Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Maju, widzę, że mamy kolejną słodką królewnę na forum :)

Ajć przez ten libet zapomniałam napisać że córcia prześliczna!:jawdrop:

Dzięki dziewczyny :)

Płyty tarasowe przepiękne. Podoba mi się zarówno kształt jak i kolor. Mam nadzieję, że spełnisz marzenie i będą Twoje ;)

One w moich marzeniach są już od dawna ... a dziś jak MarJelka napisała,że nie ma z nimi żadnego kłopotu to ostatecznie utwierdziło mnie w przekonaniu,że to dobry wybór ... z całą pewnością będę je miała :wave:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale masz śliczną pannę :wiggle:

Dzięki :)

Działeczka bardzo fajna, z potencjałem. Jak się pojawi kostka i taras to wszystko nabierze kształtu :) trawka szybko porośnie a drzewka i krzaczki już masz całkiem duże :) Płyty na taras bardzo ładne :yes:

Właśnie też tak myślę,że ta kostka i taras zmienią zupełnie jej wygląd .... teraz jeszcze tylko m musi mieć czas,żeby się za to zabrać i zrobić ;)

Te drzewka i krzaczki to jakieś starocie ... ale oczywiście zostają, tylko krzaczki dostana nową miejscówkę :yes:

Dziewczynki w ogóle to ta działka kiedyś kiedyś była strasznie ładna ... rosło na niej wiele dużych drzew,które tworzyło taką zieloną oazę spokoju ... qurczę nie wiem czy mam jakies zdjęcia bo bym Wam pokazała ... niestety dużo z tych drzew rosło w granicy działki i parę lat do tyłu jak stary płot odmówił posłuszeństwa i przeszedł na emeryturę trzeba je było wyciąć by postawić nowe ogrodzenie :bash: :bash:

Dziewczynki w ogóle to ta działka kiedyś kiedyś była strasznie ładna ... rosło na niej wiele dużych drzew,które tworzyło taką zieloną oazę spokoju ... qurczę nie wiem czy mam jakies zdjęcia bo bym Wam pokazała ... niestety dużo z tych drzew rosło w granicy działki i parę lat do tyłu jak stary płot odmówił posłuszeństwa i przeszedł na emeryturę trzeba je było wyciąć by postawić nowe ogrodzenie :bash: :bash:

Maju no trudno się mówi. Posadzisz nowe- na szczęście te liściaste dość szybko rosną. W przeciwieństwo do iglaków:spam:

Karolcia pewnie śpi bo zaraz do pracy chyba wstaje ;)

Pewnie tak:yes:

Maju no trudno się mówi. Posadzisz nowe- na szczęście te liściaste dość szybko rosną. W przeciwieństwo do iglaków:spam:

teraz to już za bardzo nie mam gdzie ... kiedyś wjazd był przez środek działki, teraz tak jak widziałaś idzie po płocie i na drzewa miejsca brak ... takie wielkie oczywiście :sick:

teraz to już za bardzo nie mam gdzie ... kiedyś wjazd był przez środek działki, teraz tak jak widziałaś idzie po płocie i na drzewa miejsca brak ... takie wielkie oczywiście :sick:

Coś tam jeszcze małego wciśniesz Maju:D A w tym roku planujecie jakieś zmiany, czy później?

YYhhhyyyy:yes::yes:

Więc tak ... wiem wiem nie zaczyna się zdanie od więc :D

Wstępnie zrobiłam sobie plan nasadzeń ... wypisałam wszystkie roślinki, nawet miałam Wam dzisiaj opisać co gdzie i jak,żebyście spojrzały na to chłodny okiem,ale już mi się nie chce :D Powoli chcemy zacząć nasadzenia ... ale ... no właśnie ale ... nie ma komu ze mną jechać po roślinki na razie :mad::mad: muszę jeszcze chwilkę poczekać :sick::sick: I koniecznie chcemy zrobić taras i ułożyć kostkę ... tylko nie wiem jak to będzie z czasem u mojego m, bo on teraz znowu bardzo zajęty :sick::sick: I takim właśnie sposobem wykańczanie góry rozpocznie się dopiero jesienią, ale tak szczerze to nawet mi to nie przeszkadza ... wolę się zająć teraz działeczką :yes::yes:

Może jakąś wizualkę machniesz z tymi roślinkami?:yes::D

Jak będę miała chwilkę ... to może może ... zobaczę :D

Koniecznie musisz jechać po roślinki- jak najszybciej, żeby już sobie rosły:cool:

Aguś nam się teraz trochę skomplikowało ... i z samochodów został nam tylko bus do jeżdżenia ... ja busem w dalszą drogę sama się nie wybiorę :no: M zapracowany ...Kuzyn na wyjeździe ... ech ... tak sobie po cichu myślę,że może w weekend się uda ... ale sama nie wiem :sick::sick::sick: