Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Hejka Maju

ja mam szarą i grafitową kostke z Libetu, chciałam beżową/pisakową, no ale cena jednak większa, a u mnie ponad 200m2 kostki wyszło, więc jest szara do beżowej elewacji i mam to dziś we nosie ;) na tarasiepłytki beżowe a schody do ogrodu będą właśnie z kostki szarej...

więc nic sie nie martw, będzie piknie

My też w pierwszej wersji chcieliśmy inną kostkę tez szarą ale inny model ... ale,że u nas też około 200m to tamta ze względu na cenę odpadła w przedbiegach ;)

Bardzo ładne te płytki na Twoim tarasie :yes:

Dzięki za opinię jak to dobrze,że na Was zawsze można liczyć i na to,że spojrzycie na wszystko chłodnym okiem :D

... że aktywność uczestników klubu maleje:spam::mad::mad:

Wiesz do takiego samego wniosku właśnie przed chwilą doszłam :mad::mad:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz do takiego samego wniosku właśnie przed chwilą doszłam :mad::mad:

Coś trzeba z tym zrobićhttp://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_hysteric.gif:lol2:

U nas też kostki było ponad 200m:o niestety kupiliśmy tą droższą:spam:

Coś trzeba z tym zrobićhttp://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_hysteric.gif:lol2:

NAGANY NAGANY NAGANY IM POWLEPIAĆ ... tylko czy to coś da ??? :rotfl: :rotfl:

U nas też kostki było ponad 200m:o

Serio? :o

niestety kupiliśmy tą droższą:spam:

No nie mi się cena tej droższej absolutnie nie podobała ... 20 000 za kostkę :o :o Uważam,że to wielka przesada ... dla mnie oczywiście ;)

NAGANY NAGANY NAGANY IM POWLEPIAĆ ... tylko czy to coś da ??? :rotfl: :rotfl:

Już szykuję stosowne laurkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/eusa_dance.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Serio? :o

Serio:sick:

No nie mi się cena tej droższej absolutnie nie podobała ... 20 000 za kostkę :o :o Uważam,że to wielka przesada ... dla mnie oczywiście ;)

O tak, u nas jakoś tak wyszło 20 tys + robocizna :spam: Przesada, ale co było robić? Błota nie polubiliśmy:lol2:

O tak, u nas jakoś tak wyszło 20 tys + robocizna :spam: Przesada, ale co było robić? Błota nie polubiliśmy:lol2:

Aguś to ta kostka była tyle droższa niż teraz ??? :o

Wiesz ja doszłam do wniosku,że w tej chwili jest tyle pięknych kostek,że naprawdę nie trzeba wydawać tyle kasy :no: ale gdybym miała kasy ponad stan to mogłabym i dużo więcej wydać ... tylko czy tak naprawdę jest sens ??? ;)

Mnie tez się nie uśmiechało brodzić w błocie ,,,odżałowaliśmy (nie powiem ile) i teraz już nie brodzimy u nas na działce .ale co z tego jak przed wjazdem jest tylko droga gruntowa i cały piach się na kostkę wwozi.Na razie nie ma szans ,by nam jakąś drogę utwardzili ,przyjedzie chyba zrobić samemu...

.. U nas na szczęście jest droga asfaltowa- tyle dobrego;)

Super macie ,,,ta nasz gruntowa okazuje się ,ze jesrt drogą wojewódzką i urząd Gminy nie ma nic c do tego a z kolie rejon dróg nie ma kasy na moje fanaberie...Niby nie jest to długi odcinek ,ale wkurza ,bo cały piach na kołach wwozimy.

A ile jest teraz Maju? bo ja już nie pamiętam... tylko mówimy o tej liść jesienny, szara była tańsza;)

Tak Aguś wiem,że mówimy o jesiennym liściu ... teraz cena tej kostki zaczyna się od 45 zł :yes:

Mnie tez się nie uśmiechało brodzić w błocie ,,,odżałowaliśmy (nie powiem ile) i teraz już nie brodzimy u nas na działce .ale co z tego jak przed wjazdem jest tylko droga gruntowa i cały piach się na kostkę wwozi.Na razie nie ma szans ,by nam jakąś drogę utwardzili ,przyjedzie chyba zrobić samemu...

Beatko ja tez chciałam granit i na niego mogłabym więcej odżałować ... ale zrezygnowaliśmy z niego ze względu na młodą ;) Uff jak to dobrze,że my przy asfaltówce mieszkamy ;)

Super macie ,,,ta nasz gruntowa okazuje się ,ze jesrt drogą wojewódzką i urząd Gminy nie ma nic c do tego a z kolie rejon dróg nie ma kasy na moje fanaberie...Niby nie jest to długi odcinek ,ale wkurza ,bo cały piach na kołach wwozimy.

A nie możecie złożyć się z sąsiadami na szutrową chociaż?:rolleyes:

Tak Aguś wiem,że mówimy o jesiennym liściu ... teraz cena tej kostki zaczyna się od 45 zł :yes:

Maju już pamiętam- my płaciliśmy po 55zł- to była najtańsza propozycja wtedy. Mieliśmy chyba 230 m i z robocizną i materiałem- piach + cement wyszło ponad 20 tys.:sick:

Tak naprawdę to ja mam jednego sąsiada ,który był tam pierwszy i ma jakotakie utwardzenie..odcinek od niego do mnie już niestety nie jest .Nie chcemy robić póki co na własną rękę ,bo kilka działek dalej buduje się dom i niedawno obok nas rozkopywali drogę chcąc doprowadzić media ...więc nie wiadomo ile razy jeszcze będzie rozkopywane.

Maju już pamiętam- my płaciliśmy po 55zł- to była najtańsza propozycja wtedy. Mieliśmy chyba 230 m i z robocizną i materiałem- piach + cement wyszło ponad 20 tys.:sick:

A widzisz Aguś nie zrozumiałyśmy się ... ja mówiłam o samej cenie kostki nie wliczałam do tego piachu,cementu,robocizny :no:

Chodziło mi,że przesadą jest wydawać 20 000 za SAMĄ KOSTKĘ :yes:

Tak naprawdę to ja mam jednego sąsiada ,który był tam pierwszy i ma jakotakie utwardzenie..odcinek od niego do mnie już niestety nie jest .Nie chcemy robić póki co na własną rękę ,bo kilka działek dalej buduje się dom i niedawno obok nas rozkopywali drogę chcąc doprowadzić media ...więc nie wiadomo ile razy jeszcze będzie rozkopywane.

W takiej sytuacji musicie czekać- ja już się wszyscy wybudują, to chętnie się złożą na utwardzenie:wiggle:

Teraz szkoda kasy:sick:

Maju, a z czego te droższe kostki były? I po ile?:jawdrop: bo nawet granitowa wychodzi ok. 50 zł/m2, tylko robocizna dużo drożej...

Aguś zabij nie pamiętam z czego one były, pamiętam tylko,że naśladowały granit ... a ceny tych kostek wahały się od 80 paru zł wzwyż ... nam akurat spodobała się taka za prawie 100 ... no przesada po prostu przesada ... tyle kasy za kostkę :bash: :bash:

Aguś zabij nie pamiętam z czego one były, pamiętam tylko,że naśladowały granit ... a ceny tych kostek wahały się od 80 paru zł wzwyż ... nam akurat spodobała się taka za prawie 100 ... no przesada po prostu przesada ... tyle kasy za kostkę :bash: :bash:

To rzeczywiście sporo:o:o i chyba nie warto:no: