agawi74 08.05.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Maju, ja spadam, bo padamhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/yawning.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-on-keyboard.gif Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Maju, trzymam kciuki, żeby się udało:yes: Będziemy miały co oglądać, a Ty pielęgnować Ja lubię taką pracę na działce ... dla mnie to najlepszy odpoczynek Aguśka ja też już uciekam ... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.05.2012 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Maju, to nie jest prawdziwy kamień, więc chyba impregnować ich nie trzeba. Do nich pasuje jasna fuga i ona na pewno czysta nie będzie:no: Chyba Psosin ma z nich taras, ale jej ostatnio nie widzę na FM:confused: Aga a mnie facet w Libecie w poniedziałek mówił że się właśnie impregnuje sama się zdziwiłam Mówił że byl u klienta po takim 2 krotnym posmarowniu jakimś specyfikiem i płyty wyglądały super - nie tak jak na zdjęciu w klejonym prze ze mnie. Ale z kolei powiedział że pisakowca się nie impregnuje - prawda to - może mu sie pokićkało Witaj Maju,ja mam taras i schody wejściowe dokładnie w tych płytach, u mnie były impregnowane:yes: o widzisz a jednak prawda Marta dasz mi też znać o Libecie u Ciebie??? One w moich marzeniach są już od dawna ... a dziś jak MarJelka napisała,że nie ma z nimi żadnego kłopotu to ostatecznie utwierdziło mnie w przekonaniu,że to dobry wybór ... z całą pewnością będę je miała proszę jaka szybka decyzja :wave: Maju super że kostka też wybrana , masz problem z głowy (tak jak ja ) Córa przesłodka :rolleyes: Buziaki i miłego dnia kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aga a mnie facet w Libecie w poniedziałek mówił że się właśnie impregnuje sama się zdziwiłam Mówił że byl u klienta po takim 2 krotnym posmarowniu jakimś specyfikiem i płyty wyglądały super - nie tak jak na zdjęciu w klejonym prze ze mnie. Ale z kolei powiedział że pisakowca się nie impregnuje - prawda to - może mu sie pokićkało Aguś, o tym Libecie to nie wiem- Marta pisała, ze impregnowała. Ale wiem, że piaskowiec to koniecznie i obowiązkowo:yes: Bez impregnatu będzie wyglądał koszmarnie:sick: Chyba się panu coś pokićkało:rotfl: Hej Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.05.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Maju gdzie ja chodziłam, że zdjęć wcześniej nie widziałam. fajna działka, tak zieloniutko i chwastu wogóle nie ma.a córa śliczna, słodziutka księżniczka, już widzę jak by moi chłopcy popisywali się przy niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Hej Maja Cześć Aguś Maju gdzie ja chodziłam, że zdjęć wcześniej nie widziałam. Nie mam pojęcia fajna działka, tak zieloniutko i chwastu wogóle nie ma. No zielono to faktycznie jest ... a chwasty starałam się wypielić ... ale zapewniam Cię,że ogólnie jest jeden wielki pier...... a córa śliczna, słodziutka księżniczka, już widzę jak by moi chłopcy popisywali się przy niej. Dziękuję ... Słońce to musimy ich ze sobą poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Majeczko za chwilę wkleję wejście - schody obłożone libetem, tarasu nie zrobiłam bo mi syn rozsypał po całym ziemię i nie chciało mi sie dzisiaj sprzątać Obfocę taras również, ale na weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Majeczko za chwilę wkleję wejście - schody obłożone libetem, To super już biegnę do Ciebie tarasu nie zrobiłam bo mi syn rozsypał po całym ziemię i nie chciało mi sie dzisiaj sprzątać Obfocę taras również, ale na weekendzie. Ok ja poczekam spokojnie i tak jeszcze nie będę zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dziewczynki mam pytanko ... powiedzcie proszę czy ta kostka pasuje w ogóle do tych płyt tarasowych ... czy to będzie dobrze razem wyglądać ... http://www.skladpodbielski.skleppsb.com.pl/product_picture/full_size/20e042f690c0d1de683c5017c5b3fb73.jpg stąd::http://www.skladpodbielski.skleppsb..../nostalit.html http://static.e-ogrodek.pl/vcards/products/443f_baza-firm_1_jpg_plyty-venetia-libet-impressio-mt02856a_3.jpg stąd:http://www.e-ogrodek.pl/firma/443,libet-sp-z-o-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Maju ta kostka jest w kolorze jasna szarość +grafit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Maju ta kostka jest w kolorze jasna szarość +grafit? Tak chcę szarość + grafit ... ale czy ta szarość jest jasna to nie wiem, jeszcze nie byłam jej oglądać ... no ale na zdjęciach wygląda na jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tu znalazłam zdjęcie tej kostki z oferty ... zdecydowanie wygląda na jasną szarą http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwV8WgpqVjG3VAyHRBaODT_lIkx30iAcXNqBDfVqA0wCFsDM09eg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jestem:lol: Maju, kostka powinna pasować:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Myślę, że będzie pasowała:yes: skoro u mnie tez szarość i grafit pasuje:rolleyes:Poza tym te płyty libet mają tak uniwersalny niezobowiązujący, jaśniutki kolor, że chyba nie ma takiej kostki która by do nich nie pasowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jestem:lol: O Pani Prezes się pojawiła Maju, kostka powinna pasować:wiggle: Myślisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Myślę, że będzie pasowała:yes: skoro u mnie tez szarość i grafit pasuje:rolleyes: Dzięki Martuś za opinię ... to super ... nie muszę już nic innego szukać ... w takim razie jeżeli tylko M będzie miał wolną sobotę jedziemy na rozeznanie Poza tym te płyty libet mają tak uniwersalny niezobowiązujący, jaśniutki kolor, że chyba nie ma takiej kostki która by do nich nie pasowała;) Tak mi się coś uroiło,że może nie będą pasować ... wolałam Was spytać o zdanie ... zresztą ja muszę wszystko zawsze na części pierwsze rozkminić zanim coś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Poza tym te płyty libet mają tak uniwersalny niezobowiązujący, jaśniutki kolor, że chyba nie ma takiej kostki która by do nich nie pasowała;) Święte słowa:yes: O Pani Prezes się pojawiła KONTROLA:rotfl: Myślisz ??? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 KONTROLA:rotfl: I co kontrola wywnioskowała po przeprowadzonej kontroli ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.05.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Hejka Maju ja mam szarą i grafitową kostke z Libetu, chciałam beżową/pisakową, no ale cena jednak większa, a u mnie ponad 200m2 kostki wyszło, więc jest szara do beżowej elewacji i mam to dziś we nosie na tarasie są płytki beżowe a schody do ogrodu będą właśnie z kostki szarej... więc nic sie nie martw, będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 I co kontrola wywnioskowała po przeprowadzonej kontroli ??? :lol2: ... że aktywność uczestników klubu maleje:spam::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts