agawi74 04.05.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A Pani proszę Pani to gdzie była ??? W domku, ale jakoś ten tydzień taki luźny i dopiero się kapnęłam która jest godzina:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nazbierało się tego troszeczkę Dziewczyny śmiejcie się ... ale ja nigdy nie prasuję ciuchów po praniu :no: Prasuję dopiero przed wyjściem, daną rzecz, którą chcę założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dużo moich koleżank tez tak robi. Ja wolę od razu, przed wyjściem nigdy nie mam czasu Kiedyś miałam fioła i prasowałam wszystko nawet ręcznikiTeraz już poszłam po rozum do głowy i odpuściłam sobie prasowanie pajacyków, ręczników i innych pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 W domku, ale jakoś ten tydzień taki luźny i dopiero się kapnęłam która jest godzina:eek: A ... no chyba,że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja wolę od razu, przed wyjściem nigdy nie mam czasu Karolka ale przecież to się i tak ugniecie, no chyba,że wieszasz rzeczy ??? Kiedyś miałam fioła i prasowałam wszystko nawet ręczniki Wiesz,że jeszcze nie słyszałam żeby prasować ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A ja nie znoszę prasować:sick: Jak coś jest z lycrą to już żelazka nie zobaczy, o ręcznikach dawno zapomniałam. Całe szczęście, że luby nie chodzi na co dzień w koszulach tylko obowiązuje u nich w firmie sportowa elegancja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A ja nie znoszę prasować:sick: Jak coś jest z lycrą to już żelazka nie zobaczy, o ręcznikach dawno zapomniałam. Całe szczęście, że luby nie chodzi na co dzień w koszulach tylko obowiązuje u nich w firmie sportowa elegancja:lol2: Ja też prasuję tylko to co muszę Bo czyż jest sens prasować to czego nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Karolka ale przecież to się i tak ugniecie, no chyba,że wieszasz rzeczy ??? Wiesz,że jeszcze nie słyszałam żeby prasować ręczniki Tak tak praktycznie większość ubrań wieszam No ja mam koleżankę która nawet majtki prasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No ja mam koleżankę która nawet majtki prasuje Niezła aparatka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Tak tak praktycznie większość ubrań wieszam A to co innego, to wtedy może też bym prasowała zaraz po praniu No ja mam koleżankę która nawet majtki prasuje My mamy teraz takich nowych sąsiadów ... i ona się ostatnio mnie pyta: czy ja też codziennie mam takie stosy prasowania ... więc ja na nią oczy i nie wiem o co chodzi ... a ona do mnie,że ona wszystko prasuje nawet majtki :jawdrop: Myślałam,że padnę jak to usłyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dziewczynki ja już na oczka ledwo patrzę ... uciekam ... słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.05.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Miłych snów Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Paaa girls:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 maju jeszcze córy i męża nie pokazałaś do jutra pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 I sesja zdjęciowa była i się zmyła Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja z prac domowych absolutnie nie znoszę zmywać. Kiedyś zepsuła nam się zmywarka - katusze przechodziłam Ale pranie (właściwie efekt 'po', 'przed' mniej ), prasowanie bardzo lubię. Generalnie wszystko co związane z ubraniami. Nie prasuję ręczników ani bielizny, ale moja mama prasowała kiedyś WSZYSTKO Nie wiem jak znajdowała czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Moja mama też prasowała i prasuje do tej pory wszystko!!! nawet majtki! No cóż...nie mogę jej oduczyć A ja tak jak ty mmajeczko...kiedy ubieram:) Szkoda życia na takie pierdoły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 I sesja zdjęciowa była i się zmyła Niestety Ale na pewno jeszcze jakaś będzie Dzień dobry Witaj Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja z prac domowych absolutnie nie znoszę zmywać. Kiedyś zepsuła nam się zmywarka - katusze przechodziłam Ale pranie (właściwie efekt 'po', 'przed' mniej ), prasowanie bardzo lubię. Generalnie wszystko co związane z ubraniami. Nie prasuję ręczników ani bielizny, ale moja mama prasowała kiedyś WSZYSTKO Nie wiem jak znajdowała czas. Ja chyba najbardziej ze wszystkiego to nie lubię odkurzania Szkoda życia na takie pierdoły:) Też tak myślę Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 05.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 apropos prasowania wiedziałam, że coś jest ze mną nie takhttp://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Goofy_Ukochany_Goofy_733603.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts