Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak też myślę że ten temat jeszcze się będzie ciągnął

ja za rok zwrócę sie do /was o porady teraz nie mam na to czasu:no:

Nie ma problemu ... na pewno chętnie pomożemy :yes:

A u mnie stara bieda .

Praca ,praca , praca

już się wdrożyłam w nocny tryb życia :rolleyes:

Biedactwo :hug:

Ja zaraz zmykam na ślub sąsiadki

Uuuuu na ślub to strasznie kiepska pogoda :sick:

U nas też kostki było ponad 200m:o niestety kupiliśmy tą droższą:spam:

A u nas dzkięi temu że kostki jest tyyyyyyyyyyle - to cena zmalała jak za najtańszą :lol2: - ale taj jak pisze jest jej tyle że i tak zapłacimy...:bash:

przed wjazdem jest tylko droga gruntowa i cały piach się na kostkę wwozi.Na razie nie ma szans ,by nam jakąś drogę utwardzili ,przyjedzie chyba zrobić samemu...

Beatko my tez się będziemy borykac z tym samy problemem nie wiadomo ile :sick:

Czytam o tej kostce za około 100 :jawdrop: - szkoda że nie zapisałaś Maju bo bym z ciekawości aż zobaczyła :lol2:

Maju pomysł obsadzenie frontu - super :yes:

Będę co nieco zgapiać :lol:

A wiesz,że myślałam żeby tam dać bukszpany i formować je w kulę ... strasznie mi się podobają w takiej postaci ... myślisz,że będą fajnie wyglądać wplecione w tą kompozycję ???

mogą fajnie wyglądać :yes: - ale żeby Ci ich nie gwizdnęli - bo to chodliwy towar na wagę złota - jeszcze jak je ładnie uformujesz i będziesz tak prowadzić - to raz dwa Ci znikną :(

Myślę, ze tak- tym bardziej, ze obie na to samo wpadłyśmy I na dodatek są już odmiany, które rosną kuliste bez przycinania. Np. http://allegro.pl/bukszpan-kulisty-sadzonka-35cm-sr-wysoka-jakosc-i2337001199.html

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: ale jaja :o

tylko czy urośnie taki ładny idelany ? - chyba :no:

i Wy piszecie u mnie że wątek pędzi :p - ostatnine 2 strony przebiegłam bo dzieciaki wołają

Udanej niedzieli życze :hug:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: ale jaja :o

tylko czy urośnie taki ładny idelany ? - chyba :no:

Nie wiedziałaś Aguś?:D:D:lol2: Może tak idealnie nie urośnie, ale na pewno trzeba go mniej przycinać;)

Hej Maju, zostawiam ślad, ze byłam:D:D Jestem padnięta- byliśmy dzisiaj na imieninach babci i były tam słodkie łobuziaki-bliźniaki w wieku 1,5 roku:sick: Wyobrażasz sobie, co się działo jak dwóch takich ancymonów na raz rozbiega się każdy w inną stronę i łapie w łapki wszystko co im wpadnie:lol2: Wszystkie ciocie poszły w ruch:rotfl:

Dziewczynki mam dzisiaj dzień LENIA ... jako,że w weekend musiałam trochę popracować to dzisiaj mam labę ... i chyba wykorzystam ją na buszowanie po ogrodach :D :D :D

Czytam o tej kostce za około 100 :jawdrop: - szkoda że nie zapisałaś Maju bo bym z ciekawości aż zobaczyła :lol2:

Ja ją miałam zapisaną, ale teraz już raczej jej nie znajdę ... i dobrze już wcale nie chcę jej oglądać :lol2:

Maju pomysł obsadzenie frontu - super :yes:

Będę co nieco zgapiać :lol:

No u nas to akurat nie jest front domu :no: ... nasz dom stoi bokiem do ulicy ;)

A zgapiać możesz ile tylko chcesz ... jak by co to pytaj ... zawsze coś chętnie podpowiem o ile będę umiała :yes:

mogą fajnie wyglądać :yes: - ale żeby Ci ich nie gwizdnęli - bo to chodliwy towar na wagę złota - jeszcze jak je ładnie uformujesz i będziesz tak prowadzić - to raz dwa Ci znikną :(

Aguś my już tu mieszkamy ... mamy podwórko zamykane i wściekłego psa ... więc uważam,że nie będzie problemu :no: ... zresztą tak jak pisałam wcześniej, u nas ludzie nie mają zagospodarowanych ogrodów :no: ot trawka, krzaczek, kwiatuszek i na tym się kończy ... więc nie sądzę,żeby ktoś się orientował,że ten mój bukszpan to na wagę złota :lol2:

Udanej niedzieli życze :hug:

Już niestety po niedzieli :cry: :cry: ... ale nawet za bardzo nie odpoczęłam bo trochę musiałam popracować ;)

Hej Maju, zostawiam ślad, ze byłam:D:D Jestem padnięta- byliśmy dzisiaj na imieninach babci i były tam słodkie łobuziaki-bliźniaki w wieku 1,5 roku:sick: Wyobrażasz sobie, co się działo jak dwóch takich ancymonów na raz rozbiega się każdy w inną stronę i łapie w łapki wszystko co im wpadnie:lol2: Wszystkie ciocie poszły w ruch:rotfl:

Aguś to bardzo rozrywkową tą imprezę mieliście, na pewno nie mogliście narzekać na nudę :lol2: ... a takie 1.5 roczne bliźniaki to sama słodycz :rolleyes:

Dzień dobry!

Nic mądrego nie napiszę, bo cały czas ogrodowe tematy :p

Dzień Dobry Aniu :wiggle:

No u mnie to chyba jeszcze długo te tematy ogrodowe będą :D

A co Ty tak dzisiaj cichutko siedzisz majeczko? Szampanik Cię zmógł?:lol2:

Ja właśnie nadrobiłam zaległości u kuleżanek:yes:

Taaaaaaaak ... szampanik mnie zmógł :yes: A tak na poważnie to zastanawialiśmy się dzisiaj nad położeniem tynku elewacyjnego i teraz siedzę i medytuję nad kolorem no i chwilę pisałam z Beatką na priv ... dlatego tak cicho siedzę :D

Noo ładne rzeczy- a co to za konszachty?:mad::lol2::mad:

A takie tam konszachty ... ale cicho sza ... bo się wyda :lol2:

A jaki kolorek tej elewacji będzie?:popcorn:

Cały czas myślałam o jakiejś brudnej bieli ... ale .... Beatka mi dobrze podpowiedziała,że te płyty tarasowe nie będą dobrze z tym kolorem wyglądały ... dlatego chyba pójdziemy w śmietankę ... :yes:

Cały czas myślałam o jakiejś brudnej bieli ... ale .... Beatka mi dobrze podpowiedziała,że te płyty tarasowe nie będą dobrze z tym kolorem wyglądały ... dlatego chyba pójdziemy w śmietankę ... :yes:

Taki jasny? Myślałam, że wybierzesz do tej szarej dachówki jakiś bardzo jaśniutko szarawy lub bezowy.:)

Maju, Ty lepiej zdobądź kawałek tej płytki i pędź do punktów sprzedaży tynków. Tam mają próbki kolorów, więc sama najlepiej ocenisz porównując je:yes:

Taki jasny? Myślałam, że wybierzesz do tej szarej dachówki jakiś bardzo jaśniutko szarawy lub bezowy.:)

Maju, Ty lepiej zdobądź kawałek tej płytki i pędź do punktów sprzedaży tynków. Tam mają próbki kolorów, więc sama najlepiej ocenisz porównując je:yes:

Aguś ale do jakiej szarej dachówki ;) Jak kupimy płytki na taras to wtedy będę z nią latać i porównywać :yes:

A kolorek elewacji zawsze chciałam taki jaśniutki :yes:

Aguś ale do jakiej szarej dachówki ;)

Maju, a nie będziesz miała grafitowej dachówki?:eek::eek: Tak kiedyś pisałaś...

A kolorek elewacji zawsze chciałam taki jaśniutki :yes:

Ładne są jaśniutkie, ale takie biele pasują mi tylko do dworków lub bardzo dużych domów:yes: