mmajeczkaa 09.05.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Hejka Maju ja mam szarą i grafitową kostke z Libetu, chciałam beżową/pisakową, no ale cena jednak większa, a u mnie ponad 200m2 kostki wyszło, więc jest szara do beżowej elewacji i mam to dziś we nosie na tarasie są płytki beżowe a schody do ogrodu będą właśnie z kostki szarej... więc nic sie nie martw, będzie piknie My też w pierwszej wersji chcieliśmy inną kostkę tez szarą ale inny model ... ale,że u nas też około 200m to tamta ze względu na cenę odpadła w przedbiegach Bardzo ładne te płytki na Twoim tarasie Dzięki za opinię jak to dobrze,że na Was zawsze można liczyć i na to,że spojrzycie na wszystko chłodnym okiem ... że aktywność uczestników klubu maleje:spam::mad: Wiesz do takiego samego wniosku właśnie przed chwilą doszłam :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Wiesz do takiego samego wniosku właśnie przed chwilą doszłam :mad: Coś trzeba z tym zrobićhttp://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_hysteric.gif U nas też kostki było ponad 200m:o niestety kupiliśmy tą droższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Coś trzeba z tym zrobićhttp://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_hysteric.gif NAGANY NAGANY NAGANY IM POWLEPIAĆ ... tylko czy to coś da ??? :rotfl: U nas też kostki było ponad 200m:o Serio? niestety kupiliśmy tą droższą No nie mi się cena tej droższej absolutnie nie podobała ... 20 000 za kostkę :o Uważam,że to wielka przesada ... dla mnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 NAGANY NAGANY NAGANY IM POWLEPIAĆ ... tylko czy to coś da ??? :rotfl: Już szykuję stosowne laurkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/eusa_dance.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Serio? Serio:sick: No nie mi się cena tej droższej absolutnie nie podobała ... 20 000 za kostkę :o Uważam,że to wielka przesada ... dla mnie oczywiście O tak, u nas jakoś tak wyszło 20 tys + robocizna Przesada, ale co było robić? Błota nie polubiliśmy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 O tak, u nas jakoś tak wyszło 20 tys + robocizna Przesada, ale co było robić? Błota nie polubiliśmy:lol2: Aguś to ta kostka była tyle droższa niż teraz ??? Wiesz ja doszłam do wniosku,że w tej chwili jest tyle pięknych kostek,że naprawdę nie trzeba wydawać tyle kasy ale gdybym miała kasy ponad stan to mogłabym i dużo więcej wydać ... tylko czy tak naprawdę jest sens ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aguś to ta kostka była tyle droższa niż teraz ??? A ile jest teraz Maju? bo ja już nie pamiętam... tylko mówimy o tej liść jesienny, szara była tańsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.05.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mnie tez się nie uśmiechało brodzić w błocie ,,,odżałowaliśmy (nie powiem ile) i teraz już nie brodzimy u nas na działce .ale co z tego jak przed wjazdem jest tylko droga gruntowa i cały piach się na kostkę wwozi.Na razie nie ma szans ,by nam jakąś drogę utwardzili ,przyjedzie chyba zrobić samemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mnie tez się nie uśmiechało brodzić w błocie ,,,odżałowaliśmy (nie powiem ile) . No tak u Was jest granitowa, więc robocizna sporo droższa i ilość większa... U nas na szczęście jest droga asfaltowa- tyle dobrego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 .. U nas na szczęście jest droga asfaltowa- tyle dobrego;) Super macie ,,,ta nasz gruntowa okazuje się ,ze jesrt drogą wojewódzką i urząd Gminy nie ma nic c do tego a z kolie rejon dróg nie ma kasy na moje fanaberie...Niby nie jest to długi odcinek ,ale wkurza ,bo cały piach na kołach wwozimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A ile jest teraz Maju? bo ja już nie pamiętam... tylko mówimy o tej liść jesienny, szara była tańsza;) Tak Aguś wiem,że mówimy o jesiennym liściu ... teraz cena tej kostki zaczyna się od 45 zł Mnie tez się nie uśmiechało brodzić w błocie ,,,odżałowaliśmy (nie powiem ile) i teraz już nie brodzimy u nas na działce .ale co z tego jak przed wjazdem jest tylko droga gruntowa i cały piach się na kostkę wwozi.Na razie nie ma szans ,by nam jakąś drogę utwardzili ,przyjedzie chyba zrobić samemu... Beatko ja tez chciałam granit i na niego mogłabym więcej odżałować ... ale zrezygnowaliśmy z niego ze względu na młodą Uff jak to dobrze,że my przy asfaltówce mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Super macie ,,,ta nasz gruntowa okazuje się ,ze jesrt drogą wojewódzką i urząd Gminy nie ma nic c do tego a z kolie rejon dróg nie ma kasy na moje fanaberie...Niby nie jest to długi odcinek ,ale wkurza ,bo cały piach na kołach wwozimy. A nie możecie złożyć się z sąsiadami na szutrową chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tak Aguś wiem,że mówimy o jesiennym liściu ... teraz cena tej kostki zaczyna się od 45 zł Maju już pamiętam- my płaciliśmy po 55zł- to była najtańsza propozycja wtedy. Mieliśmy chyba 230 m i z robocizną i materiałem- piach + cement wyszło ponad 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.05.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tak naprawdę to ja mam jednego sąsiada ,który był tam pierwszy i ma jakotakie utwardzenie..odcinek od niego do mnie już niestety nie jest .Nie chcemy robić póki co na własną rękę ,bo kilka działek dalej buduje się dom i niedawno obok nas rozkopywali drogę chcąc doprowadzić media ...więc nie wiadomo ile razy jeszcze będzie rozkopywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Maju już pamiętam- my płaciliśmy po 55zł- to była najtańsza propozycja wtedy. Mieliśmy chyba 230 m i z robocizną i materiałem- piach + cement wyszło ponad 20 tys. A widzisz Aguś nie zrozumiałyśmy się ... ja mówiłam o samej cenie kostki nie wliczałam do tego piachu,cementu,robocizny Chodziło mi,że przesadą jest wydawać 20 000 za SAMĄ KOSTKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tak naprawdę to ja mam jednego sąsiada ,który był tam pierwszy i ma jakotakie utwardzenie..odcinek od niego do mnie już niestety nie jest .Nie chcemy robić póki co na własną rękę ,bo kilka działek dalej buduje się dom i niedawno obok nas rozkopywali drogę chcąc doprowadzić media ...więc nie wiadomo ile razy jeszcze będzie rozkopywane. W takiej sytuacji musicie czekać- ja już się wszyscy wybudują, to chętnie się złożą na utwardzenie:wiggle: Teraz szkoda kasy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Chodziło mi,że przesadą jest wydawać 20 000 za SAMĄ KOSTKĘ Maju, a z czego te droższe kostki były? I po ile? bo nawet granitowa wychodzi ok. 50 zł/m2, tylko robocizna dużo drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Maju, a z czego te droższe kostki były? I po ile? bo nawet granitowa wychodzi ok. 50 zł/m2, tylko robocizna dużo drożej... Aguś zabij nie pamiętam z czego one były, pamiętam tylko,że naśladowały granit ... a ceny tych kostek wahały się od 80 paru zł wzwyż ... nam akurat spodobała się taka za prawie 100 ... no przesada po prostu przesada ... tyle kasy za kostkę :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja się ewakuuję .... DOBREJ NOCKI ... BUZIOLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aguś zabij nie pamiętam z czego one były, pamiętam tylko,że naśladowały granit ... a ceny tych kostek wahały się od 80 paru zł wzwyż ... nam akurat spodobała się taka za prawie 100 ... no przesada po prostu przesada ... tyle kasy za kostkę :bash: To rzeczywiście sporo:o:o i chyba nie warto:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja się ewakuuję .... DOBREJ NOCKI ... BUZIOLE Pa Majuhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/th_0girl157.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/cmok.GIF Ja też zaraz spadam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts