katusze przechodziłam ;)

Ale pranie (właściwie efekt 'po', 'przed' mniej ;)), prasowanie bardzo lubię. Generalnie wszystko co związane z ubraniami. Nie prasuję ręczników ani bielizny, ale moja mama prasowała kiedyś WSZYSTKO :eek: Nie wiem jak znajdowała czas.

Ja chyba najbardziej ze wszystkiego to nie lubię odkurzania ;)

Szkoda życia na takie pierdoły:)

Też tak myślę Beatko :)