mariola3108 07.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no no no, te płyty na taras są obłędne, nie dziwię się, że Ci w oko wpadły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mmajeczko, na ścieżki wybrałaś kostkę bardzo podobną kształtem do tej, którą mam u siebie.Muszę Cię uprzedzić o tym, że najbardziej praktyczna jest ta, która ma kanciasty brzegi układa się prawie na styk. Wszystkie wyokrąglenia brzegów, zwłaszcza zaokrąglone rogito miejsce do kiełkowania chwastów, ziemne owady robią w tych rogach gniazda.Wyrzucają piasek na wierzch ścieżki. A największą zmorą jest mech. Masakra.Ja już bym teraz takiej u siebie nie kładła, biedę z nią mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A największą zmorą jest mech. Masakra. Tolu, a ja się już nie mogę doczekać, kiedy u nas pojawi się mech pomiędzy kostkami:lol2: Tak samo jak patyna na dachu- już ją zaczyna być widać Hej Maja, piękne te płyty Libetu, ale chyba za jasne no i najtańsze też nie są ps. Czekam na fotki działeczki:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mmajeczko, na ścieżki wybrałaś kostkę bardzo podobną kształtem do tej, którą mam u siebie. największą zmorą jest mech. Masakra. Ja już bym teraz takiej u siebie nie kładła, biedę z nią mam. Tolu, a ja się już nie mogę doczekać, kiedy u nas pojawi się mech pomiędzy kostkami:lol2: Hmm ... i już sama nie wiem co o tej kostce mam myśleć Hej Maja, piękne te płyty Libetu, ale chyba za jasne no i najtańsze też nie są Właśnie boję się tego,że one są takie jasne Ale cenę sprawdzałam i powiem Ci,ze przyjemnie mnie zaskoczyła liczyłam,że są dużo droższe ... chyba widziałyśmy inną cenę ps. Czekam na fotki działeczki:popcorn::popcorn: Ale masz wymagania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 chyba widziałyśmy inną cenę Maju, ta podstawowa cena jest znośna, ale elementy koła już mniej;) a poz tym przy tarasie ponad 30 m i całym mnóstwie schodów- jak u nas- robi się niezła sumka. Ale masz wymagania ... OBIECAŁAŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) OK ... zdjęcia naszej " cudnej działki " ... działka ma 1000m ale przez to,że stoją na niej dwa domy,garaż i altana nie zostaje już zbyt dużo miejsca ...niestety Edytowane 6 Listopada 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.05.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, ależ masz ślicznego elfika http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/g010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Majeczko, ale słodka kruszynka z tej Twojej córcihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Ślicznahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/motylek.gif Aaaa działeczki mają potencjał Już tam widzę tą kosteczkę libetu, rabatki kwiatowe i inne cuda:rolleyes: Ale mieszkacie na tej pierwszej i ją będziecie pierwszą urządzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Niechcący skasowałam całego posta ... to jeszcze raz ... zdjęcia mojej córy... Skasowane Maju, ależ masz ślicznego elfika http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/g010.gif Majeczko, ale słodka kruszynka z tej Twojej córcihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Ślicznahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/motylek.gif Dzięki dziewczynki Już tam widzę tą kosteczkę libetu, rabatki kwiatowe i inne cuda:rolleyes: Wiesz,że ja też :lol2: Ale mieszkacie na tej pierwszej i ją będziecie pierwszą urządzać? Dokładnie tak Edytowane 9 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, ta podstawowa cena jest znośna, ale elementy koła już mniej;) a poz tym przy tarasie ponad 30 m i całym mnóstwie schodów- jak u nas- robi się niezła sumka. No tak u nas taras wyjdzie tak do 30m ale nie będzie żadnych schodów ... więc dlatego ta cena mnie nie przeraża ... no ale u Was to już co innego Aguś nie wiesz przypadkiem jak one zachowują się w użytkowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, śliczna ta Twoja Królewna. Taka krucha, delikatna i pełna wdzięku. Słodkości Agawi, Ty się o ten mech w kostce nie proś. Ja na początku też pisałam coś o patynie, szlachetnym starzeniu i takich tam. Już mi przeszło. Nie cierpię tych czarnych kożuchów, które rosną w siłę jak ciasto drożdżowe. Jak znasz jakiś sposób na ich zagładę to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Aguś nie wiesz przypadkiem jak one zachowują się w użytkowaniu??? Maju, to nie jest prawdziwy kamień, więc chyba impregnować ich nie trzeba. Do nich pasuje jasna fuga i ona na pewno czysta nie będzie:no: Chyba Psosin ma z nich taras, ale jej ostatnio nie widzę na FM:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nie cierpię tych czarnych kożuchów, które rosną w siłę jak ciasto drożdżowe. Poetyckie te czarne kożuchy:lol2: Tolu, pozostają Ci tylko środki na mech do kupienie w sklepach ogrodniczych, ale wiem, ze nie usuwają mchu całkiem, tylko zmieniają jego kolor z zielonego na brązowo-czarny. Nie wiem co gorsze. Można go po prostu też powycinać, ale i tak odroście, także chyba musisz pokochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witaj Maju,ja mam taras i schody wejściowe dokładnie w tych płytach, u mnie były impregnowane:yes:Póki co jestem zadowolona z swojego wyboru,bo choć trawy u mnie jeszcze nie ma i nosi się ziemia i kurzy to z utrzymaniem czystości nie mam jakiegoś większego problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 W życiu tego paskudztwa nie pokocham. Raz się porwałam na heroiczną walkę i przez tydzień nożem skrobałam te kożuchy, przepraszając kręgosłup za niezawinione katusze. Efekt pięknej czystej ścieżki potrwał miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Do nich pasuje jasna fuga i ona na pewno czysta nie będzie:no: Aguś u nas będą układane w technologi na sucho, więc żadną fugą się nie martwię Witaj Maju,ja mam taras i schody wejściowe dokładnie w tych płytach, u mnie były impregnowane:yes: Póki co jestem zadowolona z swojego wyboru,bo choć trawy u mnie jeszcze nie ma i nosi się ziemia i kurzy to z utrzymaniem czystości nie mam jakiegoś większego problemu:) MarJelka bardzo Ci dziękuję za tą wiadomość Nie masz pojęcia jak mnie ona ucieszyła Pędzę zobaczyć do Ciebie czy masz jakieś zdjęcia tarasu i schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Majeczko nie mam fotek,ale dostaję wiele próśb na priwa odnośne fotek tarasu, postaram się zrobić w tym tyg. i dam Ci znać jak już będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, śliczna ta Twoja Królewna. Taka krucha, delikatna i pełna wdzięku. Słodkości Dziękuję Tolu Majeczko nie mam fotek,ale dostaję wiele próśb na priwa odnośne fotek tarasu, postaram się zrobić w tym tyg. i dam Ci znać jak już będą Ok to czekam z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, widzę, że mamy kolejną słodką królewnę na forum Płyty tarasowe przepiękne. Podoba mi się zarówno kształt jak i kolor. Mam nadzieję, że spełnisz marzenie i będą Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, widzę, że mamy kolejną słodką królewnę na forum Ajć przez ten libet zapomniałam napisać że córcia prześliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts