karolek59 12.05.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Cześć Maju Przybyłam poczytać co tam ciekawego a tu nadal temat kwiatowo- ogrodowy Ja się nie wypowiadam bo się na tym nie znam Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.05.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Cześć Maju Pozdrówki Hejka Karolcia Ja właśnie weszłam na fm bo już mnie cholera w domu bierze ... od rana PADA PADA I PADA :mad: A temat kwiatowo-ogrodowy to podejrzewam,że jeszcze długo będzie Co słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Tak też myślę że ten temat jeszcze się będzie ciągnął ja za rok zwrócę sie do /was o porady teraz nie mam na to czasu:no: A u mnie stara bieda . Praca ,praca , praca już się wdrożyłam w nocny tryb życia Pogoda dzisiaj straszna Ja zaraz zmykam na ślub sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.05.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Tak też myślę że ten temat jeszcze się będzie ciągnął ja za rok zwrócę sie do /was o porady teraz nie mam na to czasu:no: Nie ma problemu ... na pewno chętnie pomożemy A u mnie stara bieda . Praca ,praca , praca już się wdrożyłam w nocny tryb życia Biedactwo Ja zaraz zmykam na ślub sąsiadki Uuuuu na ślub to strasznie kiepska pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.05.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 SŁONECZNEJ CIEPŁEJ NIEDZIELI WSZYSTKIM ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wzajemnie Maju Ja czekam aż mi paznokcie wyschną i tez zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 U nas też kostki było ponad 200m:o niestety kupiliśmy tą droższą A u nas dzkięi temu że kostki jest tyyyyyyyyyyle - to cena zmalała jak za najtańszą - ale taj jak pisze jest jej tyle że i tak zapłacimy... przed wjazdem jest tylko droga gruntowa i cały piach się na kostkę wwozi.Na razie nie ma szans ,by nam jakąś drogę utwardzili ,przyjedzie chyba zrobić samemu... Beatko my tez się będziemy borykac z tym samy problemem nie wiadomo ile Czytam o tej kostce za około 100 - szkoda że nie zapisałaś Maju bo bym z ciekawości aż zobaczyła Maju pomysł obsadzenie frontu - super Będę co nieco zgapiać A wiesz,że myślałam żeby tam dać bukszpany i formować je w kulę ... strasznie mi się podobają w takiej postaci ... myślisz,że będą fajnie wyglądać wplecione w tą kompozycję ??? mogą fajnie wyglądać - ale żeby Ci ich nie gwizdnęli - bo to chodliwy towar na wagę złota - jeszcze jak je ładnie uformujesz i będziesz tak prowadzić - to raz dwa Ci znikną Myślę, ze tak- tym bardziej, ze obie na to samo wpadłyśmy I na dodatek są już odmiany, które rosną kuliste bez przycinania. Np. http://allegro.pl/bukszpan-kulisty-sadzonka-35cm-sr-wysoka-jakosc-i2337001199.html :jawdrop: ale jaja tylko czy urośnie taki ładny idelany ? - chyba i Wy piszecie u mnie że wątek pędzi - ostatnine 2 strony przebiegłam bo dzieciaki wołają Udanej niedzieli życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 :jawdrop: ale jaja tylko czy urośnie taki ładny idelany ? - chyba Nie wiedziałaś Aguś?:D:lol2: Może tak idealnie nie urośnie, ale na pewno trzeba go mniej przycinać Hej Maju, zostawiam ślad, ze byłam:D:D Jestem padnięta- byliśmy dzisiaj na imieninach babci i były tam słodkie łobuziaki-bliźniaki w wieku 1,5 roku:sick: Wyobrażasz sobie, co się działo jak dwóch takich ancymonów na raz rozbiega się każdy w inną stronę i łapie w łapki wszystko co im wpadnie:lol2: Wszystkie ciocie poszły w ruch:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dzień dobry! Nic mądrego nie napiszę, bo cały czas ogrodowe tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dziewczynki mam dzisiaj dzień LENIA ... jako,że w weekend musiałam trochę popracować to dzisiaj mam labę ... i chyba wykorzystam ją na buszowanie po ogrodach :D Czytam o tej kostce za około 100 - szkoda że nie zapisałaś Maju bo bym z ciekawości aż zobaczyła Ja ją miałam zapisaną, ale teraz już raczej jej nie znajdę ... i dobrze już wcale nie chcę jej oglądać Maju pomysł obsadzenie frontu - super Będę co nieco zgapiać No u nas to akurat nie jest front domu ... nasz dom stoi bokiem do ulicy A zgapiać możesz ile tylko chcesz ... jak by co to pytaj ... zawsze coś chętnie podpowiem o ile będę umiała mogą fajnie wyglądać - ale żeby Ci ich nie gwizdnęli - bo to chodliwy towar na wagę złota - jeszcze jak je ładnie uformujesz i będziesz tak prowadzić - to raz dwa Ci znikną Aguś my już tu mieszkamy ... mamy podwórko zamykane i wściekłego psa ... więc uważam,że nie będzie problemu ... zresztą tak jak pisałam wcześniej, u nas ludzie nie mają zagospodarowanych ogrodów ot trawka, krzaczek, kwiatuszek i na tym się kończy ... więc nie sądzę,żeby ktoś się orientował,że ten mój bukszpan to na wagę złota Udanej niedzieli życze Już niestety po niedzieli :cry: ... ale nawet za bardzo nie odpoczęłam bo trochę musiałam popracować Hej Maju, zostawiam ślad, ze byłam:D:D Jestem padnięta- byliśmy dzisiaj na imieninach babci i były tam słodkie łobuziaki-bliźniaki w wieku 1,5 roku:sick: Wyobrażasz sobie, co się działo jak dwóch takich ancymonów na raz rozbiega się każdy w inną stronę i łapie w łapki wszystko co im wpadnie:lol2: Wszystkie ciocie poszły w ruch:rotfl: Aguś to bardzo rozrywkową tą imprezę mieliście, na pewno nie mogliście narzekać na nudę ... a takie 1.5 roczne bliźniaki to sama słodycz Dzień dobry! Nic mądrego nie napiszę, bo cały czas ogrodowe tematy Dzień Dobry Aniu No u mnie to chyba jeszcze długo te tematy ogrodowe będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 14.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 No u mnie to chyba jeszcze długo te tematy ogrodowe będą mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Zapraszam Maju na szampanika do mnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 JUŻ BIEGNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A co Ty tak dzisiaj cichutko siedzisz majeczko? Szampanik Cię zmógł? Ja właśnie nadrobiłam zaległości u kuleżanek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A co Ty tak dzisiaj cichutko siedzisz majeczko? Szampanik Cię zmógł? Ja właśnie nadrobiłam zaległości u kuleżanek:yes: Taaaaaaaak ... szampanik mnie zmógł A tak na poważnie to zastanawialiśmy się dzisiaj nad położeniem tynku elewacyjnego i teraz siedzę i medytuję nad kolorem no i chwilę pisałam z Beatką na priv ... dlatego tak cicho siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Noo ładne rzeczy- a co to za konszachty? A jaki kolorek tej elewacji będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Noo ładne rzeczy- a co to za konszachty? A takie tam konszachty ... ale cicho sza ... bo się wyda A jaki kolorek tej elewacji będzie? Cały czas myślałam o jakiejś brudnej bieli ... ale .... Beatka mi dobrze podpowiedziała,że te płyty tarasowe nie będą dobrze z tym kolorem wyglądały ... dlatego chyba pójdziemy w śmietankę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Cały czas myślałam o jakiejś brudnej bieli ... ale .... Beatka mi dobrze podpowiedziała,że te płyty tarasowe nie będą dobrze z tym kolorem wyglądały ... dlatego chyba pójdziemy w śmietankę ... Taki jasny? Myślałam, że wybierzesz do tej szarej dachówki jakiś bardzo jaśniutko szarawy lub bezowy. Maju, Ty lepiej zdobądź kawałek tej płytki i pędź do punktów sprzedaży tynków. Tam mają próbki kolorów, więc sama najlepiej ocenisz porównując je:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Taki jasny? Myślałam, że wybierzesz do tej szarej dachówki jakiś bardzo jaśniutko szarawy lub bezowy. Maju, Ty lepiej zdobądź kawałek tej płytki i pędź do punktów sprzedaży tynków. Tam mają próbki kolorów, więc sama najlepiej ocenisz porównując je:yes: Aguś ale do jakiej szarej dachówki Jak kupimy płytki na taras to wtedy będę z nią latać i porównywać A kolorek elewacji zawsze chciałam taki jaśniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aguś ale do jakiej szarej dachówki Maju, a nie będziesz miała grafitowej dachówki?:eek: Tak kiedyś pisałaś... A kolorek elewacji zawsze chciałam taki jaśniutki Ładne są jaśniutkie, ale takie biele pasują mi tylko do dworków lub bardzo dużych domów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts