Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju, to nie jest prawdziwy kamień, więc chyba impregnować ich nie trzeba. Do nich pasuje jasna fuga i ona na pewno czysta nie będzie:no: Chyba Psosin ma z nich taras, ale jej ostatnio nie widzę na FM:confused:

Aga a mnie facet w Libecie w poniedziałek mówił że się właśnie impregnuje :jawdrop: sama się zdziwiłam

Mówił że byl u klienta po takim 2 krotnym posmarowniu jakimś specyfikiem i płyty wyglądały super - nie tak jak na zdjęciu w klejonym prze ze mnie.

Ale z kolei powiedział że pisakowca się nie impregnuje - prawda to :o - może mu sie pokićkało :sick:

Witaj Maju,ja mam taras i schody wejściowe dokładnie w tych płytach, u mnie były impregnowane:yes:

o widzisz a jednak prawda :yes:

Marta dasz mi też znać o Libecie u Ciebie???

One w moich marzeniach są już od dawna ... a dziś jak MarJelka napisała,że nie ma z nimi żadnego kłopotu to ostatecznie utwierdziło mnie w przekonaniu,że to dobry wybór ... z całą pewnością będę je miała :wave:

proszę jaka szybka decyzja :):wave::wave:

Maju super że kostka też wybrana , masz problem z głowy (tak jak ja :lol2:)

Córa przesłodka :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Buziaki i miłego dnia kochana :hug:

Aga a mnie facet w Libecie w poniedziałek mówił że się właśnie impregnuje :jawdrop: sama się zdziwiłam

Mówił że byl u klienta po takim 2 krotnym posmarowniu jakimś specyfikiem i płyty wyglądały super - nie tak jak na zdjęciu w klejonym prze ze mnie.

Ale z kolei powiedział że pisakowca się nie impregnuje - prawda to :o - może mu sie pokićkało :sick:

Aguś, o tym Libecie to nie wiem- Marta pisała, ze impregnowała. Ale wiem, że piaskowiec to koniecznie i obowiązkowo:yes::yes: Bez impregnatu będzie wyglądał koszmarnie:sick: Chyba się panu coś pokićkało:rotfl:

Hej Maja:bye:

Hej Maja:bye:

Cześć Aguś :wiggle:

Maju gdzie ja chodziłam, że zdjęć wcześniej nie widziałam.

Nie mam pojęcia :no:

fajna działka, tak zieloniutko i chwastu wogóle nie ma.

No zielono to faktycznie jest ... a chwasty starałam się wypielić ... ale zapewniam Cię,że ogólnie jest jeden wielki pier...... :sick:

a córa śliczna, słodziutka księżniczka, już widzę jak by moi chłopcy popisywali się przy niej.

Dziękuję ... Słońce to musimy ich ze sobą poznać :D

Majeczko za chwilę wkleję wejście - schody obłożone libetem,

To super już biegnę do Ciebie :wiggle:

tarasu nie zrobiłam bo mi syn rozsypał po całym ziemię i nie chciało mi sie dzisiaj sprzątać:p Obfocę taras również, ale na weekendzie.

Ok ja poczekam spokojnie i tak jeszcze nie będę zamawiać ;)

Dziewczynki mam pytanko ... powiedzcie proszę czy ta kostka pasuje w ogóle do tych płyt tarasowych ... czy to będzie dobrze razem wyglądać ... ;)

http://www.skladpodbielski.skleppsb.com.pl/product_picture/full_size/20e042f690c0d1de683c5017c5b3fb73.jpg

stąd::http://www.skladpodbielski.skleppsb..../nostalit.html

http://static.e-ogrodek.pl/vcards/products/443f_baza-firm_1_jpg_plyty-venetia-libet-impressio-mt02856a_3.jpg

stąd:http://www.e-ogrodek.pl/firma/443,libet-sp-z-o-o

Myślę, że będzie pasowała:yes: skoro u mnie tez szarość i grafit pasuje:rolleyes:

Dzięki Martuś za opinię ... to super ... nie muszę już nic innego szukać ... w takim razie jeżeli tylko M będzie miał wolną sobotę jedziemy na rozeznanie :wiggle:

Poza tym te płyty libet mają tak uniwersalny niezobowiązujący, jaśniutki kolor, że chyba nie ma takiej kostki która by do nich nie

pasowała;)

Tak mi się coś uroiło,że może nie będą pasować ... wolałam Was spytać o zdanie ... zresztą ja muszę wszystko zawsze na części pierwsze rozkminić zanim coś kupię :lol2:

Hejka Maju

ja mam szarą i grafitową kostke z Libetu, chciałam beżową/pisakową, no ale cena jednak większa, a u mnie ponad 200m2 kostki wyszło, więc jest szara do beżowej elewacji i mam to dziś we nosie ;) na tarasiepłytki beżowe a schody do ogrodu będą właśnie z kostki szarej...

więc nic sie nie martw, będzie piknie