mmajeczkaa 07.05.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Maju, widzę, że mamy kolejną słodką królewnę na forum Ajć przez ten libet zapomniałam napisać że córcia prześliczna! Dzięki dziewczyny Płyty tarasowe przepiękne. Podoba mi się zarówno kształt jak i kolor. Mam nadzieję, że spełnisz marzenie i będą Twoje One w moich marzeniach są już od dawna ... a dziś jak MarJelka napisała,że nie ma z nimi żadnego kłopotu to ostatecznie utwierdziło mnie w przekonaniu,że to dobry wybór ... z całą pewnością będę je miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.05.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dziewczynki ja uciekam ... Spokojnej Nocki Wam życzę i słonecznego, cieplutkiego dnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 śliczna ta Twoja dziewucha a taras też chciałam taki jaśniutki ale mąż się nie zgodził, płytki które wybrałaś są po prostu piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 mmajeczko...córcia słodka i śliczna:) Ile ma lat? Może było a ja nie doczytałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 śliczna ta Twoja dziewucha mmajeczko...córcia słodka i śliczna:) Dzięki dziewczynki Ile ma lat? Może było a ja nie doczytałam? Beatko córcia w styczniu skończyła 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.05.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale masz śliczną pannę Działeczka bardzo fajna, z potencjałem. Jak się pojawi kostka i taras to wszystko nabierze kształtu trawka szybko porośnie a drzewka i krzaczki już masz całkiem duże Płyty na taras bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 To co dzisiaj robimy?:popcorn: Jakiś mały drineczek nam się należy po ciężkim dniuhttp://planetsmilies.net/eat-drink-smiley-5173.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jakiś mały drineczek nam się należy po ciężkim dniuhttp://planetsmilies.net/eat-drink-smiley-5173.gif Oj taaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Gdzie ta Karola- ona by zaraz jakąś imprezkę rozkręciła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale masz śliczną pannę Dzięki Działeczka bardzo fajna, z potencjałem. Jak się pojawi kostka i taras to wszystko nabierze kształtu trawka szybko porośnie a drzewka i krzaczki już masz całkiem duże Płyty na taras bardzo ładne Właśnie też tak myślę,że ta kostka i taras zmienią zupełnie jej wygląd .... teraz jeszcze tylko m musi mieć czas,żeby się za to zabrać i zrobić Te drzewka i krzaczki to jakieś starocie ... ale oczywiście zostają, tylko krzaczki dostana nową miejscówkę Dziewczynki w ogóle to ta działka kiedyś kiedyś była strasznie ładna ... rosło na niej wiele dużych drzew,które tworzyło taką zieloną oazę spokoju ... qurczę nie wiem czy mam jakies zdjęcia bo bym Wam pokazała ... niestety dużo z tych drzew rosło w granicy działki i parę lat do tyłu jak stary płot odmówił posłuszeństwa i przeszedł na emeryturę trzeba je było wyciąć by postawić nowe ogrodzenie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Gdzie ta Karola- ona by zaraz jakąś imprezkę rozkręciła:lol2: Karolcia pewnie śpi bo zaraz do pracy chyba wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dziewczynki w ogóle to ta działka kiedyś kiedyś była strasznie ładna ... rosło na niej wiele dużych drzew,które tworzyło taką zieloną oazę spokoju ... qurczę nie wiem czy mam jakies zdjęcia bo bym Wam pokazała ... niestety dużo z tych drzew rosło w granicy działki i parę lat do tyłu jak stary płot odmówił posłuszeństwa i przeszedł na emeryturę trzeba je było wyciąć by postawić nowe ogrodzenie :bash: Maju no trudno się mówi. Posadzisz nowe- na szczęście te liściaste dość szybko rosną. W przeciwieństwo do iglaków:spam: Karolcia pewnie śpi bo zaraz do pracy chyba wstaje Pewnie tak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Maju no trudno się mówi. Posadzisz nowe- na szczęście te liściaste dość szybko rosną. W przeciwieństwo do iglaków:spam: teraz to już za bardzo nie mam gdzie ... kiedyś wjazd był przez środek działki, teraz tak jak widziałaś idzie po płocie i na drzewa miejsca brak ... takie wielkie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 teraz to już za bardzo nie mam gdzie ... kiedyś wjazd był przez środek działki, teraz tak jak widziałaś idzie po płocie i na drzewa miejsca brak ... takie wielkie oczywiście Coś tam jeszcze małego wciśniesz Maju A w tym roku planujecie jakieś zmiany, czy później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Coś tam jeszcze małego wciśniesz Maju Małego na pewno tak A w tym roku planujecie jakieś zmiany, czy później? Chodzi Ci o nasadzenia na działce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Chodzi Ci o nasadzenia na działce ??? YYhhhyyyy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 YYhhhyyyy:yes: Więc tak ... wiem wiem nie zaczyna się zdanie od więc Wstępnie zrobiłam sobie plan nasadzeń ... wypisałam wszystkie roślinki, nawet miałam Wam dzisiaj opisać co gdzie i jak,żebyście spojrzały na to chłodny okiem,ale już mi się nie chce Powoli chcemy zacząć nasadzenia ... ale ... no właśnie ale ... nie ma komu ze mną jechać po roślinki na razie :mad: muszę jeszcze chwilkę poczekać :sick: I koniecznie chcemy zrobić taras i ułożyć kostkę ... tylko nie wiem jak to będzie z czasem u mojego m, bo on teraz znowu bardzo zajęty :sick: I takim właśnie sposobem wykańczanie góry rozpocznie się dopiero jesienią, ale tak szczerze to nawet mi to nie przeszkadza ... wolę się zająć teraz działeczką :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tak Maju, zajmijmy się działeczką, kostka i taras to męska robota:lol2: Może jakąś wizualkę machniesz z tymi roślinkami? Koniecznie musisz jechać po roślinki- jak najszybciej, żeby już sobie rosły:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Może jakąś wizualkę machniesz z tymi roślinkami? Jak będę miała chwilkę ... to może może ... zobaczę Koniecznie musisz jechać po roślinki- jak najszybciej, żeby już sobie rosły:cool: Aguś nam się teraz trochę skomplikowało ... i z samochodów został nam tylko bus do jeżdżenia ... ja busem w dalszą drogę sama się nie wybiorę M zapracowany ...Kuzyn na wyjeździe ... ech ... tak sobie po cichu myślę,że może w weekend się uda ... ale sama nie wiem :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Maju, trzymam kciuki, żeby się udało:yes: Będziemy miały co oglądać, a Ty pielęgnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts